Találatok a következő kifejezésre: Van olyan oldal (3974 db)

Van olyan oldal ahol egész filmet lehet letölteni (nem torrent, és nem kell egyesíteni, csak ki kell írni)?

Legjobb válasz: Igen van Warez oldal! a Warez olyan oldal ahol SMS-el vagy bankáratyával fizetsz! 10 napra 300 Ft. SMS-ben. bankkártyával meg 250 Ft. Én a: ***** oldalt ajánlom. Data.hu-s filmkeresõ pedig. www.2fastdownload.com / itt sok film van. Valamint a google keresõbe ird be: Data.hu Filmek * Automatikusan eltávolított tartalom.

Igen van Warez oldal! a Warez olyan oldal ahol SMS-el vagy bankáratyával fizetsz! 10 napra 300 Ft. SMS-ben. bankkártyával meg 250 Ft. Én a: ***** oldalt ajánlom. Data.hu-s filmkeresõ pedig. http://www.2fastdownload.com / itt sok film van. Valamint a google keresõbe ird be: Data.hu Filmek* Automatikusan eltávolított tartalom.
***** Itt van pár film, ami 1 klikkes, vagyis egyben le tudod tölteni. Amúgy ha online megnézel egy filmet, akkor az automatikusan letöltõdik a számítógépedre. Ezt olvasd el, itt le van írva: http://net-mozi.mindenkilapja.hu/?forum=76875&topic=136986&c.. "filmnézéshez kell"-re kattints! Amúgy nagyon sok olyan warez oldal, ahol nem kell fizetni sms-ben semmit, meg egyáltalán sehogy se!* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia. Nagy valószínûséggel nincs mivel a max feltöltési limit 700mb, kivéve pár helyen így általában sajnos nincs ilyen oldal. Ugyanakkor nem tudom miért nem jó neked az, hogy egyesíted a partokat, mivel manapság már totalcomander se kell hozzá csak egy winrar. ajánlom a blacksystemcore-t és az elitewarez.hu-t.
Na az utolsó mondatom kicsit zavaros lett.:) Szóval: Nagyon sok olyan warez oldal van, ahol nem kell fizetni!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat!

Van olyan oldal ahol reklámozni tudnám magunkat?

Árnyékolástechnikáról lenne szó! Olyan oldalt keresek ahol reklámozni lehet,és nem kerül pénzbe!Esetleg tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: én a következõket csinálnám: mindkét esetben elõbb egy weboldalt csinálsz, és hirdetési helyeken, lap.hu-oldalakon különféle directoriek-ban, szakfórumokon belinkeled az oldaladat. 1 variáció- full ingyenes: vannak ingyenes webhostok (ahova felteheted a weboldalad, és ingyen fenn lehet, olyant is lehet találni, ahol nem helyez el reklámot a host az oldaladon) ha egyszerû statikus, néhány oldalas weboldalt teszel fel (pl 3-4 menûpont: bemutatkozás, szolgáltatásaink, referenciák, kapcsolat) aztán van 100% ingyenes domain név szolgáltatás is: .tk domainek, vagy a .co.cc domainek.. pl www.arnyekolastechnika.co.cc, vagy www.arnyekolastechnika.tk ugyhogy van ingyen egy weboldalat, saját domain névvel, külsõs reklámok nélkül. 2. fizetõs, de olcsó: éves kb néhány ezer forintért magyar szolgáltatóknál 2 évre tudsz regisztrálni .hu domaint, tárhellyel... Mindkét esetben el kell kezdeni hirdetni mindenhol a neten. lap.hu oldalakon ingyen beteszik alinkedet... ingyenes aprohirdetés oldalakon ingyen hirdethetsz, fórumokon, különféle helyeken népszerûsítheted az oldalad. ...... de lehet lesni akciós ajánlatokra, pl ismerek egy könyvelõirodát, ahol a 2. variációt ingyen megcsinálják új ügyfeleknek

én a következõket csinálnám: mindkét esetben elõbb egy weboldalt csinálsz, és hirdetési helyeken, lap.hu-oldalakon különféle directoriek-ban, szakfórumokon belinkeled az oldaladat. 1 variáció- full ingyenes: vannak ingyenes webhostok (ahova felteheted a weboldalad, és ingyen fenn lehet, olyant is lehet találni, ahol nem helyez el reklámot a host az oldaladon) ha egyszerû statikus, néhány oldalas weboldalt teszel fel (pl 3-4 menûpont: bemutatkozás, szolgáltatásaink, referenciák, kapcsolat) aztán van 100% ingyenes domain név szolgáltatás is: .tk domainek, vagy a .co.cc domainek.. pl http://www.arnyekolastechnika.co.cc, vagy http://www.arnyekolastechnika.tk ugyhogy van ingyen egy weboldalat, saját domain névvel, külsõs reklámok nélkül. 2. fizetõs, de olcsó: éves kb néhány ezer forintért magyar szolgáltatóknál 2 évre tudsz regisztrálni .hu domaint, tárhellyel... Mindkét esetben el kell kezdeni hirdetni mindenhol a neten. lap.hu oldalakon ingyen beteszik alinkedet... ingyenes aprohirdetés oldalakon ingyen hirdethetsz, fórumokon, különféle helyeken népszerûsítheted az oldalad. ...... de lehet lesni akciós ajánlatokra, pl ismerek egy könyvelõirodát, ahol a 2. variációt ingyen megcsinálják új ügyfeleknek

Van olyan oldal ahol megnézhetem magam vékonyan?

