Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amitől gyorsabban nő a haj (7 db)

Van olyan sampon amitől gyorsabban nő a hajam? Pl?

Legjobb válasz: Bánfi hajnövekesét serkentõ sampon és hajszezs. Kúraszerûen kell alkalmazni- A kúra idõtartalma max.6 hónap. Látványos eredmány 3 hónap után figyelhetõ meg. Anno mikor a fodrász nagyon rövidre lenyírta a hajam, mindig ezt használtam. Én heti 2x mostam meg vele a hajam.Tényleg jó. De amúgy nincs olyan sampon, amit ha mindig használsz, akkor gyorsabban nõ a hajad, vagyis amit nem kell kúraszerûen jhasználni. Mert a Bánfit is max. 6 hónapi lehet. Mostmár ne használok és ne is használnák. Van más bevált és természetes módszerem :) Amúgy a Bánfit rossmannban, Dm-ben és patikában is lehet kapni. Nem drága a 700 ft körül van. 25/L

Bánfi hajnövekesét serkentõ sampon és hajszezs. Kúraszerûen kell alkalmazni- A kúra idõtartalma max.6 hónap. Látványos eredmány 3 hónap után figyelhetõ meg. Anno mikor a fodrász nagyon rövidre lenyírta a hajam, mindig ezt használtam. Én heti 2x mostam meg vele a hajam.Tényleg jó. De amúgy nincs olyan sampon, amit ha mindig használsz, akkor gyorsabban nõ a hajad, vagyis amit nem kell kúraszerûen jhasználni. Mert a Bánfit is max. 6 hónapi lehet. Mostmár ne használok és ne is használnák. Van más bevált és természetes módszerem :) Amúgy a Bánfit rossmannban, Dm-ben és patikában is lehet kapni. Nem drága a 700 ft körül van. 25/L
és az mi ? (az a más term. módszer)
avokádó pakolás. az aokádó serkenti a haj növekedését. Valamint az aloe vera is remek gyógynövény. Minden fejbõrpoblémára és az is szintén serkenti és a ben lévõ tápanyagok táplálják a hajat.

Van valamilyen olyan szer vagy valami amitől gyorsabban nő a hajam? Mert most válig ér és szeretném ha hamar megint jó hosszú lenne a hajam!

Legjobb válasz: Haj és körömerõsítõ vitaminok. Revalid jut most eszembe, de van ezer másik... Esetleg szedhetsz egy kis vasat is, az sosem árt.

Haj és körömerõsítõ vitaminok. Revalid jut most eszembe, de van ezer másik... Esetleg szedhetsz egy kis vasat is, az sosem árt.
Nekem azóta nõtt meg látványosan, amióta hajbalzsamot használok, különben folyamatosan tört a vége. Amióta meg vitaminokat, meg vasat szedek, alig hullik, így dúsabb is. :)
és milyen vitaminokat szedsz?:\

Van olyan tea, amitől gyorsabban nő a haj?

És még fényesé is teszi?

Legjobb válasz: Ilyen teáról nem tudok, viszont ha sok folyadékot iszol, kb. napi 2 litert, akkor az a hajadnak is és a szervezetednek is jót tesz.Szedj Biovannét vagy béres szépségvitamint,attól szebb lesz a hajad.

Ilyen teáról nem tudok, viszont ha sok folyadékot iszol, kb. napi 2 litert, akkor az a hajadnak is és a szervezetednek is jót tesz.Szedj Biovannét vagy béres szépségvitamint, attól szebb lesz a hajad.


Van olyan sampon amitől gyorsabban nő a haj?

tudnátok mondani olyan fajtákat?

Legjobb válasz: Van, Bánfi sampon elég jó szokott lenni

Van, Bánfi sampon elég jó szokott lenni
koffeines samponok pl Alpecin

Van olyan tippetek, tapasztalatotok, amitől gyorsabban nő a haj?

A ricinus olajon kívül.

Legjobb válasz: Génmódosítás, de millió ilyen kérdés volt már... a hajnövekedést semmiféle kence nem befolyásolja.

Génmódosítás, de millió ilyen kérdés volt már... a hajnövekedést semmiféle kence nem befolyásolja.
Nekem még a Bánfi hajszesz és a fejbõrmasszázs is bevált :)
Nekem is sokat segített a Bánfi hajszesz és a fejbõrmasszázs! Egy próbát megér mindenképpen!

Van olyan szer amitől gyorsabban, esetleg dúsabban nő a haj?

Legjobb válasz: Tojássárgája-tejföl pakolás, nagyon jó! És masszírozd át a fejbõröd minden nap, ez is sokat segít.

Tojássárgája-tejföl pakolás, nagyon jó! És masszírozd át a fejbõröd minden nap, ez is sokat segít.
Ha van rá sok pénzed, (25 ezer) akkor a Vichy-nek van hajnövesztõ-dúsító ampullája ami elképszetõ hatást eredményez! Gyógyszertárakban kapható.
Dúsabban nem (sajnos) de gyorsabban nõ a kálcium kovaföld készítményektõl, én ugyan a körmömre szedtem, de a hajam õrült gyorsan nõ tõle
sörélesztõ tabletta napi 3*5 1000ft 100db

Van valami olyan tabletta vagy valami más amitól a haj gyorsabban nő?

Legjobb válasz: ricinusolaj, bánfi hajszesz

ricinusolaj, bánfi hajszesz
das gesunde haar vital komplex


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!