Találatok a következő kifejezésre: Van olyan egy férfi magtalan (1 db)

Van olyan hogy egy férfi "magtalan"?

Az én párom azt állítja, hogy ? az idegi alapon. De védekezés nélkül szeretkezünk és most nem jött meg és ? gyanusítgat, hogy t?le nem lehet!De elélvez! Csak nem tudom, hogy mit jelent az, hogy magtalan?Ez megváltozhat?

Legjobb válasz: Az hogy valaki tudja,hogy "magtalan",steril,ahhoz ki kell vizsga´ltatnia magát.Ezt a párod megtette???Vagy ugyan honnét gondolja???Attól,hogy valaki steril,tud e´lvezni.

Az hogy valaki tudja, hogy "magtalan", steril, ahhoz ki kell vizsga´ltatnia magát.Ezt a párod megtette???Vagy ugyan honnét gondolja???Attól, hogy valaki steril, tud e´lvezni.
Szia szerintem nincs olyan vannak férfiak akik nemzõ képtelenek nem elég erõs a spermium a sexnél de beültetésel a sajátjukat is meg lehet oldani nekem a barátnõmnek a férje ilyen most 2iker kislányuk van és szedhet fogamzásgátlót is de mint a nõknél vannak még csodák vidd el magadal dokihoz hátha meggyözi én drukolok
Az, hogy magtalan, azt jelenti, hogy valami problémája van a termékenyítõképességével (hogy mi, azt orvosi vizsgálat után lehet tudni), és nem lehet gyereke. De mindenképpen vedd rá az orvosi vizsgálatra, ha másképp nem hisz neked, mert sajnos a hasonló "beidegzõdések" sokat ártanak a kapcsolatnak! Te pedig csinálj tesztet az elmaradt mensid után, mert még attól, hogy nem jött meg, nem 100%, hogy terhes is vagy!
Nos, az azt jelenti, h a spermái nem életképesek.De errõl van papírja is?Az h õ mit mond az egy dolog. A kedvesem 5 évig élt együtt a volt nejével, szerettek volna gyereket, de nem sikerült.Soha nem védekeztek a megszakításnál komolyabb módon.utána egy két gyermekes anyával volt.Vele is csak megszakítással védekeztek.Nem estek teherbe.Így úgy gondolta, h terméketlen. Én fogamzásgátlót szedtem, és én pedig babás lettem, tõle. Ha nincs papírja arról a kedvesednek, h terméketlen, és tovább gyanusítgat, akkor ragadd karon cipeld el egy dokihoz, és vizsgáltasd meg.Mondd meg neki, ha õ nem hiszi el, h õvé a gyerek, akkor hozzan arról orvosi papírt, h nem lehet neki!Különben is, egy idõ után beindulhat az egészséges spemiumok termelõdése is.A gyakori nemi élet sokat szokott segíteni.
Mi az hogy idegi alapon?? Ez nekem kicsit sántít. Egy bizti: ha te nem tekintettél félre, nincs miért idegeskedned. Mert ha neked csak õ volt, akkor akár mit mond is, a baba tõle van. Ha más nem, születés után a genetikai vizsgálat bebizonyítja neki. Egy nõn kívül még nem hallottam senkirõl, aki pasi nélkül lett babás.
Szerintem beszélgess el vele komolyan, kérdezd meg hogy komolyan gondolja-e a kapcsolatot veled, mert ez a bizalmatlanság nagyon nem jó alap egy családépítésre. Legfeljebb a boldogtalanságra. Mindenki követhet el hibákat, tehát fontos hogy ne hibáztasd a bizalmatlanságáért, hanem irányítsd rá a figyelmét a tényre: éppen most ásta alá a kapcsolatotokat. Döntse el, hogy rendbe akarja-e hozni, mindig lehet bocsánatot kérni. :)
Az, hogy 'magtalan', a férfinál azt jelenti, hogy a spermája nem alkalmas a megtermékenyítésre. Van errõl papírja? Ha nincs, vidd el orvoshoz, ahol egy egyszerû, fájdalommentes vizsgálattal azonnal megtudjátok, mi a helyzet. Idegi alapon pedig nem lehet magtalan.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ez jó magasság egy 12 évesnek?

152cm vagyok.Az osztály legkisebbjei közér tartozom.Emelett 41kg vagyok.Olyan rossz érzés,hogy van olyan 2.os aki majdnem akkora mint én.Ráadásul még ha megyek a városab,akkor is annyi velem egyidőssel találkozok akik nagyobbak mint én..:(

23

A penisznel hol talalhato a fek?

5

Milyen jellegű a körülmetélésed? (mármint ha körülmetéltek)

Olyanra gondolok, hogy merev állapotban rá tudod valamennyire húzni a megmaradt bőrt, vagy egyáltalán nem maradt annyi bőr?

12

Ez most komoly? Létezhet ilyen?

Fék eltávolításom után merev állapotban még mindig feszül egy helyen, mégpedig a makkom elülső részén, ott , ahol valaha a féknek a töve volt. Nagy merevedéskor megint nem merem hátra húzva tartani mert megint félő hogy elszakad. Hát akkor most mi a tökömet csináljak ? Ezt már nem lehet tovább vagdalni ! Mitévő legyek ?

3

26 éves férfi vagyok és pár napja a péniszem feletti rész balra kissé megvan duzzadva de nem fáj, mi lehet ez?

1

Nektek volt olyanotok, hogy 13-14 évesen a heréitek kicsit érzékenyek voltak, és néha úgy éreztétek mintha fájna?

4

Szűz embertől kaphatok el nemi betegséget?

szűz
nemi betegség

9

Szerintetek ez mi lehet?

kb 1 honapja fáj a herém(bal) de van amikor egy hétre elmúlik és utána egy hétig vissza jön ,enyhe fájdalom ki lehet birni de kicsit zavar
nincs semmi változás (nincsen megdagadva nincs semmi csomó vag ilyesmi
mi lehet?
amugy hirtelen nagyot nőttem
15/F

2

Decemberbe volt 1 Here viszértágulat műtétem, azóta is érzem a herémnél a megcastagodott ereket ez természetes egyáltalán elfog e múlni vagy mi a teendő vele? Ellettek kötve az erek. Válaszotokat várnám.

3

Hogy tudnám megnagyobbítani a péniszem természetes módon? (merev állapotban 11/3, 5 cm)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!