Találatok a következő kifejezésre: Van olyan nő, (985 db)

Van olyan nő (18+), aki fél a szextől? Ez egy valós takarózás arra, ha egy házas, húszas éveinek végén lévő nő nem él házaséletet a férjével? Ráadásul van egy kisgyerekük is.

Legjobb válasz: Nem értem. Ha van gyerek, annak valahogy létre kellett jönnie. Félni meg bármitõl lehet, meglepõdnél milyen fóbiák léteznek. De a kérdésedet nem értem, fuss neki még egyszer, így zagyvaság.

Nem értem. Ha van gyerek, annak valahogy létre kellett jönnie. Félni meg bármitõl lehet, meglepõdnél milyen fóbiák léteznek. De a kérdésedet nem értem, fuss neki még egyszer, így zagyvaság.
Lehet, hogy valamiért fájdalmas neki a szexuális élet. Akár fizikai, akár lelki okok miatt. De nem tudhatjuk, mi áll a háttérben. Lehet akár egy régebbi, kellemetlen élmény is, amirõl nem beszél, vagy magában is eltemetett. Ha ez nem változik, a szorongás csak fokozódik. Ez nem jelenti azt, hogy soha nem szexelt, nem próbált megváltozni, vagy hogy nem lehet szerelmes, nem akarhat családot (érdekes válaszok születtek itt). Szerintem mindenképp jó lenne szakemberhez fordulni ezzel a problémával, ha egyedül, vagy a párja segítségével nem tudja leküzdeni, mert gondolom, neki is kellemetlen.
Jobb lenne ezt tõle megkérdezni és ha fennáll ilyen gond, szakemberhez fordulni. De nem értem, hogy vehette el bárki is feleségül, ha sosem akart a férfivel lefeküdni. Rémes.
Szexológus, pszichológus, mert ez nem normális helyzet. A szex ugyanolyan fontos az ember életében, mint az evés vagy az alvás, szorongások között végigélni egy teljes életet embertelen...
Ha most van a 20as évei végén és már évek óta fennáll a probléma és nem megy dokihoz, akkor bocs, de hülye. Ez nem kifogás! El kell menni nõgyógyászhoz vizsgálatra! Ha meg nem testi, akkor tovább keresni a megoldást! Aztán ne csodálkozzon, ha otthagyják, mert lusta orvoshoz menni!
Nem szép tõle, hogy magához kötött egy férfit így. / Butaság a férjtõl, hogy elvette így. Sürgõsen szakember.
Nem valószínû, hogy az a gond, hogy fél. Vagy nem jó a férjével, vagy megkapja máshol. Eddig nem félt? Ez butaság.
Az, de egy h.vizsgálatra elküldeném van-e szeretõje. Az valószínûbb.
Én csak attól félek, hogy túl gyorsan ér véget:D
Kedves nemtudomhányas válaszoló, arra gondoltam, hogy ha ez a kérdés egyáltalán felmerül és valaki felteszi, akkor a két fél közül az egyiknek ez a helyzet problémát jelent, tehát nem egyeznek az igényeik. Így együtt élni szerintem nem érdemes.
http://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/629/a-vaginizmus Nagyon összeszedett, jó cikk a témáról. Nem egy gyakori "betegség" de azért elõfordul. Vannak rá kezelések.
Azért én nem úgy gondolom, hogy a szex ugyanolyan fontos, mint az evés, mert ha hónapokig nem szexelünk, azt még túléljük, viszont ha hónapokig nem eszünk, azt azért már nem hinném. :D De azért tényleg része egy párkapcsolatnak. Én is azt mondom, hogy ha nem tudja a nõ legyõzni a gátlásait és tényleg valami félelemrõl, fóbiáról, szorongásról van szó és ez nem csak kifogás valamire, akkor nem szégyen szakemberhez fordulni. Egyébként sokan nem azért nem fordulnak orvoshoz, mert lusták elmenni, hanem mert szégyellik egy idegennek kiteregetni a problémáikat, még ha orvos is. Én el is hiszem, hogy kellemetlen, de sokszor tényleg ez a jó megoldás.
Persze, hogy lehet ezzel takarózni, de teljesen valós probléma, hogy egy nõ fél a szextõl. És nagyon könnyen és bármilyen életkorban elõfordulhat.
simán feltehette azért is a kérdést, mert a vízcsapból is az folyik, hogy aki nem szexel hetente kétszer, az menjen orvoshoz, mert nem normális.
Köszi a lepontozást, mert leírtam, hogy menjen el több orvoshoz! Akkor szenvedjen nyugodtan tovább! Mi meg élvezzük a szexet :)
6-os vagyok, nem értem a lepontozást. Ha valakinek félelmek között kell élnie, legyen az akár csak a szextõl, az egy komoly pszichés teher. Ránehezedik a mindennapokra, szorongást okoz, akár testi tüneteket is a késõbbiekben. A félelem igenis nagyon káros, ha mindennapi kérdéseket érint. Azaz egy átlagos pókiszony még nem gond, de ha attól rettegsz, hogy ki kell menned az utcára, vagy épp attól, hogy már megint itt az este, és mi van, ha a férjem megint szexet akar, az igenis felemészti az ember életét.
Mért ne lenne vagy csak nincs kedve hozzá nem olyan jó dolog az és sokkal fontosabb dolgok is vannak
Miért lenne butaság, hogy így elvették? Vegyétek már tudomásul, nem mindenkinek ugyanaz az igénye a szexben. Van, aki többet akar, van, akinek a kevés is elég. Aki boldog házasságban él úgy, hogy nem heti háromszor, hanem 3 hetente egyszer szexel, de akkor azért, mert valóban kívánja, és nem azért, hogy meglegyen az átlag vagy mert ennyi az elvárás, feltehetõen sokkal tovább fog boldog házasságban élni, mint azok, akik azért termelnek mennyiséget, mert a párjuk ezt árja, meg mert ezt olvasták a nõk lapjában. Én nõgyógyászat onkológiai részén dolgozom, és azt látom, hogy fiatal nõk, akik az elsõ mûtétre, kezelésre a férjükkel érkeznek, késõbb egyedül vannak. Nem egyet csal meg, hagy el a férje azért, mert a kemó miatt se ereje, se kedve az ágyban henteregni. Tényleg elfogadható ez, mert a férfinak igényei vannak, a nõ nem tudja megoldani, hát szabad a pálya? Valószínûleg a kérdésben leírt nõt nem fogják emiatt elhagyni, mert nem a szex a kapcsolatuk alapja. Akinek ennyire a szex irányítja az életét és a házasságát, az vajon mennyire jó? Ha két hasonló igényû egymásra talál, akkor miért lenne hülyeség elvenni olyan nõt, aki kevesebb alkalommal is beéri?
szerintem csak simán nem kívánja a szexet (aszexuális) és könnyebb neki arra fogni, hogy fél minthogy bevallja, fõleg ha szeret egy illetõt tudja ha elmonaná neki otthagyná szóval néha beválalja
Bocsi az offért, töröltetheted is, de nem mondanál még valamit az ügybe?
Én ismertem valakit aki képtelen volt sexelni (egyszer sem !), Félt, de szerelmes lett es hogy ne veszítse el a fiút elment orvoshoz. Járt terápiára, gyógyszert is kapot, aztán csak sikerült neki :) Van ilyen betegség, de ha mar sexelt nem lehet olyan súlyos a problémája.
A kérdező hozzászólása: Korábban is volt gondja a szexel. (ezért mentek tönkre a korábbi kapcsolatai) A közös gyerek véletlenül becsúszott.
Nem azért küldik, mert nincs napi 4 szex, hanem mert fél tõle és lehet, hogy fáj is neki. Az nem normális. És igenis el kell menni dokihoz! Õk orvosok, nap mint nap ezzel foglalkoznak! Meg kell oldani, mert utána meg jön a sírás, hogy jaj elhagytak, de aki tojik a problémájára az meg is érdemli!
Egy középkorú nõ pl. ? A második kérdésedre pedig: külsõ-kisugárzás-egyéniség
Nekem bejönnek az õszülõ pasik. Mi alapján szimpatikus? Leginkább az alapján, amit mond, ahogy mondja, és ahogy közben gesztikulál, testbeszéd illetve kisugárzás alapján. 22L

