Találatok a következő kifejezésre: Van olyan egy (10029 db)

A herék elhelyezkedés a hõmérséklet függvénye .Mát nem nyár van . A dokinál csak egy eset vagy .
furcsa dolgokat írtál talán valóban orvoshoz kellene menned!!!!!!

Van olyan egy számítógépben, ami mondjuk meggátolná, hogy egy mai (vagy éppen már most 20 éves) konfigurációt, 10-25-50 év múlva használjak?

Itt pl. arra gondolok, hogy a puszta állástól, nem megy benne tönkre semmi? Van egy 98'-as gépem, kíváncsi lennék, hogy ha a pincében tartom, hány év után lehetne még használni? Vagy a mostani 2011-12-es konfigomat?

Legjobb válasz: Az elektrolit kondenzátorok kiszáradhatnak egy idõ után, de egyébként nagyin hosszú ideig mûködõképesek maradnak a számítógépek. Itt az a kérdés, van-e értelme egy 20 éves számítógépet használni.

Az elektrolit kondenzátorok kiszáradhatnak egy idõ után, de egyébként nagyin hosszú ideig mûködõképesek maradnak a számítógépek. Itt az a kérdés, van-e értelme egy 20 éves számítógépet használni.
A kérdező hozzászólása: Értem. Biztosan van, egy ismerõsöm megszállottan gyûjti ezeket a régi gépeket. Egyszerûen csak jó belegondolni, hogy egy ilyen régen gyártott gép, még ma is mûködik, és persze kevés dologban, de azért megállja a helyét.

Van olyan egy nőnél, hogy soha nem jön meg a menstruációja?

Úgy értem, hogy SOHA nem volt és SOHA nem is lesz?

Legjobb válasz: létezik olyan, hogy születési rendellenesség miatt nem fejlõdött ki a méhe pl.

létezik olyan, hogy születési rendellenesség miatt nem fejlõdött ki a méhe pl.
van olyan, de az fejlõdési rendellenességgel társul(MRKH). vagy ha testileg minden rendben, akkor hormonális oka lehet. http://www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=104861 http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=238396
Persze. Pl: Turner szindromásoknál, a petefészek helyét kötõszövet foglalja el, így nincs saját peteérésük. Viszont megvonásos vérzés felépíthetõ fogamzásgátló tablettával, de az nem menstruáció és peteérés továbbra sem lesz. A másodlagos nemi jelleg kialakításában viszont szerepe van a kívülrõl bevitt fogamzásgátlónak. De egyéb a nemi szerveket érintõ fejlõdési rendellenességekben is elõfordul.
A kérdező hozzászólása: És hogy ha hormonális oka van, kap a beteg hormon csökkentõ vagy növelõ gyógyszert, és kb 1 év múlva sem jön meg? akkor mi van?:O
amerikai filmekben igen!
Én alapból az az ember vagyok, aki kevés emberrel tartja fenn a kapcsolatot egyszerre, havernak ott van 1-2 haver, kell egy barátnõ, meg a család valamilyen szinten, és ennyi. Excsajos téma változó, van akivel elbeszélgetek ha úgy alakul, van akivel szóba se állok, fõleg hogy távol lakik, és nem érzem azt hogy tartanunk kellene a (virtuális) kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Fiuk a valaszatokat :)
van, ha nem jön be a csaj, de a jellemében van valami értékes. (ritka a csajoknál ez...)
Én igyekszem az összes volt barátnõmet "friendzone"-ban tartani, és megtartani a jó viszonyunkat. Ez tini kapcsolatok után könnyû (1-2-3 éves kapcsolatoknál), egy 10 éves házasság után se elképzelhetetlen - anyámék 8 éve szakítottak, és máig jóban vannak -, de azért jóval komplikáltabb..
volt sok barátnõm, de csak 1et szerettem. szóval?
A kérdező hozzászólása: Es mi a helyzet Fiuk, a volt baratnöböl, baratzone epites? Az a lany tud valaha is közömbös lenni, akit szerettetek?
Van, igen.Nekem is van.Csajként annyira nem jön be a nõ, de rajta érzem, hogy oda van. Velük a hasznosságuk miatt tartom a kapcsolatot.Az egyik a kolléganõm, vele jól elvagyok ha unatkozom.A másik meg jön velem edzeni, ha nincsen kedvem egyedül menni.A sportág szakértõje, uh tanulhatok tõle, jó meglátásai vannak, de nem egy jó csaj.
Nekem van "barát zónám". Az hogy egy lány szép, és kellemes a szememnek, nem jelenti automatikusan azt, hogy szerelmes vagyok belé. Még akkor se, ha egy hullámhosszon vagyunk. A szerelem ennél kicsit több.. Persze sokan átlépik ezt a barátzóna határt, mivel kényszeredetten akarnak maguk mellé valakit, és késõbb rájönnek hogy felesleges volt, mert nem is szerelmesek.
Na vegyünk engem példának (19/F): Nekem nagyon gyenge barátzónám van. Van egy lány akivel nagyon erõs barátságba vagyunk hónapok óta, Õ nem érez semmit irántam, én pedig teljesen beleestem. Nem kell bombázóra gondolni. Szóval ha engem kérdezel én azt mondom, hogy a fiúknak van barátzónája, de sec-pec kikerülhetsz onnan. Akár napok alatt :)

