Találatok a következő kifejezésre: Van olyan egy csajnak (264 db)

Van olyan bátor csaj aki meg elcsábított egy pincért? Hogy csinálta?

Esetleg ha vki még nem rendelkezik tapasztalatokkal, de ha van használható ötlete szívesen fogadom azt is :)

Legjobb válasz: elég közönséges lehet

elég közönséges lehet
A kérdező hozzászólása: neeem, sajna nem Bp-n :( tényleg tudnál segíteni a szövegben? totál leblokkolok elõtte :D
na, addig találj ki valami szöveget, ha nem megy mondhatok párat:) te Bp-n laksz?:)
A kérdező hozzászólása: szerda vagy csütörtök :) akkor dolgozik :D
egyáltalán nem gáz;) én örülnék is neki ha pincér lennék és kiderülne 1 vendégrõl aki még szép is, hogy bejövök neki, de mikor mész megint oda?:)
A kérdező hozzászólása: és ha bejövök neki :D de akkor még így is menjek be az étterembe nyugodtan? nem túl gáz? :D
legalább megtudja mirõl is van szó, ha bejössz neki, lehet nem is neked kell lépned elõször:) persze csak ha nem félénk:P
A kérdező hozzászólása: köszi, nagyon rendes vagy :) de újonnal olyan ciki dolog történt XD (ilyen is csak velem történhet) épp meséltem egyik "új" barátnõmnek hogy mennyire helyes pincérsrácot láttam... erre kiderült hogy az öccsérõl áradozok :DDD áááá és ha elmeséli az öccsének? én tuti elmesélném fordított helyzetben :D
jah, és a vendégnek mindig igaza van;)
mosolyogj rá, kérdezõsködj tõle, de ne olyanokat amik túl hosszú választ igényelnek, mer ugye nincs annyi ideje, kérdezd meg mikor jár le a munkaideje, utána meg tudtok beszélgetni is, lehet meg hív 1 italra, fõleg ha szép vagy:) nem veszítesz semmi, ez étterem, legalább is gondolom odajársz, nem fog kiröhögni, buszon már cinkesebb lenne:P ha nem lépsz, megteszi más helyetted
A kérdező hozzászólása: ne nevess ki lécci :D 21, a pincérsrác meg 19 :) nagyon aranyos meg kedves meg minden. de ugyebár neki ez a munkaköri kötelessége...
hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszi a választ, csak kicsit félénk vagyok és nem tudom mit lehetne, hogy lehetne :)
egy pincér örül annak ha elcsábítod;) az éttermekbe sok nagypofájú kamu cégek meg multik járnak, akik azt hiszik övék a világ, ez idegesíti a pincéreket, úgy hogy szerintem bátran próbálkozhatsz, tesóm is pincér, biztos infó:D ha van esélyed inkább idõsebbekkel próbálkozz kb 25 évesekkel, persze ha számít neked is a pénz mint a csajok 90%-ának, mert azok megjárták az óceánjáró hajókat ahol teletömték magukat pénzzel egy életre:D
A kérdező hozzászólása: elég a kacér figyelgetés? :D kösziii
én esküvõn elcsábítottam :D unatkoztam nah xD és épp nyári munkán volt a srác egykoru velem (17) :) igazából semmi érdekeset nem csináltam csak figyelgettem tudod olyan bájos de kacér nézéssel.. aztán az este felénél odahozott nekem egy italt majd kihívott beszélgetni :) elég jó volt vele lenni... 7 hónapig együtt voltunk de a távolság miatt vége lett az egésznek
hogy meg ismerd akkor menj be az étterembe, mikor vége a mûszakjának, kérdezd meg valamelyik pincértõl, hogy mikor végez és a következõ alkalommal az elõtt mondjuk fél órával menj be és rendelj 1 italt, ha õ jön oda, mosolyogj rá, meg is kérdezheted tõle milyen italt ajánlana neked, erre elkezdi sorolni, erre kérdezõsködhetsz még, hogy és ebbe meg abba mi a jó, fog tudni válaszolni, ezzel is magadra tereled a figyelmét, ha pedig akkor megy oda hozzád ha végeztél, borravalót ne sajnáld, bátran kérdezd meg mikor végez, ha pont akkor végzel mikor õ mázlid lesz, ha nem várhatsz 1 órát minimum, na lényeg ilyen alapkérdéseket kell csak kitalálnod, vagy ha nagyon rámenõs akarsz lenni, megdicsárheted akármilyét