Érveket szeretnék kapni a mellett, hogy miért érdemes idősebb nővel kezdeni. És az is érdekelne, hogy egy 25 éves srác maximum hány éves korú nőknél próbálkozzon? Van olyan női korosztály, amelyiket nagyon érdemes betámadani?

Legjobb válasz: szerintem nem a kor a lényeg, hanem az hogy normális legyen a nõ és azt bármilyen korosztályból lehet találni, persze jól körül kell nézni mire megtalálod :)

szerintem nem a kor a lényeg, hanem az hogy normális legyen a nõ és azt bármilyen korosztályból lehet találni, persze jól körül kell nézni mire megtalálod :)
Nem érdemes semelyiket se "betámadni", mert abbol te jössz ki szarul, sõt ha olyan, akkor szét is rúg(at)ja a valagad. Nekem 27 évesen volt egy 44-éves csajom, hát õ eléggé felejtõ volt. De én úgy gondolom, hogy a teltebb halyes negyvenes nagyon izgató lehet, persze ezekre sincs törvény, vagy jó, vagy nem, nekem mindkettõbõl kijutott. Javaslom, hogy ne letámadd, hanem puhatold ki, mennyire hajlik az ilyesmire, vagyis rád. Hidd el csodás élményben lesz részed: még ha nem is teljesíti a tõle elvártakat, mégis nagy nyomatékot ad, hogy idõsebb. Van, ill. volt tapasztalatom.. 31/F
A megtetszik egy lány/nõ, és kölcsönös a dolog, ne utasítsd el mert 30 vagy 20 éves. Szerintem +/- 5év még elmegy. 30N
Miért? Érdemesebb? :-P Nem azért érdemes, mert idõsebb! Nekem - talán egy futó kaland kivételével - csak idõsebb volt. Olyan 3-10 évvel a legtöbb, de volt 25 év korkülönbség is, ami hosszabb kapcsolatok voltak, azok 7-8-10 év. De nem azért mert idõsebbek, hanem mert egyszerûen az idõsebb korosztállyal értem meg magam jobban (barátok tekintetében is, nem csak kapcsolatokban). Ha nem vonzódsz idõsebb korosztályhoz és nem õk a társaságod, hiába "támadsz be", õk nem téged keresnek. Más egy tapasztalt nõ mentalitása, más az értékrendje, ha te ezektõl elütsz, a korod miatt, úgy sem jutsz semmire.
Cam! teljes mértékben egyet értek Veled!

