Találatok a következő kifejezésre: Van olyan hogy (13815 db)

Akik július végére vannak kiírva, érzitek már a baba mocorgását? én 1 hete kezdtem csak érezni, de van olyan, hogy 2 napig semmi, aztán másnap is csak kb 2x. Nektek hogy van ez? Amúgy olyan jó érzés :-)

Legjobb válasz: Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.

Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.
Köszönöm a nyugtatást! Aranyosak vagytok. Valószínûleg nem is fekszem olyan sokat, hogy igazán megtudjam figyelni az apró rezzenéseket:(!Most már jobban figyelek:)
A kérdező hozzászólása: kedves 13:45-ös, ne ijedj meg! egyrészt sokan csak a 20. hét körül kezdik érezni, másrészt lehet, hogy már érzed, csak nem tudod, hogy Õ az :) elõször elég nehéz megkülömböztetni a gyomor morgásoktól szerintem, az ember el sem hiszi, hogy ez nem egy belsõ szerve volt, hanem rúgás :) nem lesz semmi baj!
Ugyan, ezt nem lehet általánositani!:) Nekem azt mondta az orvosom, hogy talán azért éreztem már a 14. héten a picur bejelentkezéseit, mert nagyon vékony a hasfalam.47 kg-mal kezdtem a terhességet.Nyugodj meg nemsokára te is érezni fogod ahogy mocorog.Próbáld ki azt, hogy mikor reggel felkelsz tedd a pocidra a kezed, és beszélgess hozzá.Próbálj minél közelebb kerülni hozzá, és hidd el megérzed õt.Én ezt szoktam csinálni.Nekem bevállt.
Sziasztok. Most hogy olvastam a válaszokat nagyon kétségbe estem! Én Július 25-re vagyok kiírva, de sajnos én még nem éreztem a babát mozogni. Eddig annyira nem is aggódtam, mert azt mondták, hogy az elsõ babát gyakran csak a 20. hét körül érezni. Viszont most, hogy olvasom ti milyen hamar éreztétek, kicsit elkeseredtem. Remélem nincs semmi baj a babámmal....
Nekem a 16 hetes uh már 4D-s volt, de nagyon szégyenlõs a Drágám!Azért meglestük, igaz nem biztos, de ugy néz ki kicsi lány lesz.Ha igy lesz akkor Jázmin lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: én még nem tudom sajnos a nemét :( a 18. hetin nem volt hajlandó széttenni a lábát. De hamarosan megyünk 4D-re, talán majd akkor :) és Ti?
Sziasztok! Én július 27-ére vagyok kiírva a babóval. A picur elsõ mozgolódását február 13-án éreztem, pont a párom szülinapján. Elõször azt hittem csalóka érzés volt, de utána már biztos voltam benne, hogy õ az. Nekem olyan volt, mintha buborékok pukkantak volna el a pocakomba. Bár tegnap elég lusti volt a drágám, nem nagyon éreztette magát. Holnap magyünk Uh-ra, már nagyon várjuk! Ti tudjátok már a babó nemét?
Szia! Én július 14-re vagyok kiírva!És 18.héttõl érzem mindennap!Van hogy csak egy -két böködés van egész nap!Van hogy egész délelõtt ki akarja rúgni a ház oldalát!De amikor keveset mozog, a frász kerülget!Tegnap voltam tanácsadáson, és mondtam is védõnõnek, hogy tegnapelõtt nagy volt a csend!Azt mondta, hogy ha megjön a doki megnézik a szívhangot!Hogy megnyugodjak!Mire a doki odaért akkorát rúgott az oldalamba, hogy még én is meglepõdtem!Szerintem ilyenkor csak szórakozik velem!:) ))Várom már, hogy egy kicsit nagyobb legyen és minden nap erõsen érezzem!:) ))Üdv:20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: én amúgy remekül vagyok, a rosszullétek kb a 11. héten elmúltak, és azóta semmi gondom, bár néha nagyon tud feszülni a hasam, ami kellemetlen, de még mindig jobb, mint a hányinger volt :) híztam 4 kg-t (19 hetes leszek pénteken), de úgy gondolom, ez még belefér!
Sziasztok! Én júni 27-re vagyok kiírva.Már a 14. héttõl kezdve érzem mocorogni a kismanómat.Bár az utóbbi 3-4 napban eléggé inkativ a drágám.Van mikor csak azt érzem, hogy helyezkedik, ez olyan érzés mintha a bõröm alatt elsuhanna "valami", de van mikor elég határozottan rugdos egyet kettõt.Átalában akkor mikor elpihenek.Õ akkor kezd ficeregni.Csodás érzés.Amugy hogy vagytok?Jó olyanokkal beszélni akiknek velem egy idõs a babójuk. 26 éves km
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! Te kb 2 héttel elõttem vagy, szóval tapasztaltabb :) ezért kérdezem, hogy mikor kezdett napi rendszerességû lenni a mozgás érzése? vagy még most sem az?
Szia!Én július 11.-re vagyok kiírva. Én is olyasmit éreztem mikor valaki az ujjával bökdösne.
A kérdező hozzászólása: szia! én is júli 24-re vagyok kiírva :) nekem inkább olyan érzésem van, mint ha a mutatóujjammal tompán bökdösném magamat, csak ugye belülrõl. de én is várom már, hogy még jobban érezzem, mert tényleg megnyugtató, végre kézzel fogható jele van, hogy minden oké odabent :)
Én juli 27-re vagyok kiirva már két hete érzem elöször bugyogás, rezgés, kis kopogás volt..azóta 1 nap kivételével midnennap jelentkezik szerencsére:) de ne ijedjen meg sennki ha még nem mozog, ilyenkor még nem vészes.

