Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amikor valaki (883 db)

Valaki! :D Olvasgattam hogy van olyan AMD AM3 foglalatu proci ami belemegy AM2+ foglalatu alaplapba (? ). Ki is néztem egy procit (AMD Athlon II x2 270)

Utána néztem a procinak és "elvileg" belemegy, de így nem bízok megbenne még megnem erősíti valaki! Nekem egy MSI 7309 alaplapom van! Aki tud ezzel kapcsolatban bármit is az segítsen már, köszi! :D

Legjobb válasz: Igen, vannak olyan AM2+ alaplapok, amikben mennek. Nekem is olyan van, egy Asus M2N-E, és egy Athlon ii x4 640-et dolgoztatok benne :p A tiédról viszont semmit nemtudok, BIOS frissítés mindenképp kell, cpu support listet nézd meg ha benne van akkor elvileg mennie kéne

Igen, vannak olyan AM2+ alaplapok, amikben mennek. Nekem is olyan van, egy Asus M2N-E, és egy Athlon ii x4 640-et dolgoztatok benne :p A tiédról viszont semmit nemtudok, BIOS frissítés mindenképp kell, cpu support listet nézd meg ha benne van akkor elvileg mennie kéne
A kérdező hozzászólása: Bios frissítés már megvolt :D Rájöttem hogy a CPU support mit takar.., köszönöm a segítséget :D Mostmár csak keresgetnem kell, bár ami 4 magos belemenne azt már szinte sehol nem kapni, de sebaj :D Kösz még1x!!
Te hol látsz 4 magosat a support-nál? :D Ez egy AM2-es lap, nem fog menni AM3-as procival.

Van olyan, hogy valakit befektetnek a kórházba, és 2-3 hétig ott van amíg szül?

Miért kell f?orvos,és a kismama beleegyezése a császármetszéskor, ha természetes szülés nem halad jól?

Legjobb válasz: Egy kicsit kusza az írásod. De amit értek belõle, hogy van olyan, hogy valakit befektetnek a kórházba. Akár hosszabb, akár rövidebb idõre. És is másfél hetet feküdtem bent szülés elõtt. A beleegyezés pedig azért kell, mert a császármetszés egy mûtét és a mûtéthez kell a beleegyezõ nyilatkozat. És vannak olyan helyek, ahol nincs kérésre császármetszés, hanem csak is alapos okkal csinálják és ahhoz pedig az orvosoknak is alá kell írni.

Egy kicsit kusza az írásod. De amit értek belõle, hogy van olyan, hogy valakit befektetnek a kórházba. Akár hosszabb, akár rövidebb idõre. És is másfél hetet feküdtem bent szülés elõtt. A beleegyezés pedig azért kell, mert a császármetszés egy mûtét és a mûtéthez kell a beleegyezõ nyilatkozat. És vannak olyan helyek, ahol nincs kérésre császármetszés, hanem csak is alapos okkal csinálják és ahhoz pedig az orvosoknak is alá kell írni.
Nálunk volt olyan kismama, aki bent volt tavasz óta, és szept elején szült... Azért, mert a vezetõ fõorvos bele egyezése is kell a mûtéthez. Ez a szabály. És azért, hogy biztos szükséges legyen a beavatkozás.
Engem pl. azért fektettek be a 37. héten, mert cukorbeteg vagyok. Végig bennmaradtam, 39+0 hetesen császároztak. Alá kellett írnom, hogy beleegyezek a császármetszésbe.
Még mindig nem beszéltél a témáról anyukádékkal? Vagy nem akarnak veled beszélgetni errõl? Mondjuk még mindig nem értem miért érdekel téged ennyire a szülés és terhesség...
Én a 36. héttõl voltam bent és a 41. héten indult meg a szülés és simán szültem. Szobatársam 4 hónapot volt bent és császározták.
én egy hónapig voltam bent szülés elõtt, utána is egy hetet toxémia gyanu, magas vérnyomás, a császárról nem tudok nyilatkozni, természetes szülésem volt
Egyik szobatársam 37.héttõl feküdt bennt mert elsõ szülése császár volt és ebben a kórházban ilyen esetben be kell feküdni.Megvárták míg megindul magától a szülés, természetes szülésre készültek, egyébként túl is hordat majdnem 1 héttel.Mivel nem haladt a szülés, nem tágult emiatt császározták. Nekem nem kellett befeküdni elõtte, viszont vajúdás közben császár mellett döntött a doki.Szerencsére a felvételkor aláírattak velem minden papírt, 1 maradt ki azt bírtam aláírni vajúdás közben :D
Az én barátnõm több mint 2 hónapig feküdt kórházban magas vérnyomás miatt, és szülés után is bent kellett maradni még két hete a vérnyomása miatt.
Én 4 hónapig voltam a kórházban, majd terhesség 36.hetében fájásaim voltak a vajudoban és aláíraták velem a beleegyezõ nyilatkozatot és megcsászároztak.Szóval nálam a rendes szülést megse probálták az orvosok.
Amikor én szültem volt bent egy ikres aki 3 hónapig volt bent (toxémia miatt), plusz miután megszült az egyik kicsi nem fejlõdött rendesen és ráhúzott még 2 hetet.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT
A kérdező hozzászólása: kismamát befektetik kórházba, pl:34-35.héten és 38.hétig ott marad és 38.héten megszül. kismama bent fekszik régota pár hete, és egyszer csak megindul a szülése. Beindul a szülése vajudik, az orvos és a szülésznõ akik bent vannak nála, az mondja császárt.
Bocs! Két hetet..

