Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amit kimondottan a (18 db)

Mindegy, 8g -os Arctic mx-2 jó ár-érték aránnyal rendelkezik.
legolcsóbb is tökéletes
Ha egy mód van rá, ne fémtartamút, mert ha valami balul sül el a pasztázáskor, lehetnek belõle gondok.
Az olcsó is mûködik, csak akkor pár fokkal melegebb lesz a cpu. Azonkívül szempont lehet, hogy mennyire ragad, milyen könnyen kenhetõ. MX-2 jól kezelhetõ nem olyan drága(250 ft/g), és hatékonyan segíti a hûtést.

Van olyan tea, amit kimondottan a terhesség alatt is lehet fogyasztani?

Legjobb válasz: Szerintem bármelyiket, csak ezt is minden mást, mértékkel. Én ugyanazt a teát iszom, mint eddig (Earl Grey), persze van benne koffein, de azért az nem olyan veszedelmes mennyiség. Az orvos nekem azt mondta, hogy nyugodtan teázzak, kávézzak, mert folyton fáradt vagyok. De ha ennyire koffein mentesíteni akarod magad, igyál csipkebogyót, kamillát, vagy gyümölcsteákat (persze nem a filteresre gondolok, hanem olyanra, amiben témyleg gyümölcsdarabok vannak).

Szerintem bármelyiket, csak ezt is minden mást, mértékkel. Én ugyanazt a teát iszom, mint eddig (Earl Grey), persze van benne koffein, de azért az nem olyan veszedelmes mennyiség. Az orvos nekem azt mondta, hogy nyugodtan teázzak, kávézzak, mert folyton fáradt vagyok. De ha ennyire koffein mentesíteni akarod magad, igyál csipkebogyót, kamillát, vagy gyümölcsteákat (persze nem a filteresre gondolok, hanem olyanra, amiben témyleg gyümölcsdarabok vannak).
Igen, pl. a Hipp gyümölcstea.
szerintem igen.én a fiamnak már betoltott 3 ho után már adtam rizsakását meg ilyesmit.
Én is 4 hónaposan kezdtem és én is tejpéppel (tápszeres volt a fiam). Az én fiam ugyanis rengeteget evett és mégsem lakott jól a tápszertõl. Elõször csak pár kanállal adtam, aztán pár nap múlva már kiváltottunk egy étkezést tejpéppel. Amíg csak kóstolgatta, addig délelõtt adtam, amikor már kiváltott egy étkezést, akkor ez lett az uzsonna, így sokkal jobban bírta az éjszakát. Utána jött az alma, krumpli, sütõtök, répa, saláta, cukkini, cékla stb... közben még a babakeksz, illetve mivel nagyon szorulásos volt mandarin/narancslé.
Én 3, 5 hónaposan kezdtem almával. Kapta ezt 1hétig kb, majd kapott õszibarackot kb 3-4napig, majd kicsivel elmúlt 4hónapos és követte a krumpli, répa, sütõtök(ezt a 3 zöldséget rühelte, de addig addig próbálgattam amíg meg nem szerette persze szünetekkel, mára már nagyon szereti!) Majd jött az elsõ fõzeléke(alma-sütõtök-kumpli és társai, majd 5hónaposan bevezettem a szilvát, banánt, sárgabarackot(ebbõl csak ritkán kap). 5, 5hónaposan a csirkemellet! 6hónaposan a Cukkinit, spenótot , rizst. Ezeket mind nagyon imádja kombinálva fõzelékben! Most fog jönni a saláta fõzelék bevezetése :-).van hogy délelõtt kapja a gyümis tejpépet, van hogy uzsira, ritkán utolsó étkezésre! :-) remélem mindent leírtam! 6, 5hós fiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!!!


Van olyan kréme ezeknek a márkáknak (pl Biotherm, Lancaster, Lancôme, Estée Lauder, Bioderma, Chanel, többi lent) amit arcra és testre is lehet használni? Szóval kimondottan való mindkettőre.

Dior, Shiseido, Sisley, La Praire, vagy ezekhez hasonló márka

Legjobb válasz: miert jo az ha a testapolot az arcodra kened??? arcapot pedig testre kenni nagy luxus....szeintem e luxus termeket gyarto cegek nem hiaba keszitik kulon arcra es tesre termekeiket...meglepodnek..ha megis...

miert jo az ha a testapolot az arcodra kened??? arcapot pedig testre kenni nagy luxus....szeintem e luxus termeket gyarto cegek nem hiaba keszitik kulon arcra es tesre termekeiket...meglepodnek..ha megis...

Ismertek olyan kártyajátékot kicsiknek, amin kimondottan a KRESZ táblák vannak?