Én ezt már nem értem! Van olyan, hogy valaki csak részben falkavezér?

Rengeteg könyvet elolvastam és alkalmazom is(pl.Fennel,Korom Gábor),minden szabályt betartok,és így sok minden rendeben van,de mégsem 100%!!!Miért?!

Legjobb válasz: Szerintem olyan nincs, hogy részben vagy falkavezér. Vagy Te vagy, vagy nem. De azt tudni kell, hogy olyan nincs, hogy a rangsor egyszer s mindenkorra el van döntve. A kutya mindig, folyamatosan próbára fog tenni. A vezérséget nem elég átvenni, ezt az állapotot fönt is kell tartani. Vannak olyan szituációk, mikor ezek a próbatételek még nyilvánvalóbbak. Valószínû, a Te esetedben pont az erdei séta és más érdekes dolgok látványa ez a próbatétel. Ha itt nem tudod a tiszteletet kivívni, akkor el is vágod magad. A séta pedig a kutya szemében a vadászattal egyenlõ, ahol még nagyobb szükség van arra, hogy megmutasd neki vezéri kompetenciádat. Azt javaslom, inkább egy darabig mondj le az ilyen sétákról. Nem azt mondom, hogy ne vidd sétálni, csak egy idõre kerüld el ezt a problémás helyzetet, így nem esik csorba a státuszodon. Gyakorolj vele hasonló szituációt, de olyan körülmények között, ahol nagyobb kontrollt tudsz rá gyakorolni. Pl. városi környezetben, ahol sok kutya van. Hagyd elõbb, hadd játssza ki magát, majd gyakorold a behívást a sok zavaró dolog között. Ha már ez jól megy, akkor továbbléphetsz. Inkább amíg meg nem szilárdul valamelyest a tekintélyed, ne adj esélyt a kudarcnak, kerüld ezt a szituációt. Másik ötlet, hogy fáraszd le alaposan a kutyát, így is nagyobb kontrollt tudsz gyakorolni fölötte. És még egy tanács, ha kimész vele valahová, igenis hagyd egy kicsit fölfedezni a területet, az idegeneket. Sok gazdi csodálkozik, hogy bizonyos helyzetekben nem tudja a kutyáját behívni. Én azt mondom, inkább engedj egy kicsit a huszonegybõl, hadd hancúrozzon kicsit, mint hogy a tekintélyeden csorba essen. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudd bármikor visszahívni a kutyádat és kontrollt gyakorolni fölötte, de azt gondolom, érdemes megtalálni azt az egyensúlyt, ami igazságos lenne. Végül is ha Te kiszabadulnál kicsit a hétköznapokból, Te hogy reagálnál? Örülnél, hogy végre jöhetsz-mehetsz, találkozol új emberekkel stb. Próbáld magad kicsit a kutya helyzetébe érezni, fáraszd le és ne akard mindig, mindenáron a lábad mellett tudni. És gyakorold nyugodtabb környezetben ezt a dolgot, esetleg egy kutyaiskolába, de ha elengeded pórázról az erdõben, nem kell azt várnod, hogy katonásan mindig melletted meneteljen. Persze, fontos, ha nem a legfontosabb a behívhatóság, de ha hagyod néha kicsit, azzal többet érsz el és aztán szívesebben is odamegy hozzád. Na kicsit ellentmondásos lett, de remélem érted a lényeget. :D

