Találatok a következő kifejezésre: Van olyan egy férfi (250 db)

Van itt olyan aki csak azért van együtt egy férfival vagy a férjével mert annak sok pénze van, vagy a családjának sok pénze van?

Legjobb válasz: Én inkább azt mondanám, hogy volt olyan akivel azért szakítottam mert nagyon nem volt pénze. Próbáltam ösztökélni eleinte, hogy próbáljon meg változtatni rajta, de ehhez lusta volt. Én meg nem akartam hónap végén azon agyalni mit fog enni a jövendõbeli családom. Szerettem nagyon a voltpáromat, de a szerelembõl nem lehet megélni. Erre õ még most sem jött rá. Ott él ahol eddig közmunkán, idénymunkán. Semmi pénzük, semmi lehetõségük. Az sosem volt elég számomra ha pénze van egy férfinak, mert az megint nem alap, "csak jó ha van" egy jó házassághoz. Nem arról beszélek, hogy legyen valaki milliomos. De tegyünk mindketten a jövõért és akarjunk jobban élni.

Én inkább azt mondanám, hogy volt olyan akivel azért szakítottam mert nagyon nem volt pénze. Próbáltam ösztökélni eleinte, hogy próbáljon meg változtatni rajta, de ehhez lusta volt. Én meg nem akartam hónap végén azon agyalni mit fog enni a jövendõbeli családom. Szerettem nagyon a voltpáromat, de a szerelembõl nem lehet megélni. Erre õ még most sem jött rá. Ott él ahol eddig közmunkán, idénymunkán. Semmi pénzük, semmi lehetõségük. Az sosem volt elég számomra ha pénze van egy férfinak, mert az megint nem alap, "csak jó ha van" egy jó házassághoz. Nem arról beszélek, hogy legyen valaki milliomos. De tegyünk mindketten a jövõért és akarjunk jobban élni.
a legtöbb házasság bizonyos idõszakban érinti ezt a pontot
azt nem értem, miért kell rögtön leribizni azt a nõt, akinek számít valamicskét, hogy a párja képzett, intelligens, ambiciózus ember legyen? igen, ezzel gyakran együtt jár az anyagi biztonság, a magasabb kereset. sosem a bankszámlát néztem. amikor összejöttem a párommal, mindketten csóró egyetemisták voltunk, neki a diákhitelen kívül nem nagyon volt más jövedelme. de jó szakot végzett, amivel el tudott helyezkedni egy olyan cégnél, ahol jól fizetnek. nem fogok csak azért nincstelen kocsmatöltelékkel járni, hogy közben verhessem mellem, h milyen nemes lelkû lányka vagyok. mindenkinek adott a szabad párválasztás, erre csak azt tudom mondani.
Kérdezõ, ezt a kérdést rövidebben is fel lehet tenni, van szavunk a " csak azért van együtt egy férfival vagy a férjével mert annak sok pénze van" masgatartásra, K-betûvel kezdõdik... Bár igazándiból a sarki prostit milliószor többre becsülöm az efféle barátnõnél-feleségnél, mert az legalább nem csal és hazudik, nem megkopasztani akar, hanem megmondja mi mennyi, és kész... És hát valamiért kételkedem benne, hogy a kérdésedhez tömegével fognak jelentkezni, hogy "én vagyok a k... - én is, én is"

Van olyan ember (férfi) aki nem egy hanem két kézzel elégíti ki önmagát?

Jobb-bal kéz váltakozásával csinálja (gyorsan).

Legjobb válasz: Van olyan, aki mind a két kezét tudja használni, nade egyszerre csak tán nem...minek használná? :-O

