Találatok a következő kifejezésre: Van olyan kimarad (30 db)

Van olyan hogy kimarad egy hónap?

Márciusban nem jött meg a menzeszem..

Legjobb válasz: Szia! Ha nem szedsz fogamzásgátlót, simán elõfordulhat, hogy kimarad egy ciklus (a tabi beállítja). Míg nem szedtem, volt, h nekem is kimaradt. Egyébként pedig a pettingnél legyetek óvatosak, mert bár nagyon pici az esélye, de kerülhet beléd sperma (pl kezérõl)

Szia! Ha nem szedsz fogamzásgátlót, simán elõfordulhat, hogy kimarad egy ciklus (a tabi beállítja). Míg nem szedtem, volt, h nekem is kimaradt. Egyébként pedig a pettingnél legyetek óvatosak, mert bár nagyon pici az esélye, de kerülhet beléd sperma (pl kezérõl)
Igen, elõfordul hogy kimarad egy hónap. HA teljesen kizárt a terhesség, akkor ne idegeskedj, elõfordul az ilyen. Ha mégis terhességre gyanakszol, csinálj reggeli elsõ vizeltbõl tesztet.

Van olyan, hogy kimarad a havim?

Sziasztok. 15éves vagyok, és sz?z. És még az is leszek pár évig, van id?m. A havim 12évesen jött meg, és mindig a hónap elején. De most valamiért kimaradt, nem feküdtem le senkivel. Nagyon meg vagyok rémülve, hogy valami baj lehet. Vagy az ilyen el?fordul? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: nekem felnõttként is volt hogy idõnként kimaradt. Azt mondta a dokim, hogy 1-1 belefér, ha 2 marad ki, akkor el kell menni vizsgálatra. De kamaszként bõen belefér az ilyen, ne aggódj.

nekem felnõttként is volt hogy idõnként kimaradt. Azt mondta a dokim, hogy 1-1 belefér, ha 2 marad ki, akkor el kell menni vizsgálatra. De kamaszként bõen belefér az ilyen, ne aggódj.
Nekem 11 évesen volt elõszõr mensim és nagyon sokáig tartott, olyan 10-12 napig is, de rendszeres volt, az normális ha néha kimarad v. kicsit elõbb v. késõbb jön meg mint ahogy szokott.Szóval ne aggódj emiatt.Ilyen mindenkivel megesik, ezzel nincs semmi baj, ez csak akkor baj, ha túl gyakori a dolog.Kati 28
Nekem is kimarad néha 19/L
nálam is ez van most úgy 14.én meg kelletett volna jönni és nem sokára vége a hónapnak, , , , hát akkor nekem is ez a bajom (tavaly novemberben is kimaradt) de most áprilisban amikor megvolt ittam citromlevet és most nem tudom hogy ettõl van hogy kimardt most a május ?? :OO 15/L
tök normális dolog ha néha kimarad v. csúszik, és örülök neki, hogy nem az a kikapos csaj vagy, mint sokan, több ilyen felfogású kellene.

Van olyan akinek a babájánál kimaradt a mászás? Nem volt gond belőle?

Legjobb válasz: Nos...nálunk, illetve nála lehet, hogy ki fog maradni, emrt csak kúszik kúszik, azt a napokban felállt, mostanra egyre gyakrabban áll fel, ma már tolt maga elõtt valami ládát, azzal lépegetett is. Pont ma gondoltam rá, talán õ kihagyja a mászást. Védõnõ valamelyik nap azt mondta, hogy ha ki is hagyja nincs baj, vagy mászni vagy kúszni kell, jó ha mindkettõ, de nincs baj ha csak az egyiket csinálja. Egyébként én egy tucat olyan gyerekkel találkoztam akik kúsztak, aztán felálltak, késõbb pedig másztak. Szóval csak a sorrend volt más:) Én nem izgulok, ettõl függetlenül kiváncsian várom a válaszokat:-)

