Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amire lehet képet (149 db)

Van olyan oldal, ahol éves naptárt lehet letölteni, olyat, amibe a képeket én tudom beillesztegni? Vagy esetleg egy programot?

Tudom, hogy csinálnak ilyeneket a rossmannba, de mi úgy szeretnénk, hogy majd mindig az aktuális fotókat rakjuk be a hónapokhoz, így majd lesz egy szép kis gy?jteménye, a naptárban meg tudjuk írogatni a f?bb eseményeket a kis életében. Pl. els? fogacska, els? lépések...

Legjobb válasz: http://xn--karcsonyi-21a.xn--ajndkok-iwa8e.net/karacsonyi-aj.. Erre az oldalra feltette egy srác, én is letöltöttem, nagyon jó, már csináltam is karácsonyra párat:)

http://xn--karcsonyi-21a.xn--ajndkok-iwa8e.net/karacsonyi-aj.. Erre az oldalra feltette egy srác, én is letöltöttem, nagyon jó, már csináltam is karácsonyra párat:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ.

Van olyan oldal, amire lehet képet feltölteni és fel "lehet próbálni" a különböző hajakat?

Legjobb válasz: Szia! http://www.femina.hu/frizuraproba Jó próbálgatást! :)

Szia! http://www.femina.hu/frizuraproba Jó próbálgatást! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem nem tölti fel a képet:( ez vajon miért van ?
Lehet h nagy a kép mérete. Nekem feltöltötte.
A kérdező hozzászólása: Sikerült :) :) Naon-naon köszi:) (télleg a kép mérete volt nagy) :) :)
nekem ez a kedvencem: http://www.hairmixer.com/ itt sztárok fotóival is össze tudod mixelni a sajátodat, nagyon klassz, le is lehet menteni és elküldeni az ismerõseidnek :)
ez nagyon buli, köszi én is, végre megszõkülhettem egy kicsit:DD
Photoshop
vagy ha win xp-d van, alapbol benne van a windows movie maker
A kérdező hozzászólása: 2. kommentelõ, mi a program neve?
ha éngem kérdeztél, akkor a progi neve az általam belinkelt kép, bal fölsõ sarkában 2 szer is szerepel , Photo Filtre 6..
A kérdező hozzászólása: Igen téged akartalak, de már google segitségével megtaláltam, köszi :) Csak homályos volt a kép.Egyébként megvagyok vele elégedve!


Van olyan képfeltöltõ oldal, ahova olyan képet lehet feltölteni, ami csak korlátozott ideig tekinthetõ meg?

Szóval, hogy ha valaki megnyitja a képet, akkor pár másodpercig megtekinthetõ, aztán törlõdik.

Legjobb válasz: Amit egyszer feltöltessz az fent is marad... De, ha arra gondolsz, hogy a link érvényét veszítse bizonyos idõ után, akkor a Onedrive -ra feltöltött képeknél ha a megtekintett kép URL -jét kimásolod, az csak kb 5 percig érvényes. Utánna már nem. Ha pedig kifogysz a tárhelybõl letörölheted a képet. De akár más felhõszolgáltatót is használhatsz. Én pl a DropBox -ot használom arra, hogy FB -re dobáljak fel olyan képet, amit csak rövid ideig akarok ott tartani. Utánna a DropBox -ból törlöm a linket vagy az egéssz képet. A Flickr -is jó. Ott is megoldható a felöltött kép URL -jének kimásolása. A kép törlésével pedig késõbb már nem lehet elérni a képet. DE! Minden, amit más lement azt újra fel is töltheti!!!

Amit egyszer feltöltessz az fent is marad... De, ha arra gondolsz, hogy a link érvényét veszítse bizonyos idõ után, akkor a Onedrive -ra feltöltött képeknél ha a megtekintett kép URL -jét kimásolod, az csak kb 5 percig érvényes. Utánna már nem. Ha pedig kifogysz a tárhelybõl letörölheted a képet. De akár más felhõszolgáltatót is használhatsz. Én pl a DropBox -ot használom arra, hogy FB -re dobáljak fel olyan képet, amit csak rövid ideig akarok ott tartani. Utánna a DropBox -ból törlöm a linket vagy az egéssz képet. A Flickr -is jó. Ott is megoldható a felöltött kép URL -jének kimásolása. A kép törlésével pedig késõbb már nem lehet elérni a képet. DE! Minden, amit más lement azt újra fel is töltheti!!!
Csinálj egyet. Nem bonyolult.

