Találatok a következő kifejezésre: Van olyan az emberi testen (9 db)

Az mitől van, hogy néha alváz előtt, vagy inkább már félálomba "megrándul" az ember teste vagy valamelyik testrésze? Olyan mintha felriadna

Legjobb válasz: Mikor alszol, akkor az agyad leblokkolja a tested. Ezzel megóv téged attól, hogy úgy mozogj, mint az álmodban, így nem tudsz magadban kárt tenni. (Valakinél nem mûködik ez a mechanizmus, õk az alvajárók.) Na, a lényeg. Félálomban, még nem vagy teljesen leblokkolva, és pl. ha azt kezded álmodni, hogy mész, és megbotlasz, akkor meg is rándul a tested. Illetve, ha még nincs álom, akkor lehet csak egy szimpla idegrángás.

Mikor alszol, akkor az agyad leblokkolja a tested. Ezzel megóv téged attól, hogy úgy mozogj, mint az álmodban, így nem tudsz magadban kárt tenni. (Valakinél nem mûködik ez a mechanizmus, õk az alvajárók.) Na, a lényeg. Félálomban, még nem vagy teljesen leblokkolva, és pl. ha azt kezded álmodni, hogy mész, és megbotlasz, akkor meg is rándul a tested. Illetve, ha még nincs álom, akkor lehet csak egy szimpla idegrángás.
Ahogy az elõzõ mondja, elalváskor még nincs teljesen blokkolva a izomzat akkor álom hatására megmozdulhat, a másik izomrángást pedig mioclonusnak hívják, és szintén természetes dolog.

Van olyan könyv, ami CSAK az emberi testet tanítja lerajzolni?

olyan rajzkönyvre lennék kiváncsi,amiben megtanítja lerajzolni pl. A szemeket,arcot,testet. Van ilyen könyv ami kifejezetten csak ezzel foglalkozik? linkek is jöhetnek. előre is köszönöm:)

Legjobb válasz: Szunyoghy: Az ember mûvészeti anatómiája

Szunyoghy: Az ember mûvészeti anatómiája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!
Barcsay Jenõ : Mûvészeti anatómia

Van olyan pont az emberi testen hogy, ha odaütünk, akkor meghal az illető? Melyik az?

Legjobb válasz: a dudort ádámcsutkának hívják, és fõleg a célzásban van szerepe. Amire te gondolsz az a gége összezúzása. Elzáródik a légcsõ és vér kerül a tüdõbe. Gyakorlatilag fulladásos hatál. Nõknél is mûködik. A kérdezõ egyébként szerintem kungfu sílusú, itt megbököm és meghal dologra gondolt. Na, ilyen is van.

