Találatok a következő kifejezésre: Van olyan játék (1224 db)

Van olyan játék ami a középkorban játszodik. De nem netes. Sima telepítös játék?

Legjobb válasz: Pedig igaza van elsõnek! Tényleg van olyan játék ami a középkorban játszodik. De nem netes. Sima telepítös játék.

Pedig igaza van elsõnek! Tényleg van olyan játék ami a középkorban játszodik. De nem netes. Sima telepítös játék.
Van.
"A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak! az értelem árad belõled ;) a másodiknak!...igen azt :) )" Az elso valaszolo tokeletes valaszt adott a kerdesedre. Maskor vilagosabban fogalmazzal.
Knights and Merchsants, Stronghold, példákat szeretnél hallani?
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak! az értelem árad belõled ;) a másodiknak!...igen azt :) )
sok van ;-)
A kérdező hozzászólása: de nyilván nem arra gondoltam hogy ténylegesen van mert hogy a francba lenne sõt mi több lemerem fogadni hogy az elsõ válaszoló is tudta hogy arra vártam hogy felsorolják a játék neveit...de gondolom nagyon poánoskedvébe volt amint látom ^^
Mount & Blade
Medieval 2 Total War

Van olyan játék, ami kifejezetten Nagy-Magyarország visszafoglálásáról szól, magyarok-al? Ha nincs akkor mennyire legális ilyet programozni?

És ha van ilyen játék akkor mi a neve? Mod is jó egy játékhoz, csak legyen nagyon jó :D. Ha nincs, bár csak Programozó leszek, én BIZTOS hogy fogok ilyet csinálni. Szabad egyáltalán ilyen játékot csinálni? Mert ugye vannak játékok pl Red alert, ahol az oroszok az USA ellen hadat üzentek.

Legjobb válasz: Azt programozol amit akarsz. Legfeljebb egyes orszagokban be lesz tiltva. Van olyan jatek, amiben pl. Kennedy elnokot kell pontosan ugy fejbeloni, ahogy a valosagban (emlekszem sokat toltuk a jatekot annak idejen :D).

Azt programozol amit akarsz. Legfeljebb egyes orszagokban be lesz tiltva. Van olyan jatek, amiben pl. Kennedy elnokot kell pontosan ugy fejbeloni, ahogy a valosagban (emlekszem sokat toltuk a jatekot annak idejen :D).
Majd reggel felébredsz és rájössz, hogy a játékprogramozásból a legnehezebb megélni. Persze ha ennyire BIZTOS akkor véletlenül se add fel! Tudtommal nincs ilyen játék, de nem azért, mert tilos megcsinálni, hanem mert azon kívül h egy kis közösség szívügye, azon kívül nem túl nagy sztori...
A Hearts of Iron 2-ben erre van lehetõséged.
Még annyit, hogy nekem ugyan nincs meg, de állítólag elég összetett és nehéz az irányítása, emiatt nem igazán élvezhetõ. De nem akarlak lebeszélni, hátha tetszeni fog. Nem kifejezetten ezen téma köré épül fel a játék, de benne van a lehetõség erre is, ha úgy alakítod a történelmet.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az a "kis közösség" nem programozó, de persze nem mondtam hogy ebbõl fogok megélni.
A kérdező hozzászólása: Hearts of Iron 2 hasznosnak, jónak bizonyult, bármilyen nehéz is :D továbbá kijavítom magamat: magyarokkal*
Örülök, hogy segíthettem!
A kérdező hozzászólása: Medieval 2 Total War Utánanéztem, vannak játékok, ahol már a tied az ország, pl. Medieval 2 total war kr. u. 1080-ban kezdõdik, és amennyiben elfoglalják tõled mondjuk Erdélyt, azt vissza lehet foglalni. Van hozzá egy ún. , , Magyar Mod'' ahol az országunk 4 területbõl áll, vagyis ott több a lehetõség :D. Cossacks: Back to war Ez a játék az újkorban játszódik, nem láttam benne magyar küldetést, viszont van pályaszerkesztõ, amivel meg lehetne csinálni olyasmit. Hunyadi Hadai Ez egy hatszögekre osztott terepasztalszerû körökre osztott stratégiai játék, (olyan mint a Battle for Wesnoth, aki ismeri) hát a cím is összefoglalja, Hunyadi hadaival lehet kiûzni a törököt, vagy akár hadjáratot indítani/nyerni ellenük. (ez a Huszár games még adott ki hasonló játékokat.) Persze egyikben sem lehet visszafoglalni az országot, mert a múltban játszódik, és a múltban megvoltak azok a területek, amiket ma visszafoglalnék egy játékban :DD. Esetleg talán a Napoleon: Total War-ba elvileg fel lehet szabadítani az osztrák uralom alól a magyarokat, de ez nem biztos, mert nem próbáltam még soha ki.

