Találatok a következő kifejezésre: Van olyan hogy amíg nem (967 db)

Az excel 2007ben hogy tudom azt megcsinálni, hogy olyan elemeket jelölök ki amik között van egy másik oszlop tele adatokkal? Vagy olyan sorokat jelölök ki amik között vannak olyan sorok amik nem kellenek?

van egy táblázatom .2 oszlopbol és sok sorbol. ki kell jelölnöm részeket de nem kell hozzá sokszor ami közte van mert diagrammot kell csinálnom belõle. többet is ,szoval ha eltávolitok egy oszlopot/sort akkor kitörlödik amit addig csináltam.

Legjobb válasz: Nyomd le a CTRL-t és úgy kattints a sor/oszlopfejekre. Így több sor/oszloptartományt is kijelölhetsz egy idõben.

Nyomd le a CTRL-t és úgy kattints a sor/oszlopfejekre. Így több sor/oszloptartományt is kijelölhetsz egy idõben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen !! és azt esetleg nem tudod h hogyan cserélhetem meg két oszlop helyét? még mindig nem csinálja meg amit kéne :S
Mihez kell ilyen komplikált kijelölés? Ha függvényhez, akkor több tartományt vagy cellát is megadhatsz egy függvénynek pontos vesszõvel elválasztva pl.: =SZUM(B4:B17;E7:G14;I8:I10;K7) Ha meg formázáshoz, akkor megcsinálod pár cellán és átmásolod formátum másolóval.
#1 vagyok "hogyan cserélhetem meg két oszlop helyét?" Hát én nem tudok ennél jobb módot: A és B oszlop cseréje esetén 1. B oszloptól jobbra beszúrsz egy új oszlopot 2. A oszlopot kijelölöd, CTRL+X 3. C oszlopot kijelölöd, CTRL+V 4. A oszlopot törlöd A képleteket is jól fogja módosítani automatikusan, ellenõriztem. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm sokat segitettetek !!!:)

Kedves szülők, milyen nehézségekbe ütköztetek (ütköztök) a gyerek nevelése közben? Akik a jó oldaláról áradoznak, ők is gondolkodjanak kicsit el, mi az, ami mégis gond (volt)? Van olyan probléma, amit nem sikerült megoldani? És amit igen, hogyan?

Legjobb válasz: szia.4 éves a kislányom na nála mindent elrontottam.nagyon el lett kényeztetve.vissza beszél nem fogad szót.egész nap rosszalkodik és csak akkor van állj ha kap egy taslit.addig csak üvöltök és semmi nem válik be.vele elég nehéz de imádom.de pl.vagyunk az orvosnál és rá szólok viselkedj létszíves erre le veszi a cipõjét nem hadja a doktornõt dolgozni énekel meg ilyenek,vagy itthon nem eszik és az utcán õrjöng,hogy õ éhes mire én nem bírom és bemegyek valahova kaját venni mire õ leéget ,hogy otthon nem kap kaját.van amikor rendesen agyamra megy.de majd ki növi.a kicsi is el lett kényeztetve de õ szófogadóbb.de az vigasztal,hogy vannak rosszabb gyerekek is.

szia.4 éves a kislányom na nála mindent elrontottam.nagyon el lett kényeztetve.vissza beszél nem fogad szót.egész nap rosszalkodik és csak akkor van állj ha kap egy taslit.addig csak üvöltök és semmi nem válik be.vele elég nehéz de imádom.de pl.vagyunk az orvosnál és rá szólok viselkedj létszíves erre le veszi a cipõjét nem hadja a doktornõt dolgozni énekel meg ilyenek, vagy itthon nem eszik és az utcán õrjöng, hogy õ éhes mire én nem bírom és bemegyek valahova kaját venni mire õ leéget , hogy otthon nem kap kaját.van amikor rendesen agyamra megy.de majd ki növi.a kicsi is el lett kényeztetve de õ szófogadóbb.de az vigasztal, hogy vannak rosszabb gyerekek is.
Az elején nekünk is nagyon nehéz volt, az én fiam is nagyon hisztis volt. Aztán elkezdtük következetesebben nevelni. Nem érdekelt, hogy földhöz vágja magát az utcán vagy õrjöng. Bármit csinált, nem kapta meg azt amiért hisztizett, de még csak fel sem idegesített (legalábbis nagyon igyekeztem úgy tenni mintha). Mosolyogtam rá és továbbra is kedves, nyugodt hangon beszéltem vele. Az elején pokoli nehéz volt, de aztán a gyerek leszokott a hisztirõl. Kb. 2-3 hét alatt rájött, hogy hiába hisztizik, nem ér el vele semmit és nem rólam fognak rosszat gondolni az emberek az utcán, hanem róla. Most már teljesen elmúltak a hisztik és mindenhol tud megfelelõen viselkedni. Most 4 éves az én fiam is. :-)
mijen idõs gyerekek érdekelnek???
A kérdező hozzászólása: Teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: 22:45 - Beszéltél már valakivel errõl a nehézségrõl? Ötlet, hogy más hogy csinálja, csinálta?

