Találatok a következő kifejezésre: Van olyan az emberi testen hogy, (4 db)

Van olyan pont az emberi testen hogy, ha odaütünk, akkor meghal az illető? Melyik az?

Legjobb válasz: a dudort ádámcsutkának hívják, és fõleg a célzásban van szerepe. Amire te gondolsz az a gége összezúzása. Elzáródik a légcsõ és vér kerül a tüdõbe. Gyakorlatilag fulladásos hatál. Nõknél is mûködik. A kérdezõ egyébként szerintem kungfu sílusú, itt megbököm és meghal dologra gondolt. Na, ilyen is van.

a dudort ádámcsutkának hívják, és fõleg a célzásban van szerepe. Amire te gondolsz az a gége összezúzása. Elzáródik a légcsõ és vér kerül a tüdõbe. Gyakorlatilag fulladásos hatál. Nõknél is mûködik. A kérdezõ egyébként szerintem kungfu sílusú, itt megbököm és meghal dologra gondolt. Na, ilyen is van.
Ádámcsutka a férfiaknál :) Nõknél - elvileg - nincs ilyen :)
Van. De ha eddig nem tudtad, most már ne is akard!
Van, és sajnos nem is kell olyan nagyot ütni (csak ez volt a kérdés)
van. és nem kívánom részletezni.
Naaaaa, mondd már meg hogy hol!!! :) ))
Örülök, hogy mindenki aki tudja, olyan felelõsségteljes volt, hogy nem adta meg a választ. :) "A tudás ismérve, hogy felelõsséggel jár, vagy felelõsségre mutat. Az az ismeret tehát, amely nem párosul a felelõsséggel való felruházással, nem tudás, csupán ismeret." "Ahhoz, hogy választ kaphass a kérdésedre, ismerned kell a kérdést."
Minden pont ilyen, csak elég nagyot kell ütni:)
halánték
túl sok TV-s ba...lga... Természetesen van olyan pont. (azaz több olyan pont is van...) Példát azért nem hozok, mert rám fogsz hivatkozni egy esetleges gyilkosságnál... Amit nem szeretne senki sem... Minden jót!
én csak azért kérdeztem és azért érdekel mert harcmûvészetet tanulok és nem szeretnék senkit megölni ...
Ha jó helyen találsz el valakit, szívritmuszavarban meghal, mint a Kill Bill-ben (bár azért azt ne vegyük már komolyan hogy a szív maga sérül). Ha légcsövet zúzod össze, az is hatásos lehet. Ha a veséjét, lépét teszed tönkre (amit lehet egy elég erõs ütéssel), az is halálos lehet. Ha a gerincet töröd el (amit lehet egy ütéssel elvileg, ha jól ütnek és elég erõsen) az is lehet halálos. A fejre mért ütés is okozhat halált (ha mégsem, akkor kérjünk bocsnatot az áldozattól, és fektessük le aludni, jó hosszan, hátha agyrázkódása van, annak meg nem segít ha altatjuk a sérültet).
Jah, ilyen volt a Xénában is... XD
Ilyen megbokom es meghal volt a Kill Billben is. Amugy az a gege osszehuzasos dolog eleg bizarr, nalunk az iskolaba volt egy srac aki ezt akarta csinalni verekedes kozben..
Én egyszer kiskoromban a Batman-ben láttam ilyent, hogy megbökték a hapsit a mellkasán és kampec. De nem tudom, hogy ez mennire igaz, ez csak egy rajzfilm.
azt hiszem a nyakon az a kidudorodás ilyen, de inkább nem próbálom ki:P
Valaki írja már meg...
ez könnyû...
nyugi nem fogsz te senkit se megölni XD kisgyerek XD

Az mitől van, hogy néha alváz előtt, vagy inkább már félálomba "megrándul" az ember teste vagy valamelyik testrésze? Olyan mintha felriadna

Legjobb válasz: Mikor alszol, akkor az agyad leblokkolja a tested. Ezzel megóv téged attól, hogy úgy mozogj, mint az álmodban, így nem tudsz magadban kárt tenni. (Valakinél nem mûködik ez a mechanizmus, õk az alvajárók.) Na, a lényeg. Félálomban, még nem vagy teljesen leblokkolva, és pl. ha azt kezded álmodni, hogy mész, és megbotlasz, akkor meg is rándul a tested. Illetve, ha még nincs álom, akkor lehet csak egy szimpla idegrángás.

