Találatok a következő kifejezésre: Van olyan hogy 2x (13 db)

Akik július végére vannak kiírva, érzitek már a baba mocorgását? én 1 hete kezdtem csak érezni, de van olyan, hogy 2 napig semmi, aztán másnap is csak kb 2x. Nektek hogy van ez? Amúgy olyan jó érzés :-)

Legjobb válasz: Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.

Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.
Köszönöm a nyugtatást! Aranyosak vagytok. Valószínûleg nem is fekszem olyan sokat, hogy igazán megtudjam figyelni az apró rezzenéseket:(!Most már jobban figyelek:)
A kérdező hozzászólása: kedves 13:45-ös, ne ijedj meg! egyrészt sokan csak a 20. hét körül kezdik érezni, másrészt lehet, hogy már érzed, csak nem tudod, hogy Õ az :) elõször elég nehéz megkülömböztetni a gyomor morgásoktól szerintem, az ember el sem hiszi, hogy ez nem egy belsõ szerve volt, hanem rúgás :) nem lesz semmi baj!
Ugyan, ezt nem lehet általánositani!:) Nekem azt mondta az orvosom, hogy talán azért éreztem már a 14. héten a picur bejelentkezéseit, mert nagyon vékony a hasfalam.47 kg-mal kezdtem a terhességet.Nyugodj meg nemsokára te is érezni fogod ahogy mocorog.Próbáld ki azt, hogy mikor reggel felkelsz tedd a pocidra a kezed, és beszélgess hozzá.Próbálj minél közelebb kerülni hozzá, és hidd el megérzed õt.Én ezt szoktam csinálni.Nekem bevállt.
Sziasztok. Most hogy olvastam a válaszokat nagyon kétségbe estem! Én Július 25-re vagyok kiírva, de sajnos én még nem éreztem a babát mozogni. Eddig annyira nem is aggódtam, mert azt mondták, hogy az elsõ babát gyakran csak a 20. hét körül érezni. Viszont most, hogy olvasom ti milyen hamar éreztétek, kicsit elkeseredtem. Remélem nincs semmi baj a babámmal....
Nekem a 16 hetes uh már 4D-s volt, de nagyon szégyenlõs a Drágám!Azért meglestük, igaz nem biztos, de ugy néz ki kicsi lány lesz.Ha igy lesz akkor Jázmin lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: én még nem tudom sajnos a nemét :( a 18. hetin nem volt hajlandó széttenni a lábát. De hamarosan megyünk 4D-re, talán majd akkor :) és Ti?
Sziasztok! Én július 27-ére vagyok kiírva a babóval. A picur elsõ mozgolódását február 13-án éreztem, pont a párom szülinapján. Elõször azt hittem csalóka érzés volt, de utána már biztos voltam benne, hogy õ az. Nekem olyan volt, mintha buborékok pukkantak volna el a pocakomba. Bár tegnap elég lusti volt a drágám, nem nagyon éreztette magát. Holnap magyünk Uh-ra, már nagyon várjuk! Ti tudjátok már a babó nemét?
Szia! Én július 14-re vagyok kiírva!És 18.héttõl érzem mindennap!Van hogy csak egy -két böködés van egész nap!Van hogy egész délelõtt ki akarja rúgni a ház oldalát!De amikor keveset mozog, a frász kerülget!Tegnap voltam tanácsadáson, és mondtam is védõnõnek, hogy tegnapelõtt nagy volt a csend!Azt mondta, hogy ha megjön a doki megnézik a szívhangot!Hogy megnyugodjak!Mire a doki odaért akkorát rúgott az oldalamba, hogy még én is meglepõdtem!Szerintem ilyenkor csak szórakozik velem!:) ))Várom már, hogy egy kicsit nagyobb legyen és minden nap erõsen érezzem!:) ))Üdv:20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: én amúgy remekül vagyok, a rosszullétek kb a 11. héten elmúltak, és azóta semmi gondom, bár néha nagyon tud feszülni a hasam, ami kellemetlen, de még mindig jobb, mint a hányinger volt :) híztam 4 kg-t (19 hetes leszek pénteken), de úgy gondolom, ez még belefér!
Sziasztok! Én júni 27-re vagyok kiírva.Már a 14. héttõl kezdve érzem mocorogni a kismanómat.Bár az utóbbi 3-4 napban eléggé inkativ a drágám.Van mikor csak azt érzem, hogy helyezkedik, ez olyan érzés mintha a bõröm alatt elsuhanna "valami", de van mikor elég határozottan rugdos egyet kettõt.Átalában akkor mikor elpihenek.Õ akkor kezd ficeregni.Csodás érzés.Amugy hogy vagytok?Jó olyanokkal beszélni akiknek velem egy idõs a babójuk. 26 éves km
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! Te kb 2 héttel elõttem vagy, szóval tapasztaltabb :) ezért kérdezem, hogy mikor kezdett napi rendszerességû lenni a mozgás érzése? vagy még most sem az?
Szia!Én július 11.-re vagyok kiírva. Én is olyasmit éreztem mikor valaki az ujjával bökdösne.
A kérdező hozzászólása: szia! én is júli 24-re vagyok kiírva :) nekem inkább olyan érzésem van, mint ha a mutatóujjammal tompán bökdösném magamat, csak ugye belülrõl. de én is várom már, hogy még jobban érezzem, mert tényleg megnyugtató, végre kézzel fogható jele van, hogy minden oké odabent :)
Én juli 27-re vagyok kiirva már két hete érzem elöször bugyogás, rezgés, kis kopogás volt..azóta 1 nap kivételével midnennap jelentkezik szerencsére:) de ne ijedjen meg sennki ha még nem mozog, ilyenkor még nem vészes.