Van olyan no, aki elvezi, ha lepisilhet egy ferfit, aki elvezi, hogy lepisili egy no?

Legjobb válasz: A párom nagyon szeretné :-) de nekem nem jön be

A párom nagyon szeretné :-) de nekem nem jön be
ezek a kérdések nem tudom hogyan születnek meg az ember fejében és miért, de valószínûleg megvan rá az ok hogy ez kicsírázott az agyadban. Amúgy biztos hogy vannak ilyen nõk valahol a messzi galakszisban.
én élvezném :D 17/F
Férfirõl már hallottam. Nem tudom, hogy ez kereslet megtalálja-e a maga kínálatát... (Mármint pénzért mindent persze, de önként...?)
Ööö ne haragudj de szerintem nem .. ??/L
Én mindíg élvezem /F
Engem izgat a pisiszex. 21/l.
A kérdező hozzászólása: Adni vagy kapni?
Mindkettõ. 21l.

Van olyan nő, aki domináns szeretne lenni egy kapcsolatban?

Mostanában olyan párkapcsolatról fantáziálgatok, amiben a párom a domináns, ő "irányítja" az életünket, azaz ő a vezértípus. Normális vagyok? :( Vagy van olyan nő, aki kifejezetten olyasmire vágyik, mint pl. "korlátlan" uralom a pasija felett? 21/f

Legjobb válasz: Nálunk is így alakult ez ki, szeretem érvényesíteni az akaratomat. Ez persze nem azt jelenti h a párom egy bólogató kiskutya, õ egy nagyon talpraesett okos férfi aki simán elirányítgatná az életünket, csupán a természetemnek köszönhetõen én veszem ki az irányításból a nagyobb részt. :) Õ inkább a konstruktívabb oldalt képviseli, a komolyabb megfontoltabb döntéseknél veszi ki a részét. Hétköznapi problémákkal viszont azért gyakrabban szembesülünk, ilyenkor nincs idõ merengeni, és én hozok gyors döntést. Mivel amúgyis szeretek kicsit dirigálni ez így pont jó. Minden elõnyével (pl. neki kicsivel több házimunkát osztok.. :)) és hátrányával (idegeskedés) együtt. Ha pedig az ágyra gondolsz, ott felváltva, szeretjük az ilyen játékokat! De személy szerint ott is domináns szeretek lenni jobban! :) És sztem még van egy pár olyan nõ mint én, és nem is tudják h ezért megy szét a kapcsolatuk! Mert mind2en uralomra akarnak törni és egymást legyõzni ahelyett... De sztem "korlátlan" uralomra egy normális ember se vágyik, mármint ha szereti a párját, inkább olyan ez mint a jing-jang! De a szexben sztem van aki maximális uralomra vágyik :)

Nálunk is így alakult ez ki, szeretem érvényesíteni az akaratomat. Ez persze nem azt jelenti h a párom egy bólogató kiskutya, õ egy nagyon talpraesett okos férfi aki simán elirányítgatná az életünket, csupán a természetemnek köszönhetõen én veszem ki az irányításból a nagyobb részt. :) Õ inkább a konstruktívabb oldalt képviseli, a komolyabb megfontoltabb döntéseknél veszi ki a részét. Hétköznapi problémákkal viszont azért gyakrabban szembesülünk, ilyenkor nincs idõ merengeni, és én hozok gyors döntést. Mivel amúgyis szeretek kicsit dirigálni ez így pont jó. Minden elõnyével (pl. neki kicsivel több házimunkát osztok.. :) ) és hátrányával (idegeskedés) együtt. Ha pedig az ágyra gondolsz, ott felváltva, szeretjük az ilyen játékokat! De személy szerint ott is domináns szeretek lenni jobban! :) És sztem még van egy pár olyan nõ mint én, és nem is tudják h ezért megy szét a kapcsolatuk! Mert mind2en uralomra akarnak törni és egymást legyõzni ahelyett... De sztem "korlátlan" uralomra egy normális ember se vágyik, mármint ha szereti a párját, inkább olyan ez mint a jing-jang! De a szexben sztem van aki maximális uralomra vágyik :)
Õket hívjuk Dominának. Igen, van. De ritka.
Az én asszonykám is ilyen vezetõ alkat, õ a fõnök otthon a pénzügyekben, a háztartásban, enyém a mûszaki dolgok megoldása és a logisztikai feladatok nagy része (bevásárlás :-DDD). Idõnként besegítek neki kiteregetni a ruhákat, felporszívózni meg hasonlók. Övé a mosogatás, a fõzés meg ilyenek... A lényeg az, hogy egyikõtök se szakadjon bele a munkába...
Én igen, az elején dominanciájra törekszem. Ha a fiú ezt nem hagyja és képes megtartani a vezetõ szerepet akkor maradok meg nála. :)
Igen van ilyen nõ. Én is ilyen vagyok és imádok uralkodni. (nem felosztani a munkát, hanem kiosztani)

Van olyan női parfüm amelyiknek olyan illata van mint az illatszerüzletekben? Olyan púderes kellemes illatú parfümöt keresek

Legjobb válasz: Szerintem az Oriflame Amber Elixir illata hasonlít arra a tipikus illatszer-bolt aromára.