Fiuk! Oszinten, ti megneziktek mi van egy csajon? (pl. hamarabb eszrevesztek egy olyan csajt, aki divatos ruhaba van, mint egy olyat, aki egyszeru cuccokja jar mondjuk fekete nadrag fehet/szurke kabat)?

Legjobb válasz: namármost egy csajon azt nézzük milyen a segge,teste és persze az arca (bocs ha fáj de ez az igazság ..). aztán ha többet is akarunk akkor figyelünk a részletekre és ezen alapon vehetjük a ruhát is vagy hajviseletet vagy bármiféle stílust !

namármost egy csajon azt nézzük milyen a segge, teste és persze az arca (bocs ha fáj de ez az igazság ..). aztán ha többet is akarunk akkor figyelünk a részletekre és ezen alapon vehetjük a ruhát is vagy hajviseletet vagy bármiféle stílust !
Rossz a kérdés. Nem _divatos_ ruha a helyes megfogalmazás, mert a divatos holmi lehet ótvar ronda, volt már rá példa nem egy (bõ szárú halásznadrág, bokszolócipõ, platform cipõ, parafatalpú cipõ necc trikó a pólón stb stb). Hanem olyan ruha, ami illik hozzá, és persze alakjának elõnyös részeit kiemeli. Ezt sokan össze szokták téveszteni a kiteszem csöcsöm-pitsám dologgal, de ez csak ízlés- és stílustalanság, valamint akut ribancizmus. Igen, a férfiak mindene (agya, szeme, érzései) a nõi testre vannak programozva, és rendkívül vizuális típusok, pusztán a látvány nagyon fel tudja izgatni õket. Mi pedig ezért csinosítjuk magunkat és alkalmazunk praktikákat, dögös stretch ruhákat, fehérnemûket hogy felizgassuk õket. Semmi másért. Az egyszerû cucc is lehet szép, ízléses és szexi, csak megfelelõen kell megválogatni. Természetesen a bõ szabású ruhák nem ide tartoznak, de azokat kimondottan valami elrejtésére találták ki, nem pedig domborulataink és nõiességünk sejtetésére. Tapasztalatom alapján a férfiak elsõsorban a testhezálló, stretch, rugalmasabb anyagú ruhákban néznek meg minket a szokásosnál is jobban. Ennek egyszerû oka, hogy ugyan nincs kint semmid, mégis megmutatja az alakod, a formáidat. Ezen kívül a nadrág felejtõs egy nõnél, ha szeretne férfiszemek kereszttüzében égni. Ám a szoknyának sem kell épphogy eltakarni a lábunk közét, lehet az akár térd fölé érõ, de szoknya. Lényege: látszik a szép formás lábunk, aminek vonalát vékony, fényes, selymes harisnyával emelünk ki. A tûsarkú cipõk pedig örök szépségek, legyen az cipõ, csizma, vagy pántos szandál. A férfiak többsége imádja az ilyen összeállítást rajtunk. Felül vagy egy testhezálló, rugalmas anyagú pulcsi, vagy stretch top, de egy csinos selyemblúz is szemmágnesként fukciónál. A dekoltázsról annyit, hogy nem mindig kell hogy legyen, anélkül is kiemelõdhetnek formáink, de ha van se legyen túl mély, mert ahhoz már csak a tarifatáblát kell kiragasztanod akkor a retikül oldalára. Az efféle - ill. ehhez hasonló elgondolással felöltözött nõt a férfiak jobban megnézik, sokkal jobban tetszik neki. Sajnos sok embernek azonban sem ízlése, se stílusa, nem tudja mi áll jól neki, és ezért a _divatos_ holmikat húzkodják magukra jobb híján, ami sokszor aztán tehénen-a-gatya hatást kelti.
õszintén, igen. ha egy csaj nem tud rendesen felöltözni, hogy várjam el tõle, hogy eltartson, és vegyen nekem bmw-t, boltba szaladgáljon és fõzzön?!
én minden egyes ruhadarabot megnézek egy nõn , mert minden egyes ruhadarab mond valamit...legyen az egy gothgirl akár.sokmondent megtudhatunk egybember ruhatárából!
hát szerintem ez azért változó én pl a ruhát nem nagyon nézem inkább ami benne van
Üzenem az olyan Mr. és Ms. Obvious válaszolóknak, hogy: "én a szemét, arcát nézem meg" "attól még lehet buta ribanc" "a jelleme és kisugárzása a fontos" stb. megjegyzések alapján úgy látom nem sikerült megérteniük mire is vonatkozott a kérdés. Kimondottan az öltözködésre irányult a kérdés.
Én kevésbé nézem. Nekem az számít hogy alapjáraton hogyan néz ki, és hogyan kezeli magát. Tehát nézhet ki akármilyen jól, ha úgy viselkedik mint egy p*csa r*banc akkor inkább hanyagolom a dolgot. A ruha meg szerintem nem tesz sokmindent, az inkább talán a szülõk pénztárcáját és/vagy a lány divatbeli "igényeit" mutatja.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:13 taps :)
szóval hallotál két véleményt . rajtad áll melyiket tartod be . ezzel a ruhással kapcsolatban a márka az tökmindegy.. ha jól áll rajtad !
Én kevésbé...elõször a szem majd az arc...ha aranyos a lány akkor édes mindegy hogy milyen márkájú ruha van rajta...de ez váltózó a fiúk körébe, én speciel az egyszerûbb öltözködésû lányokat kedvelem, de van akiknek meg csak a latex gatyás haspólós lányok jönnek be :)
B*zdmeg elsõ! Õszintén? Nem, nem az öltözéke dönti el, hogy tetszik-e vagy sem, hanem az arca...
Észrevenni észreveszem jobban a divatosan öltözködõ lányokat, az biztos De én jelenleg minden csajt észreveszek, akármilyen ruha van rajta. Bár sztem ezzel nem csak én vagyok így