Budapesten hol van olyan egy eurós market, amin Magdi anyus képe van kirakva?

Azért érdekelne, mert ott árulnak egy nagyon finom csokit, aminek még a csomagolása is aranyos. :'D

Van olyan egyén még, aki meló közben simán itt lóg és itt tölti el a munkaidejét?

26 F..nekem sok idõm elmegy..hálistennek nyugi van mindig :)

Legjobb válasz: Én már eleve úgy választottam munkát,hogy sokat tudjak itt lenni...

Én már eleve úgy választottam munkát, hogy sokat tudjak itt lenni...
Ha nincs sok munka , fel-fel nézek ide.25/N
A kérdező hozzászólása: Úgy, hogy ismerkednék lányokkal, akik meló közben itt csevegnek:D
Simán. Nagyon ráérõs vagyok szerencsére! :)
Én a suliidõt szoktam itt tölteni xD
Idõm éppen lenne erre bent, csak nincs net, pont ezért... :-) Amúgy hogy jön ehhez ez a témakör? :-)
Én most mc donaldsban vagyok, onnan írok :D
Jah....van h fél nap pörgés van, de van h fél napig csend és unalom. Változó.
közben ki is verem
A kérdező hozzászólása: 1-es csak nem moderátor vagy?:D
Ja, értem, akkor sok sikert! :-)

Szerintetek van olyan egy házasságban hogy túlzott önbizalom?

Egy ismerősömmel beszélgettem aki elmesélte hogy együtt utazott a férjemmel a buszon és látta hogy egy kamasz egész úton bámulta.Ez különösebben nem zaklatott fel és csak annyit mondtam hogy egészségére.Ebből alakult ki egy kissebb nézeteltérés. Szerinte túl magabiztos vagyok és ez nem jó. Igaz nem vagyok féltékeny és tudom hogy a férjem csak az enyém,szeret és nem kell neki más nő.Nem ellenőrizgetem és nem zavar ha az utcán sétálva észreveszem hogy valaki rápillant,vagy ő rápillant valakire(sosem bámul)Biztosnak érzem a házasságom,ez normális nem?

Legjobb válasz: Szerintem is normális, én is így vagyok ezzel.