Nektek is van olyan, hogy amit főztök neki, nem hajlandó megenni?

Legjobb válasz: Persze :-) Olyan is van, hogy valamit már korábban két pofára evett, aztán egyszer csak nem kell neki.

Persze :-) Olyan is van, hogy valamit már korábban két pofára evett, aztán egyszer csak nem kell neki.
persze, fõleg 1 éves korától, elötte megevett mindent. most leszûkült a kör pár fõzelékre amit nagyon szeret, ezeket variálom,
Igen. Ráadásul párszor már eljátszottuk azt, hogy valamivel kínálom a gyereket, de megkóstolni sem hajlandó. Tényleg csak annyit szeretnék, hogy egy kávéskanálnyit belekóstol, ha nem jó, nem kell megenni... Pár hónap múlva valahol eszik ilyet, erre közli, hogy ez a világ legjobb étele, én ezt miért nem engedtem!!!! neki enni, miért nem csináltam soha, csak magamnak egy adagot. Egy-két alkalommal eszik rendesen, aztán csinálok egy nagy adagot: ó, most nem kérek... utána meg többet nem eszi.
Törölni pár programot vagy venni egy jobb telefont...
Igazából semmit. Muszáj a telefon memóriájában lennie, mert különben nem fogod tudni futtatni a programot. Régebben tapasztalhattál ilyet a Windowsnál is( a játékokat a c meghatóra kellett telepítened, mert különben nem indult volna el).
A kérdező hozzászólása: de 1 program van rajta, és az kéne.. és nemtudom átteni a memóriakártyára de a többit viszont áttudom, nemtudnám valahogy bõvíteni a belsõ memóriát ?
Én is így jártam, ezért ma frissítve lett a teló és azóta semmi gond vele. Nekem is ZTE Blade-m van! 1, 5 éves.
nekem is ilyen telom van. EGY RAKÁS SZAR AZ EGÉSZ.. van rajta Pou Szókeresõ Viber Skype . ezek mind memokártyán vannak és sosincs elegendõ tárhely a telon.. kitöröltem az összes üzimet mert azt irta h sms tárhely megtelt.. 1ÜZENETEM VAN ÉS AKKOR IS AZT ÍRJA KI... nagy fos ez a telefon de szerencsére ha mindenigaz áprilisba uj telom lesz..
Csak a RAM méretének rovására tudnád, ahhoz viszont elég mélyen bele kellene nyúlni a telefonba. Azt már az igazi telefonguruk merik megcsinálni. Talán rootolással is lehet, de semmiféleképpen nem javasolnám.

Van olyan műköröm, amin nem látszik, hogy mű? 14/l

Körömrágós vagyok. :)

Legjobb válasz: Hogyne. Rengeteg fele van. Ha most annyira nem hosszu,akkor valoszinuleg hosszabbitjak. Mondjuk egy kis rovid feher franciaveg nem kelt olyan mu erzest. Meg van ez az ujfajra gel lakk,ezt is lampazni kell,viszont sokkal jobb,mert ugyanugy lemoshato,mint egy koromlakk. A mukormot meg csiszolni kell. Szerintem csinaltass magadnak,le fogsz szokni,azt tuti. Es tenyleg nem lesz mu hatasa,ha szep kis rovid feher veggel:)

