Találatok a következő kifejezésre: Van olyan nő, aki (562 db)

Van olyan nő, aki domináns szeretne lenni egy kapcsolatban?

Mostanában olyan párkapcsolatról fantáziálgatok, amiben a párom a domináns, ő "irányítja" az életünket, azaz ő a vezértípus. Normális vagyok? :( Vagy van olyan nő, aki kifejezetten olyasmire vágyik, mint pl. "korlátlan" uralom a pasija felett? 21/f

Legjobb válasz: Nálunk is így alakult ez ki, szeretem érvényesíteni az akaratomat. Ez persze nem azt jelenti h a párom egy bólogató kiskutya, õ egy nagyon talpraesett okos férfi aki simán elirányítgatná az életünket, csupán a természetemnek köszönhetõen én veszem ki az irányításból a nagyobb részt. :) Õ inkább a konstruktívabb oldalt képviseli, a komolyabb megfontoltabb döntéseknél veszi ki a részét. Hétköznapi problémákkal viszont azért gyakrabban szembesülünk, ilyenkor nincs idõ merengeni, és én hozok gyors döntést. Mivel amúgyis szeretek kicsit dirigálni ez így pont jó. Minden elõnyével (pl. neki kicsivel több házimunkát osztok.. :)) és hátrányával (idegeskedés) együtt. Ha pedig az ágyra gondolsz, ott felváltva, szeretjük az ilyen játékokat! De személy szerint ott is domináns szeretek lenni jobban! :) És sztem még van egy pár olyan nõ mint én, és nem is tudják h ezért megy szét a kapcsolatuk! Mert mind2en uralomra akarnak törni és egymást legyõzni ahelyett... De sztem "korlátlan" uralomra egy normális ember se vágyik, mármint ha szereti a párját, inkább olyan ez mint a jing-jang! De a szexben sztem van aki maximális uralomra vágyik :)

Nálunk is így alakult ez ki, szeretem érvényesíteni az akaratomat. Ez persze nem azt jelenti h a párom egy bólogató kiskutya, õ egy nagyon talpraesett okos férfi aki simán elirányítgatná az életünket, csupán a természetemnek köszönhetõen én veszem ki az irányításból a nagyobb részt. :) Õ inkább a konstruktívabb oldalt képviseli, a komolyabb megfontoltabb döntéseknél veszi ki a részét. Hétköznapi problémákkal viszont azért gyakrabban szembesülünk, ilyenkor nincs idõ merengeni, és én hozok gyors döntést. Mivel amúgyis szeretek kicsit dirigálni ez így pont jó. Minden elõnyével (pl. neki kicsivel több házimunkát osztok.. :) ) és hátrányával (idegeskedés) együtt. Ha pedig az ágyra gondolsz, ott felváltva, szeretjük az ilyen játékokat! De személy szerint ott is domináns szeretek lenni jobban! :) És sztem még van egy pár olyan nõ mint én, és nem is tudják h ezért megy szét a kapcsolatuk! Mert mind2en uralomra akarnak törni és egymást legyõzni ahelyett... De sztem "korlátlan" uralomra egy normális ember se vágyik, mármint ha szereti a párját, inkább olyan ez mint a jing-jang! De a szexben sztem van aki maximális uralomra vágyik :)
Õket hívjuk Dominának. Igen, van. De ritka.
Az én asszonykám is ilyen vezetõ alkat, õ a fõnök otthon a pénzügyekben, a háztartásban, enyém a mûszaki dolgok megoldása és a logisztikai feladatok nagy része (bevásárlás :-DDD). Idõnként besegítek neki kiteregetni a ruhákat, felporszívózni meg hasonlók. Övé a mosogatás, a fõzés meg ilyenek... A lényeg az, hogy egyikõtök se szakadjon bele a munkába...
Én igen, az elején dominanciájra törekszem. Ha a fiú ezt nem hagyja és képes megtartani a vezetõ szerepet akkor maradok meg nála. :)
Igen van ilyen nõ. Én is ilyen vagyok és imádok uralkodni. (nem felosztani a munkát, hanem kiosztani)

Van olyan no, aki elvezi, ha lepisilhet egy ferfit, aki elvezi, hogy lepisili egy no?