Van olyan, aki mind a két kezét tudja használni, nade egyszerre csak tán nem...minek használná? :-O
A kérdező hozzászólása: Az egyszerre szót csak átvitt értelemben gondolom, akkor inkább úgy fogalmazok, hogy felváltva használja mindkét kezét.(tehát nem csak az egyik kezét használja önkielégítéskor)
én! :D mert van hogy elfárad az egyik kezem
hmm érdekes kérdés... XD és melyik kézzel a jobb? a jobbal v a ballal, jobb v balkezes vagy?
bal kezes vagyok, de ha az elfárad, akkor átváltok jobbra, de mivel a jobb kezem bénusz, ezért visszaváltok az elfáradt bal kezemre, amiben majd biztos izomláz lesz :D hát na
Láttam már, amirõl beszélsz. Elvileg mûködik biztos, de szerintem én még csak ki se próbáltam soha. Különösebben nem motivál, hogy más technikával csináljam. Nekem tökéletes a hagyományos, inkább arra koncentrálok, hogy minél izgatóbb pornót találjak hozzá közben. Utolsó: Nekem sosem fárad el a kezem közben, pedig végig ballal csinálom, és ha nagyon ráérek, néha sikerül órákig elnyújtani.
Állítólag jó idõnként váltani az ügyetlenebb kézre, mert akkor olyan mintha más csinálná... :D amugy én egyszerre kettõvel is szoktam

Létezhet olyan szerintetek és ha igen, mi oka van, hogy egy férfi szereti a nőt, tudja, hogy a nő is őt, de mégsem lép?

Létezik ilyen, ha igen mi oka lehet?

Legjobb válasz: Mert olyan szexre vágyik amit a nõ nem teljesít és máshol megkapja! pl. anál-orál stb.

Mert olyan szexre vágyik amit a nõ nem teljesít és máshol megkapja! pl. anál-orál stb.
Szereted, de azt mondod neki h hagyjon. Most akkor ki játszik kinek az érzéseivel?
És mi az az egy két szó szép a hajad vagy aranyos vagy ?! :D Mi az hogy nyomult és nem lépet határozottan nem hívott randira stb...? Miért nem beszélsz vele hogy mi legyen ?
A kérdező hozzászólása: De miért mondtam? Mert játszik az érzéseimmel. Elhúzza elõttem a mézes madzagot egy-egy szóval, tettel, de semmi többet nem tesz. Akkor legalább ne tenne néha célzást, ne keresne, értitek? Így viszont csak az idegrendszerem viseli meg, mert nem tudok kiigazodni ezen az egészen.
Ha te mondtad neki h hagyjon, akkor mit vársz?
Szintén szégyenlõsebb pasi vagyok, és a csaj lépett erõteljesebben, fél év várakozás után, akkor lett valami, persze én kezdeményeztem legelõször, de rá vártam, azután õ is vette a "lapot" hogy lépnie kell hogy legyen valami.De lehet hogy a nõ nem mutatja ki eléggé hogy szereti a férfit, ezért csak arra vár a férfi, és némelyik képes várni akár egy évet is a nõre.
A kérdező hozzászólása: Nálunk az van, hogy nyomult rám, szó szerint. Majd telt múlt az idõ, de határozottan mégsem lépett. Én elmondtam , hogy komoly érzelmeim vannak. Hagyjon . Nem mondott rá semmit, nem utasít el, nem viszonozza, de mégis marad a közelemben, itt kényelmes neki. Miért? És akkor miért tesz néha olyasmit, amit nem lehet nem félreérteni?
mi férfiak félõs típusok vagyunk, (én is egyszer nyitottam meg egy lánynak a szívemet, és jól meg is szívtam, ezért már nem is akarok sohatöbbé szerelmes lenni, csak úgy ellenni a lány mellett, és ha menni akar, akkor had menjen) a lényeg az hogy a lánynak konkrétan erõteljesen jeleznie kell a férfi felé, hogy a férfi elhiggye amit lát.
A kérdező hozzászólása: Én csak feltételezek, hogy létezik-e vajon ilyen?
Valszeg a 2 közül (szereti a nõt, ill. tudja h õ is szereti) vmelyiket csak a nõ hiszi.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolod azért nem lép, mert játszom vele? Látom, nem érted. :( Azért kértem, mert nem bírom, hogy úgy van a közelemben, hogy nem ölelhetem, nem csókolhatom, csak kínoz. Ezért azt mondtam inkább ne keressen, de nem értem el vele semmit.

Van olyan Disel férfi parfüm, ami emlékeztet egy kézigránátra? (egy része) Ha igen, melyik az?