Nos...nálunk, illetve nála lehet, hogy ki fog maradni, emrt csak kúszik kúszik, azt a napokban felállt, mostanra egyre gyakrabban áll fel, ma már tolt maga elõtt valami ládát, azzal lépegetett is. Pont ma gondoltam rá, talán õ kihagyja a mászást. Védõnõ valamelyik nap azt mondta, hogy ha ki is hagyja nincs baj, vagy mászni vagy kúszni kell, jó ha mindkettõ, de nincs baj ha csak az egyiket csinálja. Egyébként én egy tucat olyan gyerekkel találkoztam akik kúsztak, aztán felálltak, késõbb pedig másztak. Szóval csak a sorrend volt más:) Én nem izgulok, ettõl függetlenül kiváncsian várom a válaszokat:-)
Elõzõ vagyok: *azt = aztán
Fiam is kúszik és feláll. Járunk vele gyógytornászhoz, õ nagyon ragaszkodna hozzá, hogy másszon, mert az igen is kell. DE mégis mit csináljak vele, ha õ térdelni és felálni akar? Szerintem lehet, hogy majd késõbb bepótolja. Van ismerõsöm, aki elõbb járt, aztán mászott csak és most mégis fõiskolára jár, szóval nem lett hülye.
:-) Én is sok olyat ismerek akik kúsztak, felálltak, aztán másztak, nincs ebben semmi. Többek között én is így voltam, aztán 4 diplomás egészséges felnõtt nõ lettem.
A kérdező hozzászólása: Igen nálunk is hasonló a helyzet.Kúszik kúszik és kúszik:D Igaz õ még nem állt fel még csak a térdein áll.Mondjuk õ mászva megtett kb 2 métert , illetve csak akkor használja ha másképpen nem tudja az adott dolgot megközelíteni.De ez kb 2 szer volt.
Lányom 16 éves, fiam 12. Egyik sem mászott és nem is kúszott. Semmi gondjuk nem lett belõle. Jeles tanulók és rengeteg versenyre járnak az iskolát képviselve. Ismerõsöm lánya mászott és mégis diszlexiás.
Nekem is elõször felállt a fiam (10 hónaposan), és utána kezdett mászni. Gyógypedagógus barátnõm és a védõnõ is azt mondta, hogy nem baj a sorrend, lényeg, hogy ne maradjon ki ez a mozgásforma.

Jó napot! Olyan gondom van, hogy kimaradt a vérzésem 1 hónapja, most kéne megjönni, de még nem jött meg. 50 éves vagyok spirálom van idáig mindig pontosan megjött. Nemrég elvégeztem egy terhességi vizeletvizsgálatot negatív lett. Mit tegyek? Várjak-e még

Jó napot! Olyan gondom van, hogy kimaradt a vérzésem 1 hónapja, most kéne megjönni, de még nem jött meg. 50 éves vagyok spirálom van idáig mindig pontosan megjött. Nemrég elvégeztem egy terhességi vizeletvizsgálatot negatív lett. Mit tegyek? Várjak-e még hátha csak kimaradt. köszönettel: Magdika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban a vérzés elmaradása természetes jelenség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban a vérzés elmaradása természetes jelenség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Jó napot! Olyan gondom van, hogy kimaradt a vérzésem 1 hónapja, most kéne megjönni, de még nem jött meg. 50 éves vagyok spirálom van idáig mindig pontosan megjött. Nemrég elvégeztem egy terhességi vizeletvizsgálatot negatív lett. Mit tegyek? Várjak-e még

Jó napot! Olyan gondom van, hogy kimaradt a vérzésem 1 hónapja, most kéne megjönni, de még nem jött meg. 50 éves vagyok spirálom van idáig mindig pontosan megjött. Nemrég elvégeztem egy terhességi vizeletvizsgálatot negatív lett. Mit tegyek? Várjak-e még hátha csak kimaradt. köszönettel: Magdika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban a vérzés elmaradása természetes jelenség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban a vérzés elmaradása természetes jelenség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Normális, ha sosem jön meg a menzeszem időben, és van olyan, hogy 2-3 hónap is kimarad? Kb 5 éve így van, és csak a fogamzásgátlótól szokott rendszeres lenni, de azt már nem akarok szedni, mert 30 kilót híztam tőle.