Legjobb válasz: A párom nagyon szeretné :-) de nekem nem jön be

A párom nagyon szeretné :-) de nekem nem jön be
ezek a kérdések nem tudom hogyan születnek meg az ember fejében és miért, de valószínûleg megvan rá az ok hogy ez kicsírázott az agyadban. Amúgy biztos hogy vannak ilyen nõk valahol a messzi galakszisban.
én élvezném :D 17/F
Férfirõl már hallottam. Nem tudom, hogy ez kereslet megtalálja-e a maga kínálatát... (Mármint pénzért mindent persze, de önként...?)
Ööö ne haragudj de szerintem nem .. ??/L
Én mindíg élvezem /F
Engem izgat a pisiszex. 21/l.
A kérdező hozzászólása: Adni vagy kapni?
Mindkettõ. 21l.

Van olyan nő, aki egészséges életmódot folytat (sport, helyes táplálkozás), közben pedig dohányzik?

Legjobb válasz: Van. Szia! :-) 6 éve cigizek, mellesleg nem keveset (jó kis piros multit). Ugyebár mondják, hogy nem fogsz tudni tõle futni, bicózni, akármi. Ez a legnagyobb hülyeség, amit hallottam. Amikor rászoktam a tanáraim azzal próbáltak ellene érvelni, hogy az ígéretes futókarrieremnek oda. Az általános sulis tesitanárom, aki a futóedzõm is volt, a kezét tördelte, hogy hagyjam abba, mert nemsokára már a lépcsõre se megyek fel. Meg is ijedtem, de végül nem bírtam letenni. Illetve az elhatározás nem volt komoly. Lényegében mindegy is, mert csak tavaly 9 érmet nyertem futásban, pedig nem is keveset füstölök el. Tudod emnnyi idõ alatt futom le a kétezret? 7 perc 12 másodperc volt tavaly. Az egyhuzamban lefutott legtöbbem pedig 10 kilométer! Középsuliba már dohányosként érkeztem és ez köztudott volt rólam (egészen idén január elsejéig volt dohányzónk, ahová csak 18 felett mehettél papíron, gyakorlatban egy felsõbb éves barát elég volt, szóval két hét után a tanáraim szünetrõl-szünetre láthattak cigizni-az ikertesómmal együtt), a tesitanár nem is várt tõlem sokat. Aztán az elsõ alkalommal a többi csaj kiköpte a tüdejét 800 méteren én meg rávertem a másodikra negyven másodpercet. Kapásból mondta is az öreg, hogy a futók között akar látni, mondtam, hogy csak akkor, ha cigizhetek. Belement. Való igaz már kaptam fura pillantásokat, mikor egy-egy megnyert/dobogós futóverseny után elsõ dolgomként rágyújtottam. De az az elõnye is van a dolognak, hogy mivel rajt elõtt lát a többi versenyzõ füstölni, nem igen vesznek komolyan, csak mikor már elõttük vagyok. :D Az ikertesóm és a húgom is bagósok, õk teniszeznek és úsznak, igaz nem olyan eredményesen, mint én. Nem tudom mi okuk lehet a fejeseknek a cigit lejáratni, de nem hiszem el, ami a dobozokra van írva. 20/L

