Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amivel a felesleges nem (5 db)

Van olyan program amivel a felesleges nem használt fileokat, progikat törli a gép?

Ha van ilyen progi irjatok párat köszike..

Legjobb válasz: igen, tempcleaner a neve, pont a temporary-ideiglenes fájlok törlésére való!

igen, tempcleaner a neve, pont a temporary-ideiglenes fájlok törlésére való!
Én CM DiskCleaner-t használok erre a célra. http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/CM-Dis..
Easy Cleaner vagy a CC Cleaner progit töltsd le
Ha nem a regisztrációs adatbázis rendbetétele a cél, hanem programeltávolítás, akkor a revo uninstaller vagy a zsoft programot ajánlom. Ingyenesek és magyarul is "megszólalnak". http://usite.hu/dl.php?id=920&i=2 http://usite.hu/dl.php?id=170&i=2

Van olyan program ami a feleslegesen futó programokat leállítja? Mert nekem a játék közben akadozik a gépem, nem tudom miért. Nem töltök le semmit se. Van ilyen program?

Legjobb válasz: Van ilyen :http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/game-booster1.html Azért csodát ne várj tõle. A Startmenübe ird az ablakba, hogy "msconfig", majd az automatikusan ind. fülön vedd ki a pipát az elõl amire nincs szükséged. Ha valamelyikrõl nem tudod 100% ig, hogy micsoda akkor inkább ne piszkáld. A végén restart.

Van ilyen :http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/game-booster1.html Azért csodát ne várj tõle. A Startmenübe ird az ablakba, hogy "msconfig", majd az automatikusan ind. fülön vedd ki a pipát az elõl amire nincs szükséged. Ha valamelyikrõl nem tudod 100% ig, hogy micsoda akkor inkább ne piszkáld. A végén restart.
Ctrl-Alt-Del, feladatkezelõ... A felesleges taszkokat szépen ki lehet lövöldözni. Csak tudni kell, melyiket nem érdemes...
Helló :) ha olyat kapcsolok ki amit nem érdemes akkor mi történhet??
Akkor valami nem fog mûxeni, aminek kellene...
Vagyis nagyon nem jó ha olyat kapcsolok ki amit nem kéne... :/ És ha véletlen olyat kapcsolok ki?? Újra kell rakni a gépet hogy jól mûködjön? Honnan tudjam hogy mi jó és mi nem??
Akkor visszakapcsolod. Vagy újraindítod a gépet és elindítja magának, ami kell neki.
rendben köszi :)

Van olyan fogyasztószer ami nem hasmenés formájában próbál meg szabadítani a felesleges kilóktól?

ha igen,mi a neve?hol lehet kapcsi? és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Hasmenéssel nem lehet TESTZSÍRBÓL fogyni. Vizet, ásványi anyagokat és vitaminokat veszíthetsz. L-carnitin jó dolog, de pusztán ettõl még senki de senki nem fogyott le. Aerob sportok+ ésszerû diéta égeti a zsírt. Az ember anyagcseréje címû óráról ne hiányozzon az, aki elégedetlen a súlyával. :S Újabb bámulatos kérdés, mint itt annyiszor...

Hasmenéssel nem lehet TESTZSÍRBÓL fogyni. Vizet, ásványi anyagokat és vitaminokat veszíthetsz. L-carnitin jó dolog, de pusztán ettõl még senki de senki nem fogyott le. Aerob sportok+ ésszerû diéta égeti a zsírt. Az ember anyagcseréje címû óráról ne hiányozzon az, aki elégedetlen a súlyával. :S Újabb bámulatos kérdés, mint itt annyiszor...
Utolsó válaszoló vagyok, elnézést az utolsó mondatomért, elkerülte a figyelmemet kérdésedben a NEM szó... Bocs. Hogy hol lehet "kapcsi" azt viszont nem tudcsi.:S
Igen van! Pl Lkarnitin de ez csak akkor segit ha sportolsz is mellette, a másik a bioCLA ez sport nélkül is segit, de a legjobb ha elõször tartasz egy kis méregtelenitést és ésszerûen eszel. Azt viszont tudom mondani hogy mindenképp sportolj is egy kicsit, mert ha csak sziplán lefogysz akkor mindened csak lógni fog és soha nem leszel elégedett. Ja és közben nem árt ha a bõrödre is odafigyelsz, mert sokat számit az is.
Nem lehet kapni, egészségkárosító, és hülyeség. Tisztítóteákat lehet kapni, illetve szûztea, zöld tea segítenek a fogyásban.
Elsõ válaszoló vagyok, én is csak most vettem észre a 'nem' szócskát:D Elnézést.


