Találatok a következő kifejezésre: Van olyan oldal, ahol a baba (20 db)

Van olyan oldal, ahol a baba becsült súlyából ki lehet számolni a fejátmérőjét meg a többi adatot? 40+2hkm

Legjobb válasz: Ez fordítva mûködik. a baba fejadataiból és a combcsontméretbõl számítják a becsült súlyt egy algoritmussal. Viszont nagyon pontatlan sokszor, hiszen a tömeg nem csak ezektõl az adatoktól függ. Gyakran fél kilót is tévednek, de szülésznõm mondta, hogy már kilós tévedéssel is találkozott.

Ez fordítva mûködik. a baba fejadataiból és a combcsontméretbõl számítják a becsült súlyt egy algoritmussal. Viszont nagyon pontatlan sokszor, hiszen a tömeg nem csak ezektõl az adatoktól függ. Gyakran fél kilót is tévednek, de szülésznõm mondta, hogy már kilós tévedéssel is találkozott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Amúgy igen, tudom, hogy fordítva szokott lenni, de ma az orvos csak súlyt mondott, a többit nem mondta.

Van olyan oldal ahol a baba méretei alapján megtudom a súlyát? !

Legjobb válasz: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaonline.. Itt meg tudod nézni!

Hol van olyan oldal, ahol a baba mért adataiból esetleg megbecsülhető a súlya?

Mert az nagyon jó lenne!

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne!

Ez engem is érdekelne!
Én még nem találkoztam ilyen oldallal. Igazából szerintem annyira nem is fontos, nekem a dokim többnyire megmondja a becsült súlyt, ami ugye csak hozzávetõlegesen annyi. Ráadásul a megadott értékek se 100%-os pontosságúak. Én mindig utánaolvasok hogy adott héten mennyi az "átlag" baba súlya aztán kész. Pontos eredményt úgy is csak a születéskor tudsz majd meg a babáról!
Szia! Azt hiszem a dokik a baba haskörfogatából állapítják meg a súlyát, de még nem hallottam a neten olyan oldalról ahol a baba becsült súlyát lehet megtudni bár ha jól emlékszem már más is kérdezte itt.....
Na végre síkerült, a 3.-at meg tudjátok nyítni!!!


Olyan oldal ahol a Bánk Bán jól érthetően le van írva röviden?

Mert sokat találtam van ami rövid van ami nagyonhosszú de nem tudom melyik lenne a legjobb...

Legjobb válasz: http://erettsegi.com/irodalom/katona-jozsef-bank-ban-cselekm.. Én olvastam a mûvet eredetiben és én is csináltam olvasónaplót is belõle. Sõt 5-ös dogát irtam belõle, szóval tudom mirõl szól, hidd el ez a legjobb oldal itt a RÖVID története. A lényeg jól benne van. Remélem tudtam segíteni.

http://erettsegi.com/irodalom/katona-jozsef-bank-ban-cselekm.. Én olvastam a mûvet eredetiben és én is csináltam olvasónaplót is belõle. Sõt 5-ös dogát irtam belõle, szóval tudom mirõl szól, hidd el ez a legjobb oldal itt a RÖVID története. A lényeg jól benne van. Remélem tudtam segíteni.
A II.Bonyodalom: ezt még azzal kiegézíteném, mert erre nem tértek ki, hogy Biberach találkozik Ottóval, s különbözõ porokat ad át neki, melyek egyike altató a királyné számára, a másik pedig szerelemre gyújtja majd Melindát iránta. Melinda elutasítja Ottó közeledését, Gertrudis pedig közli öccsével, hogy támogatja Melinda iránti szerelmét. És a III.Bonyodalomban: Biberach közli a bánnal, hogy Ottó meggyalázta feleségét, erre Bánk otthagyja a lázongó Tiborcot és feleségéhez rohan, aki bocsánatáért esedezik, bár ártatlan. More About : Bánk bán
Jaaaaj, bocsi hülyeéget írtam ez a még a II.-ban van, a Tiborcos után. Ezt így ird le. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!!!!!:)

Hol vannak a neten olyan oldalak ahol a baba uh-s adatai alapján meg tudom nézni a körülbelüli súlyát és hosszát?

BDP: 93mm

Legjobb válasz: www.mamanet.hu bal oldalon az ismertetõknél van, magzati méretek

http://www.mamanet.hu bal oldalon az ismertetõknél van, magzati méretek
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segitséget!