Van. Szia! :-) 6 éve cigizek, mellesleg nem keveset (jó kis piros multit). Ugyebár mondják, hogy nem fogsz tudni tõle futni, bicózni, akármi. Ez a legnagyobb hülyeség, amit hallottam. Amikor rászoktam a tanáraim azzal próbáltak ellene érvelni, hogy az ígéretes futókarrieremnek oda. Az általános sulis tesitanárom, aki a futóedzõm is volt, a kezét tördelte, hogy hagyjam abba, mert nemsokára már a lépcsõre se megyek fel. Meg is ijedtem, de végül nem bírtam letenni. Illetve az elhatározás nem volt komoly. Lényegében mindegy is, mert csak tavaly 9 érmet nyertem futásban, pedig nem is keveset füstölök el. Tudod emnnyi idõ alatt futom le a kétezret? 7 perc 12 másodperc volt tavaly. Az egyhuzamban lefutott legtöbbem pedig 10 kilométer! Középsuliba már dohányosként érkeztem és ez köztudott volt rólam (egészen idén január elsejéig volt dohányzónk, ahová csak 18 felett mehettél papíron, gyakorlatban egy felsõbb éves barát elég volt, szóval két hét után a tanáraim szünetrõl-szünetre láthattak cigizni-az ikertesómmal együtt), a tesitanár nem is várt tõlem sokat. Aztán az elsõ alkalommal a többi csaj kiköpte a tüdejét 800 méteren én meg rávertem a másodikra negyven másodpercet. Kapásból mondta is az öreg, hogy a futók között akar látni, mondtam, hogy csak akkor, ha cigizhetek. Belement. Való igaz már kaptam fura pillantásokat, mikor egy-egy megnyert/dobogós futóverseny után elsõ dolgomként rágyújtottam. De az az elõnye is van a dolognak, hogy mivel rajt elõtt lát a többi versenyzõ füstölni, nem igen vesznek komolyan, csak mikor már elõttük vagyok. :D Az ikertesóm és a húgom is bagósok, õk teniszeznek és úsznak, igaz nem olyan eredményesen, mint én. Nem tudom mi okuk lehet a fejeseknek a cigit lejáratni, de nem hiszem el, ami a dobozokra van írva. 20/L
hátt én nagyon odafigyelek az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra és rendszerem sportolok is:) bár lassacskán, de leszokóban vagyok a cigirõl is, bár sajnos ha bulizni megyek "kell" oda az a pár slukk cigi is :) na majd idõvel elhagyom.
Anyám is ilyen.
szia! Dolgoztam egy kisebb város sportcsarnokában. A helyi kézilabda nõi csapat tagjai szinte mindenki dohányzott. Ahogy volt egy kis szünet, már szaladtak ki cigizni...hogy fognak így versenyeket nyerni, nem fognak kapni levegõt futás közben...
A kérdező hozzászólása: Hû.. azt hittem, hogy egyedül vagyok ilyen. Elég ellentmondásos ugyebár. De én is szeretnék leszokni. :)
A kérdező hozzászólása: hát ez nem semmi! gratulálok a futókarrierhez, ügyes vagy :)
71%-os: Én is bagózok, viszont te nagyon buta vagy. Akkor ne hidd el ami rá van írva, a piros multi meg erõsségre lófsz kategória... Egyébként én férfi vagyok, de tökre igaz ez rám, bár gyakran sörözök, meg elég zsírosan és egészségtelenül táplálkozok, viszont qrva sokat mozgok, de tényleg.
A kérdező hozzászólása: nyilván nem a dohányzás mellett akarok kampányolni én sem, csak érdekelt, hogy van-e még ilyen nõ, vagy férfi, mindegy. Köszi a választ, utolsó! :)

Van olyan nő aki igazán szereti a pópószexet? És ha szereti is akkor megengedi hogy oda beleélvezenek a fenekébe? Csak lányok. Csak lányok válaszát várom, mert én is az vagyok Köszike.

Legjobb válasz: 12:47 vagyok jópár éve igy csináljuk,sosem lett még olyan,és baja sem lett egyikönknek sem,elõtte zuhany közben ujjammal felnyulok kicsit,és "körülnézek"...(aki pici bioszt is tanult,tudja h oda csak wczés elõtt 1-2 órával kerül ürülék,amugy sokkal bentebb van)