Szeretnék egy supra cipőt szerintetek gáz ha egy csaj olyat hord? Esetleg csajok valakinek van olyan ha igen kényelemes strapabíró nyáron fel lehet venni nem túl meleg?

Legjobb válasz: nyáron meleg a tornacipõ jobb de személy szerint nekem tetszik ha egy csaj ilyen cipõt hord :D

nyáron meleg a tornacipõ jobb de személy szerint nekem tetszik ha egy csaj ilyen cipõt hord :D
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16
Szerintem nem gáz. Vehetsz nyugodtan, bár én a helyedben nem hosszú szárút vennék most. ( Suprám van, Fekete - lila SkyTop 1 hosszú szárú ) Strapabírósága nem tudom mennyire jó, 3-4hete van meg , és minden nap tisztítom, mert 42.000 HUF-os cipõre azért vigyázok.
Szerintem nyugodtan vegyél Supra cipõt, mert jól áll a lányoknak is. Még a jó múltkorában láttam egy lányon fekete-lila Supra cipõt és neki nagyon jól állt. :D

Tudom hogy van olyan pasi aki imádja a hosszú combú csajokat és nagyon szexi tud lenni számára egy ilyen láb. Nekem ilyen pasim van. Hogyan használhatnám ezt ki? Mit kellene csinálnom a lábaimmal? Hogy lehet így felizgatni?

