Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amit ha (1830 db)

Esetleg átmásolod az m2 -rõl az micro sd re a a dolgaid?
Én úgy tudom nincs ilyen adapter.Venned kell egy micro sd kártyát.

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Egy vírusnak van interaktómja? értelmes beszélni róla? Ha igen van olyan, amit konkrétan fel tudtak mérni?

Legjobb válasz: Persze, hogy van. Azok a vírusok, amiknek a burkát fehérjék is alkotják nyilván interakcióban állnak egymással. Hogy érdemes-e róluk beszélni... attól függ, hogy mit akarsz mondani. :-D Hogy van-e olyan amit teljesen leírtak... hát nem hinném, hogy lett volna ezügyben szisztematikus kutatás. Meg nyilván a hoszt-patogén interakciók az érdekesek. Érdemes megnézned a HIV, az influenza vagy a M13 bakteriofég vírusokat, azokról nagyon sokat tudunk (mármint valaki, én nem tudok olyan sokat :-).

Persze, hogy van. Azok a vírusok, amiknek a burkát fehérjék is alkotják nyilván interakcióban állnak egymással. Hogy érdemes-e róluk beszélni... attól függ, hogy mit akarsz mondani. :-D Hogy van-e olyan amit teljesen leírtak... hát nem hinném, hogy lett volna ezügyben szisztematikus kutatás. Meg nyilván a hoszt-patogén interakciók az érdekesek. Érdemes megnézned a HIV, az influenza vagy a M13 bakteriofég vírusokat, azokról nagyon sokat tudunk (mármint valaki, én nem tudok olyan sokat :-).


Nincs valami olyan szimulátor oldal, ahol harci szimulátor van? Olyan, amiben olyan, mint ha te lennél egy katona. (? )

Legjobb válasz: Oldal??? A jó öreg Operation Flashpoint, annak kiegészítõi és folytatásai nem elég jók? :D Vagy az ingyenes American Army? Utóbbinál jobb szimuláció nem nagyon van, hiszen a hadsereg fejleszti.

Oldal??? A jó öreg Operation Flashpoint, annak kiegészítõi és folytatásai nem elég jók? :D Vagy az ingyenes American Army? Utóbbinál jobb szimuláció nem nagyon van, hiszen a hadsereg fejleszti.

Létezik olyan program, ami egy mondjuk 4 megabyte-os zenéből kisebbet csinál, ha azt a zenét a telefonra másolom? Tudom, hogy videóknál van olyan, ami 1/10-ére csökkenti, de zenénél is?

Legjobb válasz: Lame. Pici kis Mp3 labor :) Vedd le a minõségét, állítsd monóra és már töredéke. A link remélem mûködik, de ha kell írj PM-et és elküldöm útmutatóval :D http://sourceforge.net/projects/lame/files/lame/3.99/

Lame. Pici kis Mp3 labor :) Vedd le a minõségét, állítsd monóra és már töredéke. A link remélem mûködik, de ha kell írj PM-et és elküldöm útmutatóval :D http://sourceforge.net/projects/lame/files/lame/3.99/

Az érdekelne hogy van-e olyan karóra és mennyibe kerül ha van olyan, ami nem analóg/digitális, hanem szavakkal írja ki az időt? Pl. Tizenegy óra vagy valami hasonló

Az érdekelne hogy van-e olyan karóra és mennyibe kerül ha van olyan, ami nem analóg/digitális, hanem szavakkal írja ki az id?t? Pl. Tizenegy óra vagy valami hasonló

Legjobb válasz: http://www.pto.hu/post/1/7736

Érdekelne mi kell ovikezdésre még van fél évünk? Csak kiváncsi vagyok és ha van olyan amit félre tudok tenni arra az jó lenne

Legjobb válasz: Ha már tudod hogy mi az amit kérni fognak akkor most tudsz venni tornazsákot oviszsákot tisztasági csomagot, ha tudod a jelét hímezni tudod beléjük v. jelet rendelni.. vehetsz már csoportszobába ruhákat ha még nem tudod tegyél félre mindig egy kis pénzt és majd ha már tudod mit kérnek be tudsz vásárolni.

Ha már tudod hogy mi az amit kérni fognak akkor most tudsz venni tornazsákot oviszsákot tisztasági csomagot, ha tudod a jelét hímezni tudod beléjük v. jelet rendelni.. vehetsz már csoportszobába ruhákat ha még nem tudod tegyél félre mindig egy kis pénzt és majd ha már tudod mit kérnek be tudsz vásárolni.
Ami tuti kell, az sok-sok játszósruha. Pólók és kényelmes nadrágok, lehetõleg olyanok, amiket könnyen fel-le tud húzni õ maga is. Kényelmes és könnyen kezelhetõ, vékony benti cipõ. A többi mind ovinként változó, de ha tudod, hová fog menni, kérdezz rá nyugodtan most, el fogják mondani. Nálunk kell ágynemûhuzat, párna, lepedõ, pizsama, törölközõ, váltóruha, fogkefe. Évente kb kétszer tisztasági csomag: papírzsepi, wc papír, szalvéta, foly.szappan, fogkrém.