akkor biosz az elejérõl...: a sza.r nem gomba, és ez fordítva is így van. A fa.rkad sza.ros lehet maximum, amire ott a szappan, de ha nagyon félsz, bekenheted canestennel utána, az úgyis jó, és nem kell félj a gombától. Gombás akkor lehet a f.arkad, ha gombás lányba dugod, vagy esetleg nyilvános wc-n, de ez ritka, mert nem kened a piszoárhoz...:) Japp, gombás lehet még, ha beledugod a p.öcsöd az ebédbe, de ez ugyebár nem illõ....:D
12:47 vagyok jópár éve igy csináljuk, sosem lett még olyan, és baja sem lett egyikönknek sem, elõtte zuhany közben ujjammal felnyulok kicsit, és "körülnézek"...(aki pici bioszt is tanult, tudja h oda csak wczés elõtt 1-2 órával kerül ürülék, amugy sokkal bentebb van)
Nem növeszti a mellet!Ezt csak a buta nõknek találták ki hogy engedjék meg a dolgot!!!!!XD
Igen vannak, én is közéjük tartozom!És minden alkalommal bele szokott élvezni a párom a popsimba....! 21/L
szeretem én is, meg mikor megvan a havim, csak popó van (párom a vértõl undorodik) 90%ban belém élvez -(gumi nélkül), de néha gumival, és olyankor orál a vége egyik válaszoló kérdésére válaszolva: érdekes hangok...nekem a puncimból is ilyen "érdekes hangok2 jönnek ki, ha tulsok levegeõ megy be, dehát benn nem maradhat...páromat nem zavarja különösképp, nincs tabu egymás elõtt (wc-re is bejön hozzám) L
Jó, hogy vki felvetette ezt a kérdést. Én is szeretem, viszont ti hogyan oldjátok meg, hogy távozzon? Nekem amikor elmentem a wc-re utána, hát elég érdekes hangok jöttek ki :S Vhogy csak ki kell jönnie :S
Nálam még ilyesmi nem fordult elõ, nem lett olyan...de a seggbõl szájba-t nem próbálnám ki :D
12:40: Olvastam egy cikket régebben valamelyik ujságban, és állítólag ez növeszti a melled, mert olyan hormonok jutnak a szervezetedbe a sperma által, hogy növeszti na :D
2:47 "néha gumival, és olyankor orál a vége " Ezt nem értem! Ha a gumiba élvez, akkor utána kiszívopd, vagy mi??? Vagy gumival popsiba dug, aztán kiveszi, lehúzod a gumit, és a sikosítótól locsogó farkát a szádba véve hagyod, hogy elöntse a torkod? Mi van? olyankor gumiban anál, nem élvez el, gumi le, nem tocsog sikositotol (ha tudnád, akkor a sikositot nem a gumiba hanem gumira kell kenni, meg rám), és a vége orál (nem feltétlenül a számba, hanem mellre)
fuj
De, fingáskor jön ki :S ezért jó, ha van a közelben egy wc XD
12:47 "néha gumival, és olyankor orál a vége " Ezt nem értem! Ha a gumiba élvez, akkor utána kiszívopd, vagy mi??? Vagy gumival popsiba dug, aztán kiveszi, lehúzod a gumit, és a sikosítótól locsogó farkát a szádba véve hagyod, hogy elöntse a torkod? Mi van? Egyébként, akit seggbe élveznek, utána fingáskor nem permetezi szét? ui: én nem szeretem az anált, egyáltalán
A kérdező hozzászólása: És hogyan izgatja fel a feneketeket?? Csak kézzel, vagy a ....
"de a seggbõl szájba-t nem próbálnám ki :D" gyakorltilag ottvan rajta a gumi anál közben, utána lekerül, és tisztán kapom meg...(gumi nélkül nem veném a számba anál után énsem)
A kérdező hozzászólása: és ha óvszer nélkül csináljátok a popódba, akkor nem lessz a farka .... vagy esetleg nem lesz gombás??
A gomba nem hülye kérdés. Olvassatok utána, azt írják, hogy popószex után punciba szigorúan tilos! Igen, tudom a pornófilmekben váltogatják, de ne ez legyen már a sztandard. Az is orvosi elõírás, hogy kakilás után hátrafelé törlünk. Ugyanaz, vannak ott olyan baktériumok, amelyek jobb, ha nem kerülnek a punciba. Mellesleg én eleve utálom, szóval én nem is engedem. Szerencsére a mostani párom sem szereti, szóval nincs ebbõl vita.

Eleg furan hangzo kerdest szeretnek felteni. De mar sok mindent olvastam de valszt sehol sem talaltam ra van olyan no akinek keptelenseg az h orgazmusa legyen?

Legjobb válasz: Nyilván van, de szerintem nagyon ritka. Úgy értem, aki TÉNYLEG képtelen orgazmusra. Mert ami az orgazmust gátolja (lelki, vagy szervi okok), az jellemzõen orvosolható. Berögzült gátlások, nevelési problémák, az ellazulási képtelenség elég gyakran gátolják meg az orgazmust. Ritkán, de elõfordul, hogy a G-pont nem tud kiemelkedni a hüvelyben, és ezt egy gyors mûtéttel lehet orvosolni. Tehát olyan akadály, amit ne lehetne megoldani, nagyon-nagyon ritkán fordul elõ szerintem.