Van olyan oldal, ahol a szülők testmagassága/súlya szerint kitudod számolni, hogy hány cm-es baba fog kb születni?

Legjobb válasz: Azt hogy mekkora lesz a baba nem lehet kiszámolni. azt kilehet hogy felnött korára kb mekkora lesz. Testmagaság az a két szülö testmagasága osztva kettövel. fiuknál +2 centi lányoknál - 2 centi.

Azt hogy mekkora lesz a baba nem lehet kiszámolni. azt kilehet hogy felnött korára kb mekkora lesz. Testmagaság az a két szülö testmagasága osztva kettövel. fiuknál +2 centi lányoknál - 2 centi.
Asszem anyui.hu asszem.
az=a bocs!

Olvastam több olyan oldalt, ahol a baba méretei vannak. Egyik helyen 21 hetesen 300 gr., másikon 450 gramm. Mi az igazság?

Tudom ezek csak kb.-i értékek, nekem 430 gramm a babó,20 hetesen 5 naposan-el?bb járhatunk,vagy csak nagyobb baba lesz?

Legjobb válasz: Én két oldalt szoktam nézegetni: www. babazo.hu www.babanet.hu és ovlasom a Johnsons könyvet, ezek mindig passzolnak egymáshoz, és a babám méretei is ehhez passzoltak eddig az uhok alapján. Szerintem nemkell annyira aggódni,ha gond lenne, a doki úgyis mondta volna.

Én két oldalt szoktam nézegetni: http://www. babazo.hu http://www.babanet.hu és ovlasom a Johnsons könyvet, ezek mindig passzolnak egymáshoz, és a babám méretei is ehhez passzoltak eddig az uhok alapján. Szerintem nemkell annyira aggódni, ha gond lenne, a doki úgyis mondta volna.
Az én babám 21.hetesen 407 gramm volt. Szerintem 300 és 400 között a legjobb. Az enyém picit nagy baba lesz. 24.hetes kismami

Van olyan oldal, ahol az uh-s adatokbol azt ki lehet szamolni hogy hany gramm a baba?

Legjobb válasz: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe.. Szia!Ezen az oldalon meg tudod nézni:-)Hány hetes vagy?

http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe.. Szia!Ezen az oldalon meg tudod nézni:-)Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: Dejo! Koszi szepen, pont erre gondoltam! Ma leptem a 36. hetbe :) Mar nagyon varjuk a pocaklakot! Nembannam ha elobb jonne, mert szerintem nagy baba lesz, az adataim a 30. hetrol vannak es akkor volt 1650g. Es te? Hogy vagy? Hany hetes vagy?
Köszi jól vagyok, ma töltöttem a 29.hetet, akkor ezek szerint az én kislányom is ilyesmi nagyságú lesz hamarosan?:-)) Mi 23 hetesen voltunk sima uhn, akkor még pici volt, múlt héten voltunk 4dn, azon olyan szép kis babás volt, kis combos azt mondták rá:-)))Viszont mérni nem mérték meg.

Hogy kell baba ételt készíteni házilag? Milyen főzeléket és hogyan készítsek majd a fiamnak? Van olyan oldal ahol vannak receptek babáknak? A főtt cékla összetörve már főzeléknek számít? Vagy mit neveztek főzeléknek?

Még anyatejes a picim és remélem jó sokáig az is lesz, de már most szeretnék tájékozódni ez ügyben. Els? baba és még sok mindent nem tudok, hogy mit mikortól ehet és mit hogyan kell elkészíteni neki. A bolti bébi ételekt?l valahogy tartózkodnék, inkább szeretném én itthon elkészíteni a babám kajáját.

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/category/baba-receptek

fogsz egy almat/repat/tetszes szerint szinte barmit, becsomagolod alufoliaba, es berakod a sutobe, 200 fokra sütõtõl függõen pár perc, vagy negyedóra, kiveszed, leszeded a hejjat, es botmixerrel jól pépesíted erdemes almaval, vagy tokkel probalkozni, oszibarackkal, azokat szoktak szeretni a babak, de ne keseredj el, ha nem, akkor probald keverni (az enyem pl utalja az almat is meg a tokot is, de az almastok a kedvence) ami fontos, hogy eloszor a hazankban is termo gyumolcsokkel, zoldségekkel probalkozz sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek sokat segítettetek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!