a dudort ádámcsutkának hívják, és fõleg a célzásban van szerepe. Amire te gondolsz az a gége összezúzása. Elzáródik a légcsõ és vér kerül a tüdõbe. Gyakorlatilag fulladásos hatál. Nõknél is mûködik. A kérdezõ egyébként szerintem kungfu sílusú, itt megbököm és meghal dologra gondolt. Na, ilyen is van.
Ádámcsutka a férfiaknál :) Nõknél - elvileg - nincs ilyen :)
Van. De ha eddig nem tudtad, most már ne is akard!
Van, és sajnos nem is kell olyan nagyot ütni (csak ez volt a kérdés)
van. és nem kívánom részletezni.
Naaaaa, mondd már meg hogy hol!!! :) ))
Örülök, hogy mindenki aki tudja, olyan felelõsségteljes volt, hogy nem adta meg a választ. :) "A tudás ismérve, hogy felelõsséggel jár, vagy felelõsségre mutat. Az az ismeret tehát, amely nem párosul a felelõsséggel való felruházással, nem tudás, csupán ismeret." "Ahhoz, hogy választ kaphass a kérdésedre, ismerned kell a kérdést."
Minden pont ilyen, csak elég nagyot kell ütni:)
halánték
túl sok TV-s ba...lga... Természetesen van olyan pont. (azaz több olyan pont is van...) Példát azért nem hozok, mert rám fogsz hivatkozni egy esetleges gyilkosságnál... Amit nem szeretne senki sem... Minden jót!
én csak azért kérdeztem és azért érdekel mert harcmûvészetet tanulok és nem szeretnék senkit megölni ...
Ha jó helyen találsz el valakit, szívritmuszavarban meghal, mint a Kill Bill-ben (bár azért azt ne vegyük már komolyan hogy a szív maga sérül). Ha légcsövet zúzod össze, az is hatásos lehet. Ha a veséjét, lépét teszed tönkre (amit lehet egy elég erõs ütéssel), az is halálos lehet. Ha a gerincet töröd el (amit lehet egy ütéssel elvileg, ha jól ütnek és elég erõsen) az is lehet halálos. A fejre mért ütés is okozhat halált (ha mégsem, akkor kérjünk bocsnatot az áldozattól, és fektessük le aludni, jó hosszan, hátha agyrázkódása van, annak meg nem segít ha altatjuk a sérültet).
Jah, ilyen volt a Xénában is... XD
Ilyen megbokom es meghal volt a Kill Billben is. Amugy az a gege osszehuzasos dolog eleg bizarr, nalunk az iskolaba volt egy srac aki ezt akarta csinalni verekedes kozben..
Én egyszer kiskoromban a Batman-ben láttam ilyent, hogy megbökték a hapsit a mellkasán és kampec. De nem tudom, hogy ez mennire igaz, ez csak egy rajzfilm.
azt hiszem a nyakon az a kidudorodás ilyen, de inkább nem próbálom ki:P
Valaki írja már meg...
ez könnyû...
nyugi nem fogsz te senkit se megölni XD kisgyerek XD
szerintem igen
Nincsenek - és ezért is nehéz a bõrgyógyászat eredményes sikere... (Vannak állatok, amelyek testét nem szõr fedi, de azok meg messze nem alkalmasak a bõrgyógyászati kísérletekre) Szóval, a kérdés fordítva igaz: "Van-e olyan állat, amelyik teste ugyanolyan szõrtelen, mint az ember?" - Nincs.

Van olyan része az emberi testnek, ami nem jó semmire?

Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan része a testünknek, amit semmire sem lehet használni, de nem olyan, amit régen tudtunk használni, hanem amit EGYÁLTALÁN nem. xD

Legjobb válasz: Embereknél a féregnyúlvány sem túl hasznos (vagy javítsatok ki, ha igen)

