Találatok a következő kifejezésre: Van olyan hogy 2x is (6 db)

Akik július végére vannak kiírva, érzitek már a baba mocorgását? én 1 hete kezdtem csak érezni, de van olyan, hogy 2 napig semmi, aztán másnap is csak kb 2x. Nektek hogy van ez? Amúgy olyan jó érzés :-)

Legjobb válasz: Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.

Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.
Köszönöm a nyugtatást! Aranyosak vagytok. Valószínûleg nem is fekszem olyan sokat, hogy igazán megtudjam figyelni az apró rezzenéseket:(!Most már jobban figyelek:)
A kérdező hozzászólása: kedves 13:45-ös, ne ijedj meg! egyrészt sokan csak a 20. hét körül kezdik érezni, másrészt lehet, hogy már érzed, csak nem tudod, hogy Õ az :) elõször elég nehéz megkülömböztetni a gyomor morgásoktól szerintem, az ember el sem hiszi, hogy ez nem egy belsõ szerve volt, hanem rúgás :) nem lesz semmi baj!
Ugyan, ezt nem lehet általánositani!:) Nekem azt mondta az orvosom, hogy talán azért éreztem már a 14. héten a picur bejelentkezéseit, mert nagyon vékony a hasfalam.47 kg-mal kezdtem a terhességet.Nyugodj meg nemsokára te is érezni fogod ahogy mocorog.Próbáld ki azt, hogy mikor reggel felkelsz tedd a pocidra a kezed, és beszélgess hozzá.Próbálj minél közelebb kerülni hozzá, és hidd el megérzed õt.Én ezt szoktam csinálni.Nekem bevállt.
Sziasztok. Most hogy olvastam a válaszokat nagyon kétségbe estem! Én Július 25-re vagyok kiírva, de sajnos én még nem éreztem a babát mozogni. Eddig annyira nem is aggódtam, mert azt mondták, hogy az elsõ babát gyakran csak a 20. hét körül érezni. Viszont most, hogy olvasom ti milyen hamar éreztétek, kicsit elkeseredtem. Remélem nincs semmi baj a babámmal....
Nekem a 16 hetes uh már 4D-s volt, de nagyon szégyenlõs a Drágám!Azért meglestük, igaz nem biztos, de ugy néz ki kicsi lány lesz.Ha igy lesz akkor Jázmin lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: én még nem tudom sajnos a nemét :( a 18. hetin nem volt hajlandó széttenni a lábát. De hamarosan megyünk 4D-re, talán majd akkor :) és Ti?
Sziasztok! Én július 27-ére vagyok kiírva a babóval. A picur elsõ mozgolódását február 13-án éreztem, pont a párom szülinapján. Elõször azt hittem csalóka érzés volt, de utána már biztos voltam benne, hogy õ az. Nekem olyan volt, mintha buborékok pukkantak volna el a pocakomba. Bár tegnap elég lusti volt a drágám, nem nagyon éreztette magát. Holnap magyünk Uh-ra, már nagyon várjuk! Ti tudjátok már a babó nemét?
Szia! Én július 14-re vagyok kiírva!És 18.héttõl érzem mindennap!Van hogy csak egy -két böködés van egész nap!Van hogy egész délelõtt ki akarja rúgni a ház oldalát!De amikor keveset mozog, a frász kerülget!Tegnap voltam tanácsadáson, és mondtam is védõnõnek, hogy tegnapelõtt nagy volt a csend!Azt mondta, hogy ha megjön a doki megnézik a szívhangot!Hogy megnyugodjak!Mire a doki odaért akkorát rúgott az oldalamba, hogy még én is meglepõdtem!Szerintem ilyenkor csak szórakozik velem!:) ))Várom már, hogy egy kicsit nagyobb legyen és minden nap erõsen érezzem!:) ))Üdv:20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: én amúgy remekül vagyok, a rosszullétek kb a 11. héten elmúltak, és azóta semmi gondom, bár néha nagyon tud feszülni a hasam, ami kellemetlen, de még mindig jobb, mint a hányinger volt :) híztam 4 kg-t (19 hetes leszek pénteken), de úgy gondolom, ez még belefér!
Sziasztok! Én júni 27-re vagyok kiírva.Már a 14. héttõl kezdve érzem mocorogni a kismanómat.Bár az utóbbi 3-4 napban eléggé inkativ a drágám.Van mikor csak azt érzem, hogy helyezkedik, ez olyan érzés mintha a bõröm alatt elsuhanna "valami", de van mikor elég határozottan rugdos egyet kettõt.Átalában akkor mikor elpihenek.Õ akkor kezd ficeregni.Csodás érzés.Amugy hogy vagytok?Jó olyanokkal beszélni akiknek velem egy idõs a babójuk. 26 éves km
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! Te kb 2 héttel elõttem vagy, szóval tapasztaltabb :) ezért kérdezem, hogy mikor kezdett napi rendszerességû lenni a mozgás érzése? vagy még most sem az?
Szia!Én július 11.-re vagyok kiírva. Én is olyasmit éreztem mikor valaki az ujjával bökdösne.
A kérdező hozzászólása: szia! én is júli 24-re vagyok kiírva :) nekem inkább olyan érzésem van, mint ha a mutatóujjammal tompán bökdösném magamat, csak ugye belülrõl. de én is várom már, hogy még jobban érezzem, mert tényleg megnyugtató, végre kézzel fogható jele van, hogy minden oké odabent :)
Én juli 27-re vagyok kiirva már két hete érzem elöször bugyogás, rezgés, kis kopogás volt..azóta 1 nap kivételével midnennap jelentkezik szerencsére:) de ne ijedjen meg sennki ha még nem mozog, ilyenkor még nem vészes.

