Találatok a következő kifejezésre: Van olyan hogy amíg (3160 db)

Nektek is van olyan, hogy amit főztök neki, nem hajlandó megenni?

Legjobb válasz: Persze :-) Olyan is van, hogy valamit már korábban két pofára evett, aztán egyszer csak nem kell neki.

Persze :-) Olyan is van, hogy valamit már korábban két pofára evett, aztán egyszer csak nem kell neki.
persze, fõleg 1 éves korától, elötte megevett mindent. most leszûkült a kör pár fõzelékre amit nagyon szeret, ezeket variálom,
Igen. Ráadásul párszor már eljátszottuk azt, hogy valamivel kínálom a gyereket, de megkóstolni sem hajlandó. Tényleg csak annyit szeretnék, hogy egy kávéskanálnyit belekóstol, ha nem jó, nem kell megenni... Pár hónap múlva valahol eszik ilyet, erre közli, hogy ez a világ legjobb étele, én ezt miért nem engedtem!!!! neki enni, miért nem csináltam soha, csak magamnak egy adagot. Egy-két alkalommal eszik rendesen, aztán csinálok egy nagy adagot: ó, most nem kérek... utána meg többet nem eszi.

Van olyan, hogy amíg egy picit is szoptat valaki, egyáltalán nincs peteérése?

9.5 hónapja szültem, azóta szoptatok, igaz, már sok minden mást is kap a babám, 3 étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna)kiváltottunk. Másfél hónapja hagytam abba a cerazette-t, de semmi, még nem jött meg. Terhes biztosan nem vagyok, védekeztünk is és teszteltem is.

Legjobb válasz: Szia! Aki szoptat,annak is van peteérése.Én pl.a 2.babával úgy lettem terhes,hogy szoptattam még.Szerintem neked a gyógyszer kavarhatott be.Ha most se jön meg,akkor menj a dokidhoz,majd ad gyógyszert,ami meghozza.Sok boldogságot!

Szia! Aki szoptat, annak is van peteérése.Én pl.a 2.babával úgy lettem terhes, hogy szoptattam még.Szerintem neked a gyógyszer kavarhatott be.Ha most se jön meg, akkor menj a dokidhoz, majd ad gyógyszert, ami meghozza.Sok boldogságot!

Miért van olyan, hogy amikor jól érzem magam ok nélkül el megy a kedvem?

Október 5.én volt 1 éve hogy meghalt a mamám, és néha sírok ez miatt, de nem hiszem hogy ez a baj... Magam körül minden rendben van családom is normális, esetleg a bátyám bunkó velem néha nem úgy beszél velem ahogy kéne. Ezen se húzom fel magam ha meg igen, akkor maximum ideges vagyok pár óráig. Amikor meg jó a társaság meg minden akkor meg hirtelen valamilyen okból rossz kedvem lesz és ha ez délután 2 órakor van eltart égész másnapig ez a rossz kedv. Mint ma is a barátnõmnél vagyok tök jól elvagyunk és rám jött ez a hülyeség és megint rossz a kedvem. Valaki tudna valami tanácsot adni? :(

Legjobb válasz: Kamaszkor? Velem is ez van. Hallgass zenét, egyél csokit (de ne sokat), vagy olvass.

Kamaszkor? Velem is ez van. Hallgass zenét, egyél csokit (de ne sokat), vagy olvass.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ki próbálom legközelebb. :)
Nyugi nekem is nagyon gyakran van hangulatváltozásom..egyik percben nevetek, másikban sírok :)
Egyenlõre a személyiséged (lelked) túl képlékeny. Még csûri-csavarja, formálja az élet és emiatt nem tud megbírkózni az õt érõ megpróbáltatásokkal.
A kérdező hozzászólása: értem. köszönöm a válaszokat


Van olyan hogy amikor szülés után először megjön a mensi utána rögtön beáll a régi rendszerre?

Lehetséges hoyg a második már úgy fog megjönni, mint szülés el?tt (29 napra) és a peteérésem is a szokott id?ben van/lesz?

Legjobb válasz: Nekem minden teljesen úgy van mint szülések elõtt volt.