Ha egy olyan dvd-t amire az van írva hogy 2x akkor azt attól függõen írhatom mondjuk 4x-es sebbességgel anélkül, hogy lenne valami baja?

Legjobb válasz: Az író fel fogja ismerni, hogy 2x-esen írható és nem engedi nagyobb sebességgel írni.

Az író fel fogja ismerni, hogy 2x-esen írható és nem engedi nagyobb sebességgel írni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Kár mert mindig családdal szoktuk nézni a filmeket és mindig újraírhatóra írjuk õket és 7-8 újraírás után már el kezd szaggatni a film. Ezért vehetünk mindig újat és reméltem , hogy így 4x-es sebességgel egy kicsit a szavatosságát följebb vihettem volna.
A lemezre írás sebessége nem igen van összefüggésben a szavatosságával...

Van olyan hogy egy ciklus alatt 2x van peteérés?

Nekem most megint megy felfele a h?m!bár az el?z? még a 8.napon ment fel és a 9.napon kitartott ,de tegnap óta megint kezd felmenni tegnap 36,6 ma 36,7 pedig 36,2 volt.Igaz most lenne a "hiteles" mert ma vagyok a 12 napon ,mikor csináljak ovutesztet!

Legjobb válasz: ja és ma fehéres folyásom is van!

A kérdező hozzászólása: ja és ma fehéres folyásom is van!
Elég ritkán de elõ szokott fordulni, hogy kétszer van peteérés egy ciklus alatt.
Ma délután csinálj ovu tesztet.

Van olyan hogy úgy érzitek, hogy kívanjatok, hogy edzetek és naponta akar 2x vagy 3x is edzetek?

Velem ez rengeteg elöfordul,csak ienkor ugye több fehérjét is iszom:D

Legjobb válasz: Nem, mert nincs értelme 2-szer, 3-szor edzeni. Ha normálisan, nagy súlyokkal, intenzíven leedzel, akkor nem kell még egyszer edzeni, hanem regenerálódni kell, mert akkor fejlõdik az izom. Nem csak annyi a megoldás, hogy több fehérjét iszol.

