Találatok a következő kifejezésre: Van olyan interneten, ahol (89 db)

Az interneten van olyan oldal ahol az érittségizendő tantárgyak alapján lehet főiskolát/egyetemet keresni? (lent)

Tegyük fel, hogy én matekból és kémiából vagyok jó és ebb?l szeretnék érettségizni. Hol tudom megnézni, hogy melyik egyetemhez/f?iskolához kell ez a két tantárgy? Remélem érthet?.

Legjobb válasz: 5 tárgyból kell érettségitni nem abból, amit te akarsz... így nem lehet keresni, de talán a felvi.hu-n van olyan, hogy beírkászod mit szeretsz és kidob szakokat, de ez nem tuti, hogy van...

5 tárgyból kell érettségitni nem abból, amit te akarsz... így nem lehet keresni, de talán a felvi.hu-n van olyan, hogy beírkászod mit szeretsz és kidob szakokat, de ez nem tuti, hogy van...
A kérdező hozzászólása: Ezzel mindenki tisztában van, de van 2 válaszható.... A felvi.hu-n meg nem találtam semmit.
Nincs ilyen oldal. De én elmondom neked fejbõl is: kémia, vegyészmérnök, biomérnök. Esetleg molekuláris bionika, de ahhoz inkább matek-fizika kéne. Egyébként több szakhoz is elfogadják a tárgyakat, még földrajz szakra is mehetsz velük, csak épp egy szak elvégzéséhez kell némi elõzetes tudás. (Az elsõnek meg felesleges okoskodnia, mindenki tudja hogy öt tárgyból kell érettségizni, de a kérdezõ arra gondolt, hogy melyik tárgyakkal akar továbbtanulni, melyik tárgyakból akar közép vagy emelt szinten érettségizni. Viszont amíg nem zavarja az érthetõséget, addig felesleges belekötni. Ez olyan mint a kockás meg négyzetrácsos füzet.)
Elsõ vagyok... Az osztályomban többen is mondtak már a továbbtanulással és az érettségivel olyan baromságokat, hogy azthittem kiugrok az ablakon. Ezek után inkább megjegyeztem azt, hogy 5 bõl kell érettségizni. Arra gondoltam ugyanis, hogy egy elszánt nyolcadikosról van szó, aki ábrándozik róla, hgoy mi lesz 4 év múlva...
http://www.apronet.hu Ez egy ingyenes apróhirdetési oldal. A különféle internettudakozók általában az elsõ évben ingyenesek.
Próbáld meg a cegnezo.hu oldalt, ott elvileg ingyen lehet cégeket regisztrálni, ez egy cégkeresõ adatbázis. Ezen kívül a céghez passzoló lap.hu-s oldalakra is érdemes regisztráltatnod, ha van honlapod.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem ezt a cegnezo.hu-s oldalt és nagyon jó, pont az ilyen internet-analfabétáknak való mint én :D Köszi szépen a tippet.


Van olyan oldal, ahol itthon az interneten nyomon tudnám követni a tehervonatokat?

http://iemig.mav-trakcio.hu/ Ilyesmire gondolok, csak tehervonatosba.

Legjobb válasz: Attól, hogy nem írják ki mit visz hova visz, stb, attól ki lehetne írni, hogy a sínen van!Mint a http://iemig.mav-trakcio.hu-n, csak a teher is ott lenne.

Attól, hogy nem írják ki mit visz hova visz, stb, attól ki lehetne írni, hogy a sínen van!Mint a http://iemig.mav-trakcio.hu-n, csak a teher is ott lenne.
Nincs, nem is lesz.
Öngól lenne. Egyre többet kell költeni biztonságra, õrzésre. Nekem is tetszene, de bele kell törõdni, hogy nem publikus.
Ez jó kérdés!Engem is érdekelne. De, miért olyan titok a tehervonatok útvonala?
Azért mert a teherfuvarozásban nagy pénz van és az hogy ki mikor milyen útvonalon honnan hová milyen árút visz, az komoly cégtitok. Gondolj csak bele, egy akármilyen magáncég sem teszi ki az internetre, hogy ki mikor és hogyan adott nekik megrendelést. Mert az az õ cégtitkuk, és titkolnia kell a konkurencia elõl. Jelenleg Magyarországon 25 magánvasút van + az osztrák-magyar RCHUN. Egymás elõl viszik a munkát ha emeleltt még a magyar kipakolná a netre hogy mikor honnan kinek mit visz, lényegében tálcán kínálná fel a lehetõséget más cégeknek...
Jászboldogháza-Jánoshida 22 benzin szállító teherkocsi. 2011.november.4 15:39

Interneten van olyan oldal, ahol megtudok tanulni sakkozni?

Legjobb válasz: http://www.sakk.hu/help/sakk_szabalyok.html Gépen vannak sakkos játékok, próbálkozz közbe.

http://www.sakk.hu/help/sakk_szabalyok.html Gépen vannak sakkos játékok, próbálkozz közbe.
Van internetes sakksuli, nézd meg a Magyar Sakkszövetség weboldalát. De: Attól, hogy megtanulod a szabályokat még nem fogsz tudni sakkozni. Ez nem abból áll, hogy tologatod a figurákat. Meg kell ismerned a mögötte lévõ gondolatokat, elveket, a technikai tudásról nem is beszélve. Soha nem tudod teljesen megtanulni, mindig van valami új. A sakk a lélek tükre. Egy idõ után a játékod és sakkstílsod hasonlítani fog a személyiségedre. Az benne a szép, hogy legyõzöd az ellenfeleidet és a szellemi korlátaidat. Persze lehet szép egy kombináció, egy terv, vagy egy állás is.
mobile.spankwire.com

Régen a parabolaantennán voltak ilyen német szex csatornák sajnos már nem tudjuk nézni őket. Interneten van olyan oldal ahol ezeket a német szex csatornákat lehetne nézni?

ezekről van szó sexi sat, sexi sat2, sexi sat3, volt még jó pár ilyen német csatorna neten lehet ezeket nézni? esetleg német oldalakon?

Legjobb válasz: Már csak ismétlik a régi filmeket..

Már csak ismétlik a régi filmeket..

Interneten vannak olyan oldalak ahol kiéhezett nők pasit keresnek?

Nem curvák hanem pl csunyab lányok v akik nem találnak pasit de dugni akarnak ilyenek vanak valahol a neten?

Legjobb válasz: pont jó helyen jársz (nem)

pont jó helyen jársz (nem)
Mi van? Lusta vagy megdolgozni a lányért? Szeretnéd, ha Õk jönnének házhoz? Jó firma egy srác vagy!
Persze, meg a bokrok alatt is:-) Írj minden csajnak, itt az oldalalon privit, hátha sikerûl.
Én pont ilyen vagyok! Bözse mama 70

Az interneten van olyan honlap, ahol megtanulhatom az angol nyelvtant a legalapvetőbb dolgoktól kezdve?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/#hl=hu&sclient=psy-ab&q=angol+nyelvtan+..

Tölts le könyveket hozzá :) . Ajánlom a www(.)4shared(.)com oldalt ... ott vannak Oxfordos könyvek is, de ha olyat akar, ami online "magyaráz" mondjuk: http://www.livemocha.com. De persze ez utóbbitól ne várj sokat.

Van olyan oldal, ahol gyógytornásztól lehet tanácsot kérni interneten keresztül?

Legjobb válasz: http://www.orvostudakozo.hu/SzakemberValaszol/KovacsEdith

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!