Nyilván van, de szerintem nagyon ritka. Úgy értem, aki TÉNYLEG képtelen orgazmusra. Mert ami az orgazmust gátolja (lelki, vagy szervi okok), az jellemzõen orvosolható. Berögzült gátlások, nevelési problémák, az ellazulási képtelenség elég gyakran gátolják meg az orgazmust. Ritkán, de elõfordul, hogy a G-pont nem tud kiemelkedni a hüvelyben, és ezt egy gyors mûtéttel lehet orvosolni. Tehát olyan akadály, amit ne lehetne megoldani, nagyon-nagyon ritkán fordul elõ szerintem.
Barát barátnõ :D én lány vagyok
A kérdező hozzászólása: es akkor nektek nincsen sexualis eletetek ? :O
Hát egy kenõcs amit ha állítólag a csiklódra kensz akkor bizsergõ érzést kelt és könnyebben felizgulsz meg benedvesedsz tõle.
Mi az az orgazmuskenõcs?
Az egyik bnõm frigid, õ sem tud elélvezni. Soha nem is nedvesedik be. Sõt maga a szex gondolata is hidegen hagyja. Pedig próbálta már az orgazmuskenõcsöt is, de semmi. A pornó meg kifejezetten taszítja.
A kérdező hozzászólása: ez eleg furan hangzo dolog ..de egyes testreszeminel (pl csiklo) ugy erzem h nem vok eleg erzekeny..ez befolyasolja az orgazmust
Nyugodj meg, lesz orgazmusod, de lehet nem olyan amire számítasz. Én 3 évig abban a tudatban éltem, hogy képtelen vagyok rá. Egy idõben nagyon rá is görcsöltem, hogy legyen, természetesen nem lett. Én azt a hatalmas vulkánkitörést vártam ahogy általában szokták jellemezni. Nem is olyan régen, ujjazás közben egyszer csak nagyon elkapott a remegés, néhány másodpercenként remegtem egyet és nagyon kellemes érzés fogott el, miután abbamaradt. Késõbb szex közben is volt ilyenem. Rájöttem, hogy nekem ilyen sajátos orgazmusom van. :) Nagyon örültem neki, barátom már az elejétõl kezdve bíztatott, hogy ez csak gyakorlás kérdése. Szerintem ne izgulj rá a dolgokra, hanem csak élvezd. Egy idõ után jönni fog magától, ha nem görcsölsz rá elõtte. Én ott hibáztam h ráizgultam. Sok sikert, menni fog! 22/Nõ
A kérdező hozzászólása: es meg lenne egy nagyon buta kerdesem ..megis milyn erzesre szamitsak ?
igen "szabályok" 1 nyugodt környezet 2 lazítás 3 felfedezés 4 elsõre saját magadnak tapasztald ki 5 az elején érdemes valahogy síkosítani nyál vazelin stb.... ha már jobban megy nem kell :-) 6 õszinteség magaddal és a partnereddel is majd ha már sikerült akkor mutasd meg a párodnak h neked így megy a dolog majd
A kérdező hozzászólása: tehat akkor sajatmagam tapasztaljam ki es ugymond tanitsam meg a parom ?
nem én vagyok a második, de tapasztalatból mondom neked, hogy gyakorolni kell. az elsõ pár sráccal nekem sem sikerült. sõt, semmi nem volt addig. egyáltalán! ezt valószínûleg az elsõ hapsimnak köszönhetem, aki vérig volt sértõdve, amiért nincs orgazmusom. aztán, az utolsó hapsim azt mondta, hogy ne szórakozzak már! maszturbáljak és mutassam meg neki is, mert kíváncsi! vele már azóta szétmentünk, de neki köszönhetem, hogy sikerült. ;)
A kérdező hozzászólása: aki a masodik valaszt irta ..szeretnem megkerdezni h mit ertesz az alatt h "kitanulni" meg is h es mint?
A kérdező hozzászólása: koszonom a valszokat :)
Vannak lányok, akik nagyon nehezen tudnak elélvezni és ez már a partnertõl is függ. Így a szex közben lehet nem is éri el az orgazmust. Egyes lányok csak a csikló izgatásával (nyelv/ujjak) érnek el orgazmust, az aktussal pedig egyáltalán nem. Személy szerint eddig én minden lánynál elértem, kivéve a mostanival. Már mindent bevetettem, amit az elõzõeknél sikeres volt és bevált, de ennél az egynél sehogy sem akar összejönni az orgazmus. Pedig még csak gyorstüzelõ sem vagyok :) Szerintem mindenki képes, de van akinél még sosem érték el. Vagy a partner ügyetlensége miatt vagy pszichés dologra vezethetõ vissza, vagy csak szimplán nehezen érhetõ el nála.
Igen, van.
elvileg minden nõ képes rá de meg kell tanulnia a nõi orgazmus nem alapvetõ hanem tanulási folyamat része ... fontos h tisztában legyenek a testükkel hirtelen ennyi
A kérdező hozzászólása: bocsi akkor kicsit elertelmeztem ne haragudj :)
Egy középkorú nõ pl. ? A második kérdésedre pedig: külsõ-kisugárzás-egyéniség
Nekem bejönnek az õszülõ pasik. Mi alapján szimpatikus? Leginkább az alapján, amit mond, ahogy mondja, és ahogy közben gesztikulál, testbeszéd illetve kisugárzás alapján. 22L