Én úgy tudom, a vakbél fontos immunrendszeri szerv. Egyébként tényleg ez van: létrejön vmi, ami hasznos, de ha már nem használjuk, nem tûnik el teljesen. Illetve haszontalan dolgok is létrejöhetnek, ha nincs káros hatásuk a túlélésre, ez a drift... Pl egy új színváltozat... Vagy hasonló... A fõemlõsök fontos egyensúlyozó szerve volt a farok, amennyire lehetett, eltûnt embereknél, de a farokcsont kicsit még visszamaradt.
Embereknél a féregnyúlvány sem túl hasznos (vagy javítsatok ki, ha igen)
Az evolúció nem hoz létre feleslegeset, ez teljesen igaz, de a körmények gyorsabban válotznak mint az egyedek, éppen ezért bizonyos tulajdonságok feleslegessé válnak, azaz haszontalanná, tehát egyértelmû hogy léteznek kevésbé hasznos, sõt teljesen haszontalan testrészek.
A férfiak melbimbója erogén zóna, úgyhogy áttételesen kapcsolatban áll az utódnemzéssel. Ebbõl a szempontból "hasznos illetve használható"!
A férfiak mellbimbója.
A vakbél, a farokcsont, az ujjak közötti maradék úszóhártya. A férfiaknál a mellbimbó is az, ha véletlenül lenyisszantatnád semmi bajod nem lenne belõle.
Én nem tudom, de kérdezd meg a feleségemet :-)
Lábujj.
Olyan nincs. Alaptörvény: az evolúció nem hoz létre funkció nélküli szervet, képletet.
A kérdező hozzászólása: nem az a lényeg, hogy gondolkozik-e vagy sem, hanem, hogy a fanszõrzet MEGÁLLÍTJA, vagy nem. :D éspedig megállítja. mondom én, hogy így van, hát senki nem hiszi el? XD
fanszõrzet megakadályozza pl nagyobb szöszök, porok bejutását, bacikét nyilván kevésbé, de azért van védõ funkciója. de ami pl totál haszontalan az a bölcsességfog. aztán van néhány izom, pl a fülkagyló izmai ill a kislábujj oppponens izma(merthogy van neki, olyan izom, aminek a neve alapján szembe kéne fordítani a kislábujjat a többivel a hüvelykujj analógiájára, de igazából semmi mûködése). persze ezek is olyanok, amik fõemlõsökben fontosak, olyat nemigen fogsz találni, ami az evolúció során soha nem volt hasznos, mert akkor nem is jött volna létre. maximum olyat, ami valaha fontos volt, de az ember mûködésében már nem játszik szerepet, holott maradványai azért vannak.
Azért egyik-másik hozzászólónak nem ártana egy kis biológiát tanulnia.
A kérdező hozzászólása: igaz, viszont tényleg szemét az a kis kõ! xD nem tudom, hogy hogyan állítja meg. xD a biosz tanárom mondta az egyik órán, hogy ez a feladata. (meg régebben az volt, hogy védje a nemi szerveket)
kõ nem része az emberi testnek, az csak kialakul bizonyos esetekbe.
De én elhiszem. :) Mondok mást! Epekõ, vesekõ...
Meggyõzhetsz. Írd le a mechanizmust ahogy a szörzet megállítja a baktériumokat.
Na látom itt a sok okos biológus tanonc. :) De bátorkodom én is hozzászólni a témához. Szóval a fanszõrzet feromonokat köt meg, ami köztudottan vágykeltõ.
Lásd még ugye, "Nefürgyéle! - Úgy szeretem ha büdös a p-csa egy kicsit..." Amúgy én is arra hajlok, hogy nincs olyan szerv, vagy képlet az emberen, ami teljesen felesleges, és nem valaminek a visszamaradt, egyszerûsödött formája (féregnyúlvány, "úszóhártya", férfimellbimbó stb.)
az úszóhártya nyilván az úszásban segít
"Pl. mivel már pépesebb, finomított dolgokat eszünk, nincs szükség a bölcsességfogunkra. Sok embert ismerek, akiknek csak az egyik nõtt ki, vagy egyik sem. " De a bölcsességfogak egyre hamarabb nõnek ki, kb kamaszkor végére. Régebben 30 éves korunk körül nõttek ki. Ha már elõretolódik a kinövése, akkor csak kell. Vagy a természet akarhatja, hogy hamarabb kiessen? :D Amúgy körmök kellenek, de a kislábujjak, és a kézen lévõ kisujjak tényleg feleslegesek. Ez biztos. Meg talán a szõrzet, a haj. A szõrzetbõl eleve egyre kevesebb van (lásd: a tiszta szõr õsemberek), a haj meg dekoratív jellegén kívül nem fontos, bár most belegondoltam és szerintem az sem felesleges, mert közvetetten, de a szaporodáshoz kell. Nem sok pasi szereti a kopasz nõket :D Ja és szerintem a szûzhártya. A Mai napig nem találták meg a létezése okát.
A haj azért kell, hogy védje a fejed a napsugárzástól. Olyan, mint a pigmentek a bõrödben. A szûzhártya meg azért fontos, hogy védje a fejlõdõ nõi nemi szervet.
A lábkörmök baromi fontosak (persze ne edzõcipõben gondolkodj) egyszer tegyél meg egy hosszabb túrát mezítláb, és képzelj el minden követ, és hasonlót, amibe belerúgsz, hogy milyen érzés lehet, hogy minden a bõrödet éri, nem pedig a kemény és védelmezõ körmöket :)
21.40es kommentedre, ne haragudj, de az, hogy nem borotválom le, az nem azt jelenti, hogy nem tisztálkodok. Ha semmit nem változtattam a szokásaimon csak azt, hogy a szõrt nem epiláltam le, hanem hagytam megnõni, mindig gombát kaptam. Érdekes.