Nekem minden egyes szeretkezésnél van orgazmusom és olyan is volt már nem egyszer hogy 2x is volt egy együttlét alatt! Ez normális? Van még ilyen valaki akinek ilyen sűrűn van?

A párommal nagyon jó a szex! Mindent megbeszélünk és mindig ki tud elégíteni!!! felmérések szerint a n?k nagyobb %-ékának nincs orgazmusa! nekem mégis van!!! s?t!MIDNIG VAN!

Legjobb válasz: Persze,hogy normális.Gondolom te is ismered a saját tested,beszélgettek és a párod is ügyes. Az esetek többségében nekem is van.:-)

Persze, hogy normális.Gondolom te is ismered a saját tested, beszélgettek és a párod is ügyes. Az esetek többségében nekem is van.:-)
Hát az én barátnõmnek minden egyes alkalomkor 10 minimum van... Akkor õ Superwoman? Vagy inkább én lennék Superman...? ;)
Jó, hogy nem azt kérdezed gáz-e! Vagy itt most a többi nõ elõtt akartál nagy lenni? Az jó, hogy mindig van! Az meg pláne hogy, kétszer is! Ha gyúrtok még akkor fog az is sikerülni, mint nekünk, hogy 2-3 szinte egybefolyik! Na akkor gyere vissza!
nem normális. sõt, gáz. próbálj meg kevesebbszer elélvezni.
Ne tettesd magad hülyének! Tudod, yol h ez normális, sõt nagyon is yo dolog!:S
nekem is mindig van.. ezzel semmi gond :) ez jó..vagyis én élvezem.
Idióta. Dicsekedni menj a többi 14 éves barátnõdnek.
Ja, és még rajtad kívül sok nõnek is van. Utolsónak igaza van. Dicsekedni menj a fenébe. Látszik, hogy kb. 13-16 között vagy korban. Agyilag meg 10...
A kérdező hozzászólása: Nem 14 éves vagyok!! 18! nem dicsekedés témájából írtam hanem azért mert szerettem volna egy kérdésere választ kapni!! elvégre azért van a weboldal!!! és nem azért hogy ítélkezz más felett! a válaszokat meg köszönöm azoknak akik tudtak megértõk lenni!

