Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amivel a felesleges (16 db)

Van olyan program ami a feleslegesen futó programokat leállítja? Mert nekem a játék közben akadozik a gépem, nem tudom miért. Nem töltök le semmit se. Van ilyen program?

Legjobb válasz: Van ilyen :http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/game-booster1.html Azért csodát ne várj tõle. A Startmenübe ird az ablakba, hogy "msconfig", majd az automatikusan ind. fülön vedd ki a pipát az elõl amire nincs szükséged. Ha valamelyikrõl nem tudod 100% ig, hogy micsoda akkor inkább ne piszkáld. A végén restart.

Van ilyen :http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/game-booster1.html Azért csodát ne várj tõle. A Startmenübe ird az ablakba, hogy "msconfig", majd az automatikusan ind. fülön vedd ki a pipát az elõl amire nincs szükséged. Ha valamelyikrõl nem tudod 100% ig, hogy micsoda akkor inkább ne piszkáld. A végén restart.
Ctrl-Alt-Del, feladatkezelõ... A felesleges taszkokat szépen ki lehet lövöldözni. Csak tudni kell, melyiket nem érdemes...
Helló :) ha olyat kapcsolok ki amit nem érdemes akkor mi történhet??
Akkor valami nem fog mûxeni, aminek kellene...
Vagyis nagyon nem jó ha olyat kapcsolok ki amit nem kéne... :/ És ha véletlen olyat kapcsolok ki?? Újra kell rakni a gépet hogy jól mûködjön? Honnan tudjam hogy mi jó és mi nem??
Akkor visszakapcsolod. Vagy újraindítod a gépet és elindítja magának, ami kell neki.
rendben köszi :)

Elkezdtem nézegetni a babadolgokat, hogy mit kell majd vennem. Van olyan amit másként csinálnátok? Amit felesleges volt megvenni vagy más jobb lett volna?

Tapasztalataitokat el?re is köszönöm! Igaz még csak 18 hetes vagyok, még nem vásároltam, de már felmérem a terepet, mib?l milyet érdemes venni.

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat. Na igen, nehéz babakocsit találni. Jó árban is legyen de az elvárásoknak is megfeleljenek...