Hogyan lehet olyan képeket csinálni, hogy például a tojásnak van pl. mosolygós arca? Vagyis ezt/azt a szerkesztõt hogyan lehet letölteni? Pl, ami a képen van "smiley". Ilyen szerkesztõ programot keresek telefonra/gépre!

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Hat ilyet tobb mindennel csinalhatsz. Vannak mobil aplikaciok, amik ilyen aprosagokat dobnak a kepekre. Ha gepet nezzuk en ilyet leggyorsabban photoshopban tudnak krealni nagyjabol 10 masodperc alatt :-)

Hat ilyet tobb mindennel csinalhatsz. Vannak mobil aplikaciok, amik ilyen aprosagokat dobnak a kepekre. Ha gepet nezzuk en ilyet leggyorsabban photoshopban tudnak krealni nagyjabol 10 masodperc alatt :-)
Paint. Benne van a Windowsban, nem kell letölteni sehonnan...
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi! Ha telefonon szeretném, akkor le kell tölteni vmi alkalmazást? :)

Linkelnétek olyan fekete hajakról képeket amiben van valamilyen szín is? Lehetõleg olyat ami jól is néz ki és nem ilyen bemutatókra csinált extra vagáns frizurák

Legjobb válasz: Bemész a hajam.hu-ra, ott van olyan, hogy hajkeresõ. Beállítod a paramétereket, és máris nézegetheted a sok képet.

Bemész a hajam.hu-ra, ott van olyan, hogy hajkeresõ. Beállítod a paramétereket, és máris nézegetheted a sok képet.

Van olyan képszerkesztõ program, amivel a kép minõségén lehet javítani? Úgy értem, kevésbé lesz szemcsés.

Legjobb válasz: Az élet sajnos nem a CSI (Helyszínelõk) sorozat, hogy egy 640pixeles képen rázoomolnak teljes részletességgel egy csavaron levõ tükrözõdésre... Tehát egy kevés info-t tartalmazó képbõl (pixeles, homályos), sosem lesz éles, tartalmas kép. Persze, lehet próbálkozni, meg kevésbé szar képeken lehet javítani ezt-azt, de szarból nem lehet várat.

Az élet sajnos nem a CSI (Helyszínelõk) sorozat, hogy egy 640pixeles képen rázoomolnak teljes részletességgel egy csavaron levõ tükrözõdésre... Tehát egy kevés info-t tartalmazó képbõl (pixeles, homályos), sosem lesz éles, tartalmas kép. Persze, lehet próbálkozni, meg kevésbé szar képeken lehet javítani ezt-azt, de szarból nem lehet várat.
Blur-ral el tudod mosni a rossz fényviszonyok miatt szemcsés képeket, cserébe kicsit homályosabb lesz. http://pho.to/editor/examples/denoise.php
Filmes kép? Képminõségen nem lehet javítani és az információtartalma se lesz több egy jupiteri fotósopp makróval. Lehet látványosabbá tenni, de a minõség nem fog nõni, esetleg azt mondod: hú ez most már nagyon profi :) Próbálkozhatsz zajcsökkentéssel, de az sokszor felzabálja a finom részleteket. Tegyél fel egy példaképet, hogy mi böki a csõröd.
van megoldás. létezik egy eljárás: a kép környezetébõl megbecsüli az adott pixel színét. kellõ intelligenciával egy jó minõségû kép lesz, ami persze nem az eredeti kép, s az információtartalma sem valós.

Kérlek linkeljetek egy olyan képet, amin egy B80-as mellméretű nő van! Ha lehet olyat amin nincs rajta melltartó. ?