Szerintem olyan nincs, hogy részben vagy falkavezér. Vagy Te vagy, vagy nem. De azt tudni kell, hogy olyan nincs, hogy a rangsor egyszer s mindenkorra el van döntve. A kutya mindig, folyamatosan próbára fog tenni. A vezérséget nem elég átvenni, ezt az állapotot fönt is kell tartani. Vannak olyan szituációk, mikor ezek a próbatételek még nyilvánvalóbbak. Valószínû, a Te esetedben pont az erdei séta és más érdekes dolgok látványa ez a próbatétel. Ha itt nem tudod a tiszteletet kivívni, akkor el is vágod magad. A séta pedig a kutya szemében a vadászattal egyenlõ, ahol még nagyobb szükség van arra, hogy megmutasd neki vezéri kompetenciádat. Azt javaslom, inkább egy darabig mondj le az ilyen sétákról. Nem azt mondom, hogy ne vidd sétálni, csak egy idõre kerüld el ezt a problémás helyzetet, így nem esik csorba a státuszodon. Gyakorolj vele hasonló szituációt, de olyan körülmények között, ahol nagyobb kontrollt tudsz rá gyakorolni. Pl. városi környezetben, ahol sok kutya van. Hagyd elõbb, hadd játssza ki magát, majd gyakorold a behívást a sok zavaró dolog között. Ha már ez jól megy, akkor továbbléphetsz. Inkább amíg meg nem szilárdul valamelyest a tekintélyed, ne adj esélyt a kudarcnak, kerüld ezt a szituációt. Másik ötlet, hogy fáraszd le alaposan a kutyát, így is nagyobb kontrollt tudsz gyakorolni fölötte. És még egy tanács, ha kimész vele valahová, igenis hagyd egy kicsit fölfedezni a területet, az idegeneket. Sok gazdi csodálkozik, hogy bizonyos helyzetekben nem tudja a kutyáját behívni. Én azt mondom, inkább engedj egy kicsit a huszonegybõl, hadd hancúrozzon kicsit, mint hogy a tekintélyeden csorba essen. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudd bármikor visszahívni a kutyádat és kontrollt gyakorolni fölötte, de azt gondolom, érdemes megtalálni azt az egyensúlyt, ami igazságos lenne. Végül is ha Te kiszabadulnál kicsit a hétköznapokból, Te hogy reagálnál? Örülnél, hogy végre jöhetsz-mehetsz, találkozol új emberekkel stb. Próbáld magad kicsit a kutya helyzetébe érezni, fáraszd le és ne akard mindig, mindenáron a lábad mellett tudni. És gyakorold nyugodtabb környezetben ezt a dolgot, esetleg egy kutyaiskolába, de ha elengeded pórázról az erdõben, nem kell azt várnod, hogy katonásan mindig melletted meneteljen. Persze, fontos, ha nem a legfontosabb a behívhatóság, de ha hagyod néha kicsit, azzal többet érsz el és aztán szívesebben is odamegy hozzád. Na kicsit ellentmondásos lett, de remélem érted a lényeget. :D
A kérdező hozzászólása: Na szép! Most látom, hogy a kérdésre meg nem is tértem ki a nagy sopánkodás közepette... Tehát a kérdésre visszatérve, nem lehet olyan, hogy valaki falkavezércsak vannak olyan szituációk, dolgok, amikor a kutyát nem lehet/tudja kontrollálni? (fogadjunk nem...)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor még próbálkozom, hátha... Bár nem szoktam neki könyörögni ha nem jön, mert már rá jöttem nem érdemes, meg persze még jobban lealáznám magam a szemében. Egyszer szólok, és ha nem jön (általában nem), akkor ott hagyom vagy elbújok. Na persze akkor már van pánik! De mikor megtalált még egyszer vissza megy molesztálni a halálra rémült kocogókat és utána már ismét csatlakozik.
Szia, elsõ vagyok: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Jah bocsi, már olvastad... Na mindegy, ismétlés a tudás atyja... :D