Legjobb válasz: Elõször is öltözködés közben kihangsúlyozhatod a lábaidat. Ha otthon szexi fehérnemût veszel fel, akkor ne feledkezz meg a combfixrõl, v neccharisnyáról. De van pasi aki pl. a latex leggingsért õrül meg. És hát alap, h tûsarkút vegyél fel, h még hosszabbak tûnjenek azok a combok :) célszerû beszerezni a célra egy extra dögös darabot ami az ágyban se kerül le rólad.... Egy másik lehetõség, h a lábaddal izgatod a farkát... h hogyan azt nem ragoznám rákeresel vannak videók a neten. Legyen kifestve a lábkörmöd. Aki belejön ki is tudja a lábával verni :) Ha a lábfetisiszta hajlam mellett vevõk vagytok egy kis alárendelt szerepjátékra is, akkor legközelebb beöltözöl dominának és megcsókoltatod, lenyalatod a lábad, v cipõdet :) Ez már extrém amúgy. Ha idáig nem mennél el kérd meg h masszírozza meg :D De olyat már tapasztaltam amúgy, h egy nemis perverz csaj egyszercsak beledugta a lábujjait a számba :D szóval annyira nem extrém talán :)

Elõször is öltözködés közben kihangsúlyozhatod a lábaidat. Ha otthon szexi fehérnemût veszel fel, akkor ne feledkezz meg a combfixrõl, v neccharisnyáról. De van pasi aki pl. a latex leggingsért õrül meg. És hát alap, h tûsarkút vegyél fel, h még hosszabbak tûnjenek azok a combok :) célszerû beszerezni a célra egy extra dögös darabot ami az ágyban se kerül le rólad.... Egy másik lehetõség, h a lábaddal izgatod a farkát... h hogyan azt nem ragoznám rákeresel vannak videók a neten. Legyen kifestve a lábkörmöd. Aki belejön ki is tudja a lábával verni :) Ha a lábfetisiszta hajlam mellett vevõk vagytok egy kis alárendelt szerepjátékra is, akkor legközelebb beöltözöl dominának és megcsókoltatod, lenyalatod a lábad, v cipõdet :) Ez már extrém amúgy. Ha idáig nem mennél el kérd meg h masszírozza meg :D De olyat már tapasztaltam amúgy, h egy nemis perverz csaj egyszercsak beledugta a lábujjait a számba :D szóval annyira nem extrém talán :)
térdeld tökön izgatott lesz eléggé

Miért olyan sekélyesek manapság a csajok? Egyre több ribi, pénz, dugás stb. Csak én veszem azt észre hogy el vannak ribisedve a csajok?

Legjobb válasz: Vannak normális lányok is, csak azok vagy neked nem felelnek meg, v. lehet azt látják, hogy neked jó úgy ha minden csajt megkaphatsz, és nem kell a komoly kapcsolat, ezért nem is közelednének. Keress olyat, aki jó neked:)