Van olyan játék amivel lehet angolul tanulni?

szeretnék megtanulni angolul de ne vmilyen dedós játékokat légyszike...köszönöm

Legjobb válasz: Biztos hogy van de én még nem játszottam ilyen játékkal. Bár!Ha veszel/letöltesz egy olyan játékot ahol feliratozza a szöveget (angolul) letöltöd hozzá a magyarítást és kicsit lehet belõle tanulni.

Biztos hogy van de én még nem játszottam ilyen játékkal. Bár!Ha veszel/letöltesz egy olyan játékot ahol feliratozza a szöveget (angolul) letöltöd hozzá a magyarítást és kicsit lehet belõle tanulni.
World of Warcraft :D
gyakorlatilag az összes játékból lehet ami angol nyelvû:DD De az mmo rpg játékok azért nagyon jók, mert külföldiekkel tudsz is beszélgetni:) Lineage2 forever!:D
Lineage...WoW...xD hát abból aztán...nem angolul tanulsz (kivéve pár szót pl: level..xD, monster) inkább angolul kéne tudni hozzá :D


Van olyan játék amelyen a kamerán keresztül tudok játszani a gépemen?

úgy gondoltam mint az xbox kinect-el

Legjobb válasz: Camgoo. Természetesen egy sima webkamerával ne számíts olyan komoly játékra, mint a kinectel, de ez is jó buli:D Volt egy másik játék is, de fogalmam sincs, hogy mi a neve...

Camgoo. Természetesen egy sima webkamerával ne számíts olyan komoly játékra, mint a kinectel, de ez is jó buli:D Volt egy másik játék is, de fogalmam sincs, hogy mi a neve...

Van olyan játék amely ugyan olyan minta hónfoglaló?

Lehetőleg magyart!Hasznos válaszokat kérek!

Legjobb válasz: A Hónfoglaló az olyan játék, ahol egy bõrgombával vagy, és gyorsan el kell foglalni sportolók izzadt hónalját, majd visszaverni a Canestennel támadó ellenséges bõrgyógyászt?

A Hónfoglaló az olyan játék, ahol egy bõrgombával vagy, és gyorsan el kell foglalni sportolók izzadt hónalját, majd visszaverni a Canestennel támadó ellenséges bõrgyógyászt?
A kérdező hozzászólása: Nem

Van olyan játék amiben lehet bármit csinálni?

Sziasztok olyan játékot keresek pc-re amiben lehet mindent csinálni, pl: dolgozni, aludni, bulizni, törvényt szegni, ölni, főzni, gépezni, +18, autókázni, kirándulni, verekedni, stb.. Ha tudtok ilyet léci írjátok le.. Köszi előre is.. ^^

Legjobb válasz: Sims, az van legközelebb a valósághoz, de sosem lesz olyan játék, ami ténylegesen hasonlít a valóságra (technikai oldala is van, illetve ha azt sikerülne legyõzni nagyon sok lenne a fejlesztési idõ->nagyon nagyon sokba kerülne).

