Találatok a következő kifejezésre: Van olyan interneten, (279 db)

Van ez a kártya függetlenitős dolog. Van olyan oldal vagy program ahol a IMEI-kodommal ingyen meg tudom nézni a függgetlenitő kodot? És a samsung champ-en (mert az van nekem) a KLIKK szolgáltatáson kivül el lehet e érni az ingyen internetet?

Ismétlem Samsung champ-rol van szo

Legjobb válasz: Van olyan oldal vagy program ahol a IMEI-kodommal ingyen meg tudom nézni a függgetlenitõ kodot? Nincs. Vagy pénzért árulják a kódot vagy átverés az egész. Használj turbo simet vagy vidd el egy gsm boltba ahol megcsinálják. És a samsung champ-en (mert az van nekem) a KLIKK szolgáltatáson kivül el lehet e érni az ingyen internetet? Nem. Még a klikkel se. Az is fizetõs. Csak épp az elsõ 3 hónapban ingyen van.

Van olyan oldal vagy program ahol a IMEI-kodommal ingyen meg tudom nézni a függgetlenitõ kodot? Nincs. Vagy pénzért árulják a kódot vagy átverés az egész. Használj turbo simet vagy vidd el egy gsm boltba ahol megcsinálják. És a samsung champ-en (mert az van nekem) a KLIKK szolgáltatáson kivül el lehet e érni az ingyen internetet? Nem. Még a klikkel se. Az is fizetõs. Csak épp az elsõ 3 hónapban ingyen van.
Ilyen egyszerûen nem lehet megtudni a függetlenítõ kódot, sõt ilyen modernebb készülékhez nem is igazán megfelelõ a kód ha egyáltalán létezik. Legegyszerûbb ha teszel bele függetlenítõ simet és már kész is. Net pedig nincs ingyen sehol semmilyen formában-klikknél is fizetni kell ha lejár az akciós idõszak !
van csak , törvénysértés :P

Van olyan teszt az interneten ami igazolja ha van valamilyen személyiségzavarom?

Legjobb válasz: Egyetlen teszt sem igazol semmit (nem is cáfol), legfeljebb orientál. Fõleg, ha az interneten van. Azt meg neked kell eldönteni, hogy a problémáid elég súlyosnak érzed-e, hogy professzionális segítséget vegyél igénybe. Magyarul egyébként nem tudok ilyen tesztet. http://similarminds.com/personality_disorder.html

Egyetlen teszt sem igazol semmit (nem is cáfol), legfeljebb orientál. Fõleg, ha az interneten van. Azt meg neked kell eldönteni, hogy a problémáid elég súlyosnak érzed-e, hogy professzionális segítséget vegyél igénybe. Magyarul egyébként nem tudok ilyen tesztet. http://similarminds.com/personality_disorder.html
Google > személyiségzavar teszt online
TERMÉSZETESEN NINCS, ahhoz komolyabb teszt kell, pl MMPI, ami több mint 500 kérdésbõl áll, ha neten fenn is vannak a kérdések (angolul, olaszul láttam) kiértékelése szakértelmet kíván, és az anamnézist is felveszik hozzá. És még ez sem jelent semmit, mert ahány kórház, annyiféle diagnózis
A kérdező hozzászólása: Szóval sosem tudhatom meg.. azért kösz
Azt csak tudod, hogy van-e valamilyen olyan hosszabb ideje fennálló jellemvonásod, szokásod, amely negatívan befolyásolja az életminõségedet. Ha meg diagnózis kell, akkor pszichiátert keress fel. Ahogy a második is írja komplex tesztek illetve beszélgetés, a kórelõzmények feltárása alapján lehet csak megmondani. Ha unatkozol, akkor tesztek százai várnak az interneten. Csak az eredményüket nem lehet készpénznek venni.
"Ahogy a második is írja" Ahogy a harmadik. Mert a második én vagyok. :)

Van olyan, aki az interneten találta meg élete szerelmét? (házasság, gyerekek, ilyesmi)