Vannak normális lányok is, csak azok vagy neked nem felelnek meg, v. lehet azt látják, hogy neked jó úgy ha minden csajt megkaphatsz, és nem kell a komoly kapcsolat, ezért nem is közelednének. Keress olyat, aki jó neked:)
nem csak te veszed észre.. viszont így nem a fiúk már abban se bíznak, akiben kellene :( de hozzáteszem, szerintem fordítva is így van!
Zavar, hogy nem veled, mi?
Mert régen férfi volt az úr a háznál, ma már nem így van. Meg is lett a következménye.
válassz egy ronda csajt, az tuti nem ribi :)
7 vagyok: Furcsa, valamiért nem látnak benned többet egy dugásnál. Lehet, hogy túl macsónak mutatod magad. Vagy valamiért a ribiket sikerül kifognak az összes közöl. Én mindig olyanokkal futok össze, akik komolyat akarnak, vagy ha azt nem, szexet se, pedig nem bánnék néhány olyat, mint a tieid.
A kérdező hozzászólása: ma 18:03 Jót röhögtem rajtad köcsög:D Soha nem volt még panasz, akkorákat élveztek hogy csak na:D
A probléma még valószínûleg az, hogy nagyon béna vagy az ágyban. Ilyen bizonytalan lelki világgal nem lehetsz valami jó szeretõ.
A kérdező hozzászólása: Ebbõl úgy tûnik, mintha neked is csak ennyit jelentenének a nõk. Akkor mmeg miért problémázol? Én akarnék tõlük többet, õk nem akarnak tõlem.Van olyan amelyik egyszer megdugatja magát aztán lelép.Nem egy ilyen volt már, pedig tetszett nekem és többet is eltudtam volna képzelni.Nem ennyire tartom a nõket, de ha nem akarnak mást csak dugni akkor nem erõltethetek rájuk egy komoly kapcsolatot.Na meg persze én sem verhetem a farkam mindig, így muszáj nekem is kihasználnom az ilyen lehetõségeket, de én ettõl függetlenül szeretnék komoly kapcsolatot.
tény hogy vannak még normális csajok... Na persze én egyetlen ilyet sem ismerek. Ritka faj :P
Nem a lányokkal van a baj, hanem veled. Senki sem akarna tõled normális kapcsolatot, ezért csak a ribancok találnak meg.
"jól megdugom õket azt ennyi" Ebbõl úgy tûnik, mintha neked is csak ennyit jelentenének a nõk. Akkor mmeg miért problémázol?
Nem. Sokan mások is erre élveznek, hogy ök bizony ribit látnak mindenütt.
Ezt látják, ezt követik :)
A kérdező hozzászólása: ma 17:35 elsõ.Nem én csak megdugom õket, nincs ezzel gondom.De kevés a csaj akivel komoly kapcsolatot lehetne kialakítani.Én kihasználom a lehetõségeket, nem vagyok rosszképû, jól megdugom õket azt ennyi.De ugyanakkor kevés csaj van akivel komolyan lehetne kezdeni valamit.
Mert sok pasinak erre van igénye.
õõõ nem tudom. de mi köze van ennek a könyvekhez?:)
Mert a strandra úgy megy ki az ember, hogy lelkiekben felkészül a dolgora. Ha meg random rámnyit valaki öltözés közben, akkor nem. Ennyi. Meg nem biztos, hogy épp a legcsinosabb bugyim van rajtam, hogy frissen van borotválva a lábam, és azért az ember szereti a maximumot nyújtani, nem? :D (személy szerint amúgy nem szoktam kiborulni, de nem kizárt, hogy hozzávágok valamit az illetõhöz XD)

Van olyan, h egy csaj megszokta a "nagy" péniszt?

Most az relatív kinek mi számít nagynak, vagy ideálisnak, de tegyük fel lesz egy új kapcsolatod ahol a srácnak kisebb/vékonyabb mint az el?z? partnerednek, érzed a különbséget?

Legjobb válasz: Van olyan, h egy csaj megszokta a "nagy" péniszt.

Van olyan, h egy csaj megszokta a "nagy" péniszt.
van
Van.
"kisebb/vékonyabb mint az elõzõ partnerednek, érzed a különbséget?" Már hogyne érezném. És igazság szerint: úgy fellélegeztem, hogy csak na! Végre egy normális, ami nem okoz fájdalmat még vadulás esetén sem! Oh, yeah!

Van itt olyan fiú, aki egy teltebb csajjal össze jönne? Mindenkinek csak a külső számít egy csajban? Létezik olyan fiú, vagy azt ne a Földön keressem?