Nem, mert nincs értelme 2-szer, 3-szor edzeni. Ha normálisan, nagy súlyokkal, intenzíven leedzel, akkor nem kell még egyszer edzeni, hanem regenerálódni kell, mert akkor fejlõdik az izom. Nem csak annyi a megoldás, hogy több fehérjét iszol.
nekem fiatalon volt ilyen volt h hetekig napi 2 edzésem volt aztán elfáradtam
A kérdező hozzászólása: de úgy értem, hogy nem ugyanarra a részre, hanem pl 3 órakkor hasazok, , este fél7 fele pedig bicepsz? ez nem müködik igyse?:S
Hát jobb, mintha egy testrész edzenél többször. Ha eleget pihensz, akkor lehet így, de úgyis érezni fogd, hogy jó e ez neked.
és akik ezt csinálják, azok dolgozni nem szoktak? mert kettõ még befér esetleg, (munka elõtt, meg utána), de három?
Azok nem dolgoznak, illetve személyi edzõk, stb.
Van ilyen, két oka lehet. Vagy nem edzettél elég intenzíven, vagy pont jól edzettél :-). Az elobbire tippelnék.

Van olyan éjjel, hogy 2x is beriaszt a figyelő. Hogyan lehet eldönteni, hogy rosszul van beállítva vagy pedig baj van?

Ha sokszor van ilyen, milyen baj érheti a babát? Angel Carunk van, Nektek van ezzel a márkával ilyen tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Az Angelcare ritkán szokott tévesen riasztani. Mennyi idõs a babád? Lehet, hogy még nagyon kicsi? Mert ebben az esetben lehet, hogy csak az érzékenységet kellene feljebb venni, de nem boztos, hogy érdemes, mert ahogy kicsit nagyobb lesz, lejjebb kellene venni. Ha ez a baj, akkor pár hét múlva megszûnik az állandó riasztás. Aztán az is lehet, hogy a babód amikor mélyen alszik, alapvetõen lassabban lélegzik és ezért riaszt többször. Igaz, hogy rossz, amikor az anyukára feleslegesen hozza a frászt, de inkább néhány téves riasztás, minthogy egyszer ne riasszon, amikor baj van...

Az Angelcare ritkán szokott tévesen riasztani. Mennyi idõs a babád? Lehet, hogy még nagyon kicsi? Mert ebben az esetben lehet, hogy csak az érzékenységet kellene feljebb venni, de nem boztos, hogy érdemes, mert ahogy kicsit nagyobb lesz, lejjebb kellene venni. Ha ez a baj, akkor pár hét múlva megszûnik az állandó riasztás. Aztán az is lehet, hogy a babód amikor mélyen alszik, alapvetõen lassabban lélegzik és ezért riaszt többször. Igaz, hogy rossz, amikor az anyukára feleslegesen hozza a frászt, de inkább néhány téves riasztás, minthogy egyszer ne riasszon, amikor baj van...
Szia, az elsõ hetekben nekünk is sokszor beriasztott, akkor még pólyában aludt a fiam. Feljebb vettük az érzékenységét, azóta egyszer sem riasztott be. Szerintem érdemes kicsit megbütykölni. Nekünk is Angel Care-ünk van.
A kérdező hozzászólása: 4hetes es 3, 5kg. Attol (is) parázom, hogy a mély alvás miatt nem jut elég oxigén a vérébe. :o(((((
Szia.Nekem baby control van, és még soha nem riasztott be, bár mág csak 2 hónapos.De mennyivel született a babád hogy még csak 3500g 4 hetesen?
Ha sok réteg van az érzékelõ és a baba között, beriaszt. Nekünk is, mikor bebugyoláltam a kicsit a plédbe, 2X is riasztott. A plédtõl nem éri olyan ingerr az érzékelõt. Ha nem ez, akkor állítsatok a gépen.

Nekem minden egyes szeretkezésnél van orgazmusom és olyan is volt már nem egyszer hogy 2x is volt egy együttlét alatt! Ez normális? Van még ilyen valaki akinek ilyen sűrűn van?