Legjobb válasz: http://30.media.tumblr.com/tumblr_l04lk7Imju1qzrsm4o1_500.jpg ?

Az elõzõ link majdnem jó, de az Ironman-es. De lehet arra gondoltál mert olyan üvegûbõl van több is. Itt nézd meg: http://parfum.hu/diesel#markanev
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Talán erre egy kis jóindulattal rá lehet mondani, hogy hasonlít, nem? http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.4856.jpg http://csepel.info/wp-content/uploads/kezigranat.jpg

Van olyan fiú/férfi aki azért megy el koncertre/discoba vagy bármilyen szórakozóhelyre h megismerkedhessen egy lánnyal akivel aztán kialakulhat valami?

Tudom h az pasik nagy része azért megy bulizni h jólérezzék magukat, kikapcsolódjanak, esetleg összejöjjenek egy csajjal akivel van egy kis smárolás meg tapi de aztán sosem látja többet. De van olyan pasi aki kapcsolat reményében megy buliba, azért h komolyan ismerkedhessen?

Legjobb válasz: persze

persze
Áá, neeeem, nincs. Sose hallottam még ilyenrõl! :D
A kérdező hozzászólása: Általában koncertekre szoktam járni. Úgy szoktam eljönni h tudom a nevét az illetõnek, még facebookon is bejelöl vagy elkéri a számomat de aztán semmi....
Én nem mert a lányok nagy része szórakozni megy a discoba nem pasizni Meg discoba nem sok a normális lány
Egyet értek az elõttem szólóval, ne ilyen helyeken próbálkozz. Elég ha csak körülnézel, láthatod, hogy oda senki nem azért megy, hogy megtalálja élete párját. Max ahogy mondtad " egy kis smárolás" azt kész. Fogadni mernék, hogy úgy jössz el onnan, hogy nem tudtad meg senkinek a nevét. Ha még is összejönne egy komoly kapcsolat, ( amit erõsen kétlek ) hát minden elismerésem, és arra a helyre én is elmennék :)
Komoly kapcsolatot szerintem buliban nem lehet találni. Hemzseg az olyan lányoktól, akiken már messzirõl látszik, hogy mindent csak nem komolyat, illetve hogy nem is érdemes velük komolyra tervezni, mert lehetetlen rájuk építeni. Én nem is vagyok bulizós, de évekkel ezelõtt jópárban volt "szerencsétlenségem" megfordulni, siralmas. Az pedig már rég rossz, hogy "kapcsolat reményében" csinálsz bármit is. Basszus, az véletlenül jön, ha eldöntöd, hogy elmész ide vagy oda és ott direkt majd a komoly kapcsolatot keresed, annál inkább pofára fogsz esni. 23/F
én azért megyek, hogy jól érezzem magam és hátha összefutok valakivel de az a tapasztalat nehéz így ismerkedni
van ilyen igen.. többnyire nem járnak sikerrel. Egy diszkóban ahol hangos zene szól nem fog tudni beszélgetni. Az meg elég gáz ha félrevonulnak és ordibálnak egymás fülébe. Nyilván ki sem fognak menni a diszkó elé beszélgetni ilyen hidegben..
A kérdező hozzászólása: #5-ös hol szoktál barátnõt keresni? :)
Ha ráfeszülsz, nem is fogsz :)
Én azért megyek hogy megismerjek valakit akivel komolyabb kapcsolat lehet de sajnos nem találni ilyent.
Én speciel azért járok szórakozni, mert élvezem a barátaim társaságát, a beszélgetést egy sör mellett, a zenét, stb. barátnõt nem így/itt szerzek.
Igen, bár eddig nem találkoztam olyan lánnyal aki komoly kapcsolatot akart. Te hol szoktál bulizni? 26f
Mármint a discora értettem. Koncerten már reálisabb sokkal, bár az sem mindegy, hogy milyen koncert...
Az ilyen helyeken értelmes embereket találni nagyon nehéz és a legtöbb nem jár oda... tehát eleve rossz a koncepció.
És biztatod? Én úgy jöttem össze az egyik kedvesemmel, hogy egy ilyen után megmondtam neki, hogy mért tünt el, én szeretném õt szeretni. És akkor nagyon megrendült, nem számított erre, és már egy pár is voltunk.

