Találatok a következő kifejezésre: Van olyan gyógyszer, tea, gyógynövény (3 db)

Van olyan krém, gyógyszer, tea, gyógynövény amitől elmúlik a narancsbőr?

Ha tud valaki valamit válaszoljon!

Legjobb válasz: Persze, hogy van, millió egy. A Cliniansnak neve van a témában, itt tudsz bõvebben olvasni róluk, és rendelni is: http://www.fogyibolt.hu/keres?keres=narancsb%F5r

Persze, hogy van, millió egy. A Cliniansnak neve van a témában, itt tudsz bõvebben olvasni róluk, és rendelni is: http://www.fogyibolt.hu/keres?keres=narancsb%F5r
Elmúlni semmitõl sem fog (csak a mozgással kombinált helyes étkezéssel - talán). Az ilyen szerek inkább csak csökkentik a mértékét.

Vannak olyan teák, gyógyszerek, gyógynövények amelyek árban viszonylag elfogadhatóak, és segitik a teherbeesést, és patikában, vagy gyógynövényboltokban megvásárolható?

Legjobb válasz: Szia! Ezen az oldalon találhatsz leírásokat a gyógynövényekrõl: http://fogamzas.mindenkilapja.hu/ Én a fogamzás teakeveréket ittam, bár nem ettõl estem teherbe, de nekem olyan problémám volt, amire csak gyógyszer használt. A gyógynövények nem drágák, akár gyógyszertárban, akár bioboltban veszed. És ami nincs az oldalon, de szerintem nagyon hasznos: halolaj kapszula. Ezt mindenképp szedd! Remélem segítettem, sok szerencsét!

Szia! Ezen az oldalon találhatsz leírásokat a gyógynövényekrõl: http://fogamzas.mindenkilapja.hu/ Én a fogamzás teakeveréket ittam, bár nem ettõl estem teherbe, de nekem olyan problémám volt, amire csak gyógyszer használt. A gyógynövények nem drágák, akár gyógyszertárban, akár bioboltban veszed. És ami nincs az oldalon, de szerintem nagyon hasznos: halolaj kapszula. Ezt mindenképp szedd! Remélem segítettem, sok szerencsét!
Szerintem ne igyál és ne szedj semmit. Anélkül is jön a baba, ha jönni akar...

Van olyan készítmény, ami nem gyógynövény tea, nem valami komoly gyógyszer és segít nekem teherbe esni?

Ha van, akkor légyszi írjátok már meg, hogy mi az és hogy kb hol kapható. Nagyon megköszönném.

Legjobb válasz: babváró tearendszer a neve, nekünk is segített!!!! :-) (lombik mellé ittuk)

babváró tearendszer a neve, nekünk is segített!!!! :-) (lombik mellé ittuk)
nekem két ismerõsömnél is Gyuri bácsi gyógyteái hozták meg a babát.az egyik pár egy éve próbálkozott már sikertelenül, a tea szedése után 1 vagy 2 hónappal terhes lett, azóta pedig van egy 1 hónapos gyönyörû kisfia, a másik pár pedig 3 éve próbálkozott sikertelenül majd a tea elkezdése után 1 hónappal terhes lett, neki egy 1 éves gyönyörû kislánya van és azóta már kiderült hogy újra terhes.szóval én ezt tudom javasolni mert a környezetemben bevált.sok sikert
ha érdekel itt tudod megrendelni a teát: http://gyorgytea.hu/
A kérdező hozzászólása: tuti, hogy bennem van a hiba, de nem tudtam eligazodni az oldalon, amit belinkeltél... a bácsiról hallottam már. Ez egy ilyen teakeverék, amit az ismerõseid ittak vagy egy meghatározott növényrõl van szó?
fú, azt nem tudom milyen tipusú tea, csak azt tudom hogy innen rendelték meg, 3 fázisból áll . utána nézek honnan lehet megrendelni vagy valami és jelzek.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!