Van olyan hogy egy ember a túl sok tanulásba bolondul bele, és a végén az okos, zseni emberből egy zakkant, bolond ember lesz? Ismertek ilyen embert?

Legjobb válasz: "Van olyan hogy egy ember a túl sok tanulásba bolondul bele" Nincs ilyen. " és a végén az okos, zseni emberbõl egy zakkant, bolond ember lesz?" Van olyan, hogy valaki, akit a környezete "zseni"-nek tartott, végül "bolond" lesz a környezete ítélete szerint. Vagy azért, mert valamilyen pszichológiai probléma a felnõttkora elején, pl. egyetemi évei alatt "tört ki", míg addig nem látszott. Vagy pedig azért, mert bizonyos körülmények között (pl. középiskola) ugyanaz az ember jól tudott funkcionálni, más környezetben (egyetem, munkahely) már nem. Olyan, hogy valaki a tanulásba õrül bele, nincs. Ha félrecsúszik az illetõ élete, annak valami más oka van.

"Van olyan hogy egy ember a túl sok tanulásba bolondul bele" Nincs ilyen. " és a végén az okos, zseni emberbõl egy zakkant, bolond ember lesz?" Van olyan, hogy valaki, akit a környezete "zseni"-nek tartott, végül "bolond" lesz a környezete ítélete szerint. Vagy azért, mert valamilyen pszichológiai probléma a felnõttkora elején, pl. egyetemi évei alatt "tört ki", míg addig nem látszott. Vagy pedig azért, mert bizonyos körülmények között (pl. középiskola) ugyanaz az ember jól tudott funkcionálni, más környezetben (egyetem, munkahely) már nem. Olyan, hogy valaki a tanulásba õrül bele, nincs. Ha félrecsúszik az illetõ élete, annak valami más oka van.
Ha zseni nem is voltam, de jól tanultam, érettségi után bárhová be tudtam volna kerülni, az egyetem is jól ment egy ideig... de mivel az állandó tanulás miatt soha nem jártam emberek közé, ez egyre súlyosabb problémákat okozott, teljesen megzavarodtam, és abba kellett, hagynom. Nagyon szégyellem magam azóta is, hogy így alakult, de azóta hiába is próbálkozom, nem bírok tanulni, koncentrálni és még az utcára is alig bírok kimenni, és segítséget sem tudok kérni. (25/f)
Nálunk a háziorvos fia pont ilyen. Doktornak szerették volna a szülei õt is. Tök normális, átlagos gyerek, tinédzser volt, és a sok tanulásba beleõrült. Most a harmincas évei elején jár.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: és miket csinál pontosan? Teljesen bekattant?
Ismertem egy ilyen embert "doktor úrnak" hívták a háta mögött. Az anyjával lakott együtt s õ járt bevásárolni.Az anyja még élt valamennyire gondját viselte de utána olyan ápolatlanul járt az utcán a buszon hogy elképesztõ.Úgy tudom ez az ember is diplomásnak készült. Nem hiszem hogy ha diagnosztizálták nála a pszichés tüneteket és megfelelõ kezelésben részesül akkor ide jut. Értelmiségi család volt s voltak kapcsolataik az orvosi körökben is. Azt hiszem némi belterjes házasságok nagyobb genetikai rombolást tudnak tenni mint a sok tanulás.