A kérdező hozzászólása: szerintem is érdekes :D de én nem azt mondtam, hogy nem tisztálkodsz, hanem HA nem tisztálkodik valaki, akkor biztos gombás lesz
Hát...szerintem az agy..néhány embernél legalábbis feleslegesnek tûnik, mert látszólag nem használja.. xD Tréfát félretéve, esetleg ha már szõrzetrõl van szó, én a 'hónaljkutyára' gondolnék még. :)
A honaljkutyanak a parologtatasban van szerepe, hogy nehogy tulmelegedjen a test.
Én akkor sem hiszem ezt a fanszörzet kontra baktérium dolgot. Az a baktérium honnan tudja, hogy meddig tart a fanszörzet? Gondolkodni sem tud nemhogy azon filózni, hogy kimenjen-e a szörzetbõl vagy nem.
A kérdező hozzászólása: mert ha nem tisztálkodsz rendesen, a hasznos bacikból kártevõk lesznek, mert elszaporodnak :D
Érdekes én mindig akkor gombásodtam be, mikor nem borotválkoztam lent.
A mandula.
A kérdező hozzászólása: a mandula megvéd sokféle betegségtõl! KIESTÉL :DDD
A kérdező hozzászólása: a lábujj sem igazán jó... képzeld el, hogy lábujj nélkül kéne járnod... elég fura lenne :D oké, lehet nélküle élni, mint ahogy más nélkül is, de ha én elképzelem nélküle, az elsõ ami eszembe jut, hogy nem biztos, hogy meg tudnék állni a lábamon :D
itt sok mindent írnak, fõleg a közepénél http://kutatokozpont.hu/hu/?p=205 (Farokcsont (coccyx). Egykor ezt is feleslegesnek gondolták, egyben a farok maradványának, evolúciós múltunk bizonyítékának vélték. Mára kiderült, hogy fontos izmok tapadnak hozzá, mégpedig az emelõizom és a farkcsonti izom. Ezek hiányában a medencében található szervek nem maradnának a helyükön. Nélküle sem járni, sem ülni nem tudnánk, és bélmozgásunk sem mûködhetne.)
A kérdező hozzászólása: akkor a farokcsontos is kiesett!! :DD
A férfi mellbimbó is képes tejet kiválasztani, csak a megfelelõ hormonok kellenek. Amúgy én lábujjkörmöt mondok. Esetleg a fanszörzet.
Csak attól, hogy nem tûnik el nem haszontalan. Az evolúció nagyon nem szereti az információvesztést, nem véletlenül, mert ha valamit elveszít azt maximum újra kifejleszteni tudja, (eltekintve attól, ha valaki mástól kap géneket, de ez extrém eset). Tehát kifejleszt egy tulajdonságot, ami adott környezetben hasznos. A környezet változik, 3 eset lehetséges: vagy elõnyös a tulajdonság, és megmarad, vagy hátrányos és kezd eltûni, vagy pillanatnyilag semleges. Mért nem haszontalan ez? Mert a környezet tovább változik, és még lehet elõnyös, ami egyértelmûen indokolja megtartását - maga a magléte a haszon.
A kérdező hozzászólása: a fanszõrzet sem jó! :D mert megakadályozza, hogy a hasznos baktériumok "elkallódjanak", elvándoroljanak olyan helyre, ahol kárt tehetnek.
A kérdező hozzászólása: a lábujjköröm meg valami védelmet nyújt, nem? ezt nem tudom :D
a szemöldök:D
Ok. Akkor ezt terjessz-k ki egy kicsit: Van a Világegyetemnek olyan része, ami egyáltalán semmire sem jó? Ha az emberben nincs - lásd az evolució teleológiáját - akkor mivel úgyanaz révén jött létre és alakul: NINCS. Ellenben ha egy porszemnyi "felesleg" van az Univerzumban, akkor az emberben is fellelhetõ a "plussz". Vagy He?.... :) Üdvesz.
Férfiaknak azért van mellbimbójuk, mert a magzat az elején nemtelen, ezért mindenkinek van cicije, aztán késõbb alakul ki a többi dolog, legrosszabb esetben mindkettõ fejlõdik és az illetõ hermafrodita lesz, de szerencsére ez elég ritka. Szerintem minden szervnek van funkciója, vagy legalábbis nagyon hasznos volt a régmúltban és ahogy nem használjuk elcsökevényesedik. Pl. mivel már pépesebb, finomított dolgokat eszünk, nincs szükség a bölcsességfogunkra. Sok embert ismerek, akiknek csak az egyik nõtt ki, vagy egyik sem. A férfi mellbimbó erogén zóna+piercing miatt is hasznos lehet :D
A fanszörzet gátolja a baktériumok mozgását? Nem azért, de ez akkor hülyeségnek hangzik. Mintha azt mondanánk, hogy az erdõben a fák megakadályozzák, hogy egy lepke kirepüljön az erdõbõl.
A kérdező hozzászólása: a szemöldök megállítja a szemet támadó porszemeket, stb.-t :DD nem figyelted még meg, hogy ha vizes lesz a fejed, és a szemedbõl kitörlöd a vizet, vajon miért nem folyik vissza fentrõl? :D hát mert ott van a szemöldök xD
A kérdező hozzászólása: a kettõ nem ugyan az, mert ha a lepke kiszáll az erdõbõl, az nem veszélyezteti a tested valamilyen betegséggel. hidd el, tényleg így van! a fanszõrzet erre jó! xD
A kérdező hozzászólása: Én is valami ilyesmire gondoltam xD De akkor mi van a férfiak mellbimbójával?:O