A párommal nagyon jó a szex! Mindent megbeszélünk és mindig ki tud elégíteni!!! felmérések szerint a n?k nagyobb %-ékának nincs orgazmusa! nekem mégis van!!! s?t!MIDNIG VAN!

Legjobb válasz: Persze,hogy normális.Gondolom te is ismered a saját tested,beszélgettek és a párod is ügyes. Az esetek többségében nekem is van.:-)

Persze, hogy normális.Gondolom te is ismered a saját tested, beszélgettek és a párod is ügyes. Az esetek többségében nekem is van.:-)
Hát az én barátnõmnek minden egyes alkalomkor 10 minimum van... Akkor õ Superwoman? Vagy inkább én lennék Superman...? ;)
Jó, hogy nem azt kérdezed gáz-e! Vagy itt most a többi nõ elõtt akartál nagy lenni? Az jó, hogy mindig van! Az meg pláne hogy, kétszer is! Ha gyúrtok még akkor fog az is sikerülni, mint nekünk, hogy 2-3 szinte egybefolyik! Na akkor gyere vissza!
nem normális. sõt, gáz. próbálj meg kevesebbszer elélvezni.
Ne tettesd magad hülyének! Tudod, yol h ez normális, sõt nagyon is yo dolog!:S
nekem is mindig van.. ezzel semmi gond :) ez jó..vagyis én élvezem.
Idióta. Dicsekedni menj a többi 14 éves barátnõdnek.
Ja, és még rajtad kívül sok nõnek is van. Utolsónak igaza van. Dicsekedni menj a fenébe. Látszik, hogy kb. 13-16 között vagy korban. Agyilag meg 10...
A kérdező hozzászólása: Nem 14 éves vagyok!! 18! nem dicsekedés témájából írtam hanem azért mert szerettem volna egy kérdésere választ kapni!! elvégre azért van a weboldal!!! és nem azért hogy ítélkezz más felett! a válaszokat meg köszönöm azoknak akik tudtak megértõk lenni!

14vagyok. Már borotválkozom.1 héten 2x . Mikor fog a teljes arcomon nőni a szakáll? Mert szeretnék szakállas lenni, de van olyan hely ahol nem nő. Szóval a kérdés, hogy mikorra fog a teljes arcomon nőni szakáll?

Legjobb válasz: Hát ez sok mindentõl függ. 35 évesen nekem van szimmetrikusan egy-egy folt, ahol sokkal ritkábban nõ. Persze ha megnöveszteném 10 cm-re, akkor nem látszanak, de egy 1-2 hetes borostánál erõsen látszik, hogy ott ritkább.

Hát ez sok mindentõl függ. 35 évesen nekem van szimmetrikusan egy-egy folt, ahol sokkal ritkábban nõ. Persze ha megnöveszteném 10 cm-re, akkor nem látszanak, de egy 1-2 hetes borostánál erõsen látszik, hogy ott ritkább.

12 éves vagyok és kb. 6 hónapja jött meg először. De sajnos nem rendszeresen, ugyanis volt már olyan, hogy egy hónapba 2x is megjött aztán meg 2 hónapig egyáltalán nem. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Nyugi! Az elején még teljesen természetes, hogy nem rendszeres. Ha már két év után is kimarad hosszabb idõre, akkor érdemes felkeresni orvost, de most nincs semmi baj. A hormonoknak idõ kell, hogy beálljanak.

Nyugi! Az elején még teljesen természetes, hogy nem rendszeres. Ha már két év után is kimarad hosszabb idõre, akkor érdemes felkeresni orvost, de most nincs semmi baj. A hormonoknak idõ kell, hogy beálljanak.
Egyetértek az elõttem szólóval. Velem is igy volt, össze-vissza jött meg az elején.
A kérdező hozzászólása: Jó, értem, csak az a baj, hogy nem vehetek föl fehér gatyát, mer ha véletlen megjön, akkor...nos tudjátok
a fehér gatya nagy dilemma. mi lesz most veled? aggódom miattad komolyan. :D nyugi már örülj h egészséges vagy!