Voltam többször orvosnál,de elrendezi annyival,hogy nincs semmi bajom,majd megjön valamikor. Most akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: válts orvost

válts orvost
Keress másik orvost, ez nem normális. A fogamzásgátlótól nem menstruációd lesz csak megvonásos vérzésed. Gyakorlatilag kívülrõl viszed be a kész hormont, így a petefészkedet kilövöd úgymond, nem lesz petesejt termelésed, ez az alapja a fogamzásgátló hatásnak. Ha ugye nincs petesejt nem lesz ami megtermékenyüljön így nem jöhet létre terhesség. Szerintem kellene csinálni egy hüvelyi UH vizsgálatot, ezzel megnézni, hogy a petefészkeidben nincs-e ciszta / PCOS betegség/. Írtad, hogy sokat híztál. Gondolom akkor most sem szedsz fogamzásgátlót aktuálisan, viszont ezt a súlyfelesleget le is kellene adni, jobban megy nélküle, mármint a súlytöbblettõl való megszabadulás. Ez is beleszólhat a menstruációs ciklusba. Háziorvosod adhat laborbeutalót alapvetõ pajzsmirigy vizsgálatra, TSH-ra. Ha pajzsmirigy alul mûködésed van az is okozhat rendszertele havi vérzést.
Nem normális, kérj beutalót endokrinológiára és keress másik nõgyógyászt.
Menj endokrinológushoz és válts nõgyógyászt, akitõl kérj ultrahangot és nézzétek meg a kismedencét.

Azt írták, hogy a breaking dawn dvd-n az extrák között ott lesznek a kimaradt szexjelenetek. Van olyan dvd, amin tényleg rajta van?

Legjobb válasz: hát szerintem ez eléggé valószínûtlen, bár jópénzért sok mindent megcsinálnak az emberek

hát szerintem ez eléggé valószínûtlen, bár jópénzért sok mindent megcsinálnak az emberek

Van olyan hogy kimarad a menzesz spirál mellett? Vagy terhes vagyok? Vagy gond van a spirálommal kb fél éve van fent . A napokban görcs szerül kisebb fájdalmaim voltak mintha megjönne már elmúltak. én késik 10 napja szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem volt még spirálom, de a barátnõm mellette lett terhes. sajnos neki rosszul végzõdött, mert mikor levették, sajnos elment a baba. Minden jót!!

Szia! Nekem nem volt még spirálom, de a barátnõm mellette lett terhes. sajnos neki rosszul végzõdött, mert mikor levették, sajnos elment a baba. Minden jót!!
szia, tudom azóta sokat változott az orvostudomány, az én anyukám amikor velem terhes lett spirál volt fent neki, és tessék itt vagyok, aóta elmúltam 26. tehát bármi lehet. én megmutatnám magam a nõdokinak. ha egy baba jönni akar...
Szia! Nekem is spirálom van, ma egy hete hogy késik. Csütörtökön csináltam tesztet, erõs pozitív lett, ma megyek a dokimhoz, nagyon ideges vagyok:( Csinálj egy tesztet, ha terhes vagy tuti kimutatja!!!
Huppsz, most látom már rég írtad a kérdést:) Mi történt veled? Terhes lettél?
A kérdező hozzászólása: nem.. csak késett.:-)

Van olyan, hogy valakinek kimarad a peteérés egy hónapban?

Normális ez, vagy ezzel orvoshoz kell fordulni? És mi van ha nem el?ször fordul el??

Legjobb válasz: Van, ilyen, de ha már többször elõfordult, menj el orvoshoz.

Van, ilyen, de ha már többször elõfordult, menj el orvoshoz.
Azt mondják, hogy egy évet nézve egyszer minden nõnek van peteérés nélküli hónapja. A lényeg hogy többször ne forduljon elõ!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem nekem van ez a gondom, hanem egy ismerõsömnek, csak azért tettem fel a kérdést, mert nem tudom, mit javasoljak neki...
lehet több is nem csak egy 3-4 hónap normális, de nem egymást követõ hónapokban! több nem! nekem gyógyszert kellett rá szednem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!