Vannak itt olyan emberek akik szedik a p57 hoddia fogyasztószert? Eredmény? és van olyan dobozú amire az van írva hogy block fat absoption (van valakinek ilyen? ) és van olyan amire az van írva hogy fast slimming mi a különbség?

Legjobb válasz: Én szedem és a barátnõim is. Nekem eddig -3 kg. és a 27-dik szemnél tartok. Mindenkinek más a súly vesztése.Enyémre a fast slimming van írva.A különbséget nem tudom , mert a másikkal nem találkoztam még.Ez zöld kicsit zselés, tojás alakú.

Én szedem és a barátnõim is. Nekem eddig -3 kg. és a 27-dik szemnél tartok. Mindenkinek más a súly vesztése.Enyémre a fast slimming van írva.A különbséget nem tudom , mert a másikkal nem találkoztam még.Ez zöld kicsit zselés, tojás alakú.
A kérdező hozzászólása: És azt megtudod mondani h honnan vetted? köszi a választ :)


Van olyan receptje valakinek, amibe nem kell tojás, és élesztő?

Vegetáriánus lányomat szeretném meglepni, zöldséges tortával.

Legjobb válasz: Ajánlani tudom neked Govinda szakácskönyvét,amiben csak olyan receptek vannak,és beszerezhetõ,megrendelhetõ a lál.hu oldalon,ráadásul nem drága,és végtelenül kedves ajándék lehet egy vega számára.

Ajánlani tudom neked Govinda szakácskönyvét, amiben csak olyan receptek vannak, és beszerezhetõ, megrendelhetõ a lál.hu oldalon, ráadásul nem drága, és végtelenül kedves ajándék lehet egy vega számára.
Keverj össze összetört kekszet olvasztott margarinnal, és kevés cukorral.Pár percig süsd alacsony hõfokon. Utána tehetsz rá bármilyen tölteléket. Ha a zöldségeket is sütni akarok, akkor elõtte nem kell sütni az alapot. De linzert is süthetsz, abba nem kell tojás.

HDMI kábelből van olyan ami S-videóba vált át?