Hogyne. Rengeteg fele van. Ha most annyira nem hosszu, akkor valoszinuleg hosszabbitjak. Mondjuk egy kis rovid feher franciaveg nem kelt olyan mu erzest. Meg van ez az ujfajra gel lakk, ezt is lampazni kell, viszont sokkal jobb, mert ugyanugy lemoshato, mint egy koromlakk. A mukormot meg csiszolni kell. Szerintem csinaltass magadnak, le fogsz szokni, azt tuti. Es tenyleg nem lesz mu hatasa, ha szep kis rovid feher veggel:)
Bocs, de vmit felreolvastal, mivel azt irtam, h lemoshato. Nem azt, h koromlakklemosoval! Specialis oldoszerre gondoltam. Mielott irsz, legyel figyelmesebb:)
Ja neem azt a gel lakkot, tuti nem szeded le. Ez egy viszonylag ujabb dolog, lenyege, h ugyanugy mint a mukorom, csak epp ezt le kell mosni. Szoval ettol meg nem olyan mint a koromlakk, h pl lekopik mar elso nap. Tippeket lehet kapni boltokban, en nem probaltam meg, tapasztalatot nem tudok irni...de en inkabb mukormoshoz mennek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hasznos volt! :) Mindenféle képen fogok akkor csináltatni... De valami olyan nem jó, amit csak fel kell ragasztani? Mert nem tudom, hogy hol tudnék csináltatni. :/ Meg azt a lemoshatósat félek, hogy leszedném a fogammal. Mert ha ki van festve a körmöm, arról is leszedem a lakkot, ez van most körömrágás helyett.
Géllakkot büdöséletbe nem szeded le körömlakklemosóval. :D Amúgy meg ha géllakkot csináltatsz akkor mond, hogy ne csiszolja meg annyira, mert ha megunod és leszedeted csúnya lesz a körmöd míg le nem nõ.
A gel-lakk egy nagyon jó zselés lakk ami olyan mint egy lakk, olyan tartós mint egy mûköröm :) szal a helyedbe én ezt választanám ..:) nemhiszem, h azt letudod szedni a fogaddal, mert azt csak egy speckó folyadékkal tudja leszedni/leoldani a körmös.:)

Van olyan, hogy azért "nem szeret"/utál/ki nem állhat valaki, ami miatt belémszeretett?

Tehát, hogy ami miatt megszeretett, azért nem szeret most... :\

Legjobb válasz: Ilyesmi volt velem is. :) Van 1 srác, én már 1 éve szeretem. Volt idõ, hogy tökjól elvoltunk, együtt mentünk haza is meg minden, ölelgettük egymást.... És most valami furcsa lett, vagy bekavartak vagy nem tudom, de írt nekem levelet, hogy ne nézzem az adatlapját, és hogy ne nézzek rá sehol és soha. Namost én nem értem mi a baja. Ha csak ez lenne, azt nem értem, ennyire nem lehet vki beképzelt....? Na mindegy, bocsi a személyeskedésért, amúgy igen, lehet ilyen amit leírtál. :/ Sajnos segíteni nem tudok...

Ilyesmi volt velem is. :) Van 1 srác, én már 1 éve szeretem. Volt idõ, hogy tökjól elvoltunk, együtt mentünk haza is meg minden, ölelgettük egymást.... És most valami furcsa lett, vagy bekavartak vagy nem tudom, de írt nekem levelet, hogy ne nézzem az adatlapját, és hogy ne nézzek rá sehol és soha. Namost én nem értem mi a baja. Ha csak ez lenne, azt nem értem, ennyire nem lehet vki beképzelt....? Na mindegy, bocsi a személyeskedésért, amúgy igen, lehet ilyen amit leírtál. :/ Sajnos segíteni nem tudok...
A kérdező hozzászólása: Ez rohadt durva, lehet, hogy tényleg bekavartak.. Attól félek, hogy nálam is a barátnõk voltak rá rossz hatással.. :S Nem tudom, de ez fura...
van ilyen :/
nekem is teccett egy fiu és amikor nem voltak vele a barátai, osztálytársai tök jól eldumáltunk, msnen is gyakran bszéltünk, aztán valaki bebeszélt neki valamit és azóta folyton leszólogat meg lealáz a fél suli elõtt :"(

Van olyan dolog amivel nem is törődtél mert olyan természetesnek hitted és most hogy már elveszítetted bármit megtennél hogy visszakapd?

