Találatok a következő kifejezésre: Van olyan az emberi (769 db)

Vannak olyan híres emberek -milliárdosok, sztárok- akiknek gerincbetegségük van pl. gerincferdülés? Nekem is az van és néha elszomorít, jó lenne látni, hogy a nagy embereknek is van ilyen -remélem értitek mire gondolok-

Legjobb válasz: Nem tudom. De azt már halottam, hogy reggelente õk is gyalog mennek a slozira. Ez nekem reggel mindig megnyugtató érzés, amikor megyek. :) Na jó: http://www.disabled-world.com/artman/publish/spina-bifida-fa.. http://www.scoliosisnutty.com/celebrities.php

Nem tudom. De azt már halottam, hogy reggelente õk is gyalog mennek a slozira. Ez nekem reggel mindig megnyugtató érzés, amikor megyek. :) Na jó: http://www.disabled-world.com/artman/publish/spina-bifida-fa.. http://www.scoliosisnutty.com/celebrities.php
Hát figyelj, biztos van ilyen, csak nekik annyi pénzük van, amibõl a legjobb gerincspecialistákat tudják megfizetni.
háát ma én pl azért vagyok fent keveset mert alszok^^
Nyaralnak?
Mindig az a rohadt emeten...

Tényleg van olyan hogy embereket lelkét visszarepítik az előző életükbe? Hogyan lehetséges ez? Van közetek olyan aki ezt már átélte, vagy ezzel foglalkozik? Mit érez és mit látott ilyenkor?

Legjobb válasz: Én már éltem át ilyet, de nem a lelkét repítik vissza. Magadnál vagy végig, mindenre emlékszel. Sokat vannak akik ezzel foglalkoznak, sõt Te is megtanulhatod. Képeket is láthatsz, de van akinek csak a gondolatai gyorsulnak fel és hol itt, hol ott találja magát, teljesen felgyorsulnak a gondolatai és látszólag nincs is közöttük összefüggés.

Én már éltem át ilyet, de nem a lelkét repítik vissza. Magadnál vagy végig, mindenre emlékszel. Sokat vannak akik ezzel foglalkoznak, sõt Te is megtanulhatod. Képeket is láthatsz, de van akinek csak a gondolatai gyorsulnak fel és hol itt, hol ott találja magát, teljesen felgyorsulnak a gondolatai és látszólag nincs is közöttük összefüggés.
Szerintem nem megy a lelkük sehova, csak visszaemlékeznek rá. (De csak szerintem, amúgy nem értek hozá)
A kérdező hozzászólása: Az is igaz hogy ilyet nem csinálnak csak úgy meg egy emberrel, hanem nyomós oknak kell hogy legyen? Én 14 vagyok. Ez mikortól megoldható? Megtanulni nem szeretném, de jó lenne átélni :) kíváncsi vagyok az elõzõ életeimre, és hogy vajon ott megtaláltam-e az igaz szerelmet, vagy magányos maradtam, mint akár most OO Bár tudom 14évesen még el se kezdõdött az élet, de úgy érzem kitépték a szívemet 2 éve, és nem leszek többé szerelmes OO
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a privát válaszokat is :)
Igen, van rá lehetõség! Csak aktivizálom a lefordított Varázs kártyámat...az Idõgép!!! Ha levonok magamtól 500 életpontot, visszarepíthetlek a múltba két kör erejéig, és a Sötét Varázsló nem tud megtámadni!
Ennyi idõsen engem is annyira érdekeltek az ilyen misztikus dolgok. Tisztára csajos dolog ez a nagy álmodozás. :) )) Nem lettem sokkal öregebb, 24 vagyok, de már nem is érdekel az egész, mert lám, már férjnél vagyok és van egy kislányunk. Ha én ezt ennyi idõsen tudtam volna, hogy mi vár rám :D Nem kell ehhez a múltba szaladni, olyan gyorsan szalad az idõ, pillanatok alatt újra nyitott leszel a szerelemre, és nem fogod bánni, hogy nem mélyedtél jobban bele ebbe az egészbe. :) Nálam legalábbis múló kíváncsiság volt az ilyesmi... Meg mikor anyuval próbáltuk elképzelni a végtelen világûrt, háát, belefájdult a fejünk. :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó elõtti asszem nem normális, az utolsó viszont nagyon aranyoos :) Ez teccik >< : D De amúgy el kezdett komolyabban érdekelni ez a téma :) vagyis nem pont ez az egy része, inkább ez az egész ezotéria : DMost nem vagyok otthon, de ha haza megyek rögtön el kezdek könyveket bújni, hozzáértõ jófej embereket megismerni és mellé még meg szeretnék tanulni rendesen meditálni : D Komolyabban akarok érteni az energikus kövekhez, meg ehez az egészhez ^^ Ez már kicsi korom (vagyis mégkisebb korom : P) óta foglalkoztatja az agyamat, és most eljutottam odáig, hogy meg is próbáljam megérteni : D
A Kérdezõnek: Ó, ez jó, próbálkozz meg tanulj csak!! A magadfajta emberekre nagy szükség van! Én is gyermekkorom óta érdeklõdöm ezek iránt a dolgok iránt, most 9 évvel vagyok idõsebb, mint te, lány vagyok, és rengeteg mindent megtanultam már a témában. Energetikáról, spiritualitásról.. És nem tudom megunni!!:) Komolyan mondom, bárki bármit mond (mert lehet, hogy néhányan nagyon durván fognak támadni az érdeklõdésed miatt!), csak gyûjtsd az információkat és a tudást, mert amiket megtanulsz, a világ legfontosabb és legkomolyabb dolgai. Persze csak okosan. Meggondoltan. Sok helyen ütközhetsz kamu oktatókba, gyógyítókba, akik igazából nulla tudással, semmi érzékkel árulják amijük van - a semmit, jó drágán. Én is sok hülyeségen verekszem át magam a letisztult, valódi tudásért, szellemi értékekért, de megéri! Amirõl írsz, az a regressziós hipnózis. Legtöbbször akkor kerül szóba, ha egy embernek nagyon régóta húzódó, megoldhatatlannak tûnõ és súlyos problémája van (fizikai vagy lelki, bármi), ami elõzõ életben megtalálható okra vezethetõ vissza, azaz vm karmikus teher. Egy ilyen 'utazás' van akinek semmit sem segít a jelenlegi életén, van akinek sokat, mindenképpen érdekes lehet. Én a magam részérõl ezzel megvárnám a 18-at a helyedben, de ez csak a saját véleményem. Sõt, még az is lehet, hogy csak felnõtt korúak próbálhatják ki, mert azért biztos vannak veszélyei, mégiscsak hipnózis. Én még nem próbáltam. Egyébként szeretettel ajánlom Arthur E. Powell mûveit, azokban lehet, hogy találsz olyan dolgokat, amik érdekelnek, Az asztrális test, meg a Mentális, Kauzális, stb, ezekben tudom, hogy ír a reinkarnációról is, talán az ilyesfajta hipnózisról is, meg ajánlok minden olyan szerzõt, akiket õ megemlít az írásaiban, mert õk nem írnak hülyeséget. Ezektõl találhatsz letölthetõ irodalmat a neten, elég rákeresni a nevükre. Úgy értem, magyarra fordítva is rengeteg könyvet találsz, meg eredeti nyelven is. Ha meg a keresõbe egyszerûen beírod, hogy 'regressziós hipnózis', sok jó cikket találsz, amik válaszok lehetnek a kérdésedre.