Sims, az van legközelebb a valósághoz, de sosem lesz olyan játék, ami ténylegesen hasonlít a valóságra (technikai oldala is van, illetve ha azt sikerülne legyõzni nagyon sok lenne a fejlesztési idõ->nagyon nagyon sokba kerülne).
#13 Teljesen igazad van!
jól mondja king kong a gta sokkal jobb
Acid=LSD Igazából egyiknek sincs nagyon sok köze a valósághoz, de ahogy már írtam, GTA egy akciófilmre hasonlítható leginkább, Sims meg egy családi filmre, szóval mindkettõ eléggé szar egy szimulátornak.
Elõzõ! ok, elírtam! azt akartam írni hogy a gta-nak sokkal több köze van a valósághoz mint a simsnek! am meg mi az az "acid"? u.i.: a gta-ban nem csak lövöldözni lehet!
#8 Milyen gombát szedsz, hogy olyan dolgokat képzelsz egy mondatba, ami igazából nincs ott? Sehol sem írtam, hogy a Sims jobb játék, mint a GTA, azt írtam, hogy a Sims közelebb áll a valósághoz. Ha ebbõl a mondatból azt szedted ki, hogy a Sims jobb játék, mint a GTA, akkor tényleg vagy le kéne állni az acid-ról, vagy csak visszamenni 3. osztályba, és az olvasást még egy kicsit gyakorolni. #10 Nem játszok Minecraft-tal, de azért, mert nem kell gyilkolászni benne még nem biztos, hogy dedós. Grafikailag sincs toppon, de játékélménye elég jó lehet, mindenki ezt mondja róla.
A kérdező hozzászólása: 4. nem azt kérdeztem hogy te milyen dedós játékkal játszol.. XD legos szar.. asd -.-" olvasni remélem tudsz.. még MINECRAFT..
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy a GTA-t már unom.. a simst még nem próbáltam.. tudna valaki küldeni download linket??
Mivan? gta vs. sims? ez valahogy nagyon 1értelmû hogy a gta jobb! simsbe semmit nem lehet csinálni! és rohadt unalmas game! amíg a gta-kat évek óta nem bírom megunni!
GTA kicsit sem hasonlít az életre. Inkább egy random amcsi akciófilm. Oké, lehet autókázni, verekedni/ölni, meg van pár minijáték, de a Sims akkor is élethûbb (de az is rohadt távol áll ettõl). Sims meg mondjuk pont a másik rossz, ott meg olyan az élet, mint valami romantikus filmbe, semmi rossz sem történik, stb, de mégiscsak közelebb áll a valósághoz.
elõzõnél a pont! 4. a k.rva anyád!
igen van pl: ott a gta
MINECRAFT
A kérdező hozzászólása: :) te mondod nekem hogy álljak fel a gép elöl? Hetente egyszer vagyok fent.. -.-" te meg gondolom ott vered a gép elõtt már bocsika..
életnek hívják, állj fel a gép elõl és próbáld ki
A kérdező hozzászólása: háth :D szerintem a GTA egy szar játék már bocsi.. jó lehet valakinek tetszik valakinek meg nem.. szóval.. amúgy a GTA-ban az a szar, hogy abban nem lehet se étkezni, se fõzni se bulizni stb.. csak küldetéseket csinálni.. háth inkább a GTA tényleg egy akciófilmre hasonlít.. de ezen most nem kell ki akadni.. ha neked tetszik akkor tetszik, nekem nem akkor nem is fogom meg kedvelni...

Van olyan játék, ami pc-n van, de kapcsolatban áll a telefonnal?

hát ez így elég nehéz leírni, de létezik olyan játék amit letöltök pc-re, és az valahogy kapcsolatban áll az okostelóval? (sony ericsson xperia mini pro)

Legjobb válasz: Mégis milyen kapcsolatot akarsz köztük? Telefonon akarsz PC játékot játszani? Vagy telefonnal akarod irányítani (gamepad szerûen) a játékot, amit PC-n játszol?

Mégis milyen kapcsolatot akarsz köztük? Telefonon akarsz PC játékot játszani? Vagy telefonnal akarod irányítani (gamepad szerûen) a játékot, amit PC-n játszol?
A kérdező hozzászólása: hát igen, például írányítani vagy valami hasonló...
Ultimate Gamepad nevû appot próbáld ki.

Van olyan játék amiben Egyiptomi istenekkel lehet lenni?

Kéne valami olyan játék amiben Egyiptomi istenekkel kell harcolni valakik/valamik ellen. Lehet?leg valami szerepjátékot mondjatok lécci.

Legjobb válasz: Hát az Age of Mythology-ban szerepük van az isteneknek bár nem velük vagy meg ráadásul stratégiai játék d nagyon izgalmas és jó játék.

Hát az Age of Mythology-ban szerepük van az isteneknek bár nem velük vagy meg ráadásul stratégiai játék d nagyon izgalmas és jó játék.
A kérdező hozzászólása: kössz

Van olyan játék, ami olyan mint a Pou (Androidos játék telefonon) csak gépen is lehet játsszani? Vagy valami hasonló?

Még nincsen Androidos telefonom, de nagyon megtetszett ez a játék, és szeretnék hasonlót kipróbálni :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!