A nő általában milyen férfire vágyik? És van olyan, hogy létezik is, nem csak megjátsza magát? És miből lehet tudni, hogy ő olyan amilyennek mutatja magát?

Mert az én párom megbízhatónak t?nik, édesanyjával is találkoztam már többször is, barátai nem nagyon vannak, legalábbis nem találkoztam még egyikkel sem, nincs közös baráti társaságunk sem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

3. kérdés: 1, Van olyan, hogy "erõsebb csontozat" vagy csak kifogás? 2, A sztárdiéták nagyon hülyeségek? 3, Némi ázsiai étellel kapcsolatban.

1; Olvastam, hogy max. 1-2 kiló eltérés van a vékony csontozatúak és az átlagosok között.

Legjobb válasz: 1. Van olyan, hogy valaki vastagabb, más vékonyabb csontozatú. Hogy az azonos magasság mellett súlyban mekkora különbséget jelent nem tudom, de nem is lényeges, mert azt, hogy mennyire vagy elhízott, a tested zsírtartalma fémjelzi, annak pedig semmi köze a csontozatodhoz. 2. Nem tudom, hogy mi az a ciprusdiéta. Ha esetleg citrusra gondoltál, azt felejtsd el. "Fontos! Csak egy hétig tarthatod ezt a fajta diétát, utána pihentetned kell a szervezetet legalább egy hétig!" Itt bukik az egész. Olyan diétába, ami még a hirdetõi szerint is veszélyes, soha ne fogj. Keress olyan életmódot, amit hosszú távon, lehetõség szerint életed végéig követni tudsz. 3. Szerintem egy alkalommal bármit ehetsz, ezen nem fog múlni a még el sem kezdett diétád sikere. Ha lehet, válassz zöldségeket, húst.

1. Van olyan, hogy valaki vastagabb, más vékonyabb csontozatú. Hogy az azonos magasság mellett súlyban mekkora különbséget jelent nem tudom, de nem is lényeges, mert azt, hogy mennyire vagy elhízott, a tested zsírtartalma fémjelzi, annak pedig semmi köze a csontozatodhoz. 2. Nem tudom, hogy mi az a ciprusdiéta. Ha esetleg citrusra gondoltál, azt felejtsd el. "Fontos! Csak egy hétig tarthatod ezt a fajta diétát, utána pihentetned kell a szervezetet legalább egy hétig!" Itt bukik az egész. Olyan diétába, ami még a hirdetõi szerint is veszélyes, soha ne fogj. Keress olyan életmódot, amit hosszú távon, lehetõség szerint életed végéig követni tudsz. 3. Szerintem egy alkalommal bármit ehetsz, ezen nem fog múlni a még el sem kezdett diétád sikere. Ha lehet, válassz zöldségeket, húst.
1. a csont nem zsír. 2. nincsenek sztárdiéták. Mi az a ciprus diéta? Az embernek természetes táplálkozása van, ne térj el ettõl ha nem muszáj. 3. Az étteremben tudod megkérdezni mi van az adott ételben. Törekedj húsra, halakra, zöldségekre.
Szia! Elsõ kérdés: Igen is van különbség csontozat és csontozat között. Elég megnézni az emberek fogát, valaki naponta 3x mos fogat, nem a leggagyibb fogkrémmel mégis sárgás a foga. Más pedig 1x mos fogat, a legolcsóbbal és gagyibbal ( nem, nem mindig az olcsó a gagyi), s mégis fehér a foga. Mert más a csontozata, plusz az se mindegy, hogy milyen széles a válla valakinek, rögtön más a súlya, mint egy kis vállúnak. [link] Ide beírod, h sült banán, sushi és kiadja, hogy hány kcal. Amúgy néha lehet csaló napot tartani minden diétában, testépítõk is szoktak, persze nem a nagy verseny elõtt, amikor ezerrel kell edzeni :) S nem azt jelent, h be kell vinni 3000 kcalt, szemétbõl vagy csak tésztából
A csontozat mérete eltérõ de a gyakran emlegetett "nehéz csontozat" nem létezik. 2-3 centivel vastagabb vagy nehezebb csontok mar ritkák. A sztardi3ták baromságok, semmi közük a sztárokhoz! Cameron Diaz, Megan Fox, Scarlett Johansson és a többiek kõkemény edzésekre jarnak és profi étrendjük van. A sztardiéták a búvarlapok kitaláció a nagyobb eladás3rt.