Van olyan éjjel, hogy 2x is beriaszt a figyelő. Hogyan lehet eldönteni, hogy rosszul van beállítva vagy pedig baj van?

Ha sokszor van ilyen, milyen baj érheti a babát? Angel Carunk van, Nektek van ezzel a márkával ilyen tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Az Angelcare ritkán szokott tévesen riasztani. Mennyi idõs a babád? Lehet, hogy még nagyon kicsi? Mert ebben az esetben lehet, hogy csak az érzékenységet kellene feljebb venni, de nem boztos, hogy érdemes, mert ahogy kicsit nagyobb lesz, lejjebb kellene venni. Ha ez a baj, akkor pár hét múlva megszûnik az állandó riasztás. Aztán az is lehet, hogy a babód amikor mélyen alszik, alapvetõen lassabban lélegzik és ezért riaszt többször. Igaz, hogy rossz, amikor az anyukára feleslegesen hozza a frászt, de inkább néhány téves riasztás, minthogy egyszer ne riasszon, amikor baj van...

Az Angelcare ritkán szokott tévesen riasztani. Mennyi idõs a babád? Lehet, hogy még nagyon kicsi? Mert ebben az esetben lehet, hogy csak az érzékenységet kellene feljebb venni, de nem boztos, hogy érdemes, mert ahogy kicsit nagyobb lesz, lejjebb kellene venni. Ha ez a baj, akkor pár hét múlva megszûnik az állandó riasztás. Aztán az is lehet, hogy a babód amikor mélyen alszik, alapvetõen lassabban lélegzik és ezért riaszt többször. Igaz, hogy rossz, amikor az anyukára feleslegesen hozza a frászt, de inkább néhány téves riasztás, minthogy egyszer ne riasszon, amikor baj van...
Szia, az elsõ hetekben nekünk is sokszor beriasztott, akkor még pólyában aludt a fiam. Feljebb vettük az érzékenységét, azóta egyszer sem riasztott be. Szerintem érdemes kicsit megbütykölni. Nekünk is Angel Care-ünk van.
A kérdező hozzászólása: 4hetes es 3, 5kg. Attol (is) parázom, hogy a mély alvás miatt nem jut elég oxigén a vérébe. :o(((((
Szia.Nekem baby control van, és még soha nem riasztott be, bár mág csak 2 hónapos.De mennyivel született a babád hogy még csak 3500g 4 hetesen?
Ha sok réteg van az érzékelõ és a baba között, beriaszt. Nekünk is, mikor bebugyoláltam a kicsit a plédbe, 2X is riasztott. A plédtõl nem éri olyan ingerr az érzékelõt. Ha nem ez, akkor állítsatok a gépen.


Van olyan hogy úgy érzitek, hogy kívanjatok, hogy edzetek és naponta akar 2x vagy 3x is edzetek?

Velem ez rengeteg elöfordul,csak ienkor ugye több fehérjét is iszom:D

Legjobb válasz: Nem, mert nincs értelme 2-szer, 3-szor edzeni. Ha normálisan, nagy súlyokkal, intenzíven leedzel, akkor nem kell még egyszer edzeni, hanem regenerálódni kell, mert akkor fejlõdik az izom. Nem csak annyi a megoldás, hogy több fehérjét iszol.

