Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amire lehet (3096 db)

Milyen szúnyogriasztót lehet használni 8 hónapos baba mellett? Zümmög a szoba, annyi szúnyog van, valami konnektorba dughatóra gondolok. Van olyan amit lehet használni?

Legjobb válasz: Nálunk a konnektoros chemotox van. Baba elõtt is bevált, és a macskára sem ártalmas, ahogy ránk sem. Ha nagyon tiszta a levegõ, egy árnyalatnyit olyan a szaga, mint amikor a mûanyag megpörkölõdik, de évek óta ezt használjuk, és eddig még csak kétszer éreztem. Gyakorlatilag nincs szaga.

Nálunk a konnektoros chemotox van. Baba elõtt is bevált, és a macskára sem ártalmas, ahogy ránk sem. Ha nagyon tiszta a levegõ, egy árnyalatnyit olyan a szaga, mint amikor a mûanyag megpörkölõdik, de évek óta ezt használjuk, és eddig még csak kétszer éreztem. Gyakorlatilag nincs szaga.
Vape-nak van babáknak való folyadekos változat. Nem illatositott, mi ezt használjuk.
Nálunk a konnektorba dugós változatok közül az a VAPE jött be, amibe nem folyadékot, hanem lapocskát kell tenni. Nem olyan intenzív a szaga, de sokkal hatásosabb- tárva-nyitva álló ablakok mellett sem jönnek be a szúnyogok és a kisebb rovarok. Egy éjszaka- egy lapocska. Reggel kihúzom a falból, este újratöltöm friss lapocskával.
Mi is Chemotox konnektorba dughatósat használunk. Lehet bele lapot is tenni, meg tartályt is. Nálunk a tartályos kb. 30 napig tart úgy, hogy egész éjjel megy. De szerencsére nem kell minden éjjel bedugni, úgyhogy egy szezont kb. 2 ilyen tartállyal kihúzunk. Nyitott ablaknál alszunk, szóval nem gond.
Vape folyadékos változata vált be nálunk, egész éjszaka megy és szinte szagtalan, már tavaly is ezt használtuk akkor féléves volt a nyáron a fiam.
Vape folyadékos, konnektorba dughatót használunk. Nekünk nagyon bevált!
lime-ba szegfûszeg!! utálják a kis dögök.

Vajas kenyeret akarok adni a 11 hónapos babámnak. De milyen vajat? Ti milyet adtok? Valamelyik tele van E betűvel. Van olyan ami csak tejszínből van. Olyat lehet?

Legjobb válasz: A vaj tejbõl készül. A Delma, Rama pedig margarin, ami növényi olajból van. A kettõ nem ugyanaz. A vaj egészségesebb, de szerintem is mindegy szinte, hogy melyiket veszed. Olyat úgysem találsz, amiben semmi nincs, ami nem mû.

A vaj tejbõl készül. A Delma, Rama pedig margarin, ami növényi olajból van. A kettõ nem ugyanaz. A vaj egészségesebb, de szerintem is mindegy szinte, hogy melyiket veszed. Olyat úgysem találsz, amiben semmi nincs, ami nem mû.
Én joghurtos Delmát adtam (adok) neki, de csak azért mert mi is ezt esszük...:) Ennyire nem kell túlaggódni szerintem.
Teavajat veszünk, mi is azt esszük. Margarint nem adnék ilyen kicsinek.
Szerintem sem kell ebbõl nagy ügyet csinálni. Nem kilószámra eszi, annyitól meg nem lesz baja. Mondjuk az én lányom már 2 éves elmúlt, most épp multivitaminos Delma van itthon, azt esszük. De ha nagyon egészségeset akarsz, akkor vedd a sima teavajat!
Margarint ne adj, annál tényleg a tyúk szar is egészségesebb. Sima tea vaj tökéletes.
Szerintem sem kellene ennyire oda figyelni :) Én is azt adok neki, amit mi eszünk. Csak gondolj bele, keresztapám mikor kicsi volt tyúk kakit evett :D És semmi baja neki, már nagypapa :)
Mi margarint pl.delmát eszünk, a kisfiamnak tea vajat veszek, de ha mondjuk éppen elfogyott vagy rokonoknál vagyunk akkor egyszer-egyszer kap margarinost.Imádja a vajas kenyeret.
Igen sajnos a margarinokkal az a baj hogy mindegyikben van tartósítószer meg egyéb ócskaság. A sima teavaj tökéletes, én a Spar-os bio vajat veszem a kislányomnak. Csak az õrjít meg hogy ha hûtõben tartom akkor kenhetetlenül kemény lesz, ha kinn hagyom akkor meg bepenészedik (meleg van a lakásban=távfûtés..)
A kérdező hozzászólása: marad a teavaj köszi mkinek