Az embernek van-e olyan pontja a testén, ahol nem érzi a fájdalmat?

Legjobb válasz: Van pl. ilyen pont a nyev középvonalában - azt szokták átszúrni a fakírok. Egyébként receptor függõ az egész. A tested egyes részein kevésbé érzékeled a hideget, meleget, mechanikai ingert. De ezek csak pontszerû helyek.

Ezt is ki kell egészítenem pontosan. Az emberi test minden szerve külsõ és belsõ egyaránt érez fájdalmat, kivéve az agyállományt.
Méghogy a tüdõ nem fáj. Gyõzz meg ezzel egy krónikus COPD-s beteget.
A tüdõben sincsenek érzõidegek. Én úgy tanultam, hogy az sem fáj.
Van pl. ilyen pont a nyev középvonalában - azt szokták átszúrni a fakírok. Egyébként receptor függõ az egész. A tested egyes részein kevésbé érzékeled a hideget, meleget, mechanikai ingert. De ezek csak pontszerû helyek.
De okos itt mindenki, de egy valamit nem is gondolnátok, és nem is mondott senki, pedig a legfontosabb szervünk! Ez a szív!!! Ugyanis a szívben nincsenek érzõidegek. Még jó, hiszen hogy éreznénk magunkat mondjuk úgy 30 évesen egy pár milliárd szívverés után, aszem már olyan fájdalomingert juttatna az agyba, hogy azon nyomban meghalnánk. De az nem csak 30 évesen, hanem onnantól kezdve, hogy a magzatba elõször dobban, onnantól kezdve már fájna!
az agy és a mirigyek is + a szív
Nyújtsd ki a karodat és úgy csípj bele a könyöködön a börbe. Úgy nem érzel fájdalamt pedig a bör az eggyik legérzékenyebb és egyben az legnagyobb emberi szervnek számít.
A hajadban nem érzel fájdalmat (nem arra gondolok hogy húzzák a hajat, mert akkor a fejbõröd fáj), hanem a hajra. Én tudom, mert az enéym egyszer meggyilladt egy gyertyától :) Semmit nem éreztem.
A haj nem a testeden van, kivéve a hajhagyma... Ennyi erõvel a fogam sem fáj, ha megkocogtatom...max ha letöröm.. Tested 100%osan beidegzett, így mindenhol érzel fájdalmat normál körülmények és feltételek mellett...
ja meg a körmöd se (pl. amikor vágod) meg a szõrszálaid meg a fogad de gondolom ezeket te is tudod
Sztem a szív is fájhat... Azért mondjátok, hogy nem, mert a "dobogás" nem okoz neki fájdalmat? Ilyen alapon a szem se fájdulhat meg, mert ha az nem okoz neki fájdalmat, hogy forgatom (persze nem a kezemmel:D) vagy pislogásnál a szemhéjam dörzsöli, akkor semmi. Márpedig nekem már fájt a szemem. És volt régen, hogy a szívem is szúrt... De kérdezzetek meg bárkit, aki szívbeteg vagy átesett szívinfarktuson, hogy fájhat-e a szív!
Túlbonyolítjátok az egészet. A könyöködön nagyon vastag a bõr. Ha megpróbálod átszúrni vagy valami, akkor nem érzel fájdalmat. Persze muszáj hogy a karod egyenes legyen és ne behajlított.

Rengeteg olyan ember van aki nincs megelégedve magával, nem szeret a testében élni. De ezek az emberek miért nem tesznek azért valamit hogy jól nézzenek ki?

gondolok a sportra, konditeremre ilyesmi. ilyen könnyen feladják? ha duci, ha csak vékony? miért nem jártok sportolni? azért írtam ezt ki mert nem vagyok képes megérteni hogy miért látok ennyi vékony, duci kövér embert.