Szerintem is normális, én is így vagyok ezzel.
Normális... Ez annak nem normális, aki már nagyn égette meg magát, azon pedig nem tudott túllépni.... Nem hiszem, hogy engem zavarna, ha megtudnám, hogy egy 16 eves bámulta a férjemet, hiszen nem a férjem bámulta õt, meg mit akarna egy gyerektõl? Sosem értettema fiatal pipis plusz idõsebb pasi sztorikat, mert azon kívül, hogy csinosak a lányok, mert fiatalok semmi más nincs, hiszen generációs különbség van köztük, más gondolkodás, más mindennapi élmények... Stb.... Szerencsére a párom is így gondolja...pedig mi még 30 alatt vagyunk.. Én kiszoktam a féltékenységbõl, amihez idõ kellett (én is égettem meg magam) de a feltétlen bizalom megvan, nem lenne a férjem, ha nem így lenne..
Most azért kellett volna aggódnod az ismerõsöd szerint, mert egy kamaszgyerek bámulta a férjedet? :D Szerintem rendben van a gondolkodásod, és ha mindent megteszel a házasságod fenntartásáért, és kölcsönösen elégedettek vagytok, akkor normális, ahogy éltek.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk én is voltam 16éves és amikor a barátnõkkel együtt utaztunk akkor mi is az idõsebb pasikat néztük, és döntöttük hogy vajon van felesége vagy nincs.Hogy ez miért volt nekünk jó azt ma sem tudom.Gondolom ha a psi észrevette csak nevetett eggyet magában.
Az a fogalom mióta létezik hogy "túlzott önbizalom"? Egy kapcsolatban vagy van bizalom (100%-osan) vagy nincs. Mi sem turkálunk egymás telefonjában, nem nyomozunk a másik után és van hogy nyáron õ elmegy pár napra fesztiválozni barátnõivel, én pedig a haverokkal máshová és ebbõl sincs gond, nemhogy egy ránézésbõl. Tudom hogy jobbat úgysem találok, pedig nem ez az elsõ kapcsolatom és ezzel õ is így van. Ilyen ha megtalálja az ember azt a bizonyos nagy Õ-t.
A kérdező hozzászólása: Most azért kellett volna aggódnod az ismerõsöd szerint, mert egy kamaszgyerek bámulta a férjedet? :D Szerintem meglepte a válaszom hogy egyáltalán nem izgat.Szerinte aggódhatnék mert a férjem a korához képest jól néz ki(ezt többen mondták már és büszke is vagyok arra hogy ilyen férjem van)és ugye most divat lett a feleséget fiatalabbra cserélni és szerinte lenne jelentkezõ.Az igaz hogy életem során nem estem még pofára, nem csaltak meg és nem hagytak el, lehet azért veszem ezt a dolgot ilyen könnyen.
Én is ilyen vagyok...sõt van hogy másokat közösen "beszélünk ki" nincs ebben semmi...Miért lennél a felesége a nem bíznál benne...ez az alapja mindennek...
Milyen kedves ismeros... olyan joindulatu tenyleg.

Van olyan egyén, aki mindig is katona szeretett volna lenni, és a fronton szeretne teljesiteni jo szolgálatot?

Irjon,aki ezt igy gondolja,s ezt a hivatást szeretné teljesiteni!

Legjobb válasz: Én ezt szeretném tenni. Csak elõtte be próbálkozok a Zrínyire.

Én ezt szeretném tenni. Csak elõtte be próbálkozok a Zrínyire.
Én mindíg is ezen gondolkoztam. Fõképp hogy katona családból származom. 18 évet betöltöm nemsokára érettségi után küldenek szentendrére tiszthelyettesire, aztán saját elgondolásom szerint irány a Francia Idegen Légió
Igen, én is ilyen ember vagyok, legalább egyszer én is ki akarom próbálni, hogy milyen katona lennék igazi harcban.
Én, már csak azért is mert nincs munka, itthon meg megöl az unalom. Belehet úgy kerülni, hogy nem a Zrínyire megyek, hanem valamilyen toborzóirodában?
belehet, csak hivatásosként menyél ne szerzõdésesként. Én azért próbálkozok be a zrínyire mert tiszt szeretnék lenni.
ha csak a meló hiány miatt akarsz próbálkozni, sztem elég szerzõdésesnek is menned, csak ott kevesebbet fogsz kapni, persze idõvel nõni fog a fizu

Van olyan egy szülésznőnek, hogy, , magánrendelés"?