Legjobb válasz: Ilyen oldalt nem tudok, de egy jó képszerkesztõvel kipróbálhatod. Ha nem esetleg egy képszerkesztõhöz jól értõ ismerõs?! Meg hiába nézed meg magad képszerkesztõvel hogy néznél ki vékonyan , hogyha a valóságban nem vagy olyan! Vagy ha látod hogy vékonyan mégsem vagy olyan szép akkor már le se akarsz fogyni? Nem értem na mindegy te tudod! Minden esetre nem hinném hogy van ilyen oldal külön erre a célra , esetleg online képszerkesztõket tudok, de azért szétnézek még! Remélem segítettem! :)

Ilyen oldalt nem tudok, de egy jó képszerkesztõvel kipróbálhatod. Ha nem esetleg egy képszerkesztõhöz jól értõ ismerõs?! Meg hiába nézed meg magad képszerkesztõvel hogy néznél ki vékonyan , hogyha a valóságban nem vagy olyan! Vagy ha látod hogy vékonyan mégsem vagy olyan szép akkor már le se akarsz fogyni? Nem értem na mindegy te tudod! Minden esetre nem hinném hogy van ilyen oldal külön erre a célra , esetleg online képszerkesztõket tudok, de azért szétnézek még! Remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)


Olyan problémám van, hogy a firefox mintha nem töltené be a stíluslapokat. Pl nem gördül le a menü egyes oldalakon, de van olyan oldal is ahol csak a száraz html kód alapján megírt oldalt tölti, de a css formázást már nem. Mi a gond?

Legjobb válasz: á olyan nem lehet.vagy pl csináld azt, hogy mondjuk le törköd a böngészöt újra telepíted és ha ez nem hozza rendbe akkor pedig tölsd le a google chrome böngészõt és ha azis azt csinálja formázd le a gépet. ennyi szerintem nekem úgy jó lett.;-)

á olyan nem lehet.vagy pl csináld azt, hogy mondjuk le törköd a böngészöt újra telepíted és ha ez nem hozza rendbe akkor pedig tölsd le a google chrome böngészõt és ha azis azt csinálja formázd le a gépet. ennyi szerintem nekem úgy jó lett.;-)

Van olyan oldal, mint az 5 perc angol, csak németből?

Legjobb válasz: http://chance-angol-nemet-nyelviskola.blogspot.com/p/online-.. Ezt a nyelviskolát merem neked ajánlani. Heti rendszerességgel küldik az anyagot, Ingyenes heti nyelvlecke címszó alatt. Te is kérheted. regisztrálás után minden kedden ingyenesen küldik. Különbözõ fajta feladatok vannak itt. Nyelvtani rész, néha videók, érdekes cikkek, természetesen német nyelven. Sok-sok segítséggel. Az oldalukon is, bal oldalon találsz különbözõ feladatokat. Nem tudom, hogy olyan-e, mint az 5 perc angol, azt nem ismerem, de megbízhatóak és folyamatosan fejlesztik az oldalukat. Ha elolvasod, sok minden érdekességet találsz.

http://chance-angol-nemet-nyelviskola.blogspot.com/p/online-.. Ezt a nyelviskolát merem neked ajánlani. Heti rendszerességgel küldik az anyagot, Ingyenes heti nyelvlecke címszó alatt. Te is kérheted. regisztrálás után minden kedden ingyenesen küldik. Különbözõ fajta feladatok vannak itt. Nyelvtani rész, néha videók, érdekes cikkek, természetesen német nyelven. Sok-sok segítséggel. Az oldalukon is, bal oldalon találsz különbözõ feladatokat. Nem tudom, hogy olyan-e, mint az 5 perc angol, azt nem ismerem, de megbízhatóak és folyamatosan fejlesztik az oldalukat. Ha elolvasod, sok minden érdekességet találsz.

Van olyan oldalt ahonnan ingyen és 1szerüen filmeket letölteni?