Legjobb válasz: a bátyám interneten találta meg a mostani feleségét, már 8 éve együtt vannak, 4 éve házasok, és van egy nemsokára 4 éves kisfiuk. 15/L

a bátyám interneten találta meg a mostani feleségét, már 8 éve együtt vannak, 4 éve házasok, és van egy nemsokára 4 éves kisfiuk. 15/L
Hat mi is neten ismerkedtunk meg, de erdekes modon!Azon a hetvegen lagziba voltam hivatalos, de nem mentem el, mert valamiert nem akartam es mivel unatkoztam, felmentem a netre!!Azota nagyon boldog vagyok!Nyaron eljegyzes!:) )
Igen, már összeköltöztünk :)
haverom is honfoglalón találta meg barátnõjét :) féléve járnak :D
Én úgy érzem megtaláltam de mi sem tervezünk :)
mi honfoglalón találkoztunk, azt írta ne lépjek ki 3 éve ilyeneket nem tervezünk, nincs rászükségünk 2022
Én az utolsóhoz hasonlóan, 15 évesen a lakóhelyemnek megfelelõ chat szobában ismerkedtem meg Vele! 2, 5 évig voltunk "legjobb barátok", mármint személyesen, nem csak online, 7 évig jártunk, 1 éve már házasok vagyunk, és 26 napon belül születik a kislányunk:D
Annó chat-en körbenéztem a lakóhelyem szobájában, és privibe ráírtam egy pasira. :) Ennek már több mint 5 éve. :) Még nem vagyunk házasok, elég fiatalok vagyunk, de nagyon nagy terveink vannak egymással. :)
Mi is neten ismerkedtünk meg. Párom rám írt egy közösségi oldalon, csak úgy véletlenül talált rám. 3, 5 éve együtt vagyunk:)
Hallottam már olyat, hogy valaki neten találta meg és össze is házasodtak.
ÉN egy társkeresõn ismertem meg a párom. Igaz még házasság meg gyerek nincs, de hamarosan eljegyzés :D
Gyerek még nincs, és házasság sincs és egyenlõre nem is tervezzük. De amugy igen, ráadásul Youtubon találtam rá, igaz hosszú idõ volt míg kiderült h egyáltalán lehet e ebbõl valami mert eszembe sem jutott h youtubos ismerettség idáig nõhet....23/l
WoW :) 2 éve ismerjük egymást, több mint 1 éve járunk, már tervezzük az összeköltözést :)


Van olyan oldal interneten ahol egy adott zenéről letudom szedni az aláfestéseket, vagy akár az éneket?

Legjobb válasz: Nincs. És ezt nem is tudod egyetlen programmal sem megcsinálni. Legfeljebb, ha valahol hozzájutsz az adott zene soksávos stúdió-felvételéhez, amire viszont kicsi az esély. Gondolj csak bele: a zenék, amelyeket itt-ott be tudsz szerezni, már készre kevert egy "hang halmazból" állnak, nincs olyan program, ami ezt képes lenne szétválogatni. Ez olyan, mintha a kész levesbõl akarnál kiszedni néhány fûszert. Vannak ugyan olyan programok, amik megpróbálkoznak hasonlóval, de az eredményük pocsék, használhatatlan.

Nincs. És ezt nem is tudod egyetlen programmal sem megcsinálni. Legfeljebb, ha valahol hozzájutsz az adott zene soksávos stúdió-felvételéhez, amire viszont kicsi az esély. Gondolj csak bele: a zenék, amelyeket itt-ott be tudsz szerezni, már készre kevert egy "hang halmazból" állnak, nincs olyan program, ami ezt képes lenne szétválogatni. Ez olyan, mintha a kész levesbõl akarnál kiszedni néhány fûszert. Vannak ugyan olyan programok, amik megpróbálkoznak hasonlóval, de az eredményük pocsék, használhatatlan.

Az interneten megakarom találni egy régi ismerősőmnek az e-mail címét, régen megvolt csak elvesztettem, van az interneten egy olyan kereső, hogy beírjuk a nevét és kiírja az e-mail címét?

Legjobb válasz: Nincs. Személyiségi jogi probléma lenne egy ilyen nyílt adatbázis, a spamelési lehetõségekrõl nem is beszélve.

Nincs. Személyiségi jogi probléma lenne egy ilyen nyílt adatbázis, a spamelési lehetõségekrõl nem is beszélve.
Ha a Facebookon rajtva van, akkor megjelölöd ismerõsnek, és akkor megtudod a címét.