Szerintem az Oriflame Amber Elixir illata hasonlít arra a tipikus illatszer-bolt aromára.
charme. dezodorja is van, parfümöt meg asszem a rossmannban láttam vagy a tescóban. annak tipikus púderillata van
Szerintem a Calvin Klein Euphoria lesz a te parfümöd. Pont olyan illata van szerintem, mikor belépsz egy illatszerboltba és össze vannak keveredve a különbözõ illatok. Nekem azonnal ez jutott eszembe, mikor egyszer befújtam vele magam.
A kérdező hozzászólása: Huhh köszi a válaszokat majd mindet megszagolom :)
Púderes a naomi naomagic, ill. kenzo flower bár ott azért van elég erõteljes virágos beütés is.

Van olyan nő, aki egészséges életmódot folytat (sport, helyes táplálkozás), közben pedig dohányzik?

Legjobb válasz: Van. Szia! :-) 6 éve cigizek, mellesleg nem keveset (jó kis piros multit). Ugyebár mondják, hogy nem fogsz tudni tõle futni, bicózni, akármi. Ez a legnagyobb hülyeség, amit hallottam. Amikor rászoktam a tanáraim azzal próbáltak ellene érvelni, hogy az ígéretes futókarrieremnek oda. Az általános sulis tesitanárom, aki a futóedzõm is volt, a kezét tördelte, hogy hagyjam abba, mert nemsokára már a lépcsõre se megyek fel. Meg is ijedtem, de végül nem bírtam letenni. Illetve az elhatározás nem volt komoly. Lényegében mindegy is, mert csak tavaly 9 érmet nyertem futásban, pedig nem is keveset füstölök el. Tudod emnnyi idõ alatt futom le a kétezret? 7 perc 12 másodperc volt tavaly. Az egyhuzamban lefutott legtöbbem pedig 10 kilométer! Középsuliba már dohányosként érkeztem és ez köztudott volt rólam (egészen idén január elsejéig volt dohányzónk, ahová csak 18 felett mehettél papíron, gyakorlatban egy felsõbb éves barát elég volt, szóval két hét után a tanáraim szünetrõl-szünetre láthattak cigizni-az ikertesómmal együtt), a tesitanár nem is várt tõlem sokat. Aztán az elsõ alkalommal a többi csaj kiköpte a tüdejét 800 méteren én meg rávertem a másodikra negyven másodpercet. Kapásból mondta is az öreg, hogy a futók között akar látni, mondtam, hogy csak akkor, ha cigizhetek. Belement. Való igaz már kaptam fura pillantásokat, mikor egy-egy megnyert/dobogós futóverseny után elsõ dolgomként rágyújtottam. De az az elõnye is van a dolognak, hogy mivel rajt elõtt lát a többi versenyzõ füstölni, nem igen vesznek komolyan, csak mikor már elõttük vagyok. :D Az ikertesóm és a húgom is bagósok, õk teniszeznek és úsznak, igaz nem olyan eredményesen, mint én. Nem tudom mi okuk lehet a fejeseknek a cigit lejáratni, de nem hiszem el, ami a dobozokra van írva. 20/L

Van. Szia! :-) 6 éve cigizek, mellesleg nem keveset (jó kis piros multit). Ugyebár mondják, hogy nem fogsz tudni tõle futni, bicózni, akármi. Ez a legnagyobb hülyeség, amit hallottam. Amikor rászoktam a tanáraim azzal próbáltak ellene érvelni, hogy az ígéretes futókarrieremnek oda. Az általános sulis tesitanárom, aki a futóedzõm is volt, a kezét tördelte, hogy hagyjam abba, mert nemsokára már a lépcsõre se megyek fel. Meg is ijedtem, de végül nem bírtam letenni. Illetve az elhatározás nem volt komoly. Lényegében mindegy is, mert csak tavaly 9 érmet nyertem futásban, pedig nem is keveset füstölök el. Tudod emnnyi idõ alatt futom le a kétezret? 7 perc 12 másodperc volt tavaly. Az egyhuzamban lefutott legtöbbem pedig 10 kilométer! Középsuliba már dohányosként érkeztem és ez köztudott volt rólam (egészen idén január elsejéig volt dohányzónk, ahová csak 18 felett mehettél papíron, gyakorlatban egy felsõbb éves barát elég volt, szóval két hét után a tanáraim szünetrõl-szünetre láthattak cigizni-az ikertesómmal együtt), a tesitanár nem is várt tõlem sokat. Aztán az elsõ alkalommal a többi csaj kiköpte a tüdejét 800 méteren én meg rávertem a másodikra negyven másodpercet. Kapásból mondta is az öreg, hogy a futók között akar látni, mondtam, hogy csak akkor, ha cigizhetek. Belement. Való igaz már kaptam fura pillantásokat, mikor egy-egy megnyert/dobogós futóverseny után elsõ dolgomként rágyújtottam. De az az elõnye is van a dolognak, hogy mivel rajt elõtt lát a többi versenyzõ füstölni, nem igen vesznek komolyan, csak mikor már elõttük vagyok. :D Az ikertesóm és a húgom is bagósok, õk teniszeznek és úsznak, igaz nem olyan eredményesen, mint én. Nem tudom mi okuk lehet a fejeseknek a cigit lejáratni, de nem hiszem el, ami a dobozokra van írva. 20/L
hátt én nagyon odafigyelek az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra és rendszerem sportolok is:) bár lassacskán, de leszokóban vagyok a cigirõl is, bár sajnos ha bulizni megyek "kell" oda az a pár slukk cigi is :) na majd idõvel elhagyom.
Anyám is ilyen.
szia! Dolgoztam egy kisebb város sportcsarnokában. A helyi kézilabda nõi csapat tagjai szinte mindenki dohányzott. Ahogy volt egy kis szünet, már szaladtak ki cigizni...hogy fognak így versenyeket nyerni, nem fognak kapni levegõt futás közben...
A kérdező hozzászólása: Hû.. azt hittem, hogy egyedül vagyok ilyen. Elég ellentmondásos ugyebár. De én is szeretnék leszokni. :)
A kérdező hozzászólása: hát ez nem semmi! gratulálok a futókarrierhez, ügyes vagy :)
71%-os: Én is bagózok, viszont te nagyon buta vagy. Akkor ne hidd el ami rá van írva, a piros multi meg erõsségre lófsz kategória... Egyébként én férfi vagyok, de tökre igaz ez rám, bár gyakran sörözök, meg elég zsírosan és egészségtelenül táplálkozok, viszont qrva sokat mozgok, de tényleg.
A kérdező hozzászólása: nyilván nem a dohányzás mellett akarok kampányolni én sem, csak érdekelt, hogy van-e még ilyen nõ, vagy férfi, mindegy. Köszi a választ, utolsó! :)

