Találatok a következő kifejezésre: Van olyan egy csajnak és (111 db)

Van olyan h egy csajnak és egy pasinak egyszerre van orgazmusa?

Legjobb válasz: Persze, hogy van. És szerintem az olyan jó :-) Sok gyakorlás szükséges hozzá, és tudni kell, hogy mi jó a másiknak. Ha nagy az összhang, akkor sikerül :-)

Persze, hogy van. És szerintem az olyan jó :-) Sok gyakorlás szükséges hozzá, és tudni kell, hogy mi jó a másiknak. Ha nagy az összhang, akkor sikerül :-)
Összhang kérdése az egész, ja és sok évnek... De utána... 90%-ban öszzejön... Kitartás, és sok gyakorlás!!!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)
Elõszörre szerintem elég valószínûtlen, hogy sikerülne, egyszerûen nem ismeritek annyira egymás testét, nem vagytok összeszokva.
Nálunk szinte mindig az van és olyan jó érzés h van amikor szívinfraktus keringet:P
Nekünk már a páromal vagy 2-3 szor volt h egyszerre mentünk el:) és annyira de annyira yo volt, csak ugy izzot körülötünk a levegõ:Pén imádom azt naon, pedig csak 4, 5 hónapja vagyunk együtt!:P De összhang meg minden meglesz sikerül!:)
Szerintem elsõre még nem... bár ki tudja... Akkor még nem ismerik egymást igazán a felek, nem biztos, hogy az ami az egyiknek jó, a másiknak is. A pettinggel sokminden kiderül, de azért a szex mégiscsak más.
igen, elég kezdõknél is van ilyen.... párommal másodszorra sikerült összehoznunk és az óta még többször is... igaz, eléggé egymásra vagyunk hangolodva az élet egyéb területein is
A kérdező hozzászólása: és ez pl kezdöknél h van...akkor is lehet egyszerre h ha csak elöször csinálják??
Elég tájékozatlan lehetsz, sztem ez majdnem mindenkinek a célja.. és mindenki csodálatosnak tartja.. és mindenki átakarja élni. Nagy dolog, ha sikerül.
van persze de nehéz. öszhang és egymás ismerete kell hozzá. és tapasztalat. szex közben kicsit nehezebbelérni ezt fõleg tapasztalatlan pasival. viszont pettingben pl 69 nem túl nehéz.. fõleg a pasin múlik (nálunk legalábbis) remélem nem értettem félre a kérdést
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Szoktatok nézni olyan pornót amiben egy csaj és egy fickó van?

