Találatok a következő kifejezésre: Van olyan hely (1396 db)

Tényleg van olyan hely ahol lehet tigrisekkel és más vadállatokkal úszkálni?

Ilyenre gondolok

Legjobb válasz: Persze, pl Indiában, és Afrikában ahol még sok a vadonélõ állat, meg amerika egyes vadabb helyein. Persze miután usztál egy jót a tigrisekkel számold meg, hogy megvan-e minden végtagod. Mért nem értik meg az emberek, hogy a vadállatok számára, fõleg a ragadozóknak miemberek is ugyan olyan zsákmányállatok vagyunk mint más állatok? Ketrecbe lehet õket zárni, de még az idomár is elveszítheti az újjait egy rossz napon... Az állatok nem játékok!!! És az ilyen helyek szerintem csak állatkínzásra jók, nekem nem úgy tûnt, hogy az a kis tigris olyan nagyon élvezte volna a dolgot. De ha te milliomos vagy akkor az ilyen dolgokat biztosan [email protected] magasról, mert pénzért mindent lehet. Kit érdekel, hogy mennyire szenved az állat, õ úgy sem szól neked, mert nem beszél...

Persze, pl Indiában, és Afrikában ahol még sok a vadonélõ állat, meg amerika egyes vadabb helyein. Persze miután usztál egy jót a tigrisekkel számold meg, hogy megvan-e minden végtagod. Mért nem értik meg az emberek, hogy a vadállatok számára, fõleg a ragadozóknak miemberek is ugyan olyan zsákmányállatok vagyunk mint más állatok? Ketrecbe lehet õket zárni, de még az idomár is elveszítheti az újjait egy rossz napon... Az állatok nem játékok!!! És az ilyen helyek szerintem csak állatkínzásra jók, nekem nem úgy tûnt, hogy az a kis tigris olyan nagyon élvezte volna a dolgot. De ha te milliomos vagy akkor az ilyen dolgokat biztosan [email protected] magasról, mert pénzért mindent lehet. Kit érdekel, hogy mennyire szenved az állat, õ úgy sem szól neked, mert nem beszél...
Gyerekkorban az ember önzõ módon szeret. A szüleit azért szereti, mert gondozzák, az állatot azért, mert kellemes érzés simogatni, játszani vele. Éppezért gyerekkorban az ember vonzódik a vadállatokhoz, szeretné azokat is simogatni, úszkálni velük stb. Ez teljesen normális dolog. Felnõve az ember megérti, hogy a szeretetnek nem az saját vágyaink kielégítése a lényege, hanem hogy olyat adjunk a szeretett lénynek, ami NEKI jó. És ilyenkor leszokik az ember a tigrissimogatós vágyairól, mert rájön, hogy minél több tigrist simogathat bezárva egy ketrecbe, annál rosszabb a tigriseknek. És mivel szereti a tigrist, ezért nem akar neki rosszat.

észak amerikában van olyan hely aminek az idöjárása olyan vagy hasonlo mint irország idöjárása?

Legjobb válasz: Nemigazán, Írország annak köszönheti különleges idõjárását, hogy annyira északon van, ahol már tundra éghajlat lenne, de mivel megy a Golf-Áramlat, ezért az felmelegíti egy ilyen állandó tavasz-szerûségre. Észak-Amerikában nincs Golf-Áramlat, ezért ott hamarabb is kezdõdik észak felé haladva a hideg idõ. (Ha megfigyeled pl. Magyarország már Közép-Kanada magasságában van, ahol már az amerikai kontinensen tajga van, nálunk meg meleg kontinentális éghajlat.) Maximum New York és Maine államot tudom javasolni, vagy Kanadában Újfundlandot. Ezeken a helyeken kb. olyan idõjárás van, mint Magyarországon, csak kicsit hidegebb, inkább ilyen Németország szerû, de Írországi idõjárást ott nem fogsz találni.