Mikor alszol, akkor az agyad leblokkolja a tested. Ezzel megóv téged attól, hogy úgy mozogj, mint az álmodban, így nem tudsz magadban kárt tenni. (Valakinél nem mûködik ez a mechanizmus, õk az alvajárók.) Na, a lényeg. Félálomban, még nem vagy teljesen leblokkolva, és pl. ha azt kezded álmodni, hogy mész, és megbotlasz, akkor meg is rándul a tested. Illetve, ha még nincs álom, akkor lehet csak egy szimpla idegrángás.
Ahogy az elõzõ mondja, elalváskor még nincs teljesen blokkolva a izomzat akkor álom hatására megmozdulhat, a másik izomrángást pedig mioclonusnak hívják, és szintén természetes dolog.

Rengeteg olyan ember van aki nincs megelégedve magával, nem szeret a testében élni. De ezek az emberek miért nem tesznek azért valamit hogy jól nézzenek ki?

gondolok a sportra, konditeremre ilyesmi. ilyen könnyen feladják? ha duci, ha csak vékony? miért nem jártok sportolni? azért írtam ezt ki mert nem vagyok képes megérteni hogy miért látok ennyi vékony, duci kövér embert.

Legjobb válasz: Én elkezdtem járni, de így sem vagyok elégedett...