Hintánk nekünk is van, szeretjük. A Pampers nem jött be. Amit nem vennék meg (és megvettem): állványos fürdetõ. A kád kicsi és tele van "buckával", emiatt a 2. nap kiutáltam és számûztem a padlásra. Helyette vettünk egy olcsó, hagyományos nagy babakádat, imád a lányom pancsolni benne! Az állvány része csak "lomtárnak" való, mindent odaraktam, ami éppen nem kellett, a pelenkázó részét meg egyszer sem használtam. 2 hét után a kádja után ment. :) Hûtõrágókát sem vennék, olyan vastag, h a gyerek utálja a szájába venni. Kádba hõmérõ. Soha nem használtuk. Alkarral "mérem" a hõfokot. Kabátok. Nem használtuk a télen, helyette inkább zsákot v overállt, a kabátokból mindig kinn volt a dereka. Körömcsipesz. Nem vettem, de szemezgettem vele: Pelenkázószekrény. Helyette vettem egy kiságyra rakható lapot, amíg pici volt azon pelenkáztam, most meg ahol érem. :) Fejlaposodás ellen párna. Helyette pelenka, szép kerek a kicsi buksija. Bölcsõ. Jó vásár volt: mei-tai, játszószõnyeg, sterilizáló, légzésfigyelõ, bébiõr, összehajtható pelenkázó nemtudomhogyhívják, a kocsi aljába szoktam betenni, a múltkor vásárláskor jó szolgálatot tett; mellszívó, bimbóvédõ, szopipárna, összezippzározhatós pléd, harisnyanadrág, talpas nadrágok (a zoknit lerúgja), kiságyra köthetõ zsebes tároló (varrattam), kifogó, orrszívó, mûanyag elõke. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat. Na igen, nehéz babakocsit találni. Jó árban is legyen de az elvárásoknak is megfeleljenek...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a további tapasztalatokat is! Most már biztos, rugiból és ruhából csak elöl gombolósat fogok venni :)
Nekünk extra érzékeny a fiam, ezért: -a mechanikus körforgó nem vált be, távirányítósra cseréltük, - kizárólag elõl gombolós, cipzárolhatós felsõket tudok ráadni sírás nélkül, - a gumis nadrágok nyomják a pociját, így olyanokat adok rá, ami olyan, mint a mi terhesnadrágunk - ez nem nyomja, - a babakocsinkat le kellett cserélni felfújható gumikerekûre, mert a mûanyag kerekû szétrázta a fejét és nagyon hangos is volt, és pamut belsejût vettünk most, - pelenkából sem érdemes betározni, ki kell tapasztalni, hogy mi jön be nektek (pampers nekünk nem vált be, csak a huggies) hirtelen ennyi 3, 5 hós anyuci
A kiságyra a forgó-zenélõ kütyü felesleges, nem is nézte a fiam.
Csak is az elöl gombos rugikat szabad venni ahogy az elõttem szólók írták. Jó sok textil pelus, mert az nagyon könnyen fogy. Babakocsiból mindenképpen nagyon könnyût vegyél, hogy ha mentek valahova fel tud rakni a buszra pl. Én amit megbántam, hogy vettem sterilizálót, mert, hogy én szoptatok. Amit meg majd a következõ gyerekemnél venni szeretnék az egy mózes kosár. Ja és nekünk van bébi hintánk az egy nagyon hasznos cucc szerintem azt is nézzél. Vegyél elõre is cumikat, hogy a korházba is legyen már.
Ez az elöl gombolós rugi tényleg jó ötlet! Sokban megkönnyíti az öltözést. (+ az átlapolós body)
Ami teljesen felesleges volt, az a babaolló. Mindenre jó, csak körömvágásra nem. Pelenkából érdemes néhány darabot kérni anyukáktól kipróbálásra, mert nem mindegyik válik be. Nálunk a Pampers nem jött be, a Libero nagyon jó volt. Babakocsit is vettünk, de utólag már másmilyent vennék. Érdemes ismerõsök babakocsiját kipróbálni, pl befér-e a liftbe, mennyire nehéz! Ezek apróságok, de fontos dolgok! Amit lehetett én kölcsönkértem, pl babamérleg, kenguru, szopi párna. Ezzel is spóroltam. Legkisebb méretû ruhákból csak néhányat szabad venni, mert aki jön babalátogatóba, az mind a legkisebb méretet hozza. Hirtelen ennyi jutott az eszembe. 2 gyermekes anyuka
Helyesebben: kevés ruha is elég:-) Bocs.
Elég kevés ruha, mi és a rokonságunk túlzásokba estünk. Ezt tényleg át lehet és kell is gondolni, mert van, ami még egyszer sem volt a babán, de már kinõtte. Én elfogadtam, ha barátnõim ajánlottak fel ruhákat, pedig ez már a harmadik babám. Könnyebb kezelhetõ és tolható babakocsi, ez még nagyon fontos.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon szépen köszönöm Nektek is!! Sok hasznos dolgot tudtam meg. Pl én is Avent-es kézi mellszívót néztem... :) Nagyon jó babázást kívánok Nektek! :)


Van olyan program amivel a felesleges nem használt fileokat, progikat törli a gép?

Ha van ilyen progi irjatok párat köszike..