Nekem az éles látásom. Nektek ha van ilyen akkor mi az?

Legjobb válasz: bármit azért nem, de annyira már nem is hiányzik, mert beletörõdtem

bármit azért nem, de annyira már nem is hiányzik, mert beletörõdtem
Amikor elszállt az internetkapcsolatom.

Lehet, hogy hülye kérdés de van olyan kerítés amit nem kell a földbe ásni (tehát arréb lehet rakni) és mégis stabil és egy kutya nem tudja átugrani és alatta nem tud kimászni? És ha van akkor hol?

Legjobb válasz: Az építkezések elkerítésére használt betontalpas kerítések. http://www.basic-online.hu/Pages/Shop.aspx?type=Product&cata.. Ami ennél olcsóbb, az szerintem gyengébb is. Kérdés, milyen kutyához kell...

Az építkezések elkerítésére használt betontalpas kerítések. http://www.basic-online.hu/Pages/Shop.aspx?type=Product&cata.. Ami ennél olcsóbb, az szerintem gyengébb is. Kérdés, milyen kutyához kell...
A kérdező hozzászólása: hát inkáb kis méretü kutyához
mobil kerítések azért mobilok, mert átrakhatóak:) de !!! a magasságuk változtatható, de ?? a mélység, azaz a föld alatti rész nem !! mivel a talajszint felett 3-5-10 cm-re van az aljuk, persze ez függ a talaj egyenességétõl is. és ha a kutya ás?? hát simán kibújik alatta!!! tehát okosabb a kutyát megnevelni :) mint a kerítést átalakítani. legalábbis a kutyás emberek , nagyobb része szerint :)
Olyan kerítés nemigen van, amit csak levágsz valahova és majd bármilyen kutyát bent tart. Nem tudom, hogy pontosan milyen célra kéne neked, de valószínûleg egyszerûbb megtanítani rá a kutyát, hogy egy nem túl masszív kerítést is tartson tiszteletben, mint 2, 5 méteres tömör betonlapokat rakosgatni és kitámasztgatni - merthogy ami annál kevesebb, az nemigen lehet ugrás- és mászásbiztos. Ami rácsos, azon másznak, ha nagyon akarnak, ami könnyû, azt feldöntik, ami alacsony (vagy csak nem elég magas), azt átugorják. Tehát a lényeg, hogy ne akarjon ilyeneket csinálni a kutyád, legyen lefárasztva fizikailag és szellemileg, tartsa tiszteletben az akaratodat, ismerje a "marad" parancsot, és foglalkozz sokat a kerítéshez szoktatással. Ha jól csinálod, akkor akár egy kötelet is lefektethetsz körülötte, ott is bent fog maradni.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm :)

Van olyan mondat, amire nem lehet úgy kérdezni hogy "miért? "?

Legjobb válasz: Persze, hogy van. A tõmondatok, csonka mondatok, kérdések-re általában nem nagyon lehet visszakérdezni miérttel. Aztán ott vannak azok a mondatok amelyekben megindokoljuk a cselekményt.

Persze, hogy van. A tõmondatok, csonka mondatok, kérdések-re általában nem nagyon lehet visszakérdezni miérttel. Aztán ott vannak azok a mondatok amelyekben megindokoljuk a cselekményt.
Legfeljebb hü*yének néznek. PL: -Éhes vagyok. -Miért? xDD
-Hány éves vagy ? -12 -Miért ???
van, Hány éves vagy?
végülis... minden miértnek van mertje..
Amugy miért kérdezed? :P
Miért?
6. válaszra: az én szüleim nem kérdezniek, mondják, hogy MARADSZ! erre meg én kérdezhetem, hogy: Miért?
Ha már betöltötted a második életéved, de még nem vagy öt, akkor nincs :P
Pl. Drágám! Most ne...
pl. a Miért-tel kezdõdõ mondantokra:) , s mint tudjuk, ezekre sosincs válasz...
Pl: Szüleidnek váratlanul azt mondod hoyg elakarsz költözni otthonról.Erre a szülõ megkérdezheti hogy "miért"?, de úgy is megkérdezheti hogy "hogyhogy elmész?"
Van ilyen mondat: "Miért?" :) Vagy: "Szia Béla!" Ezek is mondatok. :) ))
Azert jottem el Magyarorszagrol, mert Gyurcsany olyan JO politikat folytat. (miert? mit miert?)Szerinted kerdezo??
A kérdésekre általában nem lehet.
-Mondat... -Hogyan?