Van olyan Dom férfi, aki szexmentesen is el tudja képzelni egy sub srác alázását?

Én sub vok,és nem szeretnék férfival közösülni,viszont vágyom rá,h brutálisan megalázzanak...23/f

Legjobb válasz: Engem annyira érdekel, hogy miért szeretné vki, hogy brutálisan megalázzák... A szüleid nagyon elkényeztettek, pátyolgattak? Vagy, ha már dolgozol, te vagy a nagyfõnök és mindenkinek te parancsolgatsz?

Engem annyira érdekel, hogy miért szeretné vki, hogy brutálisan megalázzák... A szüleid nagyon elkényeztettek, pátyolgattak? Vagy, ha már dolgozol, te vagy a nagyfõnök és mindenkinek te parancsolgatsz?
A kérdező hozzászólása: :) Én lennék a legboldogabb, ha tudnám az okát...A felsoroltak közül egyik sem igaz rám...már próbáltam ezt a vágyat elfojtani, de csak annál erõsebb.
Éjjel próbálj meg belopózni Orbán Viktor házának kertjébe. A TEK-es pasik majd szexmentesen aláznak egy kicsit...
A kérdező hozzászólása: Hmmm, ezt elképzeltem... :p ráadásul egyenruhaaa...

Szerintetek van olyan nõ, aki nem hagyna ott egy "jobb" férfi miatt?

És ha van, akkor mitõl olyan buta, hogy kihagyja a jobb lehetõségeket?

Legjobb válasz: Ez nem butaság kérdése. Meg attól hogy jobb egy másik férfi, közel sem azt jelenti, hogy õ kell neki, õt jobban tudná szeretni. Egyenesen ÖNZÕSÉG, ri**ncság otthagyni egy párkapcsolatot, egy szeretõ férfit csak azért, mert más jobban tetszik neki.

Ez nem butaság kérdése. Meg attól hogy jobb egy másik férfi, közel sem azt jelenti, hogy õ kell neki, õt jobban tudná szeretni. Egyenesen ÖNZÕSÉG, ri**ncság otthagyni egy párkapcsolatot, egy szeretõ férfit csak azért, mert más jobban tetszik neki.
T
Te hülye vagy kérdezõ :)
mindig van és mindig lesz is jobb. De az már más kérdés, hogy a párunkkal akarunk megöregedni, megosztani éltünk hátra lévõ részét, vele akarunk kiteljesedni. Hogy miért, amikor van jobb? A választ Antoine de Saint-Exupéry írta le A kis hercegben. "Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra..." "- Egyáltalán nem vagytok hasonlóak a rózsámhoz - mondta nekik. -Ti meg nem vagytok semmi. Nem szelídített meg benneteket senki, és ti sem szelídítettetek meg senkit. Olyanok vagytok, mint a rókám volt. Ugyanolyan közönséges róka volt, mint a többi száz - meg százezer. De én barátommá tettem, és most már egyetlen az egész világon. A rózsák feszengtek, o pedig folytatta: - Szépek vagytok, de üresek. Nem lehet meghalni értetek. Persze egy akármilyen járókelõ az én rózsámra is azt mondaná, hogy ugyanolyan, mint ti, holott az az igazság, hogy o egymaga többet ér, mint ti valamennyien, mert o az, akit öntözgettem. Mert õ az, akire búrát tettem. Mert õ az, akit szélfogó mögött óvtam. Mert róla öldöstem le a hernyókat (kivéve azt a kettõt-hármat, a lepkék miatt), mert õt hallottam panaszkodni meg dicsekedni, sõt néha hallgatni is. Mert õ az én rózsám."
Ez hülyeség. Nekem a barátom a legjobb.
Mindenki számára más a legjobb pasi definíciója. Én el se tudom képzelni, hogy a páromnál találok jobbat... o_O Pedig nem ma jöttünk össze. Nagyon nem ma.
ez nem butaság, az én baratom nem a legjobb de számomra õ az egyetlen, ha maga johnny depp vagy bred pitt könyörögne nekem akkor is a baratom valasztanam pedig van nala helyesebb vagy okosabb ember de ezt amit te butasagnak nevezel ezt szerelemnek hivjak és majd megérted ha teis beleszeretsz valakibe.
Van! Miért? Mert tisztában van az érzéseivel. Mert valóban szereti azt akivel együtt van.