Legjobb válasz: igen, tempcleaner a neve, pont a temporary-ideiglenes fájlok törlésére való!

igen, tempcleaner a neve, pont a temporary-ideiglenes fájlok törlésére való!
Én CM DiskCleaner-t használok erre a célra. http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/CM-Dis..
Easy Cleaner vagy a CC Cleaner progit töltsd le
Ha nem a regisztrációs adatbázis rendbetétele a cél, hanem programeltávolítás, akkor a revo uninstaller vagy a zsoft programot ajánlom. Ingyenesek és magyarul is "megszólalnak". http://usite.hu/dl.php?id=920&i=2 http://usite.hu/dl.php?id=170&i=2

Van olyan program, ami játék közben leállítja a háttérben feleslegesen futó programokat?

Legjobb válasz: avg pc tuneup, van benne turbo mod, leállít elég sok játékhoz felesleges dolgot

avg pc tuneup, van benne turbo mod, leállít elég sok játékhoz felesleges dolgot
Advanced system care -ben alapból van turbó mód, az egyik kiegészítõje a game booster: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/game-booster1.html

Van olyan program Windows Phone 8. 0 ami torli a felesleges fajlokat?

Ha van mi a neve?

Legjobb válasz: Milyen felesleges fájlokra gondolsz? Ha törölsz valamit azt törli. Memóriát pedig nagyon jól kezeli.

Milyen felesleges fájlokra gondolsz? Ha törölsz valamit azt törli. Memóriát pedig nagyon jól kezeli.
A kérdező hozzászólása: jah csak azt hittem hogy van mind androidra is mert meg nem ismerem anyira a windows phonokat most baratkozok csak veluk! azert koszi az infot!

Van olyan dolog, amit a babavárás idején megvetettek és később felesleges pénzkidobásnak bizonyult?

Legjobb válasz: Azért nem biztos, hogy ki kell ezeket lõni! Az enyém pl. imádja a játszószõnyeget, én pedig nem merném felnõtt ollóval vágni a körmét. Persze ez az én bajom, ügyetlen vagyok. Ami nálunk tök feleslegesnek bizonyult, azok a 68-as rugdalózók. Most hord ilyen méretet, de egy szál bodyban van, meleg neki a rugi. Szóval szerintem ne nagyon vásároljatok be neki nagyobb méreteket elõre.