Legjobb válasz: Én elkezdtem járni, de így sem vagyok elégedett...

Én elkezdtem járni, de így sem vagyok elégedett...
A kérdező hozzászólása: és mivan otthoni edzéssel? nem feltétlen kell konditerem rögtön..etrend meg ahogy engedi a keret, de szerintem az is napi 1200 forintból simán megvan.
A kérdező hozzászólása: marmint egy elég jó, nem a minimum :)
Régebben hájas voltam, mindenki lerandázott. Volt olyan is, hogy gyúrtam, abból az maradt meg, hogy lerandázott aki miatt csináltam. Most sovány vagyok, így is ugyanazt kapom. Akkor minden a legnagyobb rendben, hülye lennék elgyalogolni egy konditeremig, nem igaz?
mondhatnám, hogy néha jól esik, de sok olyan dolog van, ami még jobban esik és még okom sincs idegeskedni, ha valaki megint vérszemet kap és minden ok nélkül a külsõmet fikázza (azon az erkölcsi alapon természetesen, hogy õt épp tökéletesre szarta az annya, és ettõl õ jobb embernek érzi magát) sajna én nem sikerültem tökéletesre, de nem is tudom mit vagyok úgy oda, hiszen az elõttem érkezõ meg bele is halt a mutatványba biztosan õ nálam is rosszabb ember volt
A kérdező hozzászólása: szerintem nem mások miatt kell edzeni, magadér! az már csak extra hogy másoknak is tetszik
Egy szép lány erõs motiváció lehet, de zuhanni is nagyot lehet miatta. Ha biztonsággal szeretnél gyarapodni küzdj magadért és ne másért.
lelkiismeret furdalásom van a bejegyzéseim miatt, nem tudom mi ütött belém :(
mostanában mindig ügyeltem, hogy ne írjak ökörségeket, sajnos ez valahogy becsúszott
A kérdező hozzászólása: megosztottad hogy mi bánt, ez nem okorseg :)
Utolsónak igaza van. A pénz kell, hiába ott az akaraterõ.
Nálam a pénzhiány az oka a soványságnak, kajára is épp, hogy telik szerényen, csórón persze. Ha lenne ebben az országban minden embernek rendes munkája és meg is lenne fizetve biztos több ember járna kondizni például. Én rendes anyagi körülmények között például szívesen gyúrnék, utálok ilyen vékony lenni, a lányoknak sem tetszik. A gizda fiúk nem is olyan vonzóak, sajnos mint korábban gondoltam.
Nekem személy szerint nem az alkatommal van problémám, mert elmentem futni sportolni edzeni, és egy izmos sportos testet alakítottam ki magamon. de ez önmagában semmit sem ért, mert a fejemet nem tudom lecserélni és azzal van a fõ probléma, és ezen egy fodrász nem segít. csakhogy a felszínességet is vegyük! Eddig 14 lánynak küldtem képet ezen az oldalon, csak annyit kértem hogy ha nem is tetszem legalább egy kúlva szót szóljanak , illetve mondják meg õszintén mi velem a gond., És kitalálod mi lett belõle??? Na?? A 14 kedvesnek magát õszintének rendesnek értelmesnek tartó lány közül 1 sem írt vissza!!! 1 sem!
Nem biztos, hogy a kinézettel van baj. Szerencsére nekem ezzel nincs bajom, pedig nem vagyok izmos és eléggé átlagos a külsõm.
Engem nem zavar, hogy vékony vagyok. Nem egészségtelen és így is tudok ismerkedni, nem ezen múlik vagy bukik a dolog. 191cm 72kg
"nem vagyok képes megérteni hogy miért látok ennyi vékony, duci kövér embert." Egy ember hogy lehet sovány és dagadt is egyszerre?
én holnap megyek a folyópartra futni.:) pár kilót felszedtem az utóbbi 3 hétben.. elmentem volna korábban is, de nagyon zsúfolt hónapon vagyok túl. L
Szerintem nem olyan egyszerû a helyzet, mint ahogy azt sokan gondolnák.
A kérdező hozzászólása: 4# miért is ne kötekedne senki.. egyébként én is vékony vagyok ami nem tetszik ezért kondizom egy ideje.. de én legalább eljárok magamért, és a csajokért. mindenki jól szeretne kinézni de akkor meg miért otthon punnyadnak?
Nem engedi a párom, hogy eljárjak edzeni. Ez a fenekem miatt lenne fontos mert lapos. Viszont a többi problémámon nem segítene a kondi se.
Mert te vagy az a faszagyerek, aki megmondja a tutit az idióta népnek...
A kérdező hozzászólása: szó sincs róla. csak próbálom megérteni hogy aki tehetné miért nem edz valamit a saját érdekében
Hogy mért nem tesznek semmit? Azért mert lusta disznók mind. Senkinek sem esik jól kicsit mozogni, pedig néha nagyon felszabadító tud lenni.Meg az étrenden kéne változtatni, és kevesebbet enni , nem halnának éhen elhiheted csak szeretnek falni mert más örömük nincs az életükben. Nem kell eljárni konditerembe ingyen is meg lehet oldani, az csak kifogás hogy a konditerem drága.Az a baj a legtöbb embernek nincs akaratereje és kitartása. Könnyebb panaszkodni és semmit sem tenni.... ennyi az egész.