Eleg furan hangzo kerdest szeretnek felteni. De mar sok mindent olvastam de valszt sehol sem talaltam ra van olyan no akinek keptelenseg az h orgazmusa legyen?

Legjobb válasz: Nyilván van, de szerintem nagyon ritka. Úgy értem, aki TÉNYLEG képtelen orgazmusra. Mert ami az orgazmust gátolja (lelki, vagy szervi okok), az jellemzõen orvosolható. Berögzült gátlások, nevelési problémák, az ellazulási képtelenség elég gyakran gátolják meg az orgazmust. Ritkán, de elõfordul, hogy a G-pont nem tud kiemelkedni a hüvelyben, és ezt egy gyors mûtéttel lehet orvosolni. Tehát olyan akadály, amit ne lehetne megoldani, nagyon-nagyon ritkán fordul elõ szerintem.

Nyilván van, de szerintem nagyon ritka. Úgy értem, aki TÉNYLEG képtelen orgazmusra. Mert ami az orgazmust gátolja (lelki, vagy szervi okok), az jellemzõen orvosolható. Berögzült gátlások, nevelési problémák, az ellazulási képtelenség elég gyakran gátolják meg az orgazmust. Ritkán, de elõfordul, hogy a G-pont nem tud kiemelkedni a hüvelyben, és ezt egy gyors mûtéttel lehet orvosolni. Tehát olyan akadály, amit ne lehetne megoldani, nagyon-nagyon ritkán fordul elõ szerintem.
Barát barátnõ :D én lány vagyok
A kérdező hozzászólása: es akkor nektek nincsen sexualis eletetek ? :O
Hát egy kenõcs amit ha állítólag a csiklódra kensz akkor bizsergõ érzést kelt és könnyebben felizgulsz meg benedvesedsz tõle.
Mi az az orgazmuskenõcs?
Az egyik bnõm frigid, õ sem tud elélvezni. Soha nem is nedvesedik be. Sõt maga a szex gondolata is hidegen hagyja. Pedig próbálta már az orgazmuskenõcsöt is, de semmi. A pornó meg kifejezetten taszítja.
A kérdező hozzászólása: ez eleg furan hangzo dolog ..de egyes testreszeminel (pl csiklo) ugy erzem h nem vok eleg erzekeny..ez befolyasolja az orgazmust
Nyugodj meg, lesz orgazmusod, de lehet nem olyan amire számítasz. Én 3 évig abban a tudatban éltem, hogy képtelen vagyok rá. Egy idõben nagyon rá is görcsöltem, hogy legyen, természetesen nem lett. Én azt a hatalmas vulkánkitörést vártam ahogy általában szokták jellemezni. Nem is olyan régen, ujjazás közben egyszer csak nagyon elkapott a remegés, néhány másodpercenként remegtem egyet és nagyon kellemes érzés fogott el, miután abbamaradt. Késõbb szex közben is volt ilyenem. Rájöttem, hogy nekem ilyen sajátos orgazmusom van. :) Nagyon örültem neki, barátom már az elejétõl kezdve bíztatott, hogy ez csak gyakorlás kérdése. Szerintem ne izgulj rá a dolgokra, hanem csak élvezd. Egy idõ után jönni fog magától, ha nem görcsölsz rá elõtte. Én ott hibáztam h ráizgultam. Sok sikert, menni fog! 22/Nõ
A kérdező hozzászólása: es meg lenne egy nagyon buta kerdesem ..megis milyn erzesre szamitsak ?
igen "szabályok" 1 nyugodt környezet 2 lazítás 3 felfedezés 4 elsõre saját magadnak tapasztald ki 5 az elején érdemes valahogy síkosítani nyál vazelin stb.... ha már jobban megy nem kell :-) 6 õszinteség magaddal és a partnereddel is majd ha már sikerült akkor mutasd meg a párodnak h neked így megy a dolog majd
A kérdező hozzászólása: tehat akkor sajatmagam tapasztaljam ki es ugymond tanitsam meg a parom ?
nem én vagyok a második, de tapasztalatból mondom neked, hogy gyakorolni kell. az elsõ pár sráccal nekem sem sikerült. sõt, semmi nem volt addig. egyáltalán! ezt valószínûleg az elsõ hapsimnak köszönhetem, aki vérig volt sértõdve, amiért nincs orgazmusom. aztán, az utolsó hapsim azt mondta, hogy ne szórakozzak már! maszturbáljak és mutassam meg neki is, mert kíváncsi! vele már azóta szétmentünk, de neki köszönhetem, hogy sikerült. ;)
A kérdező hozzászólása: aki a masodik valaszt irta ..szeretnem megkerdezni h mit ertesz az alatt h "kitanulni" meg is h es mint?
A kérdező hozzászólása: koszonom a valszokat :)
Vannak lányok, akik nagyon nehezen tudnak elélvezni és ez már a partnertõl is függ. Így a szex közben lehet nem is éri el az orgazmust. Egyes lányok csak a csikló izgatásával (nyelv/ujjak) érnek el orgazmust, az aktussal pedig egyáltalán nem. Személy szerint eddig én minden lánynál elértem, kivéve a mostanival. Már mindent bevetettem, amit az elõzõeknél sikeres volt és bevált, de ennél az egynél sehogy sem akar összejönni az orgazmus. Pedig még csak gyorstüzelõ sem vagyok :) Szerintem mindenki képes, de van akinél még sosem érték el. Vagy a partner ügyetlensége miatt vagy pszichés dologra vezethetõ vissza, vagy csak szimplán nehezen érhetõ el nála.
Igen, van.
elvileg minden nõ képes rá de meg kell tanulnia a nõi orgazmus nem alapvetõ hanem tanulási folyamat része ... fontos h tisztában legyenek a testükkel hirtelen ennyi
A kérdező hozzászólása: bocsi akkor kicsit elertelmeztem ne haragudj :)

