Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amire lehet képet (144 db)

Van olyan oldal, ahol éves naptárt lehet letölteni, olyat, amibe a képeket én tudom beillesztegni? Vagy esetleg egy programot?

Tudom, hogy csinálnak ilyeneket a rossmannba, de mi úgy szeretnénk, hogy majd mindig az aktuális fotókat rakjuk be a hónapokhoz, így majd lesz egy szép kis gy?jteménye, a naptárban meg tudjuk írogatni a f?bb eseményeket a kis életében. Pl. els? fogacska, els? lépések...

Legjobb válasz: http://xn--karcsonyi-21a.xn--ajndkok-iwa8e.net/karacsonyi-aj.. Erre az oldalra feltette egy srác, én is letöltöttem, nagyon jó, már csináltam is karácsonyra párat:)

http://xn--karcsonyi-21a.xn--ajndkok-iwa8e.net/karacsonyi-aj.. Erre az oldalra feltette egy srác, én is letöltöttem, nagyon jó, már csináltam is karácsonyra párat:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ.

Van olyan oldal, amire lehet képet feltölteni és fel "lehet próbálni" a különböző hajakat?

Legjobb válasz: Szia! http://www.femina.hu/frizuraproba Jó próbálgatást! :)

Szia! http://www.femina.hu/frizuraproba Jó próbálgatást! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem nem tölti fel a képet:( ez vajon miért van ?
Lehet h nagy a kép mérete. Nekem feltöltötte.
A kérdező hozzászólása: Sikerült :) :) Naon-naon köszi:) (télleg a kép mérete volt nagy) :) :)
nekem ez a kedvencem: http://www.hairmixer.com/ itt sztárok fotóival is össze tudod mixelni a sajátodat, nagyon klassz, le is lehet menteni és elküldeni az ismerõseidnek :)
ez nagyon buli, köszi én is, végre megszõkülhettem egy kicsit:DD
Photoshop
vagy ha win xp-d van, alapbol benne van a windows movie maker
A kérdező hozzászólása: 2. kommentelõ, mi a program neve?
ha éngem kérdeztél, akkor a progi neve az általam belinkelt kép, bal fölsõ sarkában 2 szer is szerepel , Photo Filtre 6..
A kérdező hozzászólása: Igen téged akartalak, de már google segitségével megtaláltam, köszi :) Csak homályos volt a kép.Egyébként megvagyok vele elégedve!


Linkelnétek olyan fekete hajakról képeket amiben van valamilyen szín is? Lehetõleg olyat ami jól is néz ki és nem ilyen bemutatókra csinált extra vagáns frizurák

Legjobb válasz: Bemész a hajam.hu-ra, ott van olyan, hogy hajkeresõ. Beállítod a paramétereket, és máris nézegetheted a sok képet.

Bemész a hajam.hu-ra, ott van olyan, hogy hajkeresõ. Beállítod a paramétereket, és máris nézegetheted a sok képet.

Van olyan képszerkesztõ program, amivel a kép minõségén lehet javítani? Úgy értem, kevésbé lesz szemcsés.

Legjobb válasz: Az élet sajnos nem a CSI (Helyszínelõk) sorozat, hogy egy 640pixeles képen rázoomolnak teljes részletességgel egy csavaron levõ tükrözõdésre... Tehát egy kevés info-t tartalmazó képbõl (pixeles, homályos), sosem lesz éles, tartalmas kép. Persze, lehet próbálkozni, meg kevésbé szar képeken lehet javítani ezt-azt, de szarból nem lehet várat.