Van valami olyan helyet a női testen amit ha megütök akkor az ember nemtud felkelni, legalábbis nagyon fog neki fájni? Esetleg olyan technika amivel padlóra küldöm?

Ugyanis megakarnak verni a városi lányok és kell valami amivel lehiggasszam ?ket miután kiprovokálom hogy megüssenek!Légyszi segítsetek mihamarabb, mert nemtudom mikor jönnek..El?re is köszi.:)

Legjobb válasz: Miert akarnak? Am hol laksz? Ha lany vagy h h nemtudsz ilyeneket??

Miert akarnak? Am hol laksz? Ha lany vagy h h nemtudsz ilyeneket??
A kérdező hozzászólása: Aranyosvagy.:D
Gyomorszáj. A lányoknak nem fáj, ha puncin rúgják õket, feltéve ha nem egy vascsõvel teszed.
szerintem inkább szólj anyukádnak, majd õ elzavarja õket. verekedni az oviban szoktunk..
Meg attol azert fugg hanyan lesznek, ha csak paran akk puncin rugod oket mondjuk ;) ha fiuk lennenek lenne javaslatom :D
Utolso te nagyon felos vagy.. :S
miért is? :D
Hat h felnel verekedni :D
A kérdező hozzászólása: Elvileg csak mileszünk õk ketten én egyedül és hajtépõsök inkább ugyhallottam...de nemárt ha tudok valamit amivel tényleg padlóra küldöm õket.Tudtok valami más egyéb fájdalmasabb módszert?:)
mellbe ütni pl? de nem félsz h õk is visszaadják neked? :S am mennék én segíteni de fiú vok és félek mert nekem viszont van olyan ami nagyon fájna :S
köszi :) próbálok segíteni, de azért ennyi csaj ellen már mégse állok ki az erõfölények miatt :D attól tartok h õk biztos tudnák mi a gyenge pontom u.h. sokra nem mennél velem :/
nekem volt már egyszerre 2 szerelmem, de akkor meg is akartam dugni mind a kettõt
A kérdező hozzászólása: Egyik a barátom (2 éve), másik eqy olyan srác, aki régen szerelmes volt belém, most barátnõje van és nem érdeklem szerelem terén.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: *lehet két embert.....
szerintem lehet:) vagy csak így hisszük a döntésképtelenség miatt
Szerintem lehet, bár nem pont ugyan úgy... nekem van abrátom, több mint 3 éve, azt hiszem a szerelem már átalakult mélyebb érzésekké, de mindent megtennék érte.. és nekem is van egy fiú, aki barát, de beleszerettem... és úgy érzek iránta, mint a barátom iránt az elején, de próbálom ezt átalakítani magamban, vmiféle elmélyült szeretetté... :D remélem menni fog. :P Ki szeretnék tartani a barátom mellett..:)
A kérdező hozzászólása: Velem is pont ez van, mi 2 éve vagyunk együtt. De az a fura, hogy a másik sráccal pl. semmi testi dolgot nem tudnék elképzelni... lehet hogy nem is szerettem bele, csak hiényzik, mint barát, mert egy éve nem láttam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!