Nemigazán, Írország annak köszönheti különleges idõjárását, hogy annyira északon van, ahol már tundra éghajlat lenne, de mivel megy a Golf-Áramlat, ezért az felmelegíti egy ilyen állandó tavasz-szerûségre. Észak-Amerikában nincs Golf-Áramlat, ezért ott hamarabb is kezdõdik észak felé haladva a hideg idõ. (Ha megfigyeled pl. Magyarország már Közép-Kanada magasságában van, ahol már az amerikai kontinensen tajga van, nálunk meg meleg kontinentális éghajlat.) Maximum New York és Maine államot tudom javasolni, vagy Kanadában Újfundlandot. Ezeken a helyeken kb. olyan idõjárás van, mint Magyarországon, csak kicsit hidegebb, inkább ilyen Németország szerû, de Írországi idõjárást ott nem fogsz találni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a váaszod.sokat segitettél :)

Van olyan hely Miskolcon és környékén, ahol jó a bértartás?

Fõleg Diósgyõr környéke lenne a legjobb, a legfontosabb, hogy a lónak jó dolga legyen, nagy karám, normális takarmány és persze állatszeretõ emberek. Tud valaki ilyet? Ha igen, esetleg címet vagy pontos nevet is tudnátok mondani,hogy el tudjak menni körülnézni? Remélem van valami hely, ahol jó dolga lenne a pacimnak...Köszönöm szépen elõre is!

Legjobb válasz: Kistokaj felé haladva Potyka Szilviéknél elég jó a tartás, karám és legelõ is van,vagyis mikor utoljára arra vetõdtem, volt. A Balogh-ligetben tudom, hogy van legelõ és boksz is, de összességében nem tartom jó helynek. Illetve van a Helyõmenti (ez a neve? az Auchan környékén, van fedelesük is), állítólag az is remek hely, de errõl csak hallomásból tudok.

Kistokaj felé haladva Potyka Szilviéknél elég jó a tartás, karám és legelõ is van, vagyis mikor utoljára arra vetõdtem, volt. A Balogh-ligetben tudom, hogy van legelõ és boksz is, de összességében nem tartom jó helynek. Illetve van a Helyõmenti (ez a neve? az Auchan környékén, van fedelesük is), állítólag az is remek hely, de errõl csak hallomásból tudok.


Hol van olyan hely Budapesten, ahol gyűjtik a tönkrement kompakt fénycsöveket?

Igazából nem kidobni akarok kompakt fénycsövet, hanem begy?jteni néhány használtat. Az elektronikus ballasztra volna szükségem.

Legjobb válasz: Idézni tudok csak: "az elhasználodott "kiégett" termék fényforrás helyett újat kell vásárolni. Ahol forgalmazznak ott gyûjtemi is kell! A gyártóknak, forgalmazóknak kormányrendeletbe foglalt kötelessége a visszagyûjtés, a hasznosítása illetve ártalmatlanítása." Gondolom ez alatt fõleg olyan helyet kell érteni, ahol fõleg lámpákat, villanykörtéket, fénycsöveket árulnak, de nagyobb áruházakban is biztos van gyûjtõhely.

Idézni tudok csak: "az elhasználodott "kiégett" termék fényforrás helyett újat kell vásárolni. Ahol forgalmazznak ott gyûjtemi is kell! A gyártóknak, forgalmazóknak kormányrendeletbe foglalt kötelessége a visszagyûjtés, a hasznosítása illetve ártalmatlanítása." Gondolom ez alatt fõleg olyan helyet kell érteni, ahol fõleg lámpákat, villanykörtéket, fénycsöveket árulnak, de nagyobb áruházakban is biztos van gyûjtõhely.
Ikea, Baumax, Interspar
Szegeden és Kecskeméten biztos van gyûjtõ a bejáratnál a két ajtó között. Szerintem Pesten is, hisz egy cég .
igaz én nem pesti vagyok, de nálunk az intersparban gyûjtik, esetleg onnan
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Hmmm... Ezt a legutolsó megjegyzést nem egészen értettem...
De ezekbõl a dobozokból szerintem nem szabad, illetve nem engedik kivenni. Mi a véleményetek ?
Párszázat már kiszedtem...

Hol van olyan hely Ausztriába ami viszonylag közel is van és szép nagy hegyek vannak? Lehet síelni stb.