Van olyan nő, aki nem úgy tekint a szexre, mintha az csak egy jutalom lenne a férfi számára?

Legjobb válasz: van olyan szex ami nem tekint a nõre úgy hogy férfi?

van olyan szex ami nem tekint a nõre úgy hogy férfi?
Egyáltalán nem úgy tekintünk rá. Mi is szeretjük a szexet. És sokszor kívánjuk is. A legtöbb nõ nem úgy tekint rá.
21/L Általában azok ribancozzák le a lányokat, akikkel rövid idõn belül lefeküdtök vagy nem?
# 6 Na foglalkozz az ökofeministákkal, szerintük minden bajt a fiatal fehér férfiak okoznak akiket éppen ezért irtani kell.
Ha jobban belegondolunk nem annyira idióta a kérdés...Jogos a felvetés, mivel megkell magunkat játszani hetekig, kis királylánynak kell lennünk, mert ugye nem szabad rögtön lefeküdni a pasival ha többet akarunk mert akkor csunyaribancok vagyunk -.-' Tehá hetekig kell játszani minimum a jókislányt, utána pedig tényleg mind a két fél úgy érezheti, hogy jutalom a szex... De errõl a pasik tehetnek...Nem kell minket leribancozni, ha mi is azzal szexelünk akit megkívánunk, nem pedig kizárólag azzal akivel járunk... 21L
Hát most, hogy így mondod kérdezõ...én még arra nem gondoltam, hogy én számomra lett volna jutalom! Arra jutottam az elmúlt 8-9 évben, hogy a szex az semmi. Túl van misztifikálva. A sok férfi azt hiszi, hogy érdekel bárkit is, hogy én még nem voltam vele, de ha lennék, akkor életem legjobb élménye lenne. Nem, nem lenne az. Állítom, hogy mindent kipróbáltam már amit szerettem volna, volt már több férfi az életemben, de olyan igazán kimagasló senkivel sem volt. Az is csak egy handabanda, hogy a nõ elélvezése a legfontosabb számukra. Némelyik 5 perc elõjátékra képes, és nem jön rá, mi a partnerének a jó. Normális felvezetés ritka. De a sz*pás, az arcraélvezés szinte minden pasi álma, vissza már nem igen mûködik.
Amíg a csávó fizet addig pofa be és sz*pjatok ribik. Vagy amit éppen elõírt nektek. A fizetés lehet közvetlen (itt egy deákferi) vagy közvetett (vacsora, mozijegy stb)
Ha jutalom, akkor mind a kettõnk számára az:D. De komolyan, én ugyanannyira igénylem és szeretem a szexet, mint a párom, sõt, talán nekem még nála is nagyobb szükségem van rá, lelkileg is. Imádom érezni, hogy a testemben van. N/26
Igen, van!
".Jogos a felvetés, mivel megkell magunkat játszani hetekig, kis királylánynak kell lennünk, mert ugye nem szabad rögtön lefeküdni a pasival ha többet akarunk mert akkor csunyar*bancok vagyunk -.-" Egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: mi a büdös p**áért akarsz komolyabb kapcsolatot egy olyan fickóval, akinek az értéked azon múlik, hogy mennyit váratod? Komolyan? "Párkapcsolatban sajnos 80%ban csak jutalomból van szex .. " Nem igaz, hogy jutalomból van szex, csak a nõknek más kell a szex kívánásához, mint nekünk pasiknak. A nõk többsége ezt nem tudja és nem is akarja megfogalmazni, így a pasi nem érti, mi van: eleinte sok szex volt, most meg semmi, de miért? Persze egy rakás olyan nõ van, aki tényleg úgy áll a szexhez, mintha az egy csont lenne, amit odavet a kutyának, ha már nagyon morog, de akkor megfordítanám a fenti kérdésemet: mégis mi a f**t akar egy férfi egy ilyen nõtõl? "Szerencsés 20%férfi kifogta a magas libidójú asszonyt a szerencsés. " Ez is vicces dolog, mert egy oltári nagy rakás olyan kérdést tudnék mutatni itt a gyakorin - és persze a saját ismeretségemben is -, amikor az a szerencsés pasi nem is olyan szerencsés: rengeteg nõ panaszkodik, hogy borzasztóan igényli a szexet, de nem kapja meg azt a pasitól. Akkor náluk mi is van? Azok a pasik jutalomként kezelik a szexet? Nem hát: csak kisebb a libidójuk, ennyi. Persze, más kérdés, hogy a kis libidójú nõk valamiért azt hiszik, hogy akinek az övénél nagyobb a vágya, az az ember "éjjel-nappal b**ni akar". Erre mondom: mit akarsz egy olyan nõtõl, akibe ennyi empátia szorult. Netán megfordult már a fejedben, hogy te kommunikálsz rosszul? " r*banc dologról meg annyit hogy nem attól r*banc valaki mert sûrün , váltogatja a partnereit és korán belemegy a szexbe is, hanem ha úgy öltözködik , a megnyilvánulásai , a poziciója a hierarhiában." Szerintem egy nõ attól lesz r1banc, mert a szexuális élete során olyan dolgokat csinál, amik szembemennek az alapvetõ emberi értékekkel: megbánt másokat, felkavarja mások életét, a hormonjai hozzák a