Találatok a következő kifejezésre: Van olyan hely Szegeden, ahol (13 db)

Tudtok olyan helyet Szegeden, ahol vállalnak smink- és frizurakészítést és fotózást is, elfogadható áron? Milyen tapasztalataitok vannak?

Legjobb válasz: Még mindig várom a válaszokat... :) Vagy valahol Szeged környéki városban? Budapesten tudok ilyet, de + még az útiköltséggel nagyon drága lenne.

A kérdező hozzászólása: Még mindig várom a válaszokat... :) Vagy valahol Szeged környéki városban? Budapesten tudok ilyet, de + még az útiköltséggel nagyon drága lenne.

Szegeden van olyan hely, ahol "különlegesebb" bakancsokat lehet venni? Leírnátok a címét, és a weboldalát, ha van?

Legjobb válasz: Military a Kálvárián van, a Dugó tér felõli oldalon mégy addig, míg oda nem érsz :), vagy Rókuson, a Rókusi krt. kanyar utáni elsõ megállónál, az ötemeletes végében. Ott tudsz pl. Red Roostert venni, 17 ezer ft, az eladó csaj viccesen azt mondta, ez egy "nõiesebb" fazon - de természetesen unisex, illetve ha fiú vagy, nem acélbetkós, órmótlanabb :D, katonai stb. fazonokból nagyobb Számodra a választék. Koleszokban stb. néha láttam hirdetéseket, ismerõs ismerõsétõl alig használtan is lehet jó áron szerezni.

Military a Kálvárián van, a Dugó tér felõli oldalon mégy addig, míg oda nem érsz :) , vagy Rókuson, a Rókusi krt. kanyar utáni elsõ megállónál, az ötemeletes végében. Ott tudsz pl. Red Roostert venni, 17 ezer ft, az eladó csaj viccesen azt mondta, ez egy "nõiesebb" fazon - de természetesen unisex, illetve ha fiú vagy, nem acélbetkós, órmótlanabb :D, katonai stb. fazonokból nagyobb Számodra a választék. Koleszokban stb. néha láttam hirdetéseket, ismerõs ismerõsétõl alig használtan is lehet jó áron szerezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Van Szegeden olyan hely (étterem) ahol a Szép kártya szállás zsebével lehet fizetni étkezést? Nem szállóvendégként, csak "utcáról".

Nem kell, hogy puccos legyen:)

Legjobb válasz: A SZÉP Kártya szállás zsebébõl kizárólag szállásköltségeket, és fürdõbelépõt, uszodabelépõt vásárolhatsz. Étkezés csak akkor fizethetõ, ha a szállás költségeibe beleszámítják. Hasznos infókat itt találsz: [link]

A SZÉP Kártya szállás zsebébõl kizárólag szállásköltségeket, és fürdõbelépõt, uszodabelépõt vásárolhatsz. Étkezés csak akkor fizethetõ, ha a szállás költségeibe beleszámítják. Hasznos infókat itt találsz: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi, ismerem a hivatalos verziót. Szerencsére a valóságban vannak olyan helyek, ahol rugalmasak és mindent megoldanak. Volt, hogy szállás zsebrõl korcsolyáztunk, sõt boltot is tudok, ahol lehet vendéglátás alszámláról fizetni a vásárlást.


Szegeden honnan lehet susit rendelni? Esetleg ha nem lehet sehonnan, akkor van olyan hely (étterem stb. ) ahol lehet enni?

El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: "sushit" akarna az lenni, csak elírtam :-/

A kérdező hozzászólása: "sushit" akarna az lenni, csak elírtam :-/
nem, sehol nem lehet! régen volt egy hely, de megszûnt.
A kérdező hozzászólása: Áhh... ez szomorú. Nem létezik, hogy egy ilyen "nagy" városban nincs sushi :( Akkor azt esetleg tudja valaki, hogy alapanyagokat hol lehet hozzá venni? :)
Bioboltban, de nagyon drága. Múltkor teriyaki csirkét akartam csinálni, de amikor megláttam, hogy egy másfél deci szósz 1300Ft felejtõs lett a dolog. :(
A kérdező hozzászólása: Nah igen, a bioboltban biztos drága minden :-/ Viszont ha Te szójaszószt szerettél volna venni, a TESCO-ban van 300 és 400 ft közt, nem tudom a pontos árát, viszont ez is olyan másfél deci lehet ;) Igaz nem egy Japán minõség az biztos, de nem is rossz :)
Nem szója szószt kerestem, hanem kifejezetten teriyakit. Állítólag lehet csinálni házilag, de olyan hozzávaló is kell hozzá, amit sehol se láttam eddig. :(
A kérdező hozzászólása: Szomorú, hogy a keleti ételekhez szükséges hozzávalókat szinte nem is lehet kapni sehol... persze Pesten lehet... aki meg nem pesti az meg így járt... :(

Van olyan eldugott hely Szegeden, ahol nyugodtan félre lehet vonulni kettesben a barátnőmmel? (autóban is akár)

Az a baj, hogy egyikünkhöz se mehetünk, náluk baba van, nálunk meg anyám van itthon mindig. Az ottalvósdi meg még nem megengedett...