Én elkezdtem járni, de így sem vagyok elégedett...
A kérdező hozzászólása: és mivan otthoni edzéssel? nem feltétlen kell konditerem rögtön..etrend meg ahogy engedi a keret, de szerintem az is napi 1200 forintból simán megvan.
A kérdező hozzászólása: marmint egy elég jó, nem a minimum :)
Régebben hájas voltam, mindenki lerandázott. Volt olyan is, hogy gyúrtam, abból az maradt meg, hogy lerandázott aki miatt csináltam. Most sovány vagyok, így is ugyanazt kapom. Akkor minden a legnagyobb rendben, hülye lennék elgyalogolni egy konditeremig, nem igaz?
mondhatnám, hogy néha jól esik, de sok olyan dolog van, ami még jobban esik és még okom sincs idegeskedni, ha valaki megint vérszemet kap és minden ok nélkül a külsõmet fikázza (azon az erkölcsi alapon természetesen, hogy õt épp tökéletesre szarta az annya, és ettõl õ jobb embernek érzi magát) sajna én nem sikerültem tökéletesre, de nem is tudom mit vagyok úgy oda, hiszen az elõttem érkezõ meg bele is halt a mutatványba biztosan õ nálam is rosszabb ember volt
A kérdező hozzászólása: szerintem nem mások miatt kell edzeni, magadér! az már csak extra hogy másoknak is tetszik
Egy szép lány erõs motiváció lehet, de zuhanni is nagyot lehet miatta. Ha biztonsággal szeretnél gyarapodni küzdj magadért és ne másért.
lelkiismeret furdalásom van a bejegyzéseim miatt, nem tudom mi ütött belém :(
mostanában mindig ügyeltem, hogy ne írjak ökörségeket, sajnos ez valahogy becsúszott
A kérdező hozzászólása: megosztottad hogy mi bánt, ez nem okorseg :)
Utolsónak igaza van. A pénz kell, hiába ott az akaraterõ.
Nálam a pénzhiány az oka a soványságnak, kajára is épp, hogy telik szerényen, csórón persze. Ha lenne ebben az országban minden embernek rendes munkája és meg is lenne fizetve biztos több ember járna kondizni például. Én rendes anyagi körülmények között például szívesen gyúrnék, utálok ilyen vékony lenni, a lányoknak sem tetszik. A gizda fiúk nem is olyan vonzóak, sajnos mint korábban gondoltam.
Nekem személy szerint nem az alkatommal van problémám, mert elmentem futni sportolni edzeni, és egy izmos sportos testet alakítottam ki magamon. de ez önmagában semmit sem ért, mert a fejemet nem tudom lecserélni és azzal van a fõ probléma, és ezen egy fodrász nem segít. csakhogy a felszínességet is vegyük! Eddig 14 lánynak küldtem képet ezen az oldalon, csak annyit kértem hogy ha nem is tetszem legalább egy kúlva szót szóljanak , illetve mondják meg õszintén mi velem a gond., És kitalálod mi lett belõle??? Na?? A 14 kedvesnek magát õszintének rendesnek értelmesnek tartó lány közül 1 sem írt vissza!!! 1 sem!
Nem biztos, hogy a kinézettel van baj. Szerencsére nekem ezzel nincs bajom, pedig nem vagyok izmos és eléggé átlagos a külsõm.
Engem nem zavar, hogy vékony vagyok. Nem egészségtelen és így is tudok ismerkedni, nem ezen múlik vagy bukik a dolog. 191cm 72kg
"nem vagyok képes megérteni hogy miért látok ennyi vékony, duci kövér embert." Egy ember hogy lehet sovány és dagadt is egyszerre?
én holnap megyek a folyópartra futni.:) pár kilót felszedtem az utóbbi 3 hétben.. elmentem volna korábban is, de nagyon zsúfolt hónapon vagyok túl. L
Szerintem nem olyan egyszerû a helyzet, mint ahogy azt sokan gondolnák.
A kérdező hozzászólása: 4# miért is ne kötekedne senki.. egyébként én is vékony vagyok ami nem tetszik ezért kondizom egy ideje.. de én legalább eljárok magamért, és a csajokért. mindenki jól szeretne kinézni de akkor meg miért otthon punnyadnak?
Nem engedi a párom, hogy eljárjak edzeni. Ez a fenekem miatt lenne fontos mert lapos. Viszont a többi problémámon nem segítene a kondi se.
Mert te vagy az a faszagyerek, aki megmondja a tutit az idióta népnek...
A kérdező hozzászólása: szó sincs róla. csak próbálom megérteni hogy aki tehetné miért nem edz valamit a saját érdekében
Hogy mért nem tesznek semmit? Azért mert lusta disznók mind. Senkinek sem esik jól kicsit mozogni, pedig néha nagyon felszabadító tud lenni.Meg az étrenden kéne változtatni, és kevesebbet enni , nem halnának éhen elhiheted csak szeretnek falni mert más örömük nincs az életükben. Nem kell eljárni konditerembe ingyen is meg lehet oldani, az csak kifogás hogy a konditerem drága.Az a baj a legtöbb embernek nincs akaratereje és kitartása. Könnyebb panaszkodni és semmit sem tenni.... ennyi az egész.


nekem volt már egyszerre 2 szerelmem, de akkor meg is akartam dugni mind a kettõt
A kérdező hozzászólása: Egyik a barátom (2 éve), másik eqy olyan srác, aki régen szerelmes volt belém, most barátnõje van és nem érdeklem szerelem terén.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: *lehet két embert.....
szerintem lehet:) vagy csak így hisszük a döntésképtelenség miatt
Szerintem lehet, bár nem pont ugyan úgy... nekem van abrátom, több mint 3 éve, azt hiszem a szerelem már átalakult mélyebb érzésekké, de mindent megtennék érte.. és nekem is van egy fiú, aki barát, de beleszerettem... és úgy érzek iránta, mint a barátom iránt az elején, de próbálom ezt átalakítani magamban, vmiféle elmélyült szeretetté... :D remélem menni fog. :P Ki szeretnék tartani a barátom mellett..:)
A kérdező hozzászólása: Velem is pont ez van, mi 2 éve vagyunk együtt. De az a fura, hogy a másik sráccal pl. semmi testi dolgot nem tudnék elképzelni... lehet hogy nem is szerettem bele, csak hiényzik, mint barát, mert egy éve nem láttam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!