Van olyan nő aki bírja az exeket?

Vagy csak nekem nem jönnek be?

Legjobb válasz: Hogy bírja az exeket? Hogy maradtak-e barátok vagy hasonló??? Nekem eddig 1 olyan exem van aki nem akarja velem tartani a kapcsolatot azt is azért, hogy könnyebben felejtsen. A többiekkel semmi gond nincs. Ha találkozunk köszönönünk, beszélgetünk. L/17

Hogy bírja az exeket? Hogy maradtak-e barátok vagy hasonló??? Nekem eddig 1 olyan exem van aki nem akarja velem tartani a kapcsolatot azt is azért, hogy könnyebben felejtsen. A többiekkel semmi gond nincs. Ha találkozunk köszönönünk, beszélgetünk. L/17
nem, nem bírom õket. sõt, zsigerbõl utálom az összeset, pedig nem is ismerem õket. fura :D
van pár exem akivel jóban vagyok, és mai napig szoktunk beszélgetni msnen.
Én jóban vagyok a pasim egyik volt csajával. Tényleg aranyos, jó fej csaj, és csak hozzáállás kérdése... A többit viszont utálom!!! :)
én próbáltam barátkozni exekkel. Az egyik féltékeny volt rám, de állandóan felvett msnre, és mindenkinek mondta h milyen szép vagyok, ha szórakozó helyen meglátott integetett meg ilyenek. Nem láttam benne rosszindulatot, de állítólag a hátam mögött azért oltogatott. Máig fent van nekem msnen, dicsér h okos vagyok, gratulál meg ilyenek, de nem nagyon irkál rám. A másikkal meg jól megvoltunk, a pasi engem is, és õt is átvágta. Beszélgettünk, ismerkedtünk, aztán elkezdett furkálni õ is a hátam mögött, pedig egy rossz szóval sem bántottam meg egyiket sem. Dehát barátnõk- exek, exek-exek között általába ez van :) )
Én az egyiket nagyon bírom, de igaz, hogy köcsög volt velem.Felvett egypárszor msn-re, aztán letiltott, aztán megint felvett..veszekedtünk..stb. De végülis most ki tudja, hogy mi lesz, mert megint felvett.:S
Páromnak személyesen nem ismerem exeit, de az utolsót meg tudnám tépni. (persze vagyok annyira kultúrált, hogy nem esnék neki, de az érzés nagyon bennem van). Egy elég furcsa kapcsolat volt, és a lány állandóan hazudozott róla, kitalált dolgokat és neki is ment! Párom is azért volt vele, mert az a lüke csaj messzirõl jött ide miatta, és gondolta, hogy majd lenyugszik, helyreáll. Annak már rég vége, több, mint 4 éve velem van, és lám, párom soha nem vert meg (ezt is kitalálta), a világ leggyengédebb emberével futottam össze.
Én miden volt exemmel baráti viszonyban vagyok, kivéve egyel de arra hogy vele miért nem arra jó okom van.

Van olyan nő, akinek sosem jön meg?

Legjobb válasz: Van. Az eljárogat kezelésre. Ha hormonális oka van, esetleg meghozzák neki. Ha mondjuk nincs petefészke, vagy méhe, hát akkor nem. 16 éves korig nyugodtan kell várni, van akinek akkor jön meg. Van akinek 10 évesen.

