Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amitől gyorsabban (14 db)

Van olyan sampon amitől gyorsabban nő a hajam? Pl?

Legjobb válasz: Bánfi hajnövekesét serkentõ sampon és hajszezs. Kúraszerûen kell alkalmazni- A kúra idõtartalma max.6 hónap. Látványos eredmány 3 hónap után figyelhetõ meg. Anno mikor a fodrász nagyon rövidre lenyírta a hajam, mindig ezt használtam. Én heti 2x mostam meg vele a hajam.Tényleg jó. De amúgy nincs olyan sampon, amit ha mindig használsz, akkor gyorsabban nõ a hajad, vagyis amit nem kell kúraszerûen jhasználni. Mert a Bánfit is max. 6 hónapi lehet. Mostmár ne használok és ne is használnák. Van más bevált és természetes módszerem :) Amúgy a Bánfit rossmannban, Dm-ben és patikában is lehet kapni. Nem drága a 700 ft körül van. 25/L

Bánfi hajnövekesét serkentõ sampon és hajszezs. Kúraszerûen kell alkalmazni- A kúra idõtartalma max.6 hónap. Látványos eredmány 3 hónap után figyelhetõ meg. Anno mikor a fodrász nagyon rövidre lenyírta a hajam, mindig ezt használtam. Én heti 2x mostam meg vele a hajam.Tényleg jó. De amúgy nincs olyan sampon, amit ha mindig használsz, akkor gyorsabban nõ a hajad, vagyis amit nem kell kúraszerûen jhasználni. Mert a Bánfit is max. 6 hónapi lehet. Mostmár ne használok és ne is használnák. Van más bevált és természetes módszerem :) Amúgy a Bánfit rossmannban, Dm-ben és patikában is lehet kapni. Nem drága a 700 ft körül van. 25/L
és az mi ? (az a más term. módszer)
avokádó pakolás. az aokádó serkenti a haj növekedését. Valamint az aloe vera is remek gyógynövény. Minden fejbõrpoblémára és az is szintén serkenti és a ben lévõ tápanyagok táplálják a hajat.

Van olyan sampon amitől gyorsabban nő a haj?

tudnátok mondani olyan fajtákat?

Legjobb válasz: Van, Bánfi sampon elég jó szokott lenni

Van, Bánfi sampon elég jó szokott lenni
koffeines samponok pl Alpecin

Ahol szemöldög ceruzát használok, ott gyorsabban fog öregedni a bőr? Vagy inkább szemöldökpor? Van olyan szemöldök ceruza, amitől nem? Estée Lauder-es? (linkkel)

http://hu.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/artist-s-bro..

Legjobb válasz: Kb. 4 éve használok szemöldök ceruzát, nem vettem észre, hogy öregedne a bõröm tõle, de amúgy meg nem tök mindegy? A szemöldököd úgyis eltakarja. Bár szerintem felesleges egy szemöldök ceruzáért 5 ezer forintot kiadni, nekem az 500 forintos essence is bevált. ELF szemöldök kit-em is van, ez egy ezres körül kapható, neten lehet rendelni, ez is jó, de a hétköznapokon gyorsabb a ceruza.

Kb. 4 éve használok szemöldök ceruzát, nem vettem észre, hogy öregedne a bõröm tõle, de amúgy meg nem tök mindegy? A szemöldököd úgyis eltakarja. Bár szerintem felesleges egy szemöldök ceruzáért 5 ezer forintot kiadni, nekem az 500 forintos essence is bevált. ELF szemöldök kit-em is van, ez egy ezres körül kapható, neten lehet rendelni, ez is jó, de a hétköznapokon gyorsabb a ceruza.


Van valamilyen olyan szer vagy valami amitől gyorsabban nő a hajam? Mert most válig ér és szeretném ha hamar megint jó hosszú lenne a hajam!

Legjobb válasz: Haj és körömerõsítõ vitaminok. Revalid jut most eszembe, de van ezer másik... Esetleg szedhetsz egy kis vasat is, az sosem árt.