Legjobb válasz: Hát miért a temetõ az nem jó.Ritkán járnak arra.több ezer halott emberen kívül senki sem zavar.Az elõfordulhat hogy egy idõs öregasszonyok ott ülnek a sírok mellett de nem hiszem hogy észre fogják venni az akciótokat.Meg sõtétben mégizgalmasabb :) 1. válaszoló

Hát miért a temetõ az nem jó.Ritkán járnak arra.több ezer halott emberen kívül senki sem zavar.Az elõfordulhat hogy egy idõs öregasszonyok ott ülnek a sírok mellett de nem hiszem hogy észre fogják venni az akciótokat.Meg sõtétben mégizgalmasabb :) 1. válaszoló
Erdõ, WC, bokor, temetõ...Nem élek Szegeden te csak jobban tudod hogy hol vannak az eldugott helyek :)
A kérdező hozzászólása: Jó persze az biztos:) csak gondoltam hátha vannak akik jobban ismerik az ilyen helyeket(szegediek)... meg nekem az is jó ha nem eldugott csak kettesben lehessünk:P
Temetõ :) ))))
A kérdező hozzászólása: Jaja sötétben biztos izgi lenne temetõben:) azzal csak az a gond, h bnõm "terrorban" él, szóval max 9ig engedi el anyja, azt is csak nagyritkán
Én Fehérváron lakom.Már nem egyszer szexeltünk"házon kivül".Monjuk nappal csak egyszer egy kilátón.Az erdõ jó csak nehogy lelõjjön titeket egy vadász!:)
Én szegedi vagyok, és azért lehet találni jó kis helyeket. Akár egy sötétebb parkoló vagy nézzetek ki a Sziksós fürdõ felé, ott még a környék is szép, és este nincs sok ember. Sok sikert! Petranova
Több mint egy éve írtad a kérdést, én csak most regiztem ide. De mivel ugyanilyen cipõben járok, kiváncsi vagyok, neked sikerült-e találni? De nekem nagyon diszkrét helyre van szükségem.
A Sziksós fürdõ felé ne, én arra szoktam futni. Nem szeretnék olyat látni, ami "csúnya dolog" :P :D!

Szegediek! Van Szegeden, valahol olyan hely, ahol elkészítik az általam megtervezett ruhákat, és még az áraik is megfizethetőek?

Nadrágokra, fels?kre, kabátokra, szóval úgy mindenféle ruhára gondolok.

Legjobb válasz: Keress fel egy varrónõt, az a legegyszerûbb. Nem olyan kis város Szeged, biztos találsz olyat aki minõségi munkát csinál megfizethetõ áron. :)

Keress fel egy varrónõt, az a legegyszerûbb. Nem olyan kis város Szeged, biztos találsz olyat aki minõségi munkát csinál megfizethetõ áron. :)
A kérdező hozzászólása: De meg tudná csinálni, ha pl.: láncot, szegecseket, cipzárokat kellene belevarrni? Meg is tudná szerezni az anyagokat?

Szegeden van képregénybolt (vagy olyan hely, ahol Marvel, DC képregényeket lehet vásárolni)? Ha igen, hol?

Legjobb válasz: Én nem tudok róla, pedig szegedi vagyok. De évente van képregényfesztivál a Somogyi könyvtárban.

Én nem tudok róla, pedig szegedi vagyok. De évente van képregényfesztivál a Somogyi könyvtárban.
Üdvözletem! Jelenleg csak 1 bolt van, amirõl tudom, hogy árulnak abban képregényeket is, de nemcsak az a profiljuk, hanem szerepjáték-könyveket, kártyákat, s figurákat is eladásra kínálnak: SÁRKÁNYTÛZ KÖNYVESBOLT: GUTENBERG U. 7. Én mangákat láttam csak, de lehet vannak Marvel-, DC-cuccaik is. Még a szegedi antikváriumokat érdemes idõnként felkeresni. Azok néha árulnak képregényeket, bár már nem olyan sokat, mint a 2000-es évek elején. Ugyancsak érdemes elmenni a novemberben, Somogyi-könyvtárban, megrendezésre kerülõ Szegedi képregényfesztiválra, mert ott sok mindent árulnak. 2012 tavaszan egy újabb képregényes esemény lesz Szegeden, egy Szegedi képregény- és játékbörze, ahol minden fajta képregény eladása/csere-beréje lehetséges. Információk róla: [email protected]

Hol van Szegeden olyan hely, ahol lehetne vezetést gyakorolni? (1. -én kezdem a rutint)

Olyan helyre gondolok ahol nem járnak sünök, parkoló, vagy szélesebb terület el?nyben

Legjobb válasz: Legjobb, ha beszélsz az oktatóval és megkéred engedjen be a rutinpályára. Több elõnye is van és gondolom este úgyis üres.

Legjobb, ha beszélsz az oktatóval és megkéred engedjen be a rutinpályára. Több elõnye is van és gondolom este úgyis üres.
A kérdező hozzászólása: Esetleg valahol tudsz itt olyan helyet? Valahogy az ötleted nem tetszik, bocsi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!