Hogy lehet olyan videókat készíteni youtube-ra, amik nem telefonnal és nem is kamerával vannak csinálva? (az ember nem látszik csak maga a játék, és még is tud beszélni hozzá? )

pl. Keressetek rá a the i of the dragon-re és ott is:nem látszik az ember,még is beszélhet hozzá és csak a teljesképerny?s játék látszik,olyan mint amikor a telefonok lefényképezik a saját hátterüket,csak ez videó. Hogy lehet ilyet csinálni??

Legjobb válasz: Felveszed hozzá a hangot külön :D Elsõnek is kell egy videó felvevõ program, mondjuk a Fraps tökéletes arra a célra, h vegye a hangod és a játék hangját is, csak gyakran hangosabb a játék és hang nélkül meg nem élvezetes annyira :D Második lépésnek egy hangrögzítõ megfelelhet az alap windowsos is :D tudod az ami xp-n a "szorakozás"-nál volt található. 3. lépés kell egy videó szerkesztõ program, nem kell bonyolult :D amire neked kell még a movie maker is megfelel :D (ezt kombinálhatod úgy, h felveszed a vidit, elmented és utána alászinkronizálod hangfelvevõbe felmondod és utána meg csak vágdosni kell) ui.: 1 embernek megfelelõ megoldás 2nek bonyolultabb, de megkérheted a másikat, h õ vegye a 2õtök beszélgetését és küldje át,, mi szomszéddal csináltunk ilyet, csak õ pendriven hozta át és mi sony vegasoztunk, h menõbnek tûnjünk :D

Felveszed hozzá a hangot külön :D Elsõnek is kell egy videó felvevõ program, mondjuk a Fraps tökéletes arra a célra, h vegye a hangod és a játék hangját is, csak gyakran hangosabb a játék és hang nélkül meg nem élvezetes annyira :D Második lépésnek egy hangrögzítõ megfelelhet az alap windowsos is :D tudod az ami xp-n a "szorakozás"-nál volt található. 3. lépés kell egy videó szerkesztõ program, nem kell bonyolult :D amire neked kell még a movie maker is megfelel :D (ezt kombinálhatod úgy, h felveszed a vidit, elmented és utána alászinkronizálod hangfelvevõbe felmondod és utána meg csak vágdosni kell) ui.: 1 embernek megfelelõ megoldás 2nek bonyolultabb, de megkérheted a másikat, h õ vegye a 2õtök beszélgetését és küldje át, , mi szomszéddal csináltunk ilyet, csak õ pendriven hozta át és mi sony vegasoztunk, h menõbnek tûnjünk :D
A kérdező hozzászólása: és a movie maker az milyen?