Legjobb válasz: nálam 65% belsõ 35% külsõ.régen fordítva volt...míg meg nem szívtam egy lánnyal:).azóta már tudom,hogy a belsõ tulajdonságok bizony fontosabbak mint a külsõk

nálam 65% belsõ 35% külsõ.régen fordítva volt...míg meg nem szívtam egy lánnyal:) .azóta már tudom, hogy a belsõ tulajdonságok bizony fontosabbak mint a külsõk
nekem is van feleslegem és mégis szeretnek a pasik, a lényeg hogy fogad el magad legyél vidám, mosolygós, ápolt.Én is nagyon nehezen fogatam el magam évekig bõ formátlan ruhákban jártam, de elegem lett és lám jöttek is a pasik, még válogatam is:) ) a mostani párom pont az elentétem külsöre:izmos, kocka hasú.Igaz nekem nagyon szép az arcom(mások szerint)sokat mosolygok és élvezem az életet, nem számolom a kalóriáka, de hetente 3x futni járok hogy ne legyen logós a hájam:) ))Sok sikert ne ad fel valaki pont téged keres!!!!! 28/N
létezik igen egy beszélgetést mindenki megér és utánna majd kiderül :)
Nekem sincs egyáltalán bajom a telt csajokkal =). Sõt néha sokkal jobban bejönnek mint a vékonyak. Szóval ne add fel =).
Az én barátnõm például duci, és nagyon szép, bájos arca van, de tényleg, és hozzá aranyos, kedves modora, hatalmas szíve, és vékony, jóképû pasival jár!Továbbá én relatíve telt vagyok, nem az a kövér kategória, és volt már elég vékony barátom, sõt, a võlegényem is nagyon vékony!Mégsem nézünk ki egymás mellett hülyén.Láttam én már pár olyan párt, ahol az egyik fél erõs, vagy kövér, a másik meg vékony, na és?A szerelem nem annak függvénye, hogy vékony vagy-e, vagy sem.A szépség pedig jellemzõ lehet egy ducibb csajra is, hiszen az arca még lehet szép, attól függetlenül, hogy teltebb!Lehet, hogy az átlagnál szebb az arca, vagy a szemei, vagy lehet, nagy a hasa, de formás a lába, stb.Szóval, szerintem abszolút nem vagyok vak, mert látom én a különbséget, ha egy teltebb csaj, meg a vékony barátja mennek az utcán, de van olyan eset, amikor helyesek együtt, és nem kirívóak. Amúgy igen, a trendi fiúkák nagy része a vékony plázacicákat kedveli, de köztük is akad olyan, akinek éppen a duci jön be, mert olyan az ízlése.Nem a külsõn múlik minden, bár azon is, de nem csak és kizárólag azon.
Nem arról van szó, hogy ne lenne ilyen is, mint írtad utolsó, de azért ne legyél már ennyire vak!-nem ez a jellemzõ, h duci csaj+vékony pasi...lol
Azt még hozzátenném, hogy baromira nem értem, a szépség, meg a testsúly mióta függ össze, meg hogy miért ne lehetne egy telt csaj szép, és miért ne lehetne jóképû barátja?Akik írták ide az idiótaságaikat, azok biztos kretén 14 évesek.
Nagyon nagy kreténségeket írt némelyik válaszoló. Van olyan fiú, miért ne volna???Ha ápolt vagy, és jól érzed magad a bõrödben, akkor a kisugárzásod is jobb lesz, csak legyen önbizalmad!Sportolj, legyen hobbyd, mosolyogj sokat, ahogy már elõttem is írták.Ezer százalék, hogy találsz egy normális, átlagos, vagy éppen akár jóképû pasit, akinek tetszel!Nem tudhatjuk, lehet, hogy pont nagyon szép az arcod, vagy kedves vagy, ezek is kellenek ahhoz, hogy megfogj valakit.Nekem van duci barátnõm, akinek vékony és jóképû barátja van.A barátnõm nagyon közvetlen, barátságos, szép az arca, igényes, és ad magára.Ergo van ilyen! Én átlagos vagyok, nagy mellek, nagy fenék, de átlagos.Mégis megtaláltam a páromat, aki vékony!Pedig van rajtam felesleg.Nem mindenkinek a vékony lányok jönnek be.Persze, van olyan is, nem kevés, de van , aki inkább a teltebb idomokat kedveli.Ez teljesen egyén, és -ízlésfüggõ!
Hát ha nagyon széles vagy akkor sztem ne keres egyien pálcika fiut mert elég hülyén néznétek ki egymás melett =D Am az ien "szépfiuk" inkább a szép lányokra hajtanak de mindig van kivétel is az ien csunyácskábbaknak meg ink csunyácskább fiu barátjuk van :D
Hogyne lenne olyan fiú!Csak az más kérdés, hogy az is mérleg-gyilkos...
Tuti van olyan akinek így is tetszenél. Ha megnézed sok molett lánynak van barátja, és boldog. Nekem is most egy kicsit kövér pasi tetszik, mert olyan jó lehet hozzábújni. :) Persze számít a külsõ, de ha kedves/vidám/jófej vagy, akkor az nagyon sokat dob rajtad.
Rock koncerteken lehet sokszor látni, hogy egy vékony nyüzüge srác ölelgeti a bojlertestû barátnõjét. A viccet félretéve... a belsõ épp úgy meg tudja szépíteni a külsõt, mint megcsúnyítani azt. Egyébként pedig mindenkinek más jön be. Valaki pont a telt csajokat szereti. De egy a lényeg: legyél kedves, aranyos lány, mosolyogj néha, légy jófej és kész. Ja.. és higyj magadban!

