Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amire lehet képet feltölteni (2 db)

Van olyan oldal, amire lehet képet feltölteni és fel "lehet próbálni" a különböző hajakat?

Legjobb válasz: Szia! http://www.femina.hu/frizuraproba Jó próbálgatást! :)

Szia! http://www.femina.hu/frizuraproba Jó próbálgatást! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem nem tölti fel a képet:( ez vajon miért van ?
Lehet h nagy a kép mérete. Nekem feltöltötte.
A kérdező hozzászólása: Sikerült :) :) Naon-naon köszi:) (télleg a kép mérete volt nagy) :) :)
nekem ez a kedvencem: http://www.hairmixer.com/ itt sztárok fotóival is össze tudod mixelni a sajátodat, nagyon klassz, le is lehet menteni és elküldeni az ismerõseidnek :)
ez nagyon buli, köszi én is, végre megszõkülhettem egy kicsit:DD

Van olyan képfeltöltõ oldal, ahova olyan képet lehet feltölteni, ami csak korlátozott ideig tekinthetõ meg?

Szóval, hogy ha valaki megnyitja a képet, akkor pár másodpercig megtekinthetõ, aztán törlõdik.

Legjobb válasz: Amit egyszer feltöltessz az fent is marad... De, ha arra gondolsz, hogy a link érvényét veszítse bizonyos idõ után, akkor a Onedrive -ra feltöltött képeknél ha a megtekintett kép URL -jét kimásolod, az csak kb 5 percig érvényes. Utánna már nem. Ha pedig kifogysz a tárhelybõl letörölheted a képet. De akár más felhõszolgáltatót is használhatsz. Én pl a DropBox -ot használom arra, hogy FB -re dobáljak fel olyan képet, amit csak rövid ideig akarok ott tartani. Utánna a DropBox -ból törlöm a linket vagy az egéssz képet. A Flickr -is jó. Ott is megoldható a felöltött kép URL -jének kimásolása. A kép törlésével pedig késõbb már nem lehet elérni a képet. DE! Minden, amit más lement azt újra fel is töltheti!!!

Amit egyszer feltöltessz az fent is marad... De, ha arra gondolsz, hogy a link érvényét veszítse bizonyos idõ után, akkor a Onedrive -ra feltöltött képeknél ha a megtekintett kép URL -jét kimásolod, az csak kb 5 percig érvényes. Utánna már nem. Ha pedig kifogysz a tárhelybõl letörölheted a képet. De akár más felhõszolgáltatót is használhatsz. Én pl a DropBox -ot használom arra, hogy FB -re dobáljak fel olyan képet, amit csak rövid ideig akarok ott tartani. Utánna a DropBox -ból törlöm a linket vagy az egéssz képet. A Flickr -is jó. Ott is megoldható a felöltött kép URL -jének kimásolása. A kép törlésével pedig késõbb már nem lehet elérni a képet. DE! Minden, amit más lement azt újra fel is töltheti!!!
Csinálj egyet. Nem bonyolult.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!