Haj és körömerõsítõ vitaminok. Revalid jut most eszembe, de van ezer másik... Esetleg szedhetsz egy kis vasat is, az sosem árt.
Nekem azóta nõtt meg látványosan, amióta hajbalzsamot használok, különben folyamatosan tört a vége. Amióta meg vitaminokat, meg vasat szedek, alig hullik, így dúsabb is. :)
és milyen vitaminokat szedsz?:\
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem a bánfi sampon vált be.

Van olyan tippetek, tapasztalatotok, amitől gyorsabban nő a haj?

A ricinus olajon kívül.

Legjobb válasz: Génmódosítás, de millió ilyen kérdés volt már... a hajnövekedést semmiféle kence nem befolyásolja.

Génmódosítás, de millió ilyen kérdés volt már... a hajnövekedést semmiféle kence nem befolyásolja.
Nekem még a Bánfi hajszesz és a fejbõrmasszázs is bevált :)
Nekem is sokat segített a Bánfi hajszesz és a fejbõrmasszázs! Egy próbát megér mindenképpen!

Van olyan program amitől gyorsabban futna a gép?

Ha valaki tud olyan programot akk lécci küldje már el az oldal címét ahol van a program.

Legjobb válasz: Egy programtól legfeljebb lassabban tud futni a gép. Ha lassú, cseréld le. De addig is, tölts le egy kis ramot! http://downloadmoreram.com/downloading.html

Egy programtól legfeljebb lassabban tud futni a gép. Ha lassú, cseréld le. De addig is, tölts le egy kis ramot! http://downloadmoreram.com/downloading.html
Gamebooster csodára ne várj iobit.com
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. Jópofa ez az oldal. :D
Ugye? :D
Jolinar, hát ez lol :) Amúgy kérdezõnek: Jó lenne tudni milyen géped van (15éves masinától ne várj sokat) Amúgy amik segíthetnek: Portalanítás, kevésbé melegedhet a gép. Advanced System Care Free/Pro, töredezettségmentesít, meg takarít. Induló programok kilövése, átlagos gépen 10-15 kis [email protected] le lehet kapcsolni (Elõzõ progiban indítópult kezelõ) Ha értesz hozzá, akkor windows szolgáltatások kikapcsolgatása, bár arra inkább megfelel a Game Booster, kisebb gépeken képes gyorsítani (erõsebbeken meg kb tökmindegy). Így hírtelen kb ennyi tehetõ a gépért.
Írd meg a gépednek hogy délutánonként a progjamja a mekdonácozás helyett a futópadozás legyen!!

Van olyan módszer amitől gyorsabban nő a szakáll?

Esetleg amit?l meger?södik a sz?rzet

Legjobb válasz: kend be ricinus olajjal:) nekem szemöldöknél és szempillánál bevállt

kend be ricinus olajjal:) nekem szemöldöknél és szempillánál bevállt

Van valami olyan dolog amitől gyorsabban nő a köröm?

(csak kérdezem mert nekem nagyon lassan n?)

Legjobb válasz: Ásványi anyagok.

Ásványi anyagok.
Hát mi azt vettük észre, hogy mikor meleg vizes fürdõben vagyunk pár napig, szinte 2-3 naponta kell körmöt vágni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat:) :) van valami olyan étel amiben sok ásványi anyag van? :)

Van olyan tea, amitől gyorsabban nő a haj?

És még fényesé is teszi?

Legjobb válasz: Ilyen teáról nem tudok, viszont ha sok folyadékot iszol, kb. napi 2 litert, akkor az a hajadnak is és a szervezetednek is jót tesz.Szedj Biovannét vagy béres szépségvitamint,attól szebb lesz a hajad.

Ilyen teáról nem tudok, viszont ha sok folyadékot iszol, kb. napi 2 litert, akkor az a hajadnak is és a szervezetednek is jót tesz.Szedj Biovannét vagy béres szépségvitamint, attól szebb lesz a hajad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!