Mitől jön létre ez a déja vu érzés? Olyan furcsa mintha már megtörtént volna? Kb. 2 havonta 1x 2x szokott lenni, de van hogy ritkábban, van hogy sűrűbben?

Legjobb válasz: A hagyományos elképzelések szerint az okozza, hogy az egyik szembõl néhány ezredmásodperccel elõbb érkezik a látott kép az agyba, mint a másikból. A leedsi egyetem emlékezetkutató csoportja hipnózissal sikeresen elõidézte a jelenséget. Ugyanez a kutatócsoport beszámolt egy vak emberrõl, aki szintén átélte a déjà vu-t halláson, szagláson és tapintáson keresztül. A vizsgálatoktól azt várják, hogy jobban megértsék a memória mûködését. Chris Moulin brit kutató és csapata szerint az emlékezet pillanatnyi zavara okozza. Egyik sem egyértelmûen bizonyított tudományos magyarázat, sokan ezért a vallásban keresik a választ, mint például a reinkarnációban. Forrás: Wikipédia

A hagyományos elképzelések szerint az okozza, hogy az egyik szembõl néhány ezredmásodperccel elõbb érkezik a látott kép az agyba, mint a másikból. A leedsi egyetem emlékezetkutató csoportja hipnózissal sikeresen elõidézte a jelenséget. Ugyanez a kutatócsoport beszámolt egy vak emberrõl, aki szintén átélte a déjà vu-t halláson, szagláson és tapintáson keresztül. A vizsgálatoktól azt várják, hogy jobban megértsék a memória mûködését. Chris Moulin brit kutató és csapata szerint az emlékezet pillanatnyi zavara okozza. Egyik sem egyértelmûen bizonyított tudományos magyarázat, sokan ezért a vallásban keresik a választ, mint például a reinkarnációban. Forrás: Wikipédia
Szerintem mindenkinek szokott lenni. Ez emberi dolog. Azt olvastam, hogy az adott pillanatban valami hiba lép fel az agyban vagy valami ilyesmi és ezért érezzük úgy mintha már megtörtént volna. Velem például tegnap is volt.
igen, enis felakartam mar tenni ezt a kerdest csak nem tudtam hogy is magyarazzam:) pont ez tortenik velem is es eleg gyakran, erdekes megmagyarazhatatlan.tortenik velem valami, pl.beszelgetek valakivel valamirol, vagy talalkozok valakivel, es ahogy ez a beszelgetes megkezdodik en mar tudom h ez mar egyszer megtortent velem, pontosan igy, de nem almodtam biztos vagyok benne, jo almodsz egyszer ketszer de nem mindig.erdekes nagyon es nehezen lehet megmagyarazni is hogy mit erzek akkor.mindig gondolkoztam enis h ez mi?mar kiskoromban felfigyeltem erre.Es meg valami, en erzem hogy az emberek(kozeli baratok, ismerosok)mit gondolnak rollam...ezt sem ertem mind idaig hogy lehetseges, es most lehet sokan nevetni kezdenek, de tenyleg igy van.
Hiba van a mátrixodban.
Nekem volt ilyen régebben..Igaz lehet hülyeséget irok csak személyes tapasztalat..Nálam volt olyan egy kettõ alkalommal hogy olyan volt az álmom mintha valoság lenne és ez az valoságszerü álom az életben is megtörtént velem..NA akkor egy pillanatra minden elsötétült tudat minden 1-2 másodperc és akkor jöttem rá na ez meg történt már velem..Én ennyit tudok irni erre (személyes tapasztalat)
Hiba van a mátrixban ;)
Milyen fura , hogy ilyen sok ember tapasztalja ezt az érzést! nekem volt olyan deja vu-m h.háttal voltam a tv-nek és amit mondtak benne úgy éreztem h. pont ilyen körülmények között egyszer ezt már hallottam. de kicsit ijesztõ is mert nekem van hogy 5-6 másodpercig is eltart. Sajna még nem jöttek rá tudósok pontosan mitõl is van.