Minden tabletre lehet allando netet tenni vagy van olyan amin csak wifi van?

Legjobb válasz: Van olyan, ami csak wifis. De ha telefonod tud hotspotként mûködni, akkor az elég is.

Van olyan, ami csak wifis. De ha telefonod tud hotspotként mûködni, akkor az elég is.


Mit esztek ma és holnap? Van olyat amit a hagyomány szerint nem lehet?

Legjobb válasz: Ma : kaszinótojás,baconbe tekert sült máj ,lencse saláta ,füstölt sajtos kifli ,fasirt golyók, virsli. Holnap: korhely leves ,lencse saláta ,kolbász ,hurka ,kenyér. Úgy tudom ,hogy jan 1-én csak olyat lehet enni ami elõre túr mert az hozza a szerencsét. ilyen a disznó.

Ma : kaszinótojás, baconbe tekert sült máj , lencse saláta , füstölt sajtos kifli , fasirt golyók, virsli. Holnap: korhely leves , lencse saláta , kolbász , hurka , kenyér. Úgy tudom , hogy jan 1-én csak olyat lehet enni ami elõre túr mert az hozza a szerencsét. ilyen a disznó.
Én a hagyomány szerint azt eszek, amit találok itthon.
Minden földi jó, húsos hidegtálak(kiemelném a fügével töltött baconba tekert szûzpecsenyét ) saláták, lencse, majd virsli, sós és édes aprósütik. Nem babonából, de most tényleg nem lesz semmi szárnyas aprójószág terítéken. Holnap henyélés és romeltakarítás, kajára rá sem bírok gondolni, már most.Szóval, ami marad XD)

Lehet Mastu aranyérkenőcsöt használni szoptatás alatt? Vagy van olyan amit biztosan lehet?

Legjobb válasz: Tegnap vettem Sperti nevû kúpot, amire rá van írva, hogy várandósság és szoptatás alatt is lehet használni. Ennek van kenõcs változata is.

Tegnap vettem Sperti nevû kúpot, amire rá van írva, hogy várandósság és szoptatás alatt is lehet használni. Ennek van kenõcs változata is.
Én használtam és nem lett bajunk.
Szia. Lehet használni azt is, meg a Sperti-t is, és a Repanor-t is. Kinek melyik a jobb.

Hogyan lehet megoldani a következő problémát? Gázkazánnal fűtök de nem igazán melegek a radiátorok. Van olyan aminek csak a teteje meleg, van egy ami teljesen hideg.

A legmelegebb a kazánhoz legközelebb lévő (ennek teljesen jó a hőmérséklete), a többi hőmérséklete elmarad ettől.Többször légtelenítettem már a radiátorokat. Hidegen is, üzem közben is. Már csak víz jön belőle mégis félig meleg csak az a radiátor. 2004-ben épült tömblakás, szóval a fűtése korszerűnek mondható. Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Lehet, hogy gyenge a keringetõ szivattyú?