Van valami különbség párkapcsolat terén egy elvált huszonéves férfi és egy olyan huszonéves férfi között aki még nem volt házas?

Legjobb válasz: AZ elvált férfinak egy életre elment a kedve a nõktõl.Aki még nem volt házas az még nem tudja mi vár rá

AZ elvált férfinak egy életre elment a kedve a nõktõl.Aki még nem volt házas az még nem tudja mi vár rá
ha van kisfia, akkor már nagy a különbség, mert így már valamilyen szinten egész életében kapcsolatban lesz a volt nejével, hisz van egy közös gyerekük. És én biztos nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba.
Csak a saját magamból tudok kiindulni. Nagyon élveztem a válás utáni szabadságot, de mégis egy stabil kapcsolatot kerestem. Másodszorra már biztosan nem megyek bele egy olyan házasságba, ahol kétségeim vannak a döntésem helyességét illetõen. (Ettõl függetlenül még tévedhetek...)
A kérdező hozzászólása: Igen, törõdik a kisfiával, imádja õt. Bár sajnos a munkája miatt sokszor van külföldön, ezért nem mindig tud vele lenni. Ha jól tudom, kb 1 éve válltak el
Semmi. Csak akkor van különbség, ha már gyereke is van az elváltnak.
Nem tudni. Elsõ gondolatom az, hogy most örül, hogy elvállt. A kisfiával törõdik egyébként? Mert az sokat elmond egy apáról...
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen rájöttek h nem tartoznak egybe, szóval békésen válltak el. Szerintetek így már komolyabban választja meg a köv. párját, vagy inkább csak élvezi az életet tovább sok csaj között?
Valamiért megnõsült, utána elvált. Biztos oka volt. Talán tûnhet felelõtlenségnek. Manapság már 10-20 év együttélés után sem házasodnak az emberek, ez az új trend talán?
A kérdező hozzászólása: van neki egy kisfia
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat :)

Egy egyetem karának 10 férfi és 20 női munkatársa van. Összesen hány lehetőség van olyan 6-tagú bizottság felállítására, melynek több női mint férfi tagja van?

Legjobb válasz: Ha tobb a noi mint a ferfi tag, akkor van legalabb 4 no, a maradek 2 meg akarhogy eloszthato, tehat: (20 alatt 4) * (26 alatt 2) az osszes lehetosegek szama.

Ha tobb a noi mint a ferfi tag, akkor van legalabb 4 no, a maradek 2 meg akarhogy eloszthato, tehat: (20 alatt 4) * (26 alatt 2) az osszes lehetosegek szama.

Van olyan értelmes, okos, szép nő aki pénzért járna egy férfival?

Ha igen mennyiért?

Legjobb válasz: rosz a kérdés. Ha egy nõ okos akkor pénzért nem jár férfivel. Ha egy nõ pénzért jár férfivel az nem okos.