Az élet sajnos nem a CSI (Helyszínelõk) sorozat, hogy egy 640pixeles képen rázoomolnak teljes részletességgel egy csavaron levõ tükrözõdésre... Tehát egy kevés info-t tartalmazó képbõl (pixeles, homályos), sosem lesz éles, tartalmas kép. Persze, lehet próbálkozni, meg kevésbé szar képeken lehet javítani ezt-azt, de szarból nem lehet várat.
Blur-ral el tudod mosni a rossz fényviszonyok miatt szemcsés képeket, cserébe kicsit homályosabb lesz. http://pho.to/editor/examples/denoise.php
Filmes kép? Képminõségen nem lehet javítani és az információtartalma se lesz több egy jupiteri fotósopp makróval. Lehet látványosabbá tenni, de a minõség nem fog nõni, esetleg azt mondod: hú ez most már nagyon profi :) Próbálkozhatsz zajcsökkentéssel, de az sokszor felzabálja a finom részleteket. Tegyél fel egy példaképet, hogy mi böki a csõröd.
van megoldás. létezik egy eljárás: a kép környezetébõl megbecsüli az adott pixel színét. kellõ intelligenciával egy jó minõségû kép lesz, ami persze nem az eredeti kép, s az információtartalma sem valós.

Kérlek linkeljetek egy olyan képet, amin egy B80-as mellméretű nő van! Ha lehet olyat amin nincs rajta melltartó. ?

Legjobb válasz: http://www.lmgtfy.com/?q=B+80-as+melltart%C3%B3 képeket nézd. Ha lejjebb mész van olyan akin nincs melltartó.

http://www.lmgtfy.com/?q=B+80-as+melltart%C3%B3 képeket nézd. Ha lejjebb mész van olyan akin nincs melltartó.
A kérdező hozzászólása: Kösz. Így én is kerestem, csak máshogy írtam be. :)
Ninmcsmit:)

Van olyan ingyen letölthető képszerkesztő, amivel lehet olyan képeket csinálni, hogy pl az egész kép szürke, csak egyvalami színes?

Vagy kivenni vkit vagy vmit egy képr?l... És ha van, melyik az? :D

Legjobb válasz: Például a GIMP-pel: http://www.gimp.org/ Gyors-maszkolásos módszerrel szürke/színes kép készítése: Megnyitod a képet, Shift + q, átváltod fehér színûre az ecsetet, és letörlöd vele a piros árnyalatot onnan, ahol színesen szeretnéd hagyni, feketével vissza tudod pirosítani, ha túlmentél. Ha kész, akkor Shift + q újra, majd kijelölés/invertálás, majd színek/árnyalat-telítettség és a telítettséget vedd le teljesen, és készen is van.

Például a GIMP-pel: http://www.gimp.org/ Gyors-maszkolásos módszerrel szürke/színes kép készítése: Megnyitod a képet, Shift + q, átváltod fehér színûre az ecsetet, és letörlöd vele a piros árnyalatot onnan, ahol színesen szeretnéd hagyni, feketével vissza tudod pirosítani, ha túlmentél. Ha kész, akkor Shift + q újra, majd kijelölés/invertálás, majd színek/árnyalat-telítettség és a telítettséget vedd le teljesen, és készen is van.
Az elsõ trükkre (hogy egy valami maradjon színes) a gimp tökéletesen megfelel és ingyenes. Ahhoz hogy valakit kivegyél a képrõl, valamit a helyére kellene tenni. Csak nem akarsz a helyén egy fehér lyukat. :) Na ehhez kell egy ugyan ott és ugyan abban az idõben készített másik kép lehetõleg állványról készítve, másképp nehéz lesz a mögötte levõ részeket pótolni, legfeljebb ha egy egyszínû vagy szabályos mintázatú fal elõtt áll az akit el kell tüntetni, de még akkor is macerás.
ezt még a Photo Filtre is tudja : http://www.youtube.com/watch?v=iwUA0g1mHjY
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!! :D csináltam is egy színes-szürke képet, már csak annyi a kérdésem, hogy ugyan mentettem, de csak a programmal tudom megnyitni, úgy nem, ahogy általában a képeket szoktam... rosszul csináltam valamit? :/
A kérdező hozzászólása: oké, megoldottam :D csak JPEG fájltípusba kell menteni :)

Van olyan videószerkesztő program, amivel képeket tudok a videóból kivágni? És olyan, hogy képem is lesz, de a videó is megmaradjon? Ha van, honnan lehet letölteni?