Legjobb válasz: Nem igazán, ha van is nagyon drága, találtam egy svideó-ból hdmi-be átalakítót 25 000 forintért. http://thomson.addel.hu/detailproduct.php?productid=473364

Nem igazán, ha van is nagyon drága, találtam egy svideó-ból hdmi-be átalakítót 25 000 forintért. http://thomson.addel.hu/detailproduct.php?productid=473364
Nincs ilyen kábel. Egyébként mi szükséged erre?
A kérdező hozzászólása: netbokot régi 21-es monitorra...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
A kérdező hozzászólása: még egyszer köszönöm szépen :) Egyik ismerõsömet fizetik így, és én sem akartam elhinni hogy ezt így lehet. De sajna ez Magyarország :/
Igazán nem is tudom, ... én nem hagynám annyiban! Ez ugyanolyan abszurd dolog, mintha egy könyvelõt aszerint fizetnek, hogy mennyi tételt könyvel le a tartozik és mennyi tételt a követel oldalra!?!?!?! Közröhej. Bizony megkérdezném már a Munkaügyi Felügyelõséget, hogy etikus ez a megoldás egy fodrászüzletben szerintük.

Van mosolygós, szomorú smiley. Van olyan ami szemöldök felhúzós? Pl amikor valakit le akakrok nézni fécbukkon keresztül? :D

de télleg

Legjobb válasz: A lenézést szerintem ez fejezi ki a legjobban: -.-' vagy a pff... szócska.

A lenézést szerintem ez fejezi ki a legjobban: -.-' vagy a pff... szócska.

Miért van az, hogy a kész bébiételekben ami 4 hónapos kórtól való, van olyan ami elvileg nem is adható ebben a korban?

pl:paradicsomos krumpli, elvileg a paradicsomot nem 8 hós kortól lehet adni?már több ilyennel találkoztam.Meg pl málna barackkal,a málnát se lehet még 4 hósan adni.

Legjobb válasz: Mert a konzervgyári technológia más, mint az otthoni. A paradicsomnál a héja és a magja, az epernél szintén a magok okozhatnak problémát. ezt a konzervgyárban teljesen el tudják távolítani, de otthon elég nehézkes.

Mert a konzervgyári technológia más, mint az otthoni. A paradicsomnál a héja és a magja, az epernél szintén a magok okozhatnak problémát. ezt a konzervgyárban teljesen el tudják távolítani, de otthon elég nehézkes.
Nekem is a védõnõ mondta hogy ezeket nyugodtan lehet adni a babáknak mert olyan technológiával készülnek, hogy nincs bennük allergén anyag
Dehogy fogják eltávolítani a paradicsomból a magját! És a málnából? Szerinted hogyan? Egyenként kiszedegetik?? Ha-ha-ha! Ugyan már. Össze passzírozzák õket úgy, hogy teljesen homogén állaga lesz. Mint a második írta, üzlet az egész.
Azért mert mindent el akarnak adni. Ez üzlet. Persze, hogy nem lehet se málnát se paradicsomot 4 hónaposan adni. De hát van aki 2 hónaposan már bolti tejjel itatja a babáját és 3 hónaposan a család kosztjából eszik. Nekik készültek ezek az ételek. Mindenkinek a lelkiismeretére van bízva. Saját felelõsséged hogy a saját gyerekedet mivel eteted.
Én most akadtam almás-túrós bébikajára, 4 hós kortól. :-?

Van olyan görbéje valakinek aminek a vége + teszt lett? Feltehetnétek ilyet ha van.

az én bém ilyen:

Legjobb válasz: Bár,még bármi lehet...az enyém: http://ciklus.hu/images/diagramok/f012243675b442762091f1ac66..

A kérdező hozzászólása: a görbéden az látszik hogy, volt ovud de kicsit hosszabb lesz a ciklusod.
Szia nekem az lett anno és itt rugdos a pocimban üdv 20 hetes kismami.http://ciklus.hu/images/diagramok/ed2c871e63acf549afe10056d8..
A kérdező hozzászólása: ÓÓÓÓÓ:-)) gratulálok. Szép az utolsó két görbr.
A kérdező hozzászólása: Kicsit hasonlít hozzájuk az enyém:-)))))) bizakodok nagyon. Mi a véleményetek, lehet hogy most sikerül?
Még 5 nap, és kiderül.Szép a görbéd, de még nagyon korai bármit is mondani.Reméljük nem esik le a hõd!Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a görbén a mai hõm még nem látszik 37, 1 lett megint.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!