A babkocsin akartam spórolni: vettem egy használtat 25 ezerért. Kicsi lett a kereke, itt Érden nem tudtam használni. Vettem egy nagykerekût akciósan 25 ezerért, nem fért a csomagtartóba, csak, ha kiszereltem a kerekét... Vettem egy esernyõre csukhatót, olyat, amiben aludni is tud, mert merev és állítható a hátoldala, 37 ezerért. Na ez bevált. Ha az egészet összeadom, simán megvehettem volna azt amit legelõször kinéztem, sokfunkciós, hordozós, nagykerekû, összecsukható 60 ezerért. Tehát, gondold át, mire és hova fogod a babakocsit használni, mert elég nagy befektetés.
Bár nem nagy kiadás, de ide tartozik a vízhõmérõ. Ki se bontottuk.
Azért nem biztos, hogy ki kell ezeket lõni! Az enyém pl. imádja a játszószõnyeget, én pedig nem merném felnõtt ollóval vágni a körmét. Persze ez az én bajom, ügyetlen vagyok. Ami nálunk tök feleslegesnek bizonyult, azok a 68-as rugdalózók. Most hord ilyen méretet, de egy szál bodyban van, meleg neki a rugi. Szóval szerintem ne nagyon vásároljatok be neki nagyobb méreteket elõre.
Terhesen megvettem egy halom rágókát, mert olyan jópofák voltak. Aztán a fiam egyszer sem rágta õket. Eleve késõn kezdtek el jönni a fogai, meg nem is akart rágcsálni akkor sem.
Szia! Igen, volt. Tulajdonképpen nem volt felesleges, csak rossz választás volt. A kézi mellszívó. Pár hónap szoptatás után hirtelen nagyon elkezdett apadni a tejem, és ezerrel elkezdtem fejni minden szoptatás után, éjszaka is felkeltem 3 óránként. Ezenkívül csináltam naponta a 7-7-5-5-3-3-1-1-es fejést is. Tisztára vörösek voltak a csuklóim, és mozdítani nem tudtam az ujjaimat, annyira fájtak Valószínû, ínhüvely-gyulladást kaptam. A párom annak idején elektromosat akart rendelni, de én mondam, hogy túl drága, és nekem a kézi is ugyanolyan jó lesz. Hallgatnom kellett volna rá... Üdv, és szép napot, jó egészséget!
Szerintem alapvetõen rendezzétek be a szobát, tehát a nagy dolgokat mindenképpen vegyétek meg (ágy, matrac, pelenkázó, kiskád, bébiõr+légzésfigyelõ, pelenkavödör), az apróságok pedig úgyis útközben derülnek majd ki. Mindent úgysem tudsz megvenni, hetente jön majd, hogy még ez kellene, az kellene stb. 7 hónapos, kizárólag szoptatott kisbabám van, de látszik, hogy mindenkinél más jön be. Mi pl. vettük és használtam is ezeket: babacsipesz, rágókák, kézi mellszívó, sterilizáló, 1db cumisüveg víznek, bimbóvédõ (átmenetileg 2 hónapig használtam ezt is, most 3 hónapja megint anélkül szoptatok), látod, mások meg ezeket feleslegesnek tartották... Viszont amit nem használunk, az a babágynemû (paplan és párna sem kell). Képtelenség betakarni az izgõ mozgó babát, így hálózsákot használunk. Fejvédõ kell, baldachin csak addig, amíg magától le nem szereli... :) )
Nekem a kis szájú cumisüveg lett felesleges. Sosem használtam, mert nem tudtam elmosogatni normálisan. A széles szájú cumisüveg jól bevált. A körömvágó kisolló a lányomnál jól mûködik, a fiamnál nem. A ruhák vásárlásánál figyelj a baba kényelmére, ne a ruha aranyossága legyen a döntõ. Van olyan matrózruhánk, amit egyszer feladtam a gyerekre és le is vettem, mert nyomta a hátát. A gyerekágynemût is megvettük még nem használtuk.
Nekünk nagyon bevált a babaolló. NUK-ot vettem, de simán le tudom vágni vele a kis körmét. Feleslegesnek a kézi mellszívó bizonyult. Nálam semmit nem ért. És sok "menõ" kis divatos, felnõttes ruci, aminek jórészét kaptuk, vagy turiban vettem neki. Gondolok itt pl. a kis kapucnis melegítõfelsõkre 50-56 méretben. Akkor tudtam ráadni ha kimentünk, de nem használtuk ki egyáltalán.
cumisüveg sterilizalo, ragokak, cumisüveg melegitö, kenguru nekünk nem valt be, , legzesfigyelö megvettük majd 50000ft ert es nem is hasznaltuk, el is adtam felaron.
4-ik vagyok. A saját körömollónkkal vágtam, sose volt gond éls nagyon szépen le tudtam vele vágni a körmeit. A babaollóból vettem párat de mind életlen és alig férsz a levágandó körömrészhez:-)