Létezik olyan, hogy a kialvatlanságtól van hányingere az embernek?

Egyik tanárom mondta.

Legjobb válasz: Igen,van ilyen.Én idõnként nem tudok aludni semmit és ezeken a napokon mikor elõször felkelek az ágyból,mindig oltári hányinger jön rám és többször öklendezem.Ez kb. 10 percig tart,utána elmúlik.

Igen, van ilyen.Én idõnként nem tudok aludni semmit és ezeken a napokon mikor elõször felkelek az ágyból, mindig oltári hányinger jön rám és többször öklendezem.Ez kb. 10 percig tart, utána elmúlik.
igen

Gyakran van olyan jellegű tompa fájdalom a hasamban (és a hátamba is átsugárzik), mint ami akkor van, amikor az ember hasra esik. Mitől lehet ez?

Gyomortájékon van a "magja".

Legjobb válasz: Lehet kezdõdõ nyombélfekély is. Keress fel egy belgyógyászt.

Lehet kezdõdõ nyombélfekély is. Keress fel egy belgyógyászt.
Nincs.
 
Persze... úgy hívják, hogy spam lista, kéretlen lánclevél, stb...
E-mailkönyv. Tetszik az ötlet, megyek is szabadalmaztatni! :D Amúgy nincs ilyen oldal. G.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Budapesten van olyan megbízható ember aki vissza tud vinni az előző életembe hipnózissal? Mennyibe kerül kb? Veszélyes?

Régóta szeretném kipróbálni, de nem tudom merre keressek megbízható embert aki vissza tud vinni, illetve az ára is érdekelne, hogy egyáltalán megtehetem e anyagilag!?

Legjobb válasz: Ha gondolod keress fel egy pránanadist, pesten sokan vannak. Õk is foglalkoznak hasonlóval, utaztatás a neve. Az ára miatt nem kell aggódnod :)

Ha gondolod keress fel egy pránanadist, pesten sokan vannak. Õk is foglalkoznak hasonlóval, utaztatás a neve. Az ára miatt nem kell aggódnod :)
Csak kifejezetten gyógyító céllal, súlyos esetben teszik ezt. Aki komolyan ért hozzá, az csak úgy, valami kíváncsiságból föltett kérésre nem fog visszavinni. Nem véletlenül van elrejtve elõttünk a múlt életek sokasága. Lehet, olyan lelkiismereti súly telepedne ránk, amit nem tudnánk elviselni. Ki tudja, hány háborúban, hányszor és kiket öltünk, kínoztunk, üldöztünk, nem lehetetlen, van elég példa a történelembõl. A lelkünk tudja ezt ontosan, és tanul belõle. Az agyunknak nem szerencsés tudni ezt.
Kedves elõzõ! Az elsõ válaszoló vagyok. Köszönöm, hogy kifejtetted azt, amit nekem is illett volna hozzátennem, csak nem értem rá. Kedves kérdezõ! Utaztatás csak 18 éves kortól lehet, és kizárólag egy adott probléma feltárására. Kirándulás célzattal nem fogják elvállalni.
ha eléggé megfizetsz, én olyan életedbe viszlek vissza, amilyenbe csak akarod :) (mondjuk elõbb bizonyítani kellene, hogy a lélekvándorlás létezik - no, ez az, ami eddig senkinek nem sikerült)
elsõ válaszolónak: Bizonyítsd be h nem létezik!!!!
A kérdező hozzászólása: De nem szeretném kifejteni, errõl még névtelenül sem szívesen beszélek.Ne haragudj! Viszont azt nem értem, hogy annyi mindenki mondja, hogy visszavitték az elõzõ életébe pedig ok se volt rá, egy csomó híresség, ha ez ilyen szabályokhoz kötött, akkor õket hogy? Nem kötözködni akarok, csak kivi vagyok :)
nem tudom miért akarnál visszemenni elõzõ életeidbe, én nem tartom jó ötletnek mert nem véletlenül vagy ott ahol vagy és éled azt az életet amelyiket éled.
de gond:P nyugodtan kifejthetnéd így névtelenül
A kérdező hozzászólása: Problémám akad elég, okom is lenne, ha nem gond nem fejtem ki, illetve bõven elmúltam már 18! :) Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, segítsgéget!
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek köszönöm, hogy válaszolt :) A másodiknak, meg hogy nem erre voltam kíváncsi!!!És minden ilyen ember kíméljen, aki nem tudja a másikat tiszteletben tartani!Köszönöm! Jöhetnek még tippek! :)
nem elsõnek hanem másidiknak bocsi

Van olyan cukorbeteg ember, aki nem tartja be az orvos által előírtakat? Diéta és egyebek?