Nekem minden teljesen úgy van mint szülések elõtt volt.
nálam mind a kétszer szülés után 8 héttel jött meg elõször, aztán kapásból beállt stabilan 28 naposra a ciklusom. Szóval létezik.
Persze van olyan igen!Ahol én lakok a kisebbség a 6 hetes kontrollra már terhesen megy vissza...
Nekem császár után 8 hétre jött meg és azóta 28 napos.
Nekem 8 hónapra jött meg.Azóta is 28-30 napos:-))
van.
Nincs. Ha eljutok odáig, hogy lássam ruha nélkül, akkor már nem számít, mi van a ruha alatt.
Van. De nekem rontgenszemeim vannak. 18L
ha 5 centis fekete vagy vörös mellszõre lenne na az olyan
utolsó: strand...?:DDD amúgy velem sajnos megesett. pont strandon. srácot elõször láttam felsõ nélkül, és az nagyon nagyon kiábrándító volt... eléggé lógtak a mellei, meg a hasa is sokkal nagyobb volt, mint gondoltam (pólóban egyszerûen nem látszott). és ami igazából nagyon nem tetszett, az az volt, hogy a két melle között a mellkasán ilyen hatalmas pattanások voltak.
Pasik! A nagy hasat dolgozzátok le!!!
ddd
A kérdező hozzászólása: És te hány éves vagy, utolsó?
24
VAN! Anno az exembe bele voltam habarodva! Jó pasi! Széles váll, vastag bicepszek, gyönyörû arc, jónak tûnõ fenék. Mikor oda került a sor, h levetkõztünk, hát volt mit látni! Én szeretem, ha egy férfinak van pocakja, de ennek vmi irtó amorf alakja volt, aztán, mondom, elterelem róla a figyelmem, megfogtam a fenekét, de én még éltemben nem fogtam gusztustalanabb hátsót. Mintha pudingba markoltam volna! Nem szeretem a kigyúrt férfiakat, de az emberi izmoknak megvan a maguk rugalmassága...hát, ennek nem volt semmi! Úgy éreztem, mintha, az ujjam között kifolyna, pedig nem volt kövér az illetõ és megjegyzem ruhában nagyon jól nézett ki!
21:45 "utolsó: strand...?:DDD " Egyszerû! Nem járok...:P Am. azon vagyok, hogy ledolgozzam! :)
Van... Pólóban tök jó volt, aztán amikor szexnél fölém került rám lógott a csöcse :(((
Az irónia fogalmát még tanulmányozni kell kicsit, úgy látom... Igen, én is errõl beszéltem. Nem jutok el olyan pasival a meztelenségig, akibe nem vagyok szerelmes. És ha már az vagyok, akkor felõlem bokától tokáig lehet rajta égési sérülés, nem fog érdekelni.
A kérdező hozzászólása: Ez nem inkább azt jelenti hogy nem vagy felszínes? Amúgy én konkrétan most olyan szituról beszélek, ahol már történt köztetek ez-az, nyilvánvaló a szimpátia, csak még nem voltatok meztelenek egymás elõtt.
Nõk! Ti is a nagy segget! ;)
Biztos én vagyok nagyon felszínes, de nekem ezek egyike sem számít, ha szerelmes vagyok.
pocak, nagy kiálló köldök, fiú cici, nagy mellbimbó, mûtéti heg, tetoválás, beesett mellkas vagy ha szélesebb a dereka, mint a válla, mellkasa a mellszõr nekem kifejezetten szexinek hat, az még elõny is, ha nem csak egy pamacs középen, mert az ciki
A sörhast a póló nem leplezi.
Hát, nekem nagy is a poci (annyira azért nem, hogy ruhában feltûnõen látszon, de azért van rendesen), meg közepesen szõrös is a mellkasom... :)
A kérdező hozzászólása: Olyanra gondolok hogy nagyobb a pocakja mint gondolnátok, vagy ilyesmi
azért egy férfi , nem lehet akkor lutri , mint egy nõ.... nagyjából tudhatod hogy mire számíthatsz , de egy nõ.... na azokból ki lehet ábrándulni , nagyon sok jól kinézõ lány van , akit a ruha és a melltartó tart egyben , és vékonyan....

Van olyan hogy amikor vegre kiszeretunk valakibol, hianyzik?

9 evig voltam szerelmes bele. De mindig azt kivantam barcsak ne szeretnem, mert o meg csak emberszamba se vett. Most hogy mar semmit sem erzek iranta, hianyzik. Maga az erzes. Konnyebben lelegzek, de maradt bennem egy ur. Massal is tortent mar?

Legjobb válasz: Jaja ez ilyen, majd elmúlik.

Jaja ez ilyen, majd elmúlik.
Ha nem érzel iránta semmit akkor mi hiányzik? Csak én nem értem mirõl beszél?!
Nem a másik hiányzik neki, hanem az érzés.
A kérdező hozzászólása: Az erzes hogy szeretsz valakit meg hogy van kire gondolnod.