Legjobb válasz: videoszerkesztõ amivel úgy tudsz kivágni hogy megmaradjon a videó? haha :D ott a print screen, vagy fraps..

videoszerkesztõ amivel úgy tudsz kivágni hogy megmaradjon a videó? haha :D ott a print screen, vagy fraps..
Elindítod az InfanView-et, beállítod a fényképezést elõtér ablakra. Lejátszod a videót, megállítod ahol kell, és nyomsz kontroll+F11-et.
BSPlayer nevû DVD/video lejátszó progival egyszerû (P -billentyû video nézése közben) és lementi a program telepítési mappájába. (Jo, nem 100% a minõség, de azert tûrhetõ). A prog tud magyarul, divx-es filmekhez feliratozni is tud. Van ingyenes és fizetõs változata. Weblap: http://www.bsplayer.org
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a segitséget:)
VirtualDub! Megnyitod a videot/open video/, rálépsz a video fülre és megnyomod a "copy source frame to clipboard" gombot. Ekkor a program vágólapra helyezi azt a képkockát amit az ablakban látsz.Ha akarod az ablak alatti csúszkával "beletekerhetsz" a videóba. A vágólapról akármilyen képnézõ/szerkesztõ progival tudod menteni a képet.
Nagyon jó még a HyperSnap nevû program... Engedélyezni kell: Felvétel/Különleges felvételek menüpontot(DirX)
A Movie Maker-rel is lehet.

Van olyan viszonylag olcsó kamera (60E körül), ami sötétben is nagyon jó képet készít? Az mind1 milyen a felbontása, felőlem lehet 480 is, csak sötétben szép legyen a képe, szóval ne legyen zajos és elmosódott. Használt gépek is játszanak.

60E ft tudom kb. semmire nem elég, de régi használtak közt esetleg van olyan, ami még nem HD, de már a fényeket jól kezeli és így használtan olcsó, nem úgy mint pl. a Canon 5D.

Legjobb válasz: El kell, hogy keserítselek, sötétben semmilyen kamera nem csinál jó képet, sõt képet sem, esetleg az IR... Minimális fény azért kell a legjobb kamerának és objektívnek is. 60k eléggé szûkös keret. Esetleg egy pentax kr dslr váz nagyon jól tûri a magas isot (3200-ig gyakorlatilag zajmentes), viszont csak a váz árát használtan nem fedi le az említett összeg (70k körül mennek jelenleg). és akkor ezen még nincs objektív.... Pentaxra viszont kapsz régi, manuális nagy fényerõs fix obikat 15 körül. (pl chinon 50 mm f1.4) Tehát alsõ hangon 85-nél járunk, viszont ez már jó lehet kevés fénynél...

El kell, hogy keserítselek, sötétben semmilyen kamera nem csinál jó képet, sõt képet sem, esetleg az IR... Minimális fény azért kell a legjobb kamerának és objektívnek is. 60k eléggé szûkös keret. Esetleg egy pentax kr dslr váz nagyon jól tûri a magas isot (3200-ig gyakorlatilag zajmentes), viszont csak a váz árát használtan nem fedi le az említett összeg (70k körül mennek jelenleg). és akkor ezen még nincs objektív.... Pentaxra viszont kapsz régi, manuális nagy fényerõs fix obikat 15 körül. (pl chinon 50 mm f1.4) Tehát alsõ hangon 85-nél járunk, viszont ez már jó lehet kevés fénynél...

Photoshopon kívül van olyan program, amivel lehet olyan képeket csinálni, ami így csillog, villog, vibrál? Gif, vagy nem is tudom.

Bocsánat a h*lye megfogalmazásért, de nem igazán vagyok képbe, hogy hogy hívják ezt. :)

Legjobb válasz: Glitteres képnek hívják (glitter graphics), keress rá a neten, mondjuk így: http://www.google.hu/#hl=hu&output=search&sclient=psy-ab&q=g..

Glitteres képnek hívják (glitter graphics), keress rá a neten, mondjuk így: http://www.google.hu/#hl=hu&output=search&sclient=psy-ab&q=g..
A kérdező hozzászólása: Most már, hogy tudom, hogy hogy hívják, így egyszerûbb! Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!