én igen

Legjobb válasz: Forró husu asszonynép

Forró husu asszonynép
nem, csak az állatszex érdekel.. ezt a hülye kérdést
Köszönjük Emese
Igen ! Ez egy retro irányzat . Régen mindenki így csinálta . Aztán kiment a divatból .
A kérdező hozzászólása: oké ebben igazad van
Ha azt válaszlom hogy igen, akkor elérted a célodat? Segítséget nyújtott neked valamiben? Ez olyan mint egy közvélemény kutatás, nincs semmi értelme, csak egy statisztikát mutat, neked semmi hasznod belõle! kielégítõ volt az indoklás?
Én csak kecskéset szoktam. Meg néha lovasat is... :-DDDDD
nem, az már túl unalmas. egy nõ 4-5 pasi vagy 1 pasi 2-3 nõ, ez az alap.
nem, dehogy, ez eretnekség lenne
A kérdező hozzászólása: ha megmagyarázod hogy miért akkor beismerem
ennek a kérdésnek semmi értelme!
Minimum két csaj, úgy a jó.
A kérdező hozzászólása: így van
Akkor is állna a cerka. Az más kérdés, hogy mit csinálnánk...
Ha egy vonzó csaj rámmászna biztosan állna a cerka rendesen. Ettõl függetlenül leállítanám és negkérném hogy hagyjon engem békén mert van barátnõm és nem akarom megcsalni.
Az ösztönt nem lehet átverni, de én tuti nem kezdenék vele semmit. Ahhoz túl sokat szenvedtem, hogy megszerezzem a mostani barátnõmet, hogy egy éjszakás kalandért elveszítsem.
Persze, hogy azt mondja 1. mert különben kiakadnál, 2. mert azt gondolja, így lenne. Na de ha vonzó lenne a csaj és beindulna a test, akkor felállna neki... Nyugi, ettõl még szeret téged. :P
az lehet, hogy elküldené az is lehet, hogy nem izgatná fel abban az értelemben, hogy nem képzelne el vele szexet a farka biztosan felállna, ha egészséges
ha "jól nézne ki" a csaj, akkor igen viszont ez nem jelenti azt, hogy örülnénk neki és/vagy megdugnánk ott helyben
Természetesen állna. Az ösztön nincs összhangban az érzelmekkel. Meg kell jegyeznem, ez egy elé buta kérdés.
Velem elõfordult, hogy miközben ÉN jártam egy pasival, és az ölében ültem, rámásztam, stb dolgokat mûveltem, bár állt a "cerkája" rendesen, mégis hajthatatlan volt abban a kérdésben, hogy nincs szex (elõtte már volt egyszer), és hogy nincs hozzá kedve. Az oka: még az exét szerette. (hamarosan szakítottunk is) Szóval, szerintem ha szeret téged, egyáltalán nem kell ezen izgulni. A test az test, begerjed dolgokra, de a lélek az, ami irányítja. Ha tényleg szerelmes, nem fog tudni többet csinálni sima erekciónál...
Nyilván felállna neki, az ösztönök mûködésbe lépnének, viszont ha szerelmes beléd, akkor parancsolna nekik.
Szerintem kifejezetten jó kérdés ez, figyú, te érzed, hogy mennyire szeret a barátod, de szerintem az a helyzet, hogy nagyon szeret téged, nem minden pasi olyan, hogy ráizgul egy csajra, ha az ölébe ül!Ha igazán szerelmes, számára más lány nem létezik!Egyébként-bezzeg ha egy jó pasiról lenne szó, hogy egy lányt az ölébe ültet, akinek van barátja, ha felizgulna rá(na jó, az nem olyan egyértelmû)akkor már egy [email protected], még akkor is, ha nem történik semmi
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó de dréga vagy :) Én lennék az utolsó kül aki kiakdna
A kérdező hozzászólása: A barátom azt mondta egyáltalán nem izgatná a csaj.És nem kapna az alkalmon hanem jól elküldené a csajt a francba..
Egy dolgot jegyezzen meg minden nõ - a pénisz olyan, mint egy önálló akarattal bíró élõlény! Reggel feláll, este feláll, ha látsz bármit, ami beindítja a fantáziádat, feláll és tegyem hozzá, hogyha nagyon nem akarod, hogy felálljon, na akkor is fel fog állni. Lehet egy csaj bármennyire undorító lelkileg, ha fullos a karosszéria, akkor a katona kihúzza magát. Persze ez nem jelenti azt, hogy rá is fogunk mászni erre a csajra, vagy hagynánk hogy ránk másszon.....OK, nekem speciel nincs csajom, persze hogy hagynák neki bármit, de akinek van barátnõje és érez magában bármiféle emberi büszkeséget, az nem fogja hagyni.

Olyan film címet kéne nekem írni lécci amiben arról van szó hogy pl kövér egy csaj és lefogy a végén?

Vagy egy olyan filmcímet amiben a téma hogy drogozik egy fiatal ifjú és leszokik stb. és úgy mutatja be az életét?

Tudom hogy van olyan pasi aki imádja a hosszú combú csajokat és nagyon szexi tud lenni számára egy ilyen láb. Nekem ilyen pasim van. Hogyan használhatnám ezt ki? Mit kellene csinálnom a lábaimmal? Hogy lehet így felizgatni?