Fiúk! Van más fiú is, akit egy csaj fogott meg nagyon külsőre, ahogy engem is, hogy, ha az ő képeit nézi vagy vele dumálgat, akkor az összes többi csajt elfelejteni, hogy egy másik csaj sem tud olyan vonzó és szexi lenni a szemeibem olyankor?

Kb. egy éve kezdődött, hogy fb-n elkezdtem ismerkedni egy csajjal. Eleinte elég bunkó volt, de aztán egyre kedvesebb lett, sőt elkezdett csábítgatni, szexi képeket küldeni magáról, eleinte csak fehérneműset, később már meztelent is egyre merészebb lett, olyanokat írt, hogy benne lenne velem alkalmiban is. Nem vettem komolyan, mert nem vagyok egy hiszékeny, idióta papucs és nem is ez a lényeg, de valahogy ahogy nézegettem a képeit, már akkor is nagoyn kívántam, nem úgy, mint a többi jó csajt, valami más is van ebben a csajban, amit nem tudok le sem írni vagy megfogalmazni, de azóta sem találtam olyan csajt, aki hasonlóképp így el tudott volna csábítani, mint ő. Nem vagoyk a hülye csicskája, de jó érzés vele dumálgatni, vágyom, hogy újra küldjön képeket magáról, pusztán csak nézni jó a szexi képeit, akár ruhába, akár ruha nélkül látom. Ellenben, ha más csa küldene, az nem fogna meg így, legyen akármilyen szépségkirálynő, nem érzem azt, amit ennél a csajnál. Néha már úgy érzem, hogy valami fura lelki kötelék vagy mi van köztünk. Bár neki tuti nem jelentek sokat, de volt, hogy ő maga is keresett, meg mintha vágyna arra, hogy dícsérjem, bókoljam, kedveskedjek neki, pedig biztos sok fiú rajongója van, bár azt is elismerem, hogy vannak fiúk, akiknek ő nem lenne több egy átlagos kisminkelt csajnál. Engem mégis nagyon megfogott úgy egészben és hiába minden nem tudok a csábító láncaitól megszabadulni. Olyen elégedetlen a külsejével típus a csaj amúgy és nem tudom, hogy azért mutogatja-e magát nekem és gondolom más fiúknak is, mert várja az elismerést, hogy milyen jó csaj vagy egyszerűen exhibicionista a csaj.