Vettünk és sosem használtuk:bimbóvédõ, cumisüveg, cumisüveg/étel melegítõ Nem vettünk de pótolni kellett:Mellbimbó ápoló krém, melltartó betét, viszont nekünk bevállt az ágynemû-garnitúra(nagyobb méret)még most is azzal alszik a kisfiúnk, és lapos párnája van.Valamint a kézi mellszívónak is hasznát vettem sokáig, és kényelmesnek találtam.egy kétéves, és egy 28h.még pocakban lévõ kisfiúk anyukája
Szia! Lekerekített végû kisollóval a legjobb vágni a baba körmét. De nem a mûanyag babaollókkal! Én dm-ben vettem rendes acél kisollót, csak nem hegyes a vége. Könnyû használni, secperc alatt kész vagyunk vele. Amit feleslegesen vettem: bimbóvédõ, premaxx hordozó. Kézi mellszívót is felesleges volt venni, lecseréltem elektromosra. Játszószõnyeget ajándékba kaptunk, de minek.... :P Ami kellett volna: ugye elektromos mellszívó, és még több textilpelenka és tetra kifogó.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket. Szóval megfontolandó a cumisüveg (bimbóvédõt nem is akartam, ha szükség lesz rá, majd veszünk). Akkor játszószõnyeg, ágynemû is kilõve. Utolsónak: akkor mivel célszerû a baba körmét vágni? Sima csipesz?
körömvágó olló és babacsipesz. A világ legfeleslegesebb dolgai!!
Amirõl én sem tudtam, hogy felesleges lesz: tejes, teás cumisüveg (csak szopizott, utána egybõl pohárból ivott), játszócumi - kiköpte, nem kellett neki. Játszószõnyeg - míg elfért benne, nem tudta értékelni, mire tudta értékelni, nem fért el benne. Hiperszupermenõ játékok (szerencsére nem vittük túlzásba) - 8 hónapos, de még mindig a használati tárgyakkal van el a legjobban (fülhallgató, távirányító, zipzár, textilpelus) és a játékokon lévõ fehér címkével :)
Olyan dolgok jutnak eszembe, amirõl nem lehetett elõre tudni, hogy nem fogjuk használni: cumisüvegek (egyes cumival) és bimbóvédõ. Jaaa, tényleg, amit másodszorra nem vennék meg: ágynemû garnitúra! A párnáját azóta sem vettem elõ, a paplan részét a járókába teszem, amikor a járókabetétet mosni kell, de másra nem használom.
Szerintem is a nagyobb, drágább dolgokat kell elõször beszerezni.Ágynemû, bébiõr nekünk is felesleges volt.Viszont már a második babánknál használjuk a légzésfigyelõt, a Canpol baba körömvágót.Az elsõnél kellett mellszívó, elektromosat vettünk, most a kicsinél elromlott kellett egy, most kézit vettünk.Nekem ez is bevált.Babakocsival mi is a harmadiknál tartunk.Nem szabad drágát venni, mert használat közbe derül ki hogy még se jó, meg kimegy a divatból is :) Mert hát a babyknél nagyon megy a flanc mindenben ... Fõleg falun...
felesleges nincs
Lakásban nem hiszem.Viszont ha van Ny-i vagy D-i fekvésû ablakod, akkor a párkányon, jobb esetben erkélyen balkon ládában tökéletesen nevelhetõ.Én magot februárban szoktam ültetni cserépbe, balkon ládába.A szobában hagyom egész áprilisig, mikor a palántákat már az ablakban illetve erkélyen tartom.
Bocsi, elfelejtettem megemlíteni, hogy a paradicsomról beszéltem. :)
Van ilyen zödség pl sindling (metélõhagyma) megnõ télen is az ablakban. Paradicsom az aligha mert kevés hozzá a fény hacsak nem egy üvegházban élsz.

Van olyan program ami blokkolja a feleslegesen futó programokat a laptopon? És ingyenes

Program

Legjobb válasz: Nincs,a gép honnan tudná neked mi a felesleges vagy a fontos?

Nincs, a gép honnan tudná neked mi a felesleges vagy a fontos?
Levis jól mondja, a gépen az fut amit a gép automatikusan indított el, vagy te magad indítottad. Vannak olyan service-ek amiket le lehet állítani, de ehhez olvass utána alaposan, hogy mik nem fognak menni ezek után. Pl. leállíthatod az indexing service-t, de akkor elfelejtheted a keresést a gépeden. A windows defender segít abban, hogy meg tudod nézni az automatikusan induló progikat amiket le is tudsz tiltani. Ez pl. az adobe updater estében jön jól, amit más módon nem lehet blokkolni, folyton visszarakja magát a startupba.
nincs
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!! :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!