Hogy lehet ,,lefoglalni", és a többi teend? hogy van vele?

Legjobb válasz: Bemész a szülészetre,és ott felkéred.Én felhívtam,akit ajánlottak,majd bementem hozzá a szülészetre,ahol körbevezetett.Minden hónapban beszéltünk.az nst-re õ intézte nekem az idõpontokat.Mikor menni kellett felhívtam,és a kórházban találkoztunk.Ha kérdésem volt felhívtam.Minden eredményemrõl tudott.Aztán levezette a szülést.

Bemész a szülészetre, és ott felkéred.Én felhívtam, akit ajánlottak, majd bementem hozzá a szülészetre, ahol körbevezetett.Minden hónapban beszéltünk.az nst-re õ intézte nekem az idõpontokat.Mikor menni kellett felhívtam, és a kórházban találkoztunk.Ha kérdésem volt felhívtam.Minden eredményemrõl tudott.Aztán levezette a szülést.
Van. Nekem az orvosom ajanlotta. Az elejen meg is mondta, hogy mi mennyibe kerul, de a honlapjan is fenn volt minden. Kerdezd meg az orvosod szerintem, kit ajanl es hol ered el.
A kérdező hozzászólása: Megadnád a honlapja nevét?
Én ilyenrõl még nem is hallottam, pedig 4 gyereket szültem.
http://www.par-beszed.eu/index.php?m= Rákóczi Ágnest tudom ajánlani. Amikor én szültem, még nem így nézett ki a honlap, de olvasgasd végig, szerintem tök jó dolgok vannak rajta.
A kérdező hozzászólása: Köszike :)
Szia! Én is Rákóczi Áginél/Ágival szültem kétszer!Nagyon tudom ajánlani!Írj szívesen segytek!
had kérdezzem meg h honnan tudjátok h melyik szülésznõrõl van szó? mikor nem is mondta meg a kérdezõ h hol fog szülni.csak úgy felmerült bennem.

Van olyan EGY éves közgazdasági szak ami többletpontot ér?

Legjobb válasz: Milyen szak? Érettségist nem fogadnak el. Esetleg OKJ, de nem közép, hanem FELSÕFOKÚ!

Milyen szak? Érettségist nem fogadnak el. Esetleg OKJ, de nem közép, hanem FELSÕFOKÚ!
Nincs, a többletpontos OKJ-k ált. két-három évesek.
Szia! Kettõ darab van, ami a gazdasági képzésekhez pluszpontot ad: protokoll ügyintézõ (54 812 02 0010 54 01) és utazásügyintézõ (54 812 02 0010 54 02).
A kérdező hozzászólása: a felvi.hu-n a Pontszámító kalkulátornál megnéztem az okj-s szakképzések hozzáadásánál, hogy szerepel-e vmelyik szak de egyiket se találtam :(
Talán mert egyéves képzésért nem jár pluszpont.
Utolsónak: jár, attól még, hogy nem tudsz róla. Ez a kettõ van, amit fentebb már írtam. Az 54 és 55 számokkal kezdõdõ OKJ-s képzések érnek pluszpontot. Kérdezõnek: rossz helyen nézted: a vendéglátás-idegenforgalom fül alatt szerepel az OKJ-k között.
A kérdező hozzászólása: valóban mind kettõ szak többltpontot ér, de nem a gazdasági képzésekben, hanem az idegenforgalomban :(
Kedves 11:24-es. Hidd már el... :D Gazdasági nincs egy éves. Ilyen körben benne vagyok eléggé, szóval csak tudom. :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!