Legjobb válasz: Mi neked a viszonylag közel? Bad Gastein környékén már elég jó helyek vannak. Az olyan 300 km a határtól.

Mi neked a viszonylag közel? Bad Gastein környékén már elég jó helyek vannak. Az olyan 300 km a határtól.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Az még közeli.

Minden folyó, patak egyszer csak a tengerbe folyik? Vagy van olyan hely ahol éppen fordítva, mondjuk mert alacsonyabban van a hely mint a tengerszint?

Legjobb válasz: Ha alacsonyabban lenne a folyó mint a tengerszint, akkor a tenger már régen visszafolyt volna a folyó vonalán az alacsonyabban fekvõ helyekre, elárasztotta volna azokat, és onnantól ezek a területek is a tenger részévé váltak volna. Tehát igen, minden folyóvíz elõbb-utóbb egy tengerben köt ki (kivéve amelyik elapad mielõtt elérne egy folyót).

Ha alacsonyabban lenne a folyó mint a tengerszint, akkor a tenger már régen visszafolyt volna a folyó vonalán az alacsonyabban fekvõ helyekre, elárasztotta volna azokat, és onnantól ezek a területek is a tenger részévé váltak volna. Tehát igen, minden folyóvíz elõbb-utóbb egy tengerben köt ki (kivéve amelyik elapad mielõtt elérne egy folyót).
Hogy ne menyjünk messzire: a Velencei-tóba ömlõ patakok nem fognak a tengerbe folyni soha, ugyanis nincs a Velence-tó és a Duna között összeköttetés. A Balatonra ugyanez nem igaz, mivel a Sió-csatornán keresztül a Dunába folyhat a víz.
menyjünk = menjünk Még a Tudomány kategóriában is!!!!
A kérdező hozzászólása: De nem a helyes sírás kategóriában. ;)
Lyo boccs, ketess vlotam belölle.
http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Viralzer0/grammar-p.. Elynye, gyerekekk... Hejessen sirni nem csakk a hejessirás kategoriába kel. És nem is csak az iskolába a nyögtan orán. Hanem mindenhol. Ezt tessék megjegyezni: http://3.bp.blogspot.com/-iu-L0ZnS8TU/TeWYuByNEXI/AAAAAAAACs.. A kérdésre: tudomásom szerint igen, minden folyóvíz elõbb-utóbb a tengerbe folyik. Van, amelyik egy másik folyóvízbe, de így is ugyanott köt ki.
Igen a legtöbbje igen. Vannak azért lefolyástalan tavak, mint például a "Holt Tenger" ami még sós is. Sõt még tengerszint alatt is fekszik hogy a példánál maradjunk. De ez is csak azért alakulhatott így mert ott a párolgás nagyobb mint a bele érkezõ vizek mennyisége. Ha ez megfordulna feltöltõdne az egész (Tengerszint fölötti magasságig és utána a túlcsordulása után utat keresne magának a tenger felé.) http://hu.wikipedia.org/wiki/Lefoly%C3%A1stalan_medence
igy van :) én van egy csomó haldokló tó, mint az Aral-tó, Csád-tó, a tavak valójában idõszakos képzõdmények.
Nem. Van olyan sivatagi folyó, amelyik egyszer csak végetér. Elpárolog. Más folyó is van, amelyk látszólag végetér, de az a föld alatt, talajvíz formájában jut a tengerbe.

Van olyan hely Budapesten, ahol Scholl divatszandálokat lehet ep kártyára venni?

Legjobb válasz: a gyógypapucsaikat nyilván lehet, de a magassarkúakat gondolom nem. egy ismerõs azt mondta azonban, hogy õ már vett ilyesmit úgy, hogy az eladó azt ütötte be, hogy gyógypapucs és megvette ep kártyára. Budapesten van olyan hely, ahol ezt lehet vagy ne is próbálkozzak? akár márkabolt, akár viszonteladó.