Ha megnyitom az ewerestet a szgépen, alaplapon belül van olyan hogy lapka készlet, na és ott ír olyat hogy memórai vezérlő:típus, aktív üzemmód, és mindkettő előtt ott van h Dual Channel 128 bit?

Ezzel nem vagyok tisztában valaki elmagyarázná? Szóval h mi is ez a Dual Channel?azért kérdezem mert a jöv?héten érkezik két 1 gb os ramom ,és a berakásnál ezt gondolom figyelembe kell venni hogy hova rakom .

Legjobb válasz: "Ilyeneket célszerû úgynevezett KIT ben vásárolni, igaz láttunk már olyat hogy két nem azonos modul is hajlandó volt a DC-re, ám a tapasztalatok 90%ában épp az ellenkezõje szokott történni." Érdekes, gondolom újságíró írta. :D Nekem meg mint boltosnak az volt a tapasztalatom, hogy legalább annyi KIT-et láttam ami nem mûködött együtt(!) mint sima két egyforma ramból. Mondjuk kérdezõnek biztos régi gépe van ha most akarja így bõvíteni, de több magos processzoroknál erõs a gyanúm, hogy Dual chanel hiányában megeszik egymás elöl a sávszéllességet ... Nem poénból van új Xeon és Opteron lapokon négycsatornás memória.

"Ilyeneket célszerû úgynevezett KIT ben vásárolni, igaz láttunk már olyat hogy két nem azonos modul is hajlandó volt a DC-re, ám a tapasztalatok 90%ában épp az ellenkezõje szokott történni." Érdekes, gondolom újságíró írta. :D Nekem meg mint boltosnak az volt a tapasztalatom, hogy legalább annyi KIT-et láttam ami nem mûködött együtt(!) mint sima két egyforma ramból. Mondjuk kérdezõnek biztos régi gépe van ha most akarja így bõvíteni, de több magos processzoroknál erõs a gyanúm, hogy Dual chanel hiányában megeszik egymás elöl a sávszéllességet ... Nem poénból van új Xeon és Opteron lapokon négycsatornás memória.
A kérdező hozzászólása: http://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx280/en/ug/.. ez az alaplapom ebbe kéne ...am az Ewerest kiírja hogy Dual channel 128 bit mint ahogy azt fent is írtam

Van olyan, hogy valaki egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy melyik lány kell neki? Az egyikkel régi kapcsolat 7 éves a másik kb fél éve tart, de nem tudja mi legyen. Van ilyen vagy csak fél szakítani?

Legjobb válasz: Szerintem nincs olyan, hogy nem tudja eldönteni. Olyan van, hogy nem akarja eldönteni. Fél attól, hogy mi lesz, ha rosszul dönt, mi lesz ha a másiktól többet kapott volna, és még ezernyi oka lehet, amitõl fél. Akik így élnek, rendszerint azt gondolják, hogy nem az õ kezükben van az életük, hanem az csak úgy történik velük. Ez rengeteg csalódáshoz fog vezetni az életben, mert rengeteg elvárás van és csak reagálnak a külsõ eseményekre. Ha el akarja dönteni az illetõ, akkor majd eldönti, addig pedig mindenféle kifogást fog találni, hogy ne kelljen, vagy megvárja, míg valamelyik a két lány közül megelégeli, és kiadja az útját és akkor továbbra is maradhat a körülmények áldozata. Ugyanaz a sztori, csak más köntösben. Amíg nem veszi ezt tudomásul, addig ilyen életet fog élni. Sok sikert!