Legjobb válasz: http://www.lmgtfy.com/?q=B+80-as+melltart%C3%B3 képeket nézd. Ha lejjebb mész van olyan akin nincs melltartó.

http://www.lmgtfy.com/?q=B+80-as+melltart%C3%B3 képeket nézd. Ha lejjebb mész van olyan akin nincs melltartó.
A kérdező hozzászólása: Kösz. Így én is kerestem, csak máshogy írtam be. :)
Ninmcsmit:)

Van olyan ingyen letölthető képszerkesztő, amivel lehet olyan képeket csinálni, hogy pl az egész kép szürke, csak egyvalami színes?

Vagy kivenni vkit vagy vmit egy képr?l... És ha van, melyik az? :D

Legjobb válasz: Például a GIMP-pel: http://www.gimp.org/ Gyors-maszkolásos módszerrel szürke/színes kép készítése: Megnyitod a képet, Shift + q, átváltod fehér színûre az ecsetet, és letörlöd vele a piros árnyalatot onnan, ahol színesen szeretnéd hagyni, feketével vissza tudod pirosítani, ha túlmentél. Ha kész, akkor Shift + q újra, majd kijelölés/invertálás, majd színek/árnyalat-telítettség és a telítettséget vedd le teljesen, és készen is van.

Például a GIMP-pel: http://www.gimp.org/ Gyors-maszkolásos módszerrel szürke/színes kép készítése: Megnyitod a képet, Shift + q, átváltod fehér színûre az ecsetet, és letörlöd vele a piros árnyalatot onnan, ahol színesen szeretnéd hagyni, feketével vissza tudod pirosítani, ha túlmentél. Ha kész, akkor Shift + q újra, majd kijelölés/invertálás, majd színek/árnyalat-telítettség és a telítettséget vedd le teljesen, és készen is van.
Az elsõ trükkre (hogy egy valami maradjon színes) a gimp tökéletesen megfelel és ingyenes. Ahhoz hogy valakit kivegyél a képrõl, valamit a helyére kellene tenni. Csak nem akarsz a helyén egy fehér lyukat. :) Na ehhez kell egy ugyan ott és ugyan abban az idõben készített másik kép lehetõleg állványról készítve, másképp nehéz lesz a mögötte levõ részeket pótolni, legfeljebb ha egy egyszínû vagy szabályos mintázatú fal elõtt áll az akit el kell tüntetni, de még akkor is macerás.
ezt még a Photo Filtre is tudja : http://www.youtube.com/watch?v=iwUA0g1mHjY
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!! :D csináltam is egy színes-szürke képet, már csak annyi a kérdésem, hogy ugyan mentettem, de csak a programmal tudom megnyitni, úgy nem, ahogy általában a képeket szoktam... rosszul csináltam valamit? :/
A kérdező hozzászólása: oké, megoldottam :D csak JPEG fájltípusba kell menteni :)

Van olyan videószerkesztő program, amivel képeket tudok a videóból kivágni? És olyan, hogy képem is lesz, de a videó is megmaradjon? Ha van, honnan lehet letölteni?

Legjobb válasz: videoszerkesztõ amivel úgy tudsz kivágni hogy megmaradjon a videó? haha :D ott a print screen, vagy fraps..

videoszerkesztõ amivel úgy tudsz kivágni hogy megmaradjon a videó? haha :D ott a print screen, vagy fraps..
Elindítod az InfanView-et, beállítod a fényképezést elõtér ablakra. Lejátszod a videót, megállítod ahol kell, és nyomsz kontroll+F11-et.
BSPlayer nevû DVD/video lejátszó progival egyszerû (P -billentyû video nézése közben) és lementi a program telepítési mappájába. (Jo, nem 100% a minõség, de azert tûrhetõ). A prog tud magyarul, divx-es filmekhez feliratozni is tud. Van ingyenes és fizetõs változata. Weblap: http://www.bsplayer.org
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a segitséget:)
VirtualDub! Megnyitod a videot/open video/, rálépsz a video fülre és megnyomod a "copy source frame to clipboard" gombot. Ekkor a program vágólapra helyezi azt a képkockát amit az ablakban látsz.Ha akarod az ablak alatti csúszkával "beletekerhetsz" a videóba. A vágólapról akármilyen képnézõ/szerkesztõ progival tudod menteni a képet.
Nagyon jó még a HyperSnap nevû program... Engedélyezni kell: Felvétel/Különleges felvételek menüpontot(DirX)
A Movie Maker-rel is lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!