Én most fogok vizsgázni kresz-ből (nem magamnak kellene a kártya :D) és azóta a négyéves fiam állandóan a táblákkal van elfoglalva, bár korábban is érdekelte, de - ciki vagy sem -, korábban volt, amelyikről nem tudtam neki megmondani, hogy mit jelent pontosan. Most persze már tudom őket :) Azóta méginkább érdekli a dolog, múltkor legalább két km-t gyalogoltunk, hogy közben a táblákat nézegesse :) Na szóval, olyan kártyát keresek, amin a táblák vannak, amivel lehetne ilyen felismerős játékot játszani. Ismer valaki ilyet? Próbáltam neten keresni, de pont ilyet nem találtam.

Legjobb válasz: A www.egyszervolt.hu oldal gyerekeknek való. Az 5 éves fiam ott akadt rá a tábla felismerõ játékra. A traff parkban keresd. Azóta ügyesen felismeri az utakon is a kresz táblákat. Nézz utána.

A http://www.egyszervolt.hu oldal gyerekeknek való. Az 5 éves fiam ott akadt rá a tábla felismerõ játékra. A traff parkban keresd. Azóta ügyesen felismeri az utakon is a kresz táblákat. Nézz utána.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm szépen, ezek mind nagyon jók :)

Van olyan hajfesték, ami kimondottan blansolt hajra jó és nem dobja le olyan hamar a haj?

10 évig voltam fekete, most barnára váltottam, de foltos a hajam, mert keptelenseg volt leszedni rola a feketet. Felul vilagosbarna, kozepen csokibarna foltokban, alul meg fekete.

A, , jó éjt, , tápszerből van olyan fajta, ami speciális, vagyis kimondottan hasfájós babáknak lett kitalálva, csak ezekből csak sima van, ami nem speciális tápszer?

Sajnos nagyon hasfájós a kisfiam,ma már az 5. fajtát írta fel nekünk az orvos..és arra gondoltam,hogy ha már nem fog jól lakni a sima tápszerrel(most még elég)akkor adnék neki jó éjt tápszert,csak ha ezekből nincs hasfájós babáknak,akkor nem adok neki abból.Akkor majd kitalálok mást.Meg nem is tudom,hasfájós baba pl hogyan eszik tejpépet,ha már a tápszer is nagy hasfájást tud okozni?!A tejpép nem okoz még a tápszertől is erősebb hasfájást mivel sűrűbb és laktatóbb??Mert ha igen,akkor pl az én kisfiam majd nem ehet ilyeneket? 4 hós egyébként.

Legjobb válasz: Szerintem a jó éjt tápszer csak reklám. Én sokfélét kipróbáltam, nem vált be. De az 6. hóstól van, nem? Mecsek tea?

Szerintem a jó éjt tápszer csak reklám. Én sokfélét kipróbáltam, nem vált be. De az 6. hóstól van, nem? Mecsek tea?
A kérdező hozzászólása: Biogaia cseppet kap.A mecsek tea sztem nem segítene, egy hónaposan sem segített neki csak fokozta a hasfáját, mint ahogyaz az Espumizan csepp is meg az Infacol is. Tejpép már van 4 hós kortól is, de még nem tervezek adni neki egyenlõre, mert még eltelíti, csak ma elgondolkodtam ezen, hogy ha majd adni akarom neki, akkor majd nem adhatom, mert ezekbõl nincs speciális változat hasfájós babáknak?
Szerintem se túl jó megoldás a hasfájásos babáknak való tápszer, mert azokban megváltoztatják a szénhidrát összetételt, és az elég rossz a babának.

Van/volt olyan baba (ápolási) termék, babaruha stb. amire kimondottan sajnáljátok vagy valaha sajnáltátok a pénzt?

Mindene megvan a babámnak, amire szüksége van, több holmiból igyekeztem a legjobbat venni.

Legjobb válasz: Miért? Mi a legtöbb babaruhát kaptuk, vagy turkáltam. Egy-két új darab van csak, amit azért vettem, ha megyünk valahova, jól nézzen ki. Egyébként itthonra, leenni, lekakilni, összekoszolni jó az is. Overállból nekünk kettõ van egyébként, hátha ki kell mosni. Az egyiket bababörzén vettem, a másikat anyukám turkálta neki. Mind a kettõ csinos, megfelel a célnak. Én is nézegettem a gyönyörû, új, rózsaszín overállokat, de végül is úgy döntöttem, hogy jó, ami van. A GYED-bõl? Hát az nem sok. Nem ezen múlik, hogy valaki jó anya-e. Ezen ne izgasd magad. Egyébként mi is mindent megvettünk neki. Egyedül a légzésfigyelõre nem voltam hajlandó költeni, mivel azt hallottam, hogy gyakran tévesen bejelez, meg az egészet nagyon felfújták, hogy el lehessen adni ezeket a készülékeket.