Legjobb válasz: Elõször is öltözködés közben kihangsúlyozhatod a lábaidat. Ha otthon szexi fehérnemût veszel fel, akkor ne feledkezz meg a combfixrõl, v neccharisnyáról. De van pasi aki pl. a latex leggingsért õrül meg. És hát alap, h tûsarkút vegyél fel, h még hosszabbak tûnjenek azok a combok :) célszerû beszerezni a célra egy extra dögös darabot ami az ágyban se kerül le rólad.... Egy másik lehetõség, h a lábaddal izgatod a farkát... h hogyan azt nem ragoznám rákeresel vannak videók a neten. Legyen kifestve a lábkörmöd. Aki belejön ki is tudja a lábával verni :) Ha a lábfetisiszta hajlam mellett vevõk vagytok egy kis alárendelt szerepjátékra is, akkor legközelebb beöltözöl dominának és megcsókoltatod, lenyalatod a lábad, v cipõdet :) Ez már extrém amúgy. Ha idáig nem mennél el kérd meg h masszírozza meg :D De olyat már tapasztaltam amúgy, h egy nemis perverz csaj egyszercsak beledugta a lábujjait a számba :D szóval annyira nem extrém talán :)

Elõször is öltözködés közben kihangsúlyozhatod a lábaidat. Ha otthon szexi fehérnemût veszel fel, akkor ne feledkezz meg a combfixrõl, v neccharisnyáról. De van pasi aki pl. a latex leggingsért õrül meg. És hát alap, h tûsarkút vegyél fel, h még hosszabbak tûnjenek azok a combok :) célszerû beszerezni a célra egy extra dögös darabot ami az ágyban se kerül le rólad.... Egy másik lehetõség, h a lábaddal izgatod a farkát... h hogyan azt nem ragoznám rákeresel vannak videók a neten. Legyen kifestve a lábkörmöd. Aki belejön ki is tudja a lábával verni :) Ha a lábfetisiszta hajlam mellett vevõk vagytok egy kis alárendelt szerepjátékra is, akkor legközelebb beöltözöl dominának és megcsókoltatod, lenyalatod a lábad, v cipõdet :) Ez már extrém amúgy. Ha idáig nem mennél el kérd meg h masszírozza meg :D De olyat már tapasztaltam amúgy, h egy nemis perverz csaj egyszercsak beledugta a lábujjait a számba :D szóval annyira nem extrém talán :)
térdeld tökön izgatott lesz eléggé

Fiúk! Van más fiú is, akit egy csaj fogott meg nagyon külsőre, ahogy engem is, hogy, ha az ő képeit nézi vagy vele dumálgat, akkor az összes többi csajt elfelejteni, hogy egy másik csaj sem tud olyan vonzó és szexi lenni a szemeibem olyankor?

Kb. egy éve kezdődött, hogy fb-n elkezdtem ismerkedni egy csajjal. Eleinte elég bunkó volt, de aztán egyre kedvesebb lett, sőt elkezdett csábítgatni, szexi képeket küldeni magáról, eleinte csak fehérneműset, később már meztelent is egyre merészebb lett, olyanokat írt, hogy benne lenne velem alkalmiban is. Nem vettem komolyan, mert nem vagyok egy hiszékeny, idióta papucs és nem is ez a lényeg, de valahogy ahogy nézegettem a képeit, már akkor is nagoyn kívántam, nem úgy, mint a többi jó csajt, valami más is van ebben a csajban, amit nem tudok le sem írni vagy megfogalmazni, de azóta sem találtam olyan csajt, aki hasonlóképp így el tudott volna csábítani, mint ő. Nem vagoyk a hülye csicskája, de jó érzés vele dumálgatni, vágyom, hogy újra küldjön képeket magáról, pusztán csak nézni jó a szexi képeit, akár ruhába, akár ruha nélkül látom. Ellenben, ha más csa küldene, az nem fogna meg így, legyen akármilyen szépségkirálynő, nem érzem azt, amit ennél a csajnál. Néha már úgy érzem, hogy valami fura lelki kötelék vagy mi van köztünk. Bár neki tuti nem jelentek sokat, de volt, hogy ő maga is keresett, meg mintha vágyna arra, hogy dícsérjem, bókoljam, kedveskedjek neki, pedig biztos sok fiú rajongója van, bár azt is elismerem, hogy vannak fiúk, akiknek ő nem lenne több egy átlagos kisminkelt csajnál. Engem mégis nagyon megfogott úgy egészben és hiába minden nem tudok a csábító láncaitól megszabadulni. Olyen elégedetlen a külsejével típus a csaj amúgy és nem tudom, hogy azért mutogatja-e magát nekem és gondolom más fiúknak is, mert várja az elismerést, hogy milyen jó csaj vagy egyszerűen exhibicionista a csaj.