Legjobb válasz: Igen van olyan azt persze tudnod kell ,hogy illegális és baromi nehéz bejutni. Persze vannak a sima warez oldalak amik pepecselõsek bár ,de akkor is ingyen vannak a filmek. pl írd be googleba: warez és ki fog adni pár száz oldalt. Online filmek: kicsit pepecselsz letöltesz pár lejátszót és online mozi: Moovie.hu

Igen van olyan azt persze tudnod kell , hogy illegális és baromi nehéz bejutni. Persze vannak a sima warez oldalak amik pepecselõsek bár , de akkor is ingyen vannak a filmek. pl írd be googleba: warez és ki fog adni pár száz oldalt. Online filmek: kicsit pepecselsz letöltesz pár lejátszót és online mozi: Moovie.hu
solarion.hu regizel( nem kell meghívó) és letöltöd..amit akarsz..utána visszatöltöd(ez magától meegy)

Van olyan oldal, ahol olyan nőkkel lehet ismerkedni, akik csak kalandot keresnek, és nem k*rvák akik a pénzedre hajtanak, és ami nem kamu oldal?

Legjobb válasz: Kifejezetten ilyen oldal tudtommal nincsen. A különféle beszélgetõs, fórum és más oldalakon beszélgess nõkkel és ha jól csinálod, összejöhetsz valamelyikkel!

Kifejezetten ilyen oldal tudtommal nincsen. A különféle beszélgetõs, fórum és más oldalakon beszélgess nõkkel és ha jól csinálod, összejöhetsz valamelyikkel!
Hát a szex oldalak, ahol nem qvák hirdetik magukat hanem sima szexkapcsolatot keresõ nõk.
Szerintem a badoo.com valami ilyesmi. Nekem bevált legalábbis.

Van olyan oldal, ahol körmöket lehet nézegetni?

Sziasztok! Tudna valaki, ilyen "körömfest?t, körömmintás" oldalakat mondani? ahol képek vannak mindenfajta körömr?l(lehet?leg ne google, photobucket, meg ezek), hanem csak iylen körmös:) El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Beírod a google-be, hogy mûköröm és kijön százezer oldal rengeteg olyan oldal, amilyet akarsz. Egyébként ha azt írod be, hogy KONAD, akkor kifejezetten mintásak jönnek ki. Nem tudom, van-e neked körömnyomdád, de ott direkt ahhoz vannak képek, ötletek.

Beírod a google-be, hogy mûköröm és kijön százezer oldal rengeteg olyan oldal, amilyet akarsz. Egyébként ha azt írod be, hogy KONAD, akkor kifejezetten mintásak jönnek ki. Nem tudom, van-e neked körömnyomdád, de ott direkt ahhoz vannak képek, ötletek.
A kérdező hozzászólása: Köszönööm! Pont ilyenekre gondoltam, ment a zöld kéz!
favnails.com lakkfan.blogspot.hu polish-hound.com Ezek a kedvenceim :)

Van olyan oldal, ahol megnézhetném az összes csetet? Mármint olyat ahol minden cset fel van tüntetve.

Legjobb válasz: Nincs ilyen oldal. Linkgyûjtõ oldalakon sok fel van sorolva, de messze nem az összes. Pl.: http://chat.lap.hu/

Nincs ilyen oldal. Linkgyûjtõ oldalakon sok fel van sorolva, de messze nem az összes. Pl.: http://chat.lap.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Van ez a kártya függetlenitős dolog. Van olyan oldal vagy program ahol a IMEI-kodommal ingyen meg tudom nézni a függgetlenitő kodot? És a samsung champ-en (mert az van nekem) a KLIKK szolgáltatáson kivül el lehet e érni az ingyen internetet?

Ismétlem Samsung champ-rol van szo

Legjobb válasz: Van olyan oldal vagy program ahol a IMEI-kodommal ingyen meg tudom nézni a függgetlenitõ kodot? Nincs. Vagy pénzért árulják a kódot vagy átverés az egész. Használj turbo simet vagy vidd el egy gsm boltba ahol megcsinálják. És a samsung champ-en (mert az van nekem) a KLIKK szolgáltatáson kivül el lehet e érni az ingyen internetet? Nem. Még a klikkel se. Az is fizetõs. Csak épp az elsõ 3 hónapban ingyen van.

Van olyan oldal vagy program ahol a IMEI-kodommal ingyen meg tudom nézni a függgetlenitõ kodot? Nincs. Vagy pénzért árulják a kódot vagy átverés az egész. Használj turbo simet vagy vidd el egy gsm boltba ahol megcsinálják. És a samsung champ-en (mert az van nekem) a KLIKK szolgáltatáson kivül el lehet e érni az ingyen internetet? Nem. Még a klikkel se. Az is fizetõs. Csak épp az elsõ 3 hónapban ingyen van.
Ilyen egyszerûen nem lehet megtudni a függetlenítõ kódot, sõt ilyen modernebb készülékhez nem is igazán megfelelõ a kód ha egyáltalán létezik. Legegyszerûbb ha teszel bele függetlenítõ simet és már kész is. Net pedig nincs ingyen sehol semmilyen formában-klikknél is fizetni kell ha lejár az akciós idõszak !
van csak , törvénysértés :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!