A kérdező hozzászólása: a gyógypapucsaikat nyilván lehet, de a magassarkúakat gondolom nem. egy ismerõs azt mondta azonban, hogy õ már vett ilyesmit úgy, hogy az eladó azt ütötte be, hogy gyógypapucs és megvette ep kártyára. Budapesten van olyan hely, ahol ezt lehet vagy ne is próbálkozzak? akár márkabolt, akár viszonteladó.
Campona Hívd fel, kérdezd meg! Rég jártam ott de rugalmasak voltak.
A kérdező hozzászólása: Köszi! További helyeket is várok még, ha valakinek még van tippje.

Miskolcon hol vannak olyan helyek, ahol félre tudunk vonulni a barátnőmmel kellemes időtöltésekre?

Hol vannak erre alkalmas parkok vagy jó helyek? A barátn?mmel sajnos tiltanak minket egymástól a szüleink, ezért jelenleg ilyen helyekre lennénk utalva. Minden megoldás érdekelne. :) Persze fontos, hogy olyan hely legyen, ahol tuti nem lát minket senki. :)

Legjobb válasz: Az avason például vannak nagyon jó helyek, akár a bérházak között. De a belvárosban is, akár a pláza vagy szinvapark környékén. Egyébként bármilyen hihetetlen, a legzsúfoltabb helyeken is "el lehet tûnni", jobban, mint gondolná az ember. Esetleg a fõutcán kapualjak, udvarok, ezen belül társasházak pincerésze. Talán még a hõsök terétõl nem messze a park, hátul a berzeviczy mellett. Parkolók, kihaltabb játszóterek, szinva terasz hátsó része.. ezek szerintem nem rosszak :) 22/F

Az avason például vannak nagyon jó helyek, akár a bérházak között. De a belvárosban is, akár a pláza vagy szinvapark környékén. Egyébként bármilyen hihetetlen, a legzsúfoltabb helyeken is "el lehet tûnni", jobban, mint gondolná az ember. Esetleg a fõutcán kapualjak, udvarok, ezen belül társasházak pincerésze. Talán még a hõsök terétõl nem messze a park, hátul a berzeviczy mellett. Parkolók, kihaltabb játszóterek, szinva terasz hátsó része.. ezek szerintem nem rosszak :) 22/F
Elsõ vagyok, még az egyetemvárosnál is vannak jó helyszínek, esetleg tapolcán, lillafüreden, vagy a hejõ-parkban, ha nagyon egyedül akartok lenni :)
ugorjatok fel egy traktorra aztan mehet a ment vagy keress egy kukoricast az s eroszz de a legjobb ha bementek a budiba és aromáztok is a jó kis pöceszagból közben...:D
Avasi kilátó, Lillafüred, Tapolca
Diõsgyõrben ott leghátul, a Máltai szeretetszolgálat mellett kb. Ahol van a domb. Szerintem az is egész jó hely. : )
na...a sok dugikúrós :D
Esetleg Majlát, Majális park.
de sok itt a miskolci :D
A Fõtéren ^^ a legjobb, de a szüleitek háza elõtt sem rossz pl még : a szomszéd udvarába ( ha kertes ház ) vagy bejárata elõtt ( ha panel vagy valami más ) , általános iskola, a templomba mise közbe. sok sikert remélem sokszor meglesz ;)

Hol van olyan hely Budapest belvárosában, vagy ahhoz közel, ahol nincs t - home lefedettség?

Az Ügyfélszolgálaton kaptam olyan információt, hogy amennyiben elköltözünk es azon a helyen nincs t - home, akkor kérhetem a szankciómentes lemondást. Eszem ágából sincs tovább használni a "szolgáltatásukat", nagy öröm lenne megszabadulni toluk és visszatérni a UPC - hez, mert sajnos keson derult ki anno, hogy ezen a helyen csak t- home van. Elore is koszonom a segitseget. :)

Legjobb válasz: Megértelek. De szerintem nincs olyan hely. Antennát bárhova feltudnak tenni szerintem.

Megértelek. De szerintem nincs olyan hely. Antennát bárhova feltudnak tenni szerintem.

16-18 éveses hova jártok bulizni, van olyan hely ahol voltatok, de többet soha (Budapest)?

Buli,Budapest

Legjobb válasz: Mondok olyan helyet, ahova soha: Budapest!

Mondok olyan helyet, ahova soha: Budapest!
west balkan
Nyócker!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!