Nem, mert nincs értelme 2-szer, 3-szor edzeni. Ha normálisan, nagy súlyokkal, intenzíven leedzel, akkor nem kell még egyszer edzeni, hanem regenerálódni kell, mert akkor fejlõdik az izom. Nem csak annyi a megoldás, hogy több fehérjét iszol.
nekem fiatalon volt ilyen volt h hetekig napi 2 edzésem volt aztán elfáradtam
A kérdező hozzászólása: de úgy értem, hogy nem ugyanarra a részre, hanem pl 3 órakkor hasazok, , este fél7 fele pedig bicepsz? ez nem müködik igyse?:S
Hát jobb, mintha egy testrész edzenél többször. Ha eleget pihensz, akkor lehet így, de úgyis érezni fogd, hogy jó e ez neked.
és akik ezt csinálják, azok dolgozni nem szoktak? mert kettõ még befér esetleg, (munka elõtt, meg utána), de három?
Azok nem dolgoznak, illetve személyi edzõk, stb.
Van ilyen, két oka lehet. Vagy nem edzettél elég intenzíven, vagy pont jól edzettél :-). Az elobbire tippelnék.

A havanese kutyusoknak a szeme körül a barna könnyfolyást? Vagy nem tudom hogy írjam, mivel lehet eltüntetni? Minden nap 2x is kimosom, reggel este a szemét, mégis olyan barna folt van körben. Mivel lehet eltüntetni?

Legjobb válasz: meleg kamillás borogatás (ne legyen túl forró mert megsütheti se hideg) Lehett az is h a csipa még folyékonyan kijönn majd megszárad és barna lesz ezt a kamilás módszert nem csak kutyán de macskán,tengerimalacon is lehet alkalmazni Remélem segíttem :)

meleg kamillás borogatás (ne legyen túl forró mert megsütheti se hideg) Lehett az is h a csipa még folyékonyan kijönn majd megszárad és barna lesz ezt a kamilás módszert nem csak kutyán de macskán, tengerimalacon is lehet alkalmazni Remélem segíttem :)
A kamilla nem a legjobb, próbáld a bórvizet, sima gyógyszertárban lehet kapni. Azzal borogasd a szemét, az én yorkimnak is nagyon jó rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a két válaszolónak, de félreértettetek, mindketten. Nem beteg a szeme! Természetes váladékozás, csak szeretném tudni, hogy mivel lehet eltüntetni a barnás foltot a szeme körül. A kamilla az nem jó, attól sárga lesz a szõre! Bórvizzel csináltam régebben, de ugyan úgy barna, mintha vízzel mosnám! Tehát ha valaki tud segítsen!
Tudom, hogy nem beteg, az én yorkimnak is ilyen a szeme, ez ezeknél a fajtáknál úgymond természetes. Akkor nincs tippem sajna, kérdezd meg az állatorvosodat.
A kérdező hozzászólása: Köszi még1x. De a Te yorkid feketés, vagy legalábbis sötét szõrû, és így a sárga kamilla sem fogja be, és a könnyfolt sem olyan feltûnõ. Igen, valóban a fajtájukhoz tartozik, de mivel õ hófehér, neki nagyon feltûnõ. Az lesz, legközelebb a kozmetikussal konzultálok, de gondoltam egy kis gyors segélyt itt kaphatok!!

12 éves vagyok és kb. 6 hónapja jött meg először. De sajnos nem rendszeresen, ugyanis volt már olyan, hogy egy hónapba 2x is megjött aztán meg 2 hónapig egyáltalán nem. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Nyugi! Az elején még teljesen természetes, hogy nem rendszeres. Ha már két év után is kimarad hosszabb idõre, akkor érdemes felkeresni orvost, de most nincs semmi baj. A hormonoknak idõ kell, hogy beálljanak.

Nyugi! Az elején még teljesen természetes, hogy nem rendszeres. Ha már két év után is kimarad hosszabb idõre, akkor érdemes felkeresni orvost, de most nincs semmi baj. A hormonoknak idõ kell, hogy beálljanak.
Egyetértek az elõttem szólóval. Velem is igy volt, össze-vissza jött meg az elején.
A kérdező hozzászólása: Jó, értem, csak az a baj, hogy nem vehetek föl fehér gatyát, mer ha véletlen megjön, akkor...nos tudjátok
a fehér gatya nagy dilemma. mi lesz most veled? aggódom miattad komolyan. :D nyugi már örülj h egészséges vagy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!