Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amivel műbőrt (1 db)

Van olyan festék, amivel műbőrt (pl. cipő) le lehet festeni?

Legjobb válasz: Nagyobb városokban vannak "bõr és cipõkellék" boltok. Ott tuti lehet.

Nagyobb városokban vannak "bõr és cipõkellék" boltok. Ott tuti lehet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan és mivel tudnám a 10cm es szivacsomat80x200x10 cm-es 5cm re ketté szelni?

6

A Stihl MS291-nél lehet valahol olajozást állítani?

Mert én úgy érzem hogy nem olajoz eléggé, a láncon alig lehet érezni az olajozást, és a fán is.
valamennyire olajoz mert fogy a olajtartályból. Vagy ez normális ?
köszönöm.

3

Miért zúg a vízvezeték?

Panelban lakunk. Kb. 2 hónapja kezdődött, ha valahol kinyitják a csapot, akkor az egész házban lehet hallani, hogy zúg, búg, rezeg a cső. Főleg éjszaka nagyon zavaró. Mitől lehet? Hogyan lehet javítani?

3

Hol lehet venni műanyag lambériát?

Elsősorban Salgótarjánban vagy Szécsényben (esetleg Nógrád megye). Ha minden kötél szakad valami online bolt?

2

Lehet házilag kályhát csinálni?

Nem cserépkályhára gondoltam, hanem vaskályhára, vagy mobil kandallóra. Szeretnék csinálni, vennék vasat összehegeszteném, esetleg üvegesre csinálnám az ajtaját. Meg lehet csinálni otthon egy kis szerény műhelyben??

5

Milyen motorindító kondenzátor? Többi lent

Van egy kb 51 éves szalagfűrészem amin egy 1956os 380/220 villanymotor van.220v-ra van kötve és úgy oldották meg az indító kondenzátort hogy nem kondit raktak hanem egy bakelit lapra felcsévéltek vastag rézhuzalt és ez az indítója.Szépen működik is,indítsa rendesen.
Csak kíváncsiságból érdekelne hogy milyen módon működik ez az egész?Egy egyszerű rézdrót hogy veselkedhet kondenzátorként?

5

Egy ilyen csavarnak mennyibe kerül darabja? (link)

55 mm hosszú és 10 mm széles.

4

Üvegpoharat mivel ragasszam össze?

Letört egy darab a kedvenc poharamból, ami pótolhatatlan és számomra fontos, szeretném még használni. Milyen ragasztót használjak, hogy ne legyen káros az egészségre, ne oldódjon ki stb. ?

2

3szor 10 Amper van a házban amit vettem! Kevés pénzem maradt miután kifizettem amiket kellett. Ez a 3szor 10 elbír egy mosógépet vagy egy villanytűzhelyt?

Persze nem egyszerre használnám őket! Odafigyelnék, hogy ne menjen minden elektromos eszköz egyszerre! Majd ha lesz pénzem akkor természetesen bővítek!

9

Munkapadot használt már valaki? Workmate és tsai. Milyen tapasztalatai vannak ezekkel?

Tervezek valami munkapadot készíteni, ami hasonló a workmate-hez. Hasonlóan működne a fedőlapja, két menetes orsóval, de nem fémből, hanem fából készíteném el. Valakinek van tapasztalata ezekkel a gyári munkapadokkal akár jó, akár rossz? Mi az amit jobban is meg lehetne oldani rajtuk? Mi az ami hülyeség, vagy mi az ami nagyon hiányzik róluk? Kb 5e Ft-ért lehet fémet venni, de azok nekem nem igazán tetszenek, viszont a mozgatható tetejük, amelyek szorítóként funkcionálnak azok nagyon tetszenek, és sokszor jól jönnének.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!