Lehet, hogy gyenge a keringetõ szivattyú?
A kérdező hozzászólása: Az egyik radiátor (2. legközelebbi a kazánhoz) teljesen hideg. Lezártam minden más radiátort, felvettem maxra a kazánt de az nem is langyosodott. Kiengedtem belõle kb. 1 liter vizet de semmi levegõ nem jött belõle. Mi lehet ezzel a baj?Elvileg nincs sehol elzárva mert ha engedek le belõle vizet akkor a kazán írja, hogy kisebb a nyomás. Akkor vajon miért nem kap meleg vizet?
Nekem is hasonló problémám van, de rájöttem arra, ha jobban feltekerem bizony ugy jobban felfûtõdik a legtávolabbi is. Egyébként az utóbbi idõben rendkivül sokan panaszkodnak a gáz fûtõértékére. Féleg a konvektorosok szembesülnek mindjárt vele.
ha lehet, a legtávolabbit hagyd nyitva, a többit zárd el...de tényleg zárd...ha a legtávolabbin jön a meleg, ahogy kell, akkor visszafelé...a szivttyú fordulata, rendben van? nincs lefojtva? úgy is lehet csinálni, hogy mindent elzársz, kivéve az elsõt...aztán ha az prímán fût, akkor kinyitod a következõ legközelebbit az elsõt pedig elzárod...aztán így tovább, mindig csak egy legyen nyitva...valami csak kiderül... járj szerencsével!
A kérdező hozzászólása: Még olyat olvastam valahol, hogy úgy érdemes légteleníteni, hogy minden radiátort lezárunk egy kivételével amin éppen a légtelenítést végezzük. Namármost én nem zártam el a többi radiátort. Jobb eredményre jutok szerintetek ezzel módszerrel (vagy nincs jelentõsége)?
A kérdező hozzászólása: Amikor most jelentkezett a probléma, víztelenítettem a rendszert és úgy töltöttem fel újra. Elvileg 1 bar-on kellene lennie. Jelenleg 1, 4-en van. Gondoltam hátha a nagyobb nyomás jobban kiszorítja a levegõt a légtelenítõ szelep irányába. Sajna nem jött be. Bár lehet megpróbálom 2-2, 5 bar nyomással is. Hátha... jobb ötletem nincs...
Nézd meg, hogy van-e elég víz a rendszerben. Mert az eltelt évek alatt, ha nem lett utánatöltve, akkor esetleg ez is lehet a gond.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam állítgatni de sehogy sem jó. Még azt a pöcköt is benyomtam párszor a tekerõ alatt mivel bent a cégnél az egyik radiátornál ez bevált amelyik nem fûtött. Ha nem próbáltam volna 6-7-szer az összes radiátor légtelenítését akkor én is arra tippelnék... :(
Lehet hülye kérdés, de nem lehet, hogy véletlenül letekertétek a hõfokszabályzót? Egyébként nálunk akkor szokott ilyen lenni, amikor levegõs a rendszer, de mivel már légtelenítetted így az kizárva :(
A kérdező hozzászólása: Eddig nem volt vele baj. itt lakunk már 7 éve.
Hívj ki egy szerelõt!Lehet hogy valahol elszökik a víz!És nagyon lement a nyomás a kazánban!
Esetleg átmásolod az m2 -rõl az micro sd re a a dolgaid?
Én úgy tudom nincs ilyen adapter.Venned kell egy micro sd kártyát.

Látogatáskor a kórházba mit vigyek a kismamának? Lehet mindent enni/inni, vagy van olyan ami nem javasolt?

Legjobb válasz: Banánt, narancsot lehetõleg ne. Jó a buborékmentes ásványvíz, nekem a baracklé volt még, ami nagyon jól esett. Esetleg valami finom csoki, én is azt nagyon kívántam. Süteményeket ne, ha lehet.