Legjobb válasz: mûbalhé szagú. miért nem dugtad még meg?

mûbalhé szagú. miért nem dugtad még meg?
már rég meg kellett volna fektetned.. hány évesek vagytok?
1. Sok sikert kivánok hozzá :) 2. Szoktad nézni az MTV-n a kamureg-et? Vagy találkozz vele, vagy kérd meg, hogy küldjön egy képet, amin a mai újságot fogja. Nem vicc. Ma láttam egy srácot benne, akit 2 évig hülyitett egy pasi.
vagy amit foley írt, vagy kérjél olyan képet, amin látszik, ahogy egy papírra ráírta a dátumot vagy a nevedet ügy lezárva (már szinte nekem kellemetlen, hogy tudott ebbõl egy sorozat készülni)
Elõzõk! Ne hogy azt gondoljátok, hogy csak fiú tudja hülyíteni az embert. Engem sajnos már hülyített be így csaj is. Némelyik nagyon gonosz tud lenni. :(
egyébként ha küld meztelen nénis fényképeket, akkor nekem mindegy ki hülyít :DD

Fiúk van-e köztetek olyan aki képes lehúzni 5 hónapot egy csajjal, akit állítása szerint nem szeretett és nem szeret, csak tetszett eleinte neki, és utána szakít a csajjal?

Legjobb válasz: Én 7 hónapot húztam le egy csajjal akit nem is szerettem csupán csak tetszett.5-6 hónapban már untam és a 7ikben meg szakitottam vele!