Szerintem nincs olyan, hogy nem tudja eldönteni. Olyan van, hogy nem akarja eldönteni. Fél attól, hogy mi lesz, ha rosszul dönt, mi lesz ha a másiktól többet kapott volna, és még ezernyi oka lehet, amitõl fél. Akik így élnek, rendszerint azt gondolják, hogy nem az õ kezükben van az életük, hanem az csak úgy történik velük. Ez rengeteg csalódáshoz fog vezetni az életben, mert rengeteg elvárás van és csak reagálnak a külsõ eseményekre. Ha el akarja dönteni az illetõ, akkor majd eldönti, addig pedig mindenféle kifogást fog találni, hogy ne kelljen, vagy megvárja, míg valamelyik a két lány közül megelégeli, és kiadja az útját és akkor továbbra is maradhat a körülmények áldozata. Ugyanaz a sztori, csak más köntösben. Amíg nem veszi ezt tudomásul, addig ilyen életet fog élni. Sok sikert!
Van. Egy barátom úgy döntötte el, hogy melyik lány kell neki kettõ közül, hogy mérlegelni kezdett. Melyik lánytól mit kapott. Most nem a testi dolgokra gondolok, hanem a lelkiekre. És nem máról holnapra tudta eldönteni, és ez fontos, nem szabad az ilyen döntéseket nyomás alatt meghozni. Egyszer együtt mentünk haza, és beszélgettünk, akkor mondta, hogy most nem kell neki kapcsolat. Rá kb 2 hónapra aztán összejött az egyik lánnyal a kettõ közül. Késõbb mesélte el nekem, hogy mi alapján döntött, ezt írtam le fentebb. Szerintem így, mérlegeléssel lehet eldönteni, ha az érzelmek már úgyis megvannak mindkét lány felé. Az idõ pedig, ami alatt meg tudja hozni a döntést, egyénenként változó..

Pasiknál van olyan, hogy nincs kedvük a szexhez/pettinghez? Van olyan, hogy nem kívánjátok a partnereteket? És ha igen, mi az oka?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, és van olyan, amikor nem kívánom a párommal a szeretkezést. Ezt sok minden kiválthatja, lelki okok, fáradtság, vagy csak egyszerûen nem vagyok olyan kedvemben. Viszont a párom gyakrabban szeretné néha.

Én lány vagyok, és van olyan, amikor nem kívánom a párommal a szeretkezést. Ezt sok minden kiválthatja, lelki okok, fáradtság, vagy csak egyszerûen nem vagyok olyan kedvemben. Viszont a párom gyakrabban szeretné néha.
Elõfordul hogy "áll a rudi" de nincsen kedvem a dolgokhoz.
Nos a "rudi" (:D) az áll, mert neki az a dolga. Érdekes dolgok ezek. Néha van olyan, hogy pl. buszon jön rám egy merevedés, és nem tudok vele mit csinálni. Max égek mint a nitró hígító. De attól, hogy áll, nem biztos, hogy bírnék szeretkezni. Lehet éppen egy családi botrány is. Fiúnak azon jár az esze, hogy anyuka, meg apuka együtt marad-e (csak példa!) és éppen nincs hangulata hancúrozni. Szerintem :)
Én azt hittem ezzel csak én vagyok így. Az én páromnak sincs mindig hozzá kedve és engem ez annyira frusztrál amikor én meg úgy szeretném. Ti hogyan oldjátok meg? 23 L
Természetesen van. Fáradtság, lelki okok vagy csak egyszerûen jobban esne egy kis ölelkezés és kuss.
A kérdező hozzászólása: én is lány vagyok, de én általában csak akkor kívánom meg amikor már ott van mellettem és megcsókol és kezdünk összemelegedni...de néha olyan érzésem van, hogy neki ninc sis kedve hozzá, nem muszáj szexrõl legyen szó...néha úgy gondolom csak azért csinálja hogy én élvezzem, de valójában ninc sis kedve hozzá.Van pasiknál olyan, hogy ott a csaj melletted, és simogatod, áll a rudi, de mégsem kivánod?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) erre voltam kíváncsi
A kérdező hozzászólása: Hát, eddig azt hittem , hogy azért nincsen kedve hozzá, vagy nem akarja, mert nem vagyok jó az ágyban...de õ is mondta már, hogy nem ez az oka, de gondoltam, hogy ha áll, akkor biztos van benne olyan érzés, hogy kíván. De akkor ezek szerint nem mindig :) / :( Amikor látom , hogy nem akarja, akkor hgayom, és inkább megnézónk egy filmet, vagy ilyesmi...nem szeretnék semmit sem erõltetni
A kérdező hozzászólása: * hagyom és megnézünk egy filmet...