Van. Az eljárogat kezelésre. Ha hormonális oka van, esetleg meghozzák neki. Ha mondjuk nincs petefészke, vagy méhe, hát akkor nem. 16 éves korig nyugodtan kell várni, van akinek akkor jön meg. Van akinek 10 évesen.
Ha valaki sovány, évekre kimaradhat, csúszhat.
Én 47 kg vagyok és 170 cm magas, szóval nagyon sovány, de még sosem maradt ki. Pedig elég lenne 2 havonta is. :)
Nem tudom hány éves vagy, de szerintem menj el nõgyógyászhoz, lehet hormonális problémáid vannak.Ha van rajtad egy kis felesleg, akkor meg pláne.
Igen, van. Legtöbbször valamilyen fejlõdési rendellenesség az oka (lehet genetikai betegség), vagy hormonprobléma. Az utóbbin lehet segíteni, az elõzõn kevésbé.
A kérdező hozzászólása: 12 éves leszek októberben, de csak megkérdeztem, nem komolyan kérdeztem, hanem csak úgy, hogy tudjam.:)
A kérdező hozzászólása: Megjött...:)

Ismer valaki olyan nőt aki csúnyasága miatt meg nem talált pasit magának? Vagy van olyan nő akit mondjuk kerülnek mert dilis?

En ismertem egy asszonyt.Valószínűleg szűzként halt meg.Pedig lettek volna kérői.De elhajtotta őket.

Legjobb válasz: Az osztályfõnöknõm is ilyen.

Az osztályfõnöknõm is ilyen.
Ismerek egy 16 éves lányt, aki dilis. Dülöngél kicsit elõre-hátra, nem is valami szépség szegényke és múltkor rollerrel ment az utcán és fújta hangosan a szájharmonikát. :D
Bazzeg ilyen nõ kellene nekem.
Ha a vágóhídon dolgozott, akkor oda a gumicsizma az proper.
A kérdező hozzászólása: Nem ott :D
úristen emberek xd ÉS még azt hittem én vagyok a különc kicsit F20 am a 9-es válaszolónál én is fingást olvastam XD
A kérdező hozzászólása: En nem írtam ki, hogy minek olvastam :D :D
volt már akit arcon is fingtam véletlen na õ elég csúnyán nézett :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagy semmi :D
Énis elõször fin..nak olvastam. Fura nem? Egyszer én is telibe kaptam. Éppen a napi nyelvtornámat végeztem, mikor arculcsapott az erõssen aromatizált légáram. Hát eléggé meglepett. A csaj az erõs orgazmusára fogta. Jó hogy csak lanygyos szellõ és nem valami orkánszerû zivatar volt.
Igen ismerek ilyet! Én magam! xDDDD Mert annyira szerencsétlen és szánalmas vagyok...Világ életemben kerültek a férfiak...Nagy valószínûséggel mert csúnya vagyok meg állítólag látszik rajtam, hogy nem olyan lány vagyok aki szétteszi a lábát!!! :D xDDDD
A kérdező hozzászólása: Valami ilyesmi asszony volt az akit le írtam, mint ez a 40 éves :D A munkahelyére gumicsizmával ment be :)
Ismerek két nem csúnya, de furcsa lányt... Balaton-felvidéki 35 éves lány, aki anyjával lakik, apja korán elhagyta. Az anyja szereti, hogy nála van a kislánya. Mániákusan mindenkiben az ellenséget keresi. Ha jó napottal köszönsz neki, már kapod a szitkokat... Szerinte minden pasi nõ gyûlölõ. A magyar iskolában kimossák az emberek agyát, hogy ne tudjanak gondolkodni. Van mosógépük, de mivel az üzemeltetése drága, ezért kézzel szokott mosni a kádban. ... Szerinted sok barátja lehet? Budapesti 40 éves, szintén anyjánál lakik, bár az ennek nem örül. Mindig a saját hibáját keni másra, és nem tudsz neki elmagyarázni egy olyan egyszerû dolgot, a tej nem magától megy a hûtõbe, hanem azt venni kell a boltban. Röviden semmi önállósága és mindenkit hibáztat ... Szerinted nála mennyi pasi áll sorban a kegyeiért?
A kérdező hozzászólása: Ne már utolsó :)
A kérdező hozzászólása: szájharmonikát? :D Azta XD
A kérdező hozzászólása: 4-es a szájharmonikásra gondolsz?:)
# 2 nagyon laza, szerintem nem lesz itt gond
igen, ismerek, mégpedig õ lenne az: https://www.facebook.com/virag.s.kiss
A kérdező hozzászólása: Szép csaj ez a virág :)
én is dilis vagyok, pl. mindig felemás fülbevalókat hordok meg ha nincs kedvem senkinek nem köszönök és van amikor ráfintorgok valakire csak mert nem tetszik aztán mégis akartak már járni velem többen , szóval nincs ilyen szerintem mást se ismerek ilyet
A kérdező hozzászólása: A ráfintorgokat elõször másnak olvastam :D
Igen, nálam egyébként együttesen eredményezi a kettõ, hogy nincs senkim. Szerintem egyébként a csúnyaság még nem lenne kizáró ok, mert még nálam rondábbakat is láttam már párkapcsolatban, de ha valaki dilis, az maximum gondolatban fog szexelni. 18/L
A kérdező hozzászólása: Ugyan mar na :) Nem vagy szerencsétlen !