Ha nem idén érettségiztem, akkor is meg kell adni természettudományos tantárgy eredményt? És ha van olyan amit 2 évig tanultam és van amit 1 évig de az 1 évig tanultak eredménye jobb, akkor írhatom az 1 évig tanultat?

Legjobb válasz: igen, mindenképpen kell természettudományos tantárgy, emellett kezdenek azon gondolkodni hogy a földrajzot eltörlik választhatóként, te még a szerencsések közé tartozol. Mindenképp 2 évig tanult természettudományos tantárgyat kell megadni.

igen, mindenképpen kell természettudományos tantárgy, emellett kezdenek azon gondolkodni hogy a földrajzot eltörlik választhatóként, te még a szerencsések közé tartozol. Mindenképp 2 évig tanult természettudományos tantárgyat kell megadni.

Van olyan, amit nem szeretsz a párodban? Ha igen mi az?

mióta vagytok együtt?:)

Legjobb válasz: nincs olyan mert próbálom elfogadni a hibáival és senki sem tökéletes..hülye dolgai vannak de egy idõ után hozzá szokik az ember vagy már nem is reagál rá..

nincs olyan mert próbálom elfogadni a hibáival és senki sem tökéletes..hülye dolgai vannak de egy idõ után hozzá szokik az ember vagy már nem is reagál rá..
Nem. Minden tulajdonságát imádom, a hibáival együtt szeretem. 4 éve vagyunk együtt és nagyon szerelmes vagyok belé, remélem Vele élem le az életem. :) 20/L
van. azt hogy lelépett
Azt, hogy perverz, nem is fogunk együtt maradni, van ami már nekem is sok.
Nem szeretem amikor tökrészegre issza magát, illetve, hogy nem lehet vele vitatkozni, mert inkább megsértõdik, ha nem neki van igaza. És azt sem szeretem, hogy nem engedi kinyomni a pattanásait. :) :) 4, 5 éve vagyunk együtt, 2, 5 éve a férjem.

Vannak zenék, amiket ha hallok, előternek olyan emlékek, amiket biztosan nem élhettem át. Ez miért van?

Pl tegnap is szólt a rádióba egy zene, és el?tört bel?lem egy emlék kép: valami sivatagban voltam, kaktuszok közt... Ezek miért vannak? Vagy csak úgy szórakozik az agy?

Legjobb válasz: nekem a legtöbb zenénél ez van. viharszerûen törnek föl ilyen "emlékek". szerintem csak asszociatív folyamatok zajlanak ilyenkor a tudatban. mindenesetre jó érzés.

nekem a legtöbb zenénél ez van. viharszerûen törnek föl ilyen "emlékek". szerintem csak asszociatív folyamatok zajlanak ilyenkor a tudatban. mindenesetre jó érzés.
Lehet, hogy egy korábbi életed egy-egy emlékét idézi fel most. Persze aki nem hisz a reinkarnációban, annak ez nem válasz. De ez is egy lehetõség, amit nem lehet 100% kizárni.
elsõ vagyok. igazából nekem is az az érzésem, hogy elõzõ/másik életembõl valóak. de a hivatalos verzió ugyebár az asszociatív folyamat :)
Reinkarnációnál maradva... ez nincs életkorhoz kötve. Éppen ilyennel próbálják bebizonyítani a reinkarnációt 'tudomány' számára, hogy kis gyerekeket kérdeznek, hoznak olyan helyzetbe, hogy az egy korábbi életében történt képet hozzon elõ. Így bizonyíthatják, hogy az egyébként megmagyarázhatatlannak tûnõ emlékképek honnan is eredhetnek.
Az ilyenekre nem az agyad (fizikai szerv)emlékezik, hanem az úgynevezett Önvalód. Ez az Önvaló az, ami állandó, örök, életeken át. Ha érdekel a téma akkor olvasd el Paul Brunton: Az önvaló böcsessége c. könyvét.
A kérdező hozzászólása: Jónak jó bár elég félelmetes:O
A kérdező hozzászólása: igen erre gondoltam én is de nem tudom. Mert elõször ez kb 4 éves koromban volt, akkor meg még olyan nagyon nem hiszem hogy a sivatagnak kéne hogy eszembejusson egy zenérõl...
A kérdező hozzászólása: Igen de végülis erre hogyan lehet emlékezni? Mármint ha az agyunk nem ugyan az mint ami akkor volt... És olyan zenék is kiváltják ezt belõlem néha, amik 1-2évesek max...
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes :O ezt a könyvet meg majd megveszem akkor mert érdekel:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!