Van olyan, hogy a baba olyan helyen van, ami nyom valami szervet? Pl: belet, húgyhólyagot stb.19 heteske

Legjobb válasz: Ajaj, nekem már szinte csak olyan van :-) Amíg farfekvéses volt addig a hólyagomat rugdosta, egy jó ideje, mióta megfordult a fejével nyomja. A popsija pedig a gyomromat nyomja a nap 24 órájában. És annyira vicces, mert a beleim mozgását, morajlását pedig a hátamon érzem:-) Olyat még nem hallottam, hogy valakinek annyira nyomja magát, hogy az bajt okozna, inkább csak kellemetlen. Üdv: 37 hetes kisanya

Ajaj, nekem már szinte csak olyan van :-) Amíg farfekvéses volt addig a hólyagomat rugdosta, egy jó ideje, mióta megfordult a fejével nyomja. A popsija pedig a gyomromat nyomja a nap 24 órájában. És annyira vicces, mert a beleim mozgását, morajlását pedig a hátamon érzem:-) Olyat még nem hallottam, hogy valakinek annyira nyomja magát, hogy az bajt okozna, inkább csak kellemetlen. Üdv: 37 hetes kisanya
Nekem is a húgyhólyagomat szokta nyomni, de néha meg mintha 10 kiló kõ lenne a hasamba, mert akkor is valamelyik belsõ szervemet nyomja. 23 heteske
Most csak gondolj bele! Ami eddig szépen elfért, azt most feltolja a babó! Odabent szépen átrendez mindent. :) Nekem a hólyagomra telepszik rá sokszor, vagy csak egyszerûen belevág egyet. Fent pedig már a bordáimat is nyomja. De ez van, azt hiszem ennyit simán megér! :) 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat !
Szia! Nekem ma kezdte el rúgni a bordáimat, általában a hólyagomat nyomja, és mikor a legjobban kell pisilnem, akkor rúg vagy üt bele egy nagyot, attól függõen, hogy épp hogy fordul:) ) 23 heteske

Van olyan hogy valaki csak az Autizmus tüneteit hordozza, de van olyan aki Autista és nem hordozza a tüneteket? (Én nem tudom hogy az vagyok-e de sok tünetet hordozok de nem az összeset. De nem magamról kérdeztem. )

Nagyon érdekel mostanában mert felmerült a gyanú hogy én is Autista vagyok.Egész életemet ha elmesélném talán ti is elgondolkoznátok.Nem magamtól kezdtem el azt gondolni hogy az vagyok hanem vélemények szerint,amit nem a gyakori kerdesek-en kaptam.Bár a koromtól még bőven mehetnék vadas kertbe de inkább nem.„Mi van ha mégsem vagyok az?”

Legjobb válasz: Tünetmentes autista nem létezik, bár olyan van, akire ráillik néhány tünet, és mégsem tekintik autistának. Igaz, nem kell minden tünetnek jelen lennie ahhoz. hogy valaki autista legyen.

Tünetmentes autista nem létezik, bár olyan van, akire ráillik néhány tünet, és mégsem tekintik autistának. Igaz, nem kell minden tünetnek jelen lennie ahhoz. hogy valaki autista legyen.
Igazából az számít, hogy kisgyerekként milyen voltál. Ha akkor megvoltak a tünetek, az általában egyértelmûvé teszi az autizmust, errõl a vizsgálaton is a szülõt kérdezik meg. Kevésbé fontos, hogy mai napig hozod-e a tüneteket, valakirõl egész életében nem derül ki. Szerintem ha gyanakszol, és mások is mondják, akkor menj el. Minél elõbb, annál jobb. Ha gondolod, mesélj priviben, én kíváncsi vagyok, engem is érdekel mostanában a téma.
egyébként az autizmus/autista szót minek nagybetûvel írni???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!