rosz a kérdés. Ha egy nõ okos akkor pénzért nem jár férfivel. Ha egy nõ pénzért jár férfivel az nem okos.
Nekem is küldhetnél, vagy legalább az adataid írd le(súly, kor, magasság)
A kérdező hozzászólása: 24 év, 183 cm, 75 kb, feketésbarna a hajam, olyan kékes-sz*r színe van a szememnek, és van egy olyan szám mintha fel lenne fújatva, +ba egy csomó pattanásosom és elálló füleim kb ennyi nem vagoyk se kövér, se sovány se izmos, olyan semmi a testem is
20 éves lány vagyok. Lehet, nem fogod elhinni. Rossz helyen keresgélsz, ne a mai lányokat vedd alapúl, akik a macsó pénzes pasikra buknak. Van kivétel. Én pl. bármit megadnék, ha végre egy hûséges férfit kapnék. A lélek a fontos. Lehet szép, ha megcsal. Érted...
Mi lenne, ha kicsit lentebb tennéd a mércéd, és a szép nõk helyett megelégednél az átlagosakkal is? Közöttük biztos találnál valakit. Persze maradhatsz az eredeti ötletednél is(luxusk*rva) Igaz, inged gatyád rámegy, és szeretni sem fog, de legalább villoghatsz vele...
A kérdező hozzászólása: 21:48 Hát nem is hiszem el, sok ilyen lányt ismerek, akik ezzel a szöveggel jönnek, aztán elsõ adandó alkalommal lecserélnének egy sokkal jobb pasira. És mint mondtam, én nem luxusk*rvát akarok, hanem olyan nõt aki szeretne, akár pénzért is.
A kérdező hozzászólása: A mércét pedig nem vittem fel sosem, nekem már egy átlagos lány is szépnek számít, a csúnya pedig átlagosnak.s
myvipen fent vagy? küld el privátban a neved.
21:48-as vagyok. Mondom, hogy rossz helyen keresgélsz. Ne cicababát akarj, mert persze, hogy átvág. Egy konzervatív, rendes lányt keress. Mások szerint szép vagyok. Hûséges vagyok, mégis megcsaltak. Mirõl beszélünk? :(
küldj egy képet, vagy linkelj be egyet. :) ha szégyenlõs vagy, akkor privibe küldj egyet :)
"Ha úgy néznél ki, mint én...." gondolom ez nekem szólt. Ha nagy ritkán megnézem a Mónika show-t szinte mindig látok elképesztõen ronda, pluszban még ápolatlan, alkoholista, munkanélküli, börtönviselt férfiakat, akikért balhézik élõ adásban több nõ.Ha ilyenek találnak maguknak, akkor te miért nem találnál, csak keresni kell, nem otthon ülni és ilyen marhaságokon agyalni.Nem mondom, h egy álomcsajt fogsz találni, de még mindig jobb mint egyedül, vagy fõleg mint fizetni érte.Tegyük föl, h találsz egy ilyen(ku/rvát, mert az), szted az mit fog benned szeretni?A pénzedet, ha esetleg épp nincs pénz, még aznap lelép, mellesleg értelmes lányt hiába keresel ilyet, aki ere vállalkozik annak a lánynak az IQ-ja kb. 70 lehet.Szerintem csak lusta vagy tenni azért, h megoldjad a problémádat.
A kérdező hozzászólása: Mit gondolsz? Csúnyán... annyira hogy a nõk nemhogy lekoptatnak, hanem még a találkozást is elkerülik
van olyan okos, szép, fiatal hölgy, aki a pénzéért jár valakivel. úgy hívják, keress rá: escort girl/ call girl ez már a majdnem dutra kategória ;)
A kérdező hozzászólása: Nekem nem qrva kell hanem pár... Szal boccs de ez nem jött be
Pedig akirõl te beszélsz az krva.
Miért te minek neveznéd mégis az ilyen lányt, vagy ha ez nem akkor mi tesz ki egy ku/rvát szerinted? Ez már kib---ottul szánalmas, h 24 évesen azt gondolod fizetned kell egy csajnak azért, h járjon veled.
A kérdező hozzászólása: Ha úgy néznél ki mint én, akkor megértenéd...
pár? "a kísérõszolgálat napjaink húzóága!" :D himym t félretéve, pénzért szerelmet nem kapsz sose, okos és szép nõ meg mindek ha nem szereted csak vagy vele? vagy ha te szereted de õ téged nem, na az se jobb, vagy talán rosszabb...
A kérdező hozzászólása: Még mindig jobb mint magányosnak lenni
Miért, hogy nézel ki?
Tudod mennyi csúnyácska (=neked átlagos) lány van, aki nyákot csorgatna utánad, ha lenne egy ilyen pasija? (aki nem 165cm, nem kopaszodó, és van pénze is). Ismerkedj csúnyácska de aranyos lányokkal! Talán még szerelmesek is lennétek egymásba!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!