Interneten van olyan webkamerás szex ahol látjuk egymást és ingyenes?

szex

Legjobb válasz: Interneten szerintem nincs.Esetleg a skype,vagy vesztek mindketten egy webkamerát és összekapcsolódtok. A legjobb viszont,ha élõben találkoztok.Miért néznéd,ha hozzá is érhetsz?

Interneten szerintem nincs.Esetleg a skype, vagy vesztek mindketten egy webkamerát és összekapcsolódtok. A legjobb viszont, ha élõben találkoztok.Miért néznéd, ha hozzá is érhetsz?

Van olyan eszköz/usb amivel internethez juthatok?

Nem mobil net, szóval nem olyan, amire havonta fizetni kell, hanem egyszer megveszem bedugom és van internet a gépen. Létezik ilyen eszköz? Ha igen, akkor mi az?

Legjobb válasz: Wifi-vevõ létezik, de ahhoz is szükséges egy hatósugáron belül lévõ nyílt wifi-adó (vagy nem nyílt és tudnod kell a hozzáférési adatokat). Ha az nincs, a semmibõl nem fog neked semmilyen eszköz internetet csinálni.

Wifi-vevõ létezik, de ahhoz is szükséges egy hatósugáron belül lévõ nyílt wifi-adó (vagy nem nyílt és tudnod kell a hozzáférési adatokat). Ha az nincs, a semmibõl nem fog neked semmilyen eszköz internetet csinálni.
A kérdező hozzászólása: a Laptopba alapból van wifivevõ nem? És olyan nincs amivel tudok csatlakozni egy vezeték nélküli kapcsolathoz, úgy hogy a kódot nemtudom?
És szerinted az internet a szeretetszolgálathoz hasonlóan INGYEN van? Nagyot tévedtél! ahhoz hogy sugározzák neked a wifit, valakinek villamos energiát kell hozzá felhasználnia, valamint a routerben található technológiákat! Nem is szólva a további hardweres és szoftveres dolgok összességérõl, ami a kis wifid után van, azok összessége alkotja a hálózatot.

Néha vannak olyan napjaim amikor az interneten képeket és videókat nézek olyan emberekről akik MEZITLÁB vannak. Ez beteges?

Legjobb válasz: Szerintem már beteges, amit te mûvelsz itt. Az összes mezítlábas kérdés hozzád tartozik, plusz a neved is az. Ha nézni akarsz olyan képeket, nézd, mert senkit nem érdekel rajtad kívûl hogy mikre keresel rá.

Szerintem már beteges, amit te mûvelsz itt. Az összes mezítlábas kérdés hozzád tartozik, plusz a neved is az. Ha nézni akarsz olyan képeket, nézd, mert senkit nem érdekel rajtad kívûl hogy mikre keresel rá.
Utolsó szívembõl szóltál. Ez nem fétis fórum, kedves mezítláb.
hát mivel a neved is arra utal, hogy mezítláb, úgyhogy ja :D
furcsa
Köszönöm istenem, hogy normálisnak születtem!
Ja egy kicsit... amugy hany eves vagy? Regota van ez?
nyugodtan nézegess mezítlábas képeket ha az tetszik

Van az interneten olyan angol szavak gyűjteménye, ami mellett ott van a kiejtés is?

Nem fonetikusan, csak egyszer?en, pl. restaurant-- resztörant.

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Most látom a tényleg, miért? kérdésedet. Azért, mert az angolban van egy csomó hang, ami a magyarban nincs, illetve szinte mindegyik hang egy kicsit más, tehát egyszerûen nem lehet magyarra átírni. Tehát a restaurant sem resztörant, az "ö" egy elmosódott alig hang, nem "ö". A th-rõl (rõl) nem beszélve, még a t se olyan, mert hehezettel ejtik, é hang nincs, csak "éj" (kb), teljesen más az r, ami szinte nincs is, de mégis van stb. Az á a magyarban hosszú, az angolban lehet rövid is, ezt hogy írod át? A hangsúly sem mindig az elején van.Ideírom a linket még egyszer, mert az elõbb nem sikerült bekékülnie. Hogy tanulsz angolul egyedül? http://www.angoltanulas.lap.hu