Van a babátoknak olyan játéka, ami egyáltalán nem érdekli, és felesleges volt megvenni?

Legjobb válasz: szinte csak olyan van.. . bezzeg amit én csináltam mackósajtos dobozból rizzsel, azt imádja rázni, nyúzni. a 12 ezres körforgóra rá sem nézett, e az általam papírból készített, festett, virágos forgót imádta.

Utolsó, addig örülj, míg a zongora nem érdekli, az én fiam 2 és fél éves, és már hányszor eldugtam azt a r....t zongorát, mindig megtalálta... :) Nálunk igazából nincs, mindennel játszik. Bár néha csinálok olyt, hohy ha túl sok a játék elöl, akkor felét elrakom, kis idõ múlva meg csere, és annyira örül a másik felének, mintha új lenne...
szinte csak olyan van.. . bezzeg amit én csináltam mackósajtos dobozból rizzsel, azt imádja rázni, nyúzni. a 12 ezres körforgóra rá sem nézett, e az általam papírból készített, festett, virágos forgót imádta.
ez is azt bizonyitja , hogy nem kell drága játélkot feltétlenül venni.persze, biztos hozzák a rokonok is.tök jó dolgokat lehet csinálni pezsgõtablettás dobozból, meg ahogy irtad-mackósajtosból.
Természetesen van és még lesz is!Mindenkinél van ilyen :)
Ez teljesen gyerekfüggõ. Rengeteg olyan játékunk van , amire a nagy rá sem nézett, vagy utálta, a kisebb meg órákig elbíbelõdik vele. Nem igazán tudok olyat mondani, ami abszolút felesleges volt.
Persze hogy van.3éves lányom van. Ami teljesen hidegen hagyja az a mesélõ béka, zongorája, táncoló dóra baba mondjuk ez menõ volt pár hétig neki mikor vettük.
Ez így igaz ahogy írják, hogy a kézzel gyártott dolgok ezerszer jobban érdeklik mint a drága 10000 ft-os játék.Én is minden [email protected] megveszek ami megtetszik és gondolom hogy örömét leli benne.Aztán átmegyünk anyumékhoz és õ amit kreált játékot ami csörög zörög azzal persze naphosszat eljátszott.Imádja a flakonokat, színes kupakokat felfûzve és pl joghurtos dobozba egy csengettyû beletéve.Az a joghurtos doboz ami kehely fazonú, talán fekete és kettõt egymásra fordított benne a csengettyûvel amit annó a karácsonyfáról leszedett.Most 19 hónapos és még mindig szívesen játszik vele évek óta.Elsõ válaszoló voltam :)
Akad...elektromos hinta....utalta... A tobbi kozott vannak olyanok amik meg nem erdekli neha a kezebe veszi de nem koti le. Pl a plussok meg teljesen hidegen hagyjak. 8 honapos amugy...
A kérdező hozzászólása: Kihagytam a kérdésbõl: Mi az? :D
olyan nincs, amit felesleges volt megvenni. rengeteg játéka van, de mindig mással játszik, nincs olyan, amit a kezébe se vesz.

Még van időm vásárolni, míg a baba meg nem érkezik. Volt-e nálad olyan felszerelés, amit nem vettél meg, mert először feleslegesnek tűnt, de utóbb kiderült, hogy kell?

Vagy volt-e olyan, amit azóta is bánsz, mert nem vettél, vagy nem tudtál megvenni vmilyen okból?

Legjobb válasz: Egy apróság jutott eszembe: nem vettünk cumitartó dobozt a bébihordójára az elején, aztán mindig össze-vissza rakosgattuk a cumiját, hogy el ne hagyjuk. 2 hét után azt is beszereztük, így ez a dolog kényelmesebb lett. Fölöslegesen megvett dolgokat inkább fel tudnék sorolni :-)!