Miért? Mi a legtöbb babaruhát kaptuk, vagy turkáltam. Egy-két új darab van csak, amit azért vettem, ha megyünk valahova, jól nézzen ki. Egyébként itthonra, leenni, lekakilni, összekoszolni jó az is. Overállból nekünk kettõ van egyébként, hátha ki kell mosni. Az egyiket bababörzén vettem, a másikat anyukám turkálta neki. Mind a kettõ csinos, megfelel a célnak. Én is nézegettem a gyönyörû, új, rózsaszín overállokat, de végül is úgy döntöttem, hogy jó, ami van. A GYED-bõl? Hát az nem sok. Nem ezen múlik, hogy valaki jó anya-e. Ezen ne izgasd magad. Egyébként mi is mindent megvettünk neki. Egyedül a légzésfigyelõre nem voltam hajlandó költeni, mivel azt hallottam, hogy gyakran tévesen bejelez, meg az egészet nagyon felfújták, hogy el lehessen adni ezeket a készülékeket.
Hidd el, a babád épp olyan jól fogja érezni abban az overálban is, mint egy extra divatos holmiban! Te meg legalább nem fogod annyira félteni, mint egy olyat, amiért egy vagyont adtál ki :) )Mivel már nálunk a pici lányom a 4. baba a családban, így nem nagyon vettem neki olyan dolgot, amit késõbb megbántam volna, hogy csak kidobtam a pénzt az ablakon. A nagyoknál már sikerült annyi tapasztalatot gyûjtenem, hogy csak azt veszem meg, ami valóban kell. Ruhákat a nagyoktól sajnos nem örökölt, mert szinte mindent elajándékoztam - nem gondoltuk, hogy valamikor Õ is lesz :) )). Így aztán a ruhák nagy részét a turiban veszem- tapasztalatom, hogy sokkal jobb minõségû és ízlésesebb ruhákat tudok ott venni potom pénzért, mint amiket a boltokban látni. Babakocsit használtan vettem...az elõzõ kis tulajdonos 3x feküdt benne...a sport rész ki se volt bontva... Miért adna ki az ember 100 ezret, ha negyedáron megveheti? A kiságy családi "örökség", még a legidõsebb gyerekemé volt és körbejárt a családban. Ahogy járok bababoltokba, babaholmit árusító boltokba, rengeteg teljesen fölösleges holmit látok, amit ugye a kezdõ anyukák örömmel megvesznek, hogy biztosan meglegyen mindene a babának...aztán vagy a szekrény legfelsõ zugában porosodik vagy töredékáron felkerül v.melyik aukciós oldalra... Persze még én is elcsábultam :) )) Vettem egy fülhõmérõt, 7 ezerért!!, amit nem használok, mert össze-vissza mér. Így aztán maradok a megszokott, öreg digitálisnál.
Úr Isten tényleg ennyibe kerül egy játszószõnyeg??? :OO Mi apósomtól kaptuk ajándékba. Csilli-villi, világítós, zenélõs, mindenféle kütyü van rajta, gondoltam biztos volt, hogy 5-6 ezer... Na de most leesett az állam! Egyébként nekünk imádja a gyerek. De hogy a kérdésre is válaszoljak, igen nekem is volt már olyan, hogy sajnáltam kiadni 3400 Ft-ot egy picike is rugiért. Lementem a turiba és 29 db bodit vettem neki 810 Ft-ért. Ráadásul szépek, márkásak, legalább a fele vadi új volt. Itthonra teljesen jók, tök mindegy, hogy mit hány össze.
sajnalom is a penzt uj ruhara (mert tulzottan dragak is), meg rajottem hogy teljesen folosleges is, mert altalaban az leso hasznalt alkalmaval rafolyik, cseppen valami gyumolcsle vagy kaja. Amugy mi nagyreszet kaptuk es turkaltuk. Mind olyan "markasak", amibol nem engedhetnek meg magunknak ujakat. Meg draga pelenkara. Kiprobaltam a Pampers Premium Care-t, de egy cseppet sem tukrozi az ar a minoseget. Sot. A tescossal, mulleressel szinte soha nem volt balesetunk. A pampers activ babyvel mar az elso nap ugy atazott, hogy meg a zoknija is pisis volt. A tescos 2x annyi folyadekot nyel el mint a pampers es megis dragabb az agyonreklamozott papmers. En meg bedoltem nekik. Eloszor es utoljara.
15 ezerért vettem neki egy kétrészes overált. Egyszerûen már nem volt az õ méretében csak ez az egy. Hát ez baromi sok pénz egy overálra, de elsõ osztályú és ha kinövi seperc alatt eladom 7-8 ezerért.
igen, felháborítónak tartom, hogy egy jobb gyerekcipõért elkérnek 15ezer forintot..és 2-3 hónap alatt kinövi...persze, megveszem, mert kell a lábának... :) amit még egyszer nem vennék meg, a játszószõnyeg...alig használtuk és 14ezer volt.:(