Legjobb válasz: mûbalhé szagú. miért nem dugtad még meg?

mûbalhé szagú. miért nem dugtad még meg?
már rég meg kellett volna fektetned.. hány évesek vagytok?
1. Sok sikert kivánok hozzá :) 2. Szoktad nézni az MTV-n a kamureg-et? Vagy találkozz vele, vagy kérd meg, hogy küldjön egy képet, amin a mai újságot fogja. Nem vicc. Ma láttam egy srácot benne, akit 2 évig hülyitett egy pasi.
vagy amit foley írt, vagy kérjél olyan képet, amin látszik, ahogy egy papírra ráírta a dátumot vagy a nevedet ügy lezárva (már szinte nekem kellemetlen, hogy tudott ebbõl egy sorozat készülni)
Elõzõk! Ne hogy azt gondoljátok, hogy csak fiú tudja hülyíteni az embert. Engem sajnos már hülyített be így csaj is. Némelyik nagyon gonosz tud lenni. :(
egyébként ha küld meztelen nénis fényképeket, akkor nekem mindegy ki hülyít :DD

Fiúk van-e köztetek olyan aki képes lehúzni 5 hónapot egy csajjal, akit állítása szerint nem szeretett és nem szeret, csak tetszett eleinte neki, és utána szakít a csajjal?

Legjobb válasz: Én 7 hónapot húztam le egy csajjal akit nem is szerettem csupán csak tetszett.5-6 hónapban már untam és a 7ikben meg szakitottam vele!

Én 7 hónapot húztam le egy csajjal akit nem is szerettem csupán csak tetszett.5-6 hónapban már untam és a 7ikben meg szakitottam vele!
Hát ha jó néz ki akkor képes lennék. pontozzatok le de ez van. Késõbb lehet hogy megszeretném, lehet hogy nem.
Persze simán!
Mibõl gondolod hogy csak a fiuknál van ez jelen? amikor fiatal voltam 20 éves volt egy nagyon aranyos barátom, szinte el sem tudtam mást képzelni magam mellett-- de hasonlóan érzett Õ is velem szemben. Nem csak együtt mentünk szórakozni de együtt is kirándultunk, vitte a kisfiamat a nyakában és szerelmeskedtünk is. Holott mind ketten tudtuk hogy nem örökre szól a kapcsolatunk- mert valójában ha mások láttak bennünket hát... elég röhejesen néztünk ki egymás mellett. Én 152 cm magas voltam igaz karcsú és formás-- de Õ bár jóképû srác volt, de 198 cm magas volt és iszonyú hosszú karika lábbal elálló fülekkel amit a hajával takart le. Mondtam is neki hogy annyira jól megvagyunk de ez így sokáig nem mehet, mert nem illünk össze. Hozzád magasabb nõ való, hisz csak egy kicsit kellene lehajolnom és átsétálhatnék a lábad alatt. Jót nevettünk ezen és meglegyezte a füleit; na és minden gyerekednek elállna a füle is igaz? -- Arról nem is beszélve olyan magas lenne mint én és elálló fülekkel úgy nézne ki mint egy kerti-törpe! szóval szépen elváltunk a második szilveszterünk után.
Milyen érdekes... most a kérdésedre visszafelé forgott az idõ és úgy eszembe juttatta a kérdésed-- mi lehet Õ Vele? Hisz azóta eltelt 50 esztendõ....50 évvel ezelõtt éltem Pécset 2és 1/2 évet. azóta nem jártam abban a városban... köszi hogy eszembe juttattad azokat a szép és aranyos sokat nevetgéltünk, - idõszakot.Bármikor ha együtt voltunk, ismételten megálltunk bárhol, mert nem tudtunk tovább menni, annyira fuldokoltunk a nevetéstõl... olykor már csak azon nevettünk, hogy mások az utcán vagy bárhol, annyira megbámultak bennünket a nevetésünkön csodálkozva...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!