Egy apróság jutott eszembe: nem vettünk cumitartó dobozt a bébihordójára az elején, aztán mindig össze-vissza rakosgattuk a cumiját, hogy el ne hagyjuk. 2 hét után azt is beszereztük, így ez a dolog kényelmesebb lett. Fölöslegesen megvett dolgokat inkább fel tudnék sorolni :-)!
Mellszívóóóóóó!!!!!!:) )))))
Kis müanyag tálkák, amibe hirtelen beledobtam a kakis-pisis pelust a pelenkázón, a másikba volt beleállitva az alkoholos üveg, hintõpor, fülpucolós doboz, popikrém, a harmadik tálka a fürdõben volt, abban kevertem ki a fürdetõkrémet, na meg ott is volt kakispelustartó tál....
Játszószõnyeg nagyon bevált, elfordulásgátló párna szintén jó ötlet volt amíg ki nem nõtte a Kislányom biztonsággal fektettem bele.Mûanyag elõke (sokat mostam a textlit és bizony nehezen jönnek ki a makacs foltok) Amit nem használunk az a babaörzõ légzésfigyelõ funkciója (téves riasztások miatt és hogy állandóan pittyeget) talán ebbõl egy kevésbé modern is elég lett volna. Boldog babázást kívánok!!
10 textilpelust vettem, ezt kiegészítettük 30 db-ra.; 5-6 bodyt vettem, ez nem volt elég, így mikor megszületett vett a férjem még vagy 10-et a méretében, sima pamut, "auchnosat", amit nagyon hamar kinõtt.
Szia! Cumitartólánc...amikor viszem le a lépcsõn, hogy megyünk sétálni, fixen kiköpi a cumiját:) Orrszívó. Zsákok: amíg nagyon béna voltam, õ meg nagyon össze volt gömbölyödve, nagyon könnyû volt zsákba bújtatni. vannak vékonyabb típusúak is:) A falra mi matricákat tetünk. Lehet venni minden nagyáruházban (építõsben) ilyen dekor matricákat. A mienk Némós. Imádja. Mellbimbóre krém. Meglepõen sok textilpelus megy el a büfikre ilyenekre. A pólyát én bánom, hogy nem vettünk...gyakran kellett plédbe pólyálni, mert a kis kezeitõl, ahogy kalimpál velük megijed. nem tudja, hogy az az övé, és totál bepörög (alvás helyett). Mi útólag tettünk a kocsiba ilyen napvédõt. Most ennyi jut eszembe! Boldog babázást!
A kisfiam 3 hónapos és éppen most tapétázunk, mert mi naivak egyszínûre kifestettük a szobácskáját. Hááát nagyon unta, ezért most nagy macimintásra cseréljük le. Megmutattam Neki és elkezdett hozzájuk "beszélni":) )) Még a zenélõ körforgó jutott eszembe, valamint a pihenõszék - nekünk nagyon bejöttek. Lázmérõbõl elég a hajlítható végû digitális, kb. 1.000 Ft, mert a fül és homlok hõmérõk pontatlanok. Nekünk nagyon nem jöttek be a belebújós fejû vastagabb pulcsik - ezért elõl gombolhatóakat, ill. zippzárosakat vettünk.
Amit megvettem elõre, és azt gondoltam áá nem is annyira fontos és mégis nagyon szükséges: BÉBI-MANIKÜRKÉSZLET A babáknak nagyon gyorsan nõ a körmük és kétnaponta vágni kell hogy ki ne karmolja az arcocskáját:)
kenguru, gondoltam ráérek majd ha ül.. de van újszülötteknek való is, a babakocsin kívûl kell még egy hordozó. Illetve csak két takarót vettünk neki, az kevésnek bizonyult. más hirtelen nem jut eszembe.
Szia! Én a pólyával jártam így. Világ életemben pólyaellenes voltam, a kölcsönkapottat is visszaadtam, mondván nem a múltszázadban élek. De amikor megszületett a kisfiam, és a kórházban csak pólyában és egy bodyban volt, rájöttem, hogy jó ötlet. Nagyon könnyû volt fogni, tartani, és még melegítette is. Amikor mentünk haza a kórházból, az elsõ dolgunk az volt, hogy a bababoltba beugrottam egy hagyományos pólyáért. 3 hós koráig abban aludt, nagyon jó dolog volt:) Hirtelen ez jutott eszembe:)
10 textilpelus és body kevésnek bizonyult, mellszívó, infacol - könnyebben böfizik, cumitartó, eldobható pelenkázó alátét - ez nagyon jó, mert ha utaztok is hasznos és ha otthon baleset történik, csak kidobod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!