döntéseit, amikért aztán nem vállalja a felelõsséget, ha a szexuális élete felette áll az emberi értékeinek és csak a pasizásban találja meg azt, amit az élet más területein kellene, és hasonlók. Ha ezek nem igazak rá, én magasról lesz*rom, hogyan öltözködik, hány partnere volt életében, hogyan nyilvánul meg és milyen a pozíciója a hierarchiában, mert ez mind-mind csak a felszín, semmi más, márpedig senki sem attól lesz az, aki, amit a felszínen mutat. Ja, és egy hasznos tipp azokra a nõkre, akik ilyen egyoldalúan állnak a szexhez: õk is kívánják a szexet, csak sokkal ritkábban. Amikor viszont kívánják, akkor NAGYON kívánják, konkrétan a falról körömmel bontanák le a vakolatot; tulajdonképpen pont ezek a nõk viselik a legrosszabbul a kielégületlenséget. Na akkor kell eléjük tükröt tartani, és azt mondani: nem babám, most nem érek rá/fáj a fejem/fáradt vagyok. Aztán majd ott fog cuppogni, mint hal a szatyorban. Ilyenkor szokott jönni a dráma, a kiakadás, a sértõdés. Ilyenkor kell tartani a tükröt tovább, ha azt kiakad, hogy már nem kívánod, nyugodtan lehet mondani, hogy te mindennap kívánod õt, míg õ téged havonta egyszer. Ha azt mondja, mekkora szemét vagy, akkor nyugodtan lehet mondani, hogy akkor ezek szerint õ is nap, mint nap ekkora szemét veled. Ha veszi a lapot, akkor intelligens a csaj. Persze ettõl még nem lesz nagyobb a libidója, de az fix, hogy toleránsabb lesz a szexuális vággyal szemben, ha egyszer megtapasztalja milyen hoppon maradni. Persze ezt a lehetõséget kivárni nem egyszerû móka, mert inkább próbálkozunk nap, mint nap. Ha meg mégis jön egy ilyen szituáció, mi férfiak a büszkeségünket, méltóságunkat félredobva vetjük rá magunkat a lehetõségre, amire már hetek óta várunk.
"próbálkozunk nap, mint nap. Ha meg mégis jön egy ilyen szituáció, mi férfiak a büszkeségünket, méltóságunkat félredobva vetjük rá magunkat a lehetõségre, amire már hetek óta várunk." Ott az igazság. Ezért tudnak az alacsony libidójú nõk az orunknál fogva vezetni minket. Mert hagyjuk. Akit pedig így tudnak irányítani azt nem tudják tisztelni mint férfit, ha meg nincs tisztelet akkor nemi vágyuk is kevés van.
Itt vagyok:) ...amúgy, hogyan lehet rávenni a kedves férfit, hogy többször szexeljen?
A kérdező hozzászólása: 10:05 Örülök, hogy nem csak én látom így a dolgot!
Végre egy jó kérdés!!! Hol a like gomb? Párkapcsolatban sajnos 80%ban csak jutalomból van szex .. Szerencsés 20%férfi kifogta a magas libidójú asszonyt a szerencsés. A többinek el kell viselni az úgynevezett Nõi Szeszélyt, a Fáj a fejemet , meg a "most nincs kedvem"-et.. A ribanc dologról meg annyit hogy nem attól ribanc valaki mert sûrün , váltogatja a partnereit és korán belemegy a szexbe is, hanem ha úgy öltözködik , a megnyilvánulásai , a poziciója a hierarhiában. Tudni kell kiválasztani azt az alkalmi vagy futó kapcsolatot amin nem csámcsog mindenki. Persze nem az aktuális nagymenõ és bandáját kell a combja közzé engedni mert az a felvállalt ribancság!!!!! A nõk ribancozásának ellenszere, sok szexre mellett tehát a diszkréció és visszafogott magatartás. Na ezek után a kérdés : hogy aki nem a hírnévért ribanc, az is odaahatja magát korán? Illetve párkapcsolatban miért csak az elején fontos a nõknek a szex, aztán pedig csak zsarolásra(jutalomra) használják
Van, és jelen:DD
22.40 Visszajelezni kell vagy akár meg is mondani. Anélkül nem tudjuk. Egyébként minden normális férfi számára az az igazi sikerélmény, amikor elélvez a partnere. Hihetetlenül jó érzés.
Persze hogy van.:)
A kérdező hozzászólása: 22:30 Hát persze, hogy a mi hibánk... Gondolhattam volna...
igen, van.
van ilyen nõ az már a ti hibátok, ha kifogjátok a leg prûdebbeket és késõbb is vele maradtok, pedig [email protected] vele, hiszen ritka a szex és akkor is fanyalog. vagy a másik: lehet hogy szeret szexelni, csak épp nem az aktuális párjával. lehet hogy akit vonzónak tart azt nem kapta meg, ezért ilyen mindegy, csak legyen valakim-alapon van együtt a pasival. én pl. nagyon szeretek szexelni, de nagyon nem mindegy Kivel. Van kb. 1 vagy 2 személy aktuálisan, aki éppen tetszik és akivel rakatnám magam, de tuti nem azok fognak bepróbálkozni. a többi meg hiába én össze se jövök olyannal akire nem vágyok. viszont sok nõ képtelen egyedül élni és õk meg összejönnek.