Én csak használt ruhát veszek a gyerekeknek pedig megtehetném a vadiújat de rájöttem hülyeség. Olyan szépek vannak a börzén vagy amit más családtagtól kapunk. Csak a cipõk újak. Szerintem tök felesleges a sterilizáló, meg babafésû, meg egy csomó kis szirszar ami sokba kerül. 2 gyerek után szerintem a legfontosabb egy jó elektromos mellszívó és slusszpassz .
40 évesen (férjem 39) született elsõ közös gyermekünk. Azt mondtuk mikor még nem született meg, hogy mindent meg fogunk adni/venni neki. Februárban született, csak amit kaptunk ajándékba, az új neki, egyébként mi is turkálóban vásárolunk. Nem azért mert nem tehetjük meg, hanem mert felesleges. Olyan hamar kinõ mindent. Most éppen Gyõrbe készülünk a bababörzére, hátha találunk valami édi darabot télire.
Játszószönyeg, etetõszék 25000. Tán kétszer ült benne, nem szereti. És a hordozókendõ 9000 szintén 2szer volt benne.
Szia! Én szinte mindenre sajnálom a pénzt, mert abból kevés van! Amit nem sajnálok az a szeretet, amit a picurkám felé nyújtok, mert abból meg jó sok van!!!!!!
Mi pont a biztonsági dolgokra nem sajnáltuk a pénzt. légzésfigyelõ, autósülés, csecsemõmérleg... Ruhákat megpróbálok újjakat de jó áron venni. Turiban nem veszek, barátnõm nagyobbik gyerekérõl volt egy-két darab használt ruci, de azok is nagyon szépek voltak. Otthonra is szeretem, ha szép ruhában van, hiszen én látom egész nap. Amire sajnálom a pénzt, múlt hónapban 5000-ért vettem neki 10 pár zoknit. De kellett, mert egyik pillanatról a másikra kinõtte a zoknikat, szandit... Csúszásgátlósakat vettem természetesen. Zokni fóbiám van a nagyobbiknak is most kellett vegyek 10 db-ot, mert egyszerûen nincsenek meg. Ettõl aztán tiszta rosszul vagyok. 10 éves létére nem találja a házban a zoknikat, pedig 54nm-en ez vicc. Szóval ilyen kis "kellõ" vackokra sajnálom a pénzt.
Mi vettünk egy sterilizákót ami nem fér be a mikróba..., egy "balettos cipõt" az ujszülöttnek, ami mindig leesett róla, mire megtartotta volna a kis lába kinõtte, :-)) amugy ruhákból sikerült mindig mindent kihasználni amit megvettünk.Ja meg a babapuder, igaz nem nagy tétel de soha nem használtam.
8 ezret egy újszülött babacipõre...láttam a kirakatban és azt mondtam ez azért már túlzás. Ja meg 100 ezer egy babakocsiért...
A babád még baromira nem ért a divathoz:) Mi nagyon szerencsések vagyunk, a fiamnak hat nagyobb unokatestvére van, mindent kapunk. Van néhány ruha, ami már tizenöt éve kering a családban. Nyilván ezek szuper minõségek, hisz eddig bírták:) Volt néhány nagyon divatjamúlt, amitõl még én is kicsit ódzkodtam. Ezek közül néhányat nem hordott, néhány viszont nagyon bejött (ezerszer könnyebb volt ráadni, ami sokkal fontosabb szempont:) Amit megbántam: -babatáska (ezt pedig kaptam, így még kínosabb) -mosható pelenkát használunk és az egyik márka nem jött be:(
Sziasztok! Én amit utólag sajnálok az a mellszívó(sajnos betegség miatt nincs tejem, pedig sosem gondoltam volna)volt. Utólag még a 26 ezres légzésfigyelõ, ki sem bontottuk a dobozából és egy 20 ezer forintos pihenõszék(ezt ajándékba kaptuk)amit nagyon szeret a lányom, de vannak ennél jobban is fele ennyiért. Ruhát mi is turiból veszünk, szuper jók vannak!Most vettem 2 db teljesen új overált, ami nagyon csini 1000 ft-ért!(-9 ezret sajnálnék kiadni érte.
A férjem szerint én semmire sem sajnálom:) Be kell látnom igaza van. Bevallom én szoktam márkás ruhákat venni, mert nekem tetszik. Fölösleges játékokat, dekorokat. Ami a legjobban bejött a sterilizáló, amit ha újra kezdeném vennék a szagelszívós pelenkaszemetes.Én is turizok de emelett megveszem a Nike-t vagy a Gap-et is.
csinálj reggel és este felüléseket az erösíti a hasfalat. Kezdj el sportolni valamit.
Húzd be a hasad.
A kérdező hozzászólása: mi poénos ember vagy :D:D:D:D:DD elsõnek köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!