Van köztetek ilyen, vagy ismertek olyat, aki nem tör?dik a cukrával, holott tudja, hogy beteg?

Legjobb válasz: Aki paleolit étrendet tart, annak nem kell inzulin és gyógyszer. A cukorbetegség visszafordítható folyamat, nem kötelezõ végigszenvedni vele az életet.

Aki paleolit étrendet tart, annak nem kell inzulin és gyógyszer. A cukorbetegség visszafordítható folyamat, nem kötelezõ végigszenvedni vele az életet.
Paleolit... ja, a c vitamin meg gyógyítja a rákot, ha teliholdkor fogyasztják, már majdnem elfelejtettem. Ilyet csak az ír le, aki soha nem látott még cukorbeteget közelrõl, és lövése sincs magáról a betegségrõl.
Én ismerek... Nem részletezem...
A nõvérem. Nem diétázik, a gyógyszereit sem szedi rendesen. Elõbb-utóbb baj lesz.
A kérdező hozzászólása: mostanában elég sok ilyet hallok, a környezetemben is van ilyen ember. õ gyógyszert szed, de úgy tudom emellett diétázni is kellene. kicsit fura, hogy ennyie nem figyelnek oda a cukorra.
Apukám volt ilyen. Szedte a gyógyszereket, de nem tartotta be a diétát és ivott is rendszeresen. Baj lett belõle :(
Most viccelsz ugye?Van-e olyan? Van bizony:a cukorbetegek 80%-a. Akinek nincs normál vércukor értéke a terápiától az nem tartja be. (EÜ dolgozó, cukorbeteg szülõkkel)
A kérdező hozzászólása: közeli rokonom szenved hasonló betegségben, próbáltam a lelkére beszélni, de nem igazán hatja meg. Persze, felnõtt ember, azt csinál, amit akar. Nem is igazán törõdik, nem méricskéli a cukrát. Ha már ennyien válaszoltatok, még egy kérdésem lenne. Tudjátok esetleg, hogy étkezés után, mikor a legmagasabb a vércukorszint? Egy órával, féllel, kettõvel? Mikor a legjobb megmérni? Csak azért kérdezem, mert hátha rá tudnám venni, hogy kicsit törõdjön vele, és így legalább látja, hogy valamelyest utána is jártam a témának, nem tûnik csupán csak "okoskodásnak":) . Köszönöm!
anyámék szomszédjában most halt meg egy apuval egyidõs férfi, cukorbeteg volt, de nem foglalkozott vele és ivott is - elõször "csak" a lábát vágták le a cukorbetegség miatt, aztán ... :( a nagyapám szintén cukorbeteg, neki egyszer annyira magas volt a cukra, hogy azt mondta a doki, csoda, hogy nem vakult meg - õ azóta szépen méri, és odafigyelnek a cukorszintre

Van olyan (felnőtt) ember, aki idegen nyelvű környezetben sem tudja megtanulni azt a nyelvet?

Legjobb válasz: Ha nem elég motivált, akkor nem fogja megtanulni. Azt azonban el tudom képzelni, hogy hosszú évekig nem tud beszélni azon a nyelven, mert az átlagosnál rosszabbak a nyelvi képességei.

Ha nem elég motivált, akkor nem fogja megtanulni. Azt azonban el tudom képzelni, hogy hosszú évekig nem tud beszélni azon a nyelven, mert az átlagosnál rosszabbak a nyelvi képességei.
Szerintem nincs. Maximum nyelvtanilag nem beszél majd helyesen és nem beszél választékosan. De boldogulni fog.
Az emberek többsége csak olyan szinten tanul meg egy idegen nyelvet, amennyire erre szüksége van. Aki pl. munkás egy idegen országban, az kb. annyira tanulja meg a nyelvet, amennyire ez a munka közben szükséges (tõmondatok, néhány káromkodás). Egy idegen országban mûködõ egyetemi professzor meg magas szinten megtanulhatja, de a kiejtése neki sem lesz tökéletes, mert erre nincs is szüksége. A kiejtés egyébként az, amit még azoknak sem tud 1-2%-nál nagyobb része tökéletesen megtanulni, akik amúgy felsõfokon, választékosan, helyesen beszélnek.
Két embert is ismerek akik huszonéve élnek idegen nyelvi környezetben és cirka harminc szót tudnak azon az idegen nyelven.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!