Olvastam hogy vannak olyan vírusok ami bekapcsolja a webkamerát és néz valaki? (Többi lent)

Amikor én bekapcsolom a webkamerát a laptopomon akkor felvillan a kamera mellett egy led. Ha ezt akarják velem is csinálni akkor felvillan ugyan úgy a led vagy ki tudják a hackerek/vírusok kapcsolni hogy ne vegyem észre? Köszi a választ! :D

Legjobb válasz: Amennyiben beleír a driverbe valaki, akkor simán ki lehet kapcsolni ezt a funkctiót, hogy világítson a kamera. Pl. láttam már olyan linuxos webcam drivert, ami hibásan volt implementálva, emiatt nem világított, noha mégis vette. Na már most ha ezt valaki nem kevés munkáva átírja windowsra, akkor lesz neki olyan drivere, amivel ezt meg tudja tenni. Persze ahhoz, hogy ezt elérje jópár dolgot el kell érnie: -a tûzfalat át kell törnie -a vírusírtót is -rendszergazdai jogokat kell szereznie a gépen. -mûködés közben lecserélni egy drivert, vagy pedig elérni, hogy a következõ újraindításkor már az övé induljon el az eredeti helyett. Természetsen lehet olyan vírust írni, ami mindengyiket megoldja és még a vírusírtó sem veszi észre a dolgot, de akkor már úgyis mindegy szeritnem a gépednek, ha valaki idáig eljutott nem? Akkor én már jobban félteném, a személyes adataimat, minthogy valaki felfenne téged. Aki idáig eljut, az már nem csak a kamerát tudja nézni, át, le tudja lopni a facebooktól kezdve az összes banki adataidon át mindent, amire belépsz. Meg lehet nézni tulajdonképpen azt is, hogy milyen pendrive-ot, mikor jelentkeztél be és ki, milyen programokat néztél olyan jó 1 hónapra visszamenõleg, bizonyos más dolgokat még régebben. Aki idáig eljut az mindent tudhat rólad, ha akarja, ergo nem a webcamtól félnék. Használj jó tûzfalt, erõs vírusírtót, esetleg ha tényleg van valamiért konkrét félni valód, akkor IPS-t, vagy alkalmazás rétegbeli tûzfalat. Bár ezek sokat jelentenek 100%-os védelmet még ez se jelent.

Amennyiben beleír a driverbe valaki, akkor simán ki lehet kapcsolni ezt a funkctiót, hogy világítson a kamera. Pl. láttam már olyan linuxos webcam drivert, ami hibásan volt implementálva, emiatt nem világított, noha mégis vette. Na már most ha ezt valaki nem kevés munkáva átírja windowsra, akkor lesz neki olyan drivere, amivel ezt meg tudja tenni. Persze ahhoz, hogy ezt elérje jópár dolgot el kell érnie: -a tûzfalat át kell törnie -a vírusírtót is -rendszergazdai jogokat kell szereznie a gépen. -mûködés közben lecserélni egy drivert, vagy pedig elérni, hogy a következõ újraindításkor már az övé induljon el az eredeti helyett. Természetsen lehet olyan vírust írni, ami mindengyiket megoldja és még a vírusírtó sem veszi észre a dolgot, de akkor már úgyis mindegy szeritnem a gépednek, ha valaki idáig eljutott nem? Akkor én már jobban félteném, a személyes adataimat, minthogy valaki felfenne téged. Aki idáig eljut, az már nem csak a kamerát tudja nézni, át, le tudja lopni a facebooktól kezdve az összes banki adataidon át mindent, amire belépsz. Meg lehet nézni tulajdonképpen azt is, hogy milyen pendrive-ot, mikor jelentkeztél be és ki, milyen programokat néztél olyan jó 1 hónapra visszamenõleg, bizonyos más dolgokat még régebben. Aki idáig eljut az mindent tudhat rólad, ha akarja, ergo nem a webcamtól félnék. Használj jó tûzfalt, erõs vírusírtót, esetleg ha tényleg van valamiért konkrét félni valód, akkor IPS-t, vagy alkalmazás rétegbeli tûzfalat. Bár ezek sokat jelentenek 100%-os védelmet még ez se jelent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a részletes választ! Igazad van. Eset Smart security van fent az jó nem?
egyik sem 100%-os, de ja az jó
Vegyél egy kis darab öntapadós papírt, elõször ragaszd a ruhádra( így elég szöszös lesz, hogy bármikor leszedd onnan, nyom nélkül), majd a a kamerára. Ha azon keresztül még lát valaki, akkor az egy mágus :)
Én ha akarom, akkor bármelyik géprõl, vagy akár a telefonomról is meg tudom nézni, hogy mi történik otthon a lakásomban. A riasztórendszerrel együtt telepítették ezt az opciót, a webkamerámmal látja a szobát. (Nem laptop.) Ugyanezt a programot rárakhatja valaki a te gépedre is, akár úgy, hogy adsz rá neki lehetõséget (odaadod pár percre a gépedet neki), de szerintem megoldható egy vírussal is, ami letölti ezt a programot a gépedre.
Elõzõ vagyok, az enyém ezen az elvem mûködik, csak nem skype, hanem valami más. http://hvg.hu/tudomany/20071126_skype_home_security
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a rendes válaszokat! :D

Van olyan weblap amit mi csinálhatuk Pl: mlap stb. , de kifejezetten arra vannak hogy neveldét csináljunk rajta?