Én 7 hónapot húztam le egy csajjal akit nem is szerettem csupán csak tetszett.5-6 hónapban már untam és a 7ikben meg szakitottam vele!
Hát ha jó néz ki akkor képes lennék. pontozzatok le de ez van. Késõbb lehet hogy megszeretném, lehet hogy nem.
Persze simán!
Mibõl gondolod hogy csak a fiuknál van ez jelen? amikor fiatal voltam 20 éves volt egy nagyon aranyos barátom, szinte el sem tudtam mást képzelni magam mellett-- de hasonlóan érzett Õ is velem szemben. Nem csak együtt mentünk szórakozni de együtt is kirándultunk, vitte a kisfiamat a nyakában és szerelmeskedtünk is. Holott mind ketten tudtuk hogy nem örökre szól a kapcsolatunk- mert valójában ha mások láttak bennünket hát... elég röhejesen néztünk ki egymás mellett. Én 152 cm magas voltam igaz karcsú és formás-- de Õ bár jóképû srác volt, de 198 cm magas volt és iszonyú hosszú karika lábbal elálló fülekkel amit a hajával takart le. Mondtam is neki hogy annyira jól megvagyunk de ez így sokáig nem mehet, mert nem illünk össze. Hozzád magasabb nõ való, hisz csak egy kicsit kellene lehajolnom és átsétálhatnék a lábad alatt. Jót nevettünk ezen és meglegyezte a füleit; na és minden gyerekednek elállna a füle is igaz? -- Arról nem is beszélve olyan magas lenne mint én és elálló fülekkel úgy nézne ki mint egy kerti-törpe! szóval szépen elváltunk a második szilveszterünk után.
Milyen érdekes... most a kérdésedre visszafelé forgott az idõ és úgy eszembe juttatta a kérdésed-- mi lehet Õ Vele? Hisz azóta eltelt 50 esztendõ....50 évvel ezelõtt éltem Pécset 2és 1/2 évet. azóta nem jártam abban a városban... köszi hogy eszembe juttattad azokat a szép és aranyos sokat nevetgéltünk, - idõszakot.Bármikor ha együtt voltunk, ismételten megálltunk bárhol, mert nem tudtunk tovább menni, annyira fuldokoltunk a nevetéstõl... olykor már csak azon nevettünk, hogy mások az utcán vagy bárhol, annyira megbámultak bennünket a nevetésünkön csodálkozva...
simán.
Az én páromnak 27cm és imádok vele gyors numerákat lezavarni mert eszméletlen jó!!
heheh...vicces vagy....nincs neked akkora..jó ha fele megvan te szánalom
A pornósok csak egyszer kurják széjjel a bringát, gondolom párkapcsolatban azért: ad 1. nem kúrni szoktak ad 2. nem egy alkalmas történet. Ha Neked nagy aggyál kölcsön belõle nekem. A postacímem 1111. Budapest...
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 14:37 Próbáltad már ekkorával?? Hány éves vagy?
hmmm... én szívesen csinálnám veled am simán beférne
02:38 persze 27 centi. hol élsz te?
Nekem tövig beférne 18/F
Wow! Ha jóképû is vagy bevennénk egy közös partiba a párommal :-) !! Fiatalok vagyunk mi is ! Természetesen a hölgy örömére!! :-)Érdekel ?
Magamba szippantanám tövig! Feri bácsi 72/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Am 20 éves vagyok!
Nekem is beférne tövig, szerintem pont a méret.
Hát irígylem õket , hány éves is vagy? :) :)
Nekem meg 27cm/8cm. Úgyhogy már le is vagy gyalázva...... Ha összemérnénk elég hülyén néznél ki mellettem......XD
Nézz meg pár Rocco filmet!Neki 23/6 és mindegyiknek tövig beveri az összes testrésébe a bigéknek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Eddigi partnereim sajnos túlontúl nagynak tartották és csak nagyon óvatosan tudtunk szeretkezni, hogy ne okozzak vele fájdalmat :(
A párom fekete (nem roma!) Így szerintem nem is kell tovább ragoznom =)
Az egyém 2 méter 60. Mindenki le van elõzve

Van itt olyan szingli csaj akinek egy barátja sincs, és egésznap egyedül otthon unatkozik?

Legjobb válasz: Szingli az, aki mindenkinek (vagy sokaknak) kellene, de tud nemet mondani, mert van tartása, elve, és nem az, aki senkinek nem kell, ezért egyedülálló! (ezt jobb ha tudják a kedves olvasók :D ) egész nap egyedül unatkozó csaj, nem hiszem, hogy szingli... :D

Szingli az, aki mindenkinek (vagy sokaknak) kellene, de tud nemet mondani, mert van tartása, elve, és nem az, aki senkinek nem kell, ezért egyedülálló! (ezt jobb ha tudják a kedves olvasók :D ) egész nap egyedül unatkozó csaj, nem hiszem, hogy szingli... :D
van.én az vagyok, de nem szoktam unatkozni.
Van. 45 éves vgyok és több mint két éve egyedül élek. Nekem ez jutott, beletörõdtem.
én az vagyok, de egyáltálán nem unatkozom.. sõt! még sokkal több programot tudok így magamnak csinálni :)
én az vagyok és unatkozom is :)
Én az vagyok, de nem unatkozok :DD
Dobd fel a napját, aztán kapd el! Hátulról. ;)
A kérdező hozzászólása: kivel vagy?
Én egész nap unatkozom itthon de nem vagyok egyedül.
Gyere el hozzám és nem fogunk unatkozni az(ágyban). Jól érezzük majd magunkat csak vicc:-) ;-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!