Van olyan nő akinek nem lehet gyereke?

Van olyan n? aki nem lehet terhes, nem esik teherbe ? mi jele ha valakinek nem lehet gyereke? mitöl van hogy nem lehet gyereke? és milyen vizsgálattal lehet kideriteni, hogy valakinek lehet-e vagy nem lehet gyereke?

Legjobb válasz: Én HSG-n voltam, ez egy petevezeték átjárhatósági vizsgálat, ahol kiderült hogy a petevezetékek végén kitáguló rész, az úgynevezett tuba, el van záródva. Nem írom le részletesebben a vizsgálatot, a neten utána tudsz nézni. Lombikra küldtek, de gondoltam keresek egy orvost aki mûtéttel megpróbálja az elzáródást megszüntetni, és akkor szabad az út a petesejt elõtt, szépen "beúszkálhat" a vezetõbe, stb...stb.., Valakinek pl. a hormonjai nem jól termelõdnek, emiatt nem lehet gyereke, mert mondjuk a progeszteron nem elég magas, így nem tud megtapadni rendesen a baba. De ezt is pótolják már. Van akinek nincs pl. peteérése. De a legtöbb dolgon tudnak már segíteni, de megszámlálhatatlanul sok akadálya lehet egy teherbeesésnek.

Én HSG-n voltam, ez egy petevezeték átjárhatósági vizsgálat, ahol kiderült hogy a petevezetékek végén kitáguló rész, az úgynevezett tuba, el van záródva. Nem írom le részletesebben a vizsgálatot, a neten utána tudsz nézni. Lombikra küldtek, de gondoltam keresek egy orvost aki mûtéttel megpróbálja az elzáródást megszüntetni, és akkor szabad az út a petesejt elõtt, szépen "beúszkálhat" a vezetõbe, stb...stb.., Valakinek pl. a hormonjai nem jól termelõdnek, emiatt nem lehet gyereke, mert mondjuk a progeszteron nem elég magas, így nem tud megtapadni rendesen a baba. De ezt is pótolják már. Van akinek nincs pl. peteérése. De a legtöbb dolgon tudnak már segíteni, de megszámlálhatatlanul sok akadálya lehet egy teherbeesésnek.
Orvos barátom mondta nekem, hogy a tudomány már annyira fejlett, hogy akinek van petefészke annak meg tudják oldani, hogy gyereke is legyen. Remélem jól gondolta.SÕt ha jól belegondolunk még annak is lehet gyereke akinek nincs....csak az kicsit más tészta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) és pl. egy vér vételbõl meg tudják állapitani , hogy lehet-e valakinek gyereke vagy nem?
Nem, mert pl. a fizikai akadályok nem muatthatók ki a vérbõl. Összenövések, elzáródások és társai.
A kérdező hozzászólása: De ha nem fizika hanem pl. hormonális vagy ilyesmi , akkor vérvételböl?
A kérdező hozzászólása: És ezek a összehuzodás , el zárodás stb. milyen vizsgálattal nézik?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!