Banánt, narancsot lehetõleg ne. Jó a buborékmentes ásványvíz, nekem a baracklé volt még, ami nagyon jól esett. Esetleg valami finom csoki, én is azt nagyon kívántam. Süteményeket ne, ha lehet.
Enni/inni: Szõlõt, sárgabarackot, körtét ne! Innivalóban sem. Meg semmi olyat ami puffaszt (pl. káposzta, bab, borsó, stb.) Vigyél almát, almalevet, joghurtot, húslevest. Egyéb: Ha még nem vettek ilyesmit, esetleg vegyél egy felhúzhatós zenélõs játékállatot a babának, mi is kaptunk egy macit, és nagyon szereti a mai napig. Ha más játékot akarsz vinni, akkor valami élénk színût javaslok, a pasztell árnyalatok nem jönnek be. Vagy esetleg 68, 74-es rugdalózó, body, ezekbõl lehet hogy nem készült fel a kismama, de késõbb úgyis kelleni fog.
Én rostos õszilevet ittam, és 4 napig nem aludtunk, mert fájt a kicsi pocija. Én is inkább az almalére teszem a voksom, ha már gyümilé.
Szénsavmentes ásványvíz minden mennyiségben, és csokoládé (ha szereti a mama). Én is ittam a rostos leveket, az alma talán a legsemlegesebb. Amit még hoztak nekem (és életmentõ volt) szeletelt csirkemell sonka (felvágott), mert muszáj volt kiegészíteni a reggeli két szelet párizsit, és gyümölcsjoghurt. Szülés után az ember egyszerre csak kis adagokat tud megenni, de naponta többször, és a kórházi kaja nem a legjobb.
Szerintem is az ásványvíz minden mennyiségben!Nekem az kellet, pedig sose voltam egy nagy vizívó :-)Bármit ami nem puffaszt-húslevest, rántott levest, ha szereti, jó a tejserkentéshez,
Sokmindent nem lehet enni-inni... Amit lehet, az alma, és kell is a vitamin. Én örültem a kajának, mert folyamat éhes voltam (zsemle, szalámi, vaj, paprika) Én nassos vagyok, jól estek a nápolyik, csokik. Kell a folyadék, lehetõleg mentes víz, vagy tea. Vihetsz joghurtot is.
Elég egy üveg víz! Nekem bár jól esett, hogy elhalmoznak mindennel, a hócipõm tele volt a sok üdítõvel, csokival, mittomén mivel, nem gyõztem pakolni õket! Úgyhogy ha jót akarsz, csak módjával viszel bármit is!

Jillsclickcorner PTC oldalon melyik a legjobb játk amire be lehet váltani a GameTokeneket? Van olyan amivel valós pénzt is lehet nyerni?

(Még egy kérdés: Ha nem kattintom le a Game Tokenes ptc-ket az baj? Olyan értelemben, hogy mondjuk azok ugye ottmaradnak, és nem jön helyére pénzes ptc.)

Legjobb válasz: ptc-vel csak az üzemeltetõje keres pénzt, de majd rájössz.

ptc-vel csak az üzemeltetõje keres pénzt, de majd rájössz.
A kérdező hozzászólása: rendben, de nem ez volt a kérdés:)

Ha egy telefonon van wifi azzal lehet skypeolni is? Van olyan amivel webcamozni is?

Lehet h butaságot kérdezek, de mindenképp olyan telefont szeretnék amivel lehet skypeolni is ha van wifi. Azt nem tudom h van.e olyan amivel lehet webcamerázni is. Tudtok ilyet ajánlani? Én most kinéztem egyet Samsung monte, nem tudom h az milyen. köszönöm

Legjobb válasz: a másik ami szóba jön a sony x8

A kérdező hozzászólása: a másik ami szóba jön a sony x8
Akkor már inkább X8, az legalább androidos. Azon biztos, hogy lehet skypolni, de csak hanggal.
A kérdező hozzászólása: és a zte blade?
Az még jobb (nekem az van).
Nem minden wifis telefonra van skype.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!