Legjobb válasz: "Van olyan weblap amit mi csinálhatuk Pl: mlap" a mindenkilapját nem mi csináljuk... mi csak beállítjuk... ha olyat szeretnél, amit te csinálsz, próbálkozz html-kódokkal. egyébként nem tudok olyan "beállítós" oldalról, amin neveldét lehetne nyitni, de egy kis ügyességgel, NVU-val meg atw-vel lehet neveldés oldalt rittyenteni :D csak nagyon-nagyon sokat kell vele foglalkozni

"Van olyan weblap amit mi csinálhatuk Pl: mlap" a mindenkilapját nem mi csináljuk... mi csak beállítjuk... ha olyat szeretnél, amit te csinálsz, próbálkozz html-kódokkal. egyébként nem tudok olyan "beállítós" oldalról, amin neveldét lehetne nyitni, de egy kis ügyességgel, NVU-val meg atw-vel lehet neveldés oldalt rittyenteni :D csak nagyon-nagyon sokat kell vele foglalkozni

Van olyan hatás amivel el lehet érni hogy olyan érzés legyen mint h kinyalnának? Vagy milyen az? Irjatok sexy sztorikat mi történt hogy csináltátok kélek

Legjobb válasz: Az a gyanúm hogy nem nagyon múltál el még 18... Van amivel el lehet érni ugyanazt az érzést, engedd el a fantáziád és rájössz, am primitív példa : kutya. De bármely szexshopban (neten nézegess mert az igaziba nem engednek be) találsz olyan "eszközöket" ami alkalmas hasonló érzést kelteni. Ill ha meg akarod tapasztalni, adj fel egy hirdetést, hogy "nyalásért szopok". Fiatalok ... :)

Az a gyanúm hogy nem nagyon múltál el még 18... Van amivel el lehet érni ugyanazt az érzést, engedd el a fantáziád és rájössz, am primitív példa : kutya. De bármely szexshopban (neten nézegess mert az igaziba nem engednek be) találsz olyan "eszközöket" ami alkalmas hasonló érzést kelteni. Ill ha meg akarod tapasztalni, adj fel egy hirdetést, hogy "nyalásért szopok". Fiatalok ... :)
Ha kinyalnak, az egészen olyan, mintha "kinyalnának". :)
Ha szétteszed a lábad nekem én emg elédtérdelek az pont olyan.:D Amúgy tényleg nézelõdj sexshopban...!
Szia Gyuri vagyok! Ez egy szexhirdetééés? :-D Ha igen, akkor írj! Ha szimpatikus vagy, lehet, hogy lehet róla szó, amíg most nincs barátnõm

Van olyan, hogy a baba olyan helyen van, ami nyom valami szervet? Pl: belet, húgyhólyagot stb.19 heteske

Legjobb válasz: Ajaj, nekem már szinte csak olyan van :-) Amíg farfekvéses volt addig a hólyagomat rugdosta, egy jó ideje, mióta megfordult a fejével nyomja. A popsija pedig a gyomromat nyomja a nap 24 órájában. És annyira vicces, mert a beleim mozgását, morajlását pedig a hátamon érzem:-) Olyat még nem hallottam, hogy valakinek annyira nyomja magát, hogy az bajt okozna, inkább csak kellemetlen. Üdv: 37 hetes kisanya

Ajaj, nekem már szinte csak olyan van :-) Amíg farfekvéses volt addig a hólyagomat rugdosta, egy jó ideje, mióta megfordult a fejével nyomja. A popsija pedig a gyomromat nyomja a nap 24 órájában. És annyira vicces, mert a beleim mozgását, morajlását pedig a hátamon érzem:-) Olyat még nem hallottam, hogy valakinek annyira nyomja magát, hogy az bajt okozna, inkább csak kellemetlen. Üdv: 37 hetes kisanya
Nekem is a húgyhólyagomat szokta nyomni, de néha meg mintha 10 kiló kõ lenne a hasamba, mert akkor is valamelyik belsõ szervemet nyomja. 23 heteske
Most csak gondolj bele! Ami eddig szépen elfért, azt most feltolja a babó! Odabent szépen átrendez mindent. :) Nekem a hólyagomra telepszik rá sokszor, vagy csak egyszerûen belevág egyet. Fent pedig már a bordáimat is nyomja. De ez van, azt hiszem ennyit simán megér! :) 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat !
Szia! Nekem ma kezdte el rúgni a bordáimat, általában a hólyagomat nyomja, és mikor a legjobban kell pisilnem, akkor rúg vagy üt bele egy nagyot, attól függõen, hogy épp hogy fordul:) ) 23 heteske


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!