Ha van olyan nap amikor nem keres a pasim attól még elhihetem neki azt hogy szerelmes belém?

25/nõ,35/pasi

Legjobb válasz: Persze csak gondolom van h mást is csinál v lemerült a teloja.

Persze csak gondolom van h mást is csinál v lemerült a teloja.
Azért ne okozzunk álmatlan éjszakákat szegény kérdezõnek, nem biztos, hogy nem szerelmes beléd, végülis egy 35 éves pasiról van szó, azért õ másképp éli meg a szerelmet, mint mondjuk egy 25 éves, aki ha szerelmes tényleg nem tudja megállni, hogy ne keresse a másikat. Szerintem azt is figyelembe kellene venni, hogy ez milyen gyakran fordul elõ, mert ha mondjuk egyszer-kétszer megesett, az nem olyan gáz, lehet, hogy nagyon belemerült a munkába, vagy pl. nekem vizsgaidõszakba szokott olyan lenni, hogy annyira tanulok, hogy pisilni is elfelejtek egész nap, nemhogy felhívni valakit. De ha mondjuk rendszeresen telnek el úgy napok, hogy feléd se néz, az már gond, de szerintem beszélj vele, lehet hogy csak nem akar nagyon rádakaszkodni.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Biztos hogy nem szerelmes. Ha az lenne nem bírná megállni hogy ne tudjon rólad. Óránként keresne. Exemmel ugyanez volt szintén pont két hónap után. Rögtön tudtam, hogy baj van. Elmúltak az érzései. Mert ez nem volt igazi szerelem csak múló fellángolás ha ilyen hamar véget ért. Rajongás. Ami elmúlt szerintem nálatok is. Vannak akik így mûködnek.
nem mondom, hogy nem szerelmes beléd, de azért fura. 2 hónap még nagyon az eleje, odáig kéne lennie érted, tudod akkor még nagy a rózsaszín köd :D én mindenképp megemlíteném neki...
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ez nem normális dolog?És nem is szerelmes ezek szerint belém.
Hát, akkor fõleg. Ha már együtt élek valakivel évek óta, azért akkor is az a normális, hogy napközben legalább egy rövid hívás, vagy egy sms, legalábbis a környezetemben mindenhol ezt látom és mi is a párommal naponta kétszer, háromszor hívjuk egymást a munkahelyünkrõl, pedig együtt lakunk. De ha két hónapja vagytok együtt, akkor gondolom nem együtt éltek, alap lenne hogy felhív, ráadásul két hónap után már azt sem lehet mondani, hogy azért nem keres, mert még nem alakult ki annyira a kapcsolat.
Ha meg állandóan a nyakadban van akkor meg megfolyt a szeretetével, mi? Ti lányok tényleg olyan idegesítõen vagytok összerakva, de a punci szép húzás. Csak kár, hogy az is manipuláló eszköz manapság.
A kérdező hozzászólása: Persze általában minden nap fel szokott hívni mikor meddig beszélünk, de van hogy 1 nap kimarad.
A kérdező hozzászólása: 2 hónapos.
Mennyi idõs a kapcsolat? Mert mondjuk, 2-3 év után egyre többször elõfordul az ilyen.
Hát, azért ha egész nap egyáltalán nem keres, az elég fura.
Nem kell minden nap 0-24-ben egymás s*ggébe bújva lenni...
Hát, lehet csak azt várja, hogy te is felhívd, vagy csk küldj egy rövid sms-t, hogy legyen szép napja, vagy csak szimplán elfoglalt...ne csak õ keressen már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!