Elõzõ vagyok. Most látom a tényleg, miért? kérdésedet. Azért, mert az angolban van egy csomó hang, ami a magyarban nincs, illetve szinte mindegyik hang egy kicsit más, tehát egyszerûen nem lehet magyarra átírni. Tehát a restaurant sem resztörant, az "ö" egy elmosódott alig hang, nem "ö". A th-rõl (rõl) nem beszélve, még a t se olyan, mert hehezettel ejtik, é hang nincs, csak "éj" (kb), teljesen más az r, ami szinte nincs is, de mégis van stb. Az á a magyarban hosszú, az angolban lehet rövid is, ezt hogy írod át? A hangsúly sem mindig az elején van.Ideírom a linket még egyszer, mert az elõbb nem sikerült bekékülnie. Hogy tanulsz angolul egyedül? http://www.angoltanulas.lap.hu
startlap szótár, hangos szótárak
Ha az egyszerûsített magyar kiejtést nézed, akkor bizony ROSSZUL fog rögzõdni.
A kérdező hozzászólása: tényleg? miért?
Ha magyar "szavakként" akarod leírni egy másik nyelv kiejtését, akkor se téged nem fognak megérteni (legfeljebb csak a magyarok), se te nem érted meg õket. Inkább hallgass CD-t a választott könyvedhez, nézz filmeket meg bármit, amihez az interneten hozzáférsz. http://www. angoltanulas.lap.hu És nem ártana, ha valaki megtanítaná neked a fonetikai jeleket, mert akkor a szótárból ki tudnád ejteni a szavakat.
A kérdező hozzászólása: hmm, értem... akkor nem jó könyvbõl tanulok. Most még az alapozásnál tartok, és az Angolul könnyû tizenegy részes sorozatát tanulgatom... de abban magyar hangzás szerint vannak a szavak mellé írva a kiejtések... úgyhogy köszönöm a segítségedet...
"tényleg? miért?" Mert a magyar és az angol hangok közül egy jelentõs rész nem felel meg pontosan egymásnak. Pl. a magyarban 14 magánhangzó van és egyetlen kettõshangzó sincs, az angolban meg 13 magánhangzó és 7 kettõshangzó. A 13 angol magánhangzó közül csak 3 felel meg pontosan magyar magánhangzónak.

Az interneten van olyan oldal ahol az érittségizendő tantárgyak alapján lehet főiskolát/egyetemet keresni? (lent)

Tegyük fel, hogy én matekból és kémiából vagyok jó és ebb?l szeretnék érettségizni. Hol tudom megnézni, hogy melyik egyetemhez/f?iskolához kell ez a két tantárgy? Remélem érthet?.

Legjobb válasz: 5 tárgyból kell érettségitni nem abból, amit te akarsz... így nem lehet keresni, de talán a felvi.hu-n van olyan, hogy beírkászod mit szeretsz és kidob szakokat, de ez nem tuti, hogy van...

5 tárgyból kell érettségitni nem abból, amit te akarsz... így nem lehet keresni, de talán a felvi.hu-n van olyan, hogy beírkászod mit szeretsz és kidob szakokat, de ez nem tuti, hogy van...
A kérdező hozzászólása: Ezzel mindenki tisztában van, de van 2 válaszható.... A felvi.hu-n meg nem találtam semmit.
Nincs ilyen oldal. De én elmondom neked fejbõl is: kémia, vegyészmérnök, biomérnök. Esetleg molekuláris bionika, de ahhoz inkább matek-fizika kéne. Egyébként több szakhoz is elfogadják a tárgyakat, még földrajz szakra is mehetsz velük, csak épp egy szak elvégzéséhez kell némi elõzetes tudás. (Az elsõnek meg felesleges okoskodnia, mindenki tudja hogy öt tárgyból kell érettségizni, de a kérdezõ arra gondolt, hogy melyik tárgyakkal akar továbbtanulni, melyik tárgyakból akar közép vagy emelt szinten érettségizni. Viszont amíg nem zavarja az érthetõséget, addig felesleges belekötni. Ez olyan mint a kockás meg négyzetrácsos füzet.)
Elsõ vagyok... Az osztályomban többen is mondtak már a továbbtanulással és az érettségivel olyan baromságokat, hogy azthittem kiugrok az ablakon. Ezek után inkább megjegyeztem azt, hogy 5 bõl kell érettségizni. Arra gondoltam ugyanis, hogy egy elszánt nyolcadikosról van szó, aki ábrándozik róla, hgoy mi lesz 4 év múlva...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!