velem is volt már 1-2 de olyankor megállok elgondolkozok , MI A F4SZ EZ AZ ÉRZÉS, olyan mintha már megtörtént volna, mintha már jártam volna itt, egyik ilyennél az idõ is nagyon furcsa volt amikor elkapott az érzés be volt borulva, meleg volt, és a felhõkön keresztül a nap olyan furcsa megvilágítás volt nem tudom leírni..... :D
vajon el kellene gondolkodnunk az elozo eletunkon?!
nekem volt valami hasonló érzésem: a fõsulin épp a mátrix-algebrát vettük, és úgy voltam vele, hogy ezt már tudom, mert tanultam korábban. Hazaérve elõszedtem a középiskolás (és szakkörös, meg általános iskolás) matekcuccaimat, meg minden könyvet, amit csak a házban találtam (és matematikai tárgyú volt), de semmi, egyetlen szó sem mátrix-algebráról. Azóta még többször volt ilyen (pl. Egy-egy beszélgetés közben úgy érzem, ez már elhangzott; ugyanott, ugyanolyan körülmények között.
A kérdező hozzászólása: az utolsó elöttinek szolt a válaszom :)
A kérdező hozzászólása: hu kicsit eltértem a témától bocsi:)
A kérdező hozzászólása: utolsó szerintem azt mindenki érzi hogy mások mit gondolnak Rolla legalábbis énis megérzem valamilyen szinten hogy kibeszél ki ki kedvel stb velem még olyan is volt de szerintem csak véletlen volt pár hete hogy 2 egymást követõ éjjel álmodtam egyik éjjel azt álmodtam hogy mérges gombát ettem reggel el is meséltem itthon hogy mit álmodtam erre délben a hírekbe hogy x-en meghaltak gombamérgezésbe másnap azt álmodtam hogy meghal a kutyánk erre beteg lett de szerencsére jobban lett:) megmég egyszer volt egy nagyon valóságos álmom na az durva volt nagyon élethûvolt mintha magamnál lettem volna a plafonról néztem le magamra ahogy fekszem az ágyba láttam a szekrénytetején a vázát láttam hogy miben alszok mintha egy idegent néztemvolna miközben alszik na az érdekes egy "álomvolt"
Na mondom én xD
Menstruálsz?!
Én egyszer olyat olvastam vagy láttam róla mûsort, hogy a szerzett információ a rövidtávú memória helyett rögtön a hosszútávúba íródik és ezért tûnik úgy, hogy ezt már egyszer átélted. Ugyanakkor arra is kitértek, hogy felnõtt korban orvoshoz kell fordulni a deja-vu miatt, mert az nem egészséges (de, hogy pontosan miért nem arra már nem emlékszem). Fiatalabb korban inkább elõfordul. Nekem már nagyon régen volt. 32/F
Ez az utolsó milyen nyelven van? He?
mondjuk én nem is kezdenék olyannal, aki ilyen szinten ész nélkül szórja a pénzt. lehet, h a kollégái miatt csinálja, mert ott az a menõ? ezzel ütik el a szünetben az idõt, h a büfében téblábolnak? nekem eszembe nem jutna a munkám gyümölcsét ilyenre eltolni. inkább valami értelmesebb dologra költök, ami maradandó. azért azt ne mondd, h mostanában lett csak ilyen. illetve milyen a fizuja? beletartozik abba a nagyságrendbe, h ne fájjon az erre fordított pénz hiánya? bár én és a párom olyan beállítottságúak vagyunk, hogy ha 1millát keresnénk sem szórnánk ilyenre, mert annak a pénznek a megtakarításban van a helye. no nem mondom, h aszkéta életmódot élünk, csupán van egy napi limit, amit nem lépünk át.
Ha õ fizeti, nem szólnék bele, õ keresi meg az àràt!