Van olyan nő aki bírja az exeket?

Vagy csak nekem nem jönnek be?

Legjobb válasz: Hogy bírja az exeket? Hogy maradtak-e barátok vagy hasonló??? Nekem eddig 1 olyan exem van aki nem akarja velem tartani a kapcsolatot azt is azért, hogy könnyebben felejtsen. A többiekkel semmi gond nincs. Ha találkozunk köszönönünk, beszélgetünk. L/17

Hogy bírja az exeket? Hogy maradtak-e barátok vagy hasonló??? Nekem eddig 1 olyan exem van aki nem akarja velem tartani a kapcsolatot azt is azért, hogy könnyebben felejtsen. A többiekkel semmi gond nincs. Ha találkozunk köszönönünk, beszélgetünk. L/17
nem, nem bírom õket. sõt, zsigerbõl utálom az összeset, pedig nem is ismerem õket. fura :D
van pár exem akivel jóban vagyok, és mai napig szoktunk beszélgetni msnen.
Én jóban vagyok a pasim egyik volt csajával. Tényleg aranyos, jó fej csaj, és csak hozzáállás kérdése... A többit viszont utálom!!! :)
én próbáltam barátkozni exekkel. Az egyik féltékeny volt rám, de állandóan felvett msnre, és mindenkinek mondta h milyen szép vagyok, ha szórakozó helyen meglátott integetett meg ilyenek. Nem láttam benne rosszindulatot, de állítólag a hátam mögött azért oltogatott. Máig fent van nekem msnen, dicsér h okos vagyok, gratulál meg ilyenek, de nem nagyon irkál rám. A másikkal meg jól megvoltunk, a pasi engem is, és õt is átvágta. Beszélgettünk, ismerkedtünk, aztán elkezdett furkálni õ is a hátam mögött, pedig egy rossz szóval sem bántottam meg egyiket sem. Dehát barátnõk- exek, exek-exek között általába ez van :) )
Én az egyiket nagyon bírom, de igaz, hogy köcsög volt velem.Felvett egypárszor msn-re, aztán letiltott, aztán megint felvett..veszekedtünk..stb. De végülis most ki tudja, hogy mi lesz, mert megint felvett.:S
Páromnak személyesen nem ismerem exeit, de az utolsót meg tudnám tépni. (persze vagyok annyira kultúrált, hogy nem esnék neki, de az érzés nagyon bennem van). Egy elég furcsa kapcsolat volt, és a lány állandóan hazudozott róla, kitalált dolgokat és neki is ment! Párom is azért volt vele, mert az a lüke csaj messzirõl jött ide miatta, és gondolta, hogy majd lenyugszik, helyreáll. Annak már rég vége, több, mint 4 éve velem van, és lám, párom soha nem vert meg (ezt is kitalálta), a világ leggyengédebb emberével futottam össze.
Én miden volt exemmel baráti viszonyban vagyok, kivéve egyel de arra hogy vele miért nem arra jó okom van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!