MIELÖTT házastás lett, nem volt ilyen!?!?!? Mert szerintem okosabb lett volna nem összeházasodni vele. Most vagy megbeszéled vele, vagy külön kasszára mentek, vagy megszokod, vagy elválsz töle.
Második vagyok. Valaki itt említette az otthoni kaját, mi is itthon csinálunk magunknak szendvicset azt visszük a munkahelyre. Próbálj rávilágítani arra, hogy egészségtelen amit csinál. http://blogs.independent.co.uk/wp-content/uploads/2011/01/Fa..
1: nem kell tenni semmit. Ilyen életmóddal 10 éven belül halott lesz. 2: Mondjuk beszélhetnél vele, vezesd a kiadásokat és tedd le elé. Lássa, hogy havi szinten mennyit költ el kajára.
Most ha meg is keresi a rávalót, akkor semmit. Miért akarsz ezzel kezdeni valamit? Vagy ez miért zavar téged? Mi nem eszünk a mekiben mert egészségtelen, meg kólát sem iszunk mert az is egészségtelen. Általában itthon sütünk, azt esszük. Fényévente egyszer megyünk mekibe, haverokkal ha ép úgy adódik (városnézõ túra stb.) Az õ fogyasztása drasztikus mértékben viszi mínuszba a családi kasszát?
Tudataban van annak, hogy szorja a penzt? Beszeltetek errol? Arrol, hogy ez nem jo? Ha igen, akkor felnott emberkent kell legyen feleoosegtudata... Probald meg ovatosan iranyitani a penzmozgast, ha megoldhato... En mindig keszitek a paromnak kajcsit, hogy ne koltson penzt.
ép = épp
Egészségtelenül éltek. A pénz a legkevesebb, ezek a szemetek szétszedik az embert. Próbáltál vele errõl beszélni? Belinkeltem egy fotót a jóelõbb, szerintem mutasd meg neki. http://www.port.hu/super_size_me/pls/w/films.film_page?i_fil.. Ezt a filmet is megnézhetnétek, meg van még egy... nem jut hirtelen az eszembe a címe...
Kíváncsiságképp - nem hízik ezektõl? Egyébként egyszer a valamelyik gyorskajáldában várni kellett a szendvicsre és a pultos ajánlgatott egy kuponfüzetet. Nézem, "akár 16.000 Ft-ot is spórolhat vele". Mondtam a srácnak, hogy ehhez mennyit kell elkölteni, hogy ennyit spóroljon valaki? Éves szinten ha 5 rugót elköltök, még sokat is mondok. Kapásból rámutatott néhány közelben ülõ családra (5 év körüli gyerekekkel!!), mondta, hogy õk a napi három étkezést például náluk bonyolítják, nekik megéri.
3. vagyok. Huuu, akkor igy meg nagyobbnak tunik a problema... Ha a felesegnek van ilyen eletvitele... Kerek perec beszelned kell vele. Mielott elindul a kapcsolatotok lavinaja... Ha mar el nem indult...
A kérdező hozzászólása: Nem terhes
tungúúúz, he
Nem lehet hogy terhes, azért olyan kívános?
Beszéd meg vele. Mondd el õszintén hogy szivem ez is ez van, rohadtul nem lesz villany meg víz mert te elköltöd a pénzt ostobaságokra.
A kérdező hozzászólása: Én a férj vok és tudok fõzni
A kérdező hozzászólása: Ó igen õ keresi de az nem érdekli hogy mibõl teszünk félre mibõl fizetjük a közös ktget. Stb stb... Furcsa!gyakorlatilag a fizuját elb...a de szerinte más is ezt csinalja tele a meki és mindenki ott kajál meg megkivanja mindig a csokikat meg a fornettot meg akármit. De minden nap??.
A kérdező hozzászólása: Vékonyabb testalkatu jár aerobikra. Lehet ezért nem hízik el mert amugy sokat eszik . Bevásárláskor is teletömi a kosarat nassol filmek sorozatok közbe még szerencse tényleg hogy nem hízik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!