Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amikor hiába (37 db)

Van olyan, amit megbántatok, valamilyen hiba amit elkövettetek gyereknevelési téren, illetve olyan amit mindig megfogadtok, de nem sikerül betartani?

Legjobb válasz: Ahogy mondani szokták, eddig elveim voltak, most pedig gyermekem van. Gyakorlatba jön rá az ember lánya, hogy sok minden nem úgy mûködik, ahogyan azt elképzelte... De hogy a kérdésre válaszoljak: nem, nem bántam meg semmit(eddig).

Ahogy mondani szokták, eddig elveim voltak, most pedig gyermekem van. Gyakorlatba jön rá az ember lánya, hogy sok minden nem úgy mûködik, ahogyan azt elképzelte... De hogy a kérdésre válaszoljak: nem, nem bántam meg semmit(eddig).
Nálunk a lányomnak össze voltak tapadva a kisajkai!Mikor a nõgyógyászomat kértem ajánljon gyermeknõgyógyászt, azt mondta, hogy vigyük nyugodtan hozzá, majd Õ szétválasztja neki!Fél évesen meg is csinálta, meg ismutatta hogy kell, én még kétszer szétválasztottam neki! Aztán 2 évesen csak gyereknõgyógyászhoz kerültünk...(4 napiszonyat kínlódás után)és hatalmas lelkiismertfurdalásom van, hogy nem egybõl oda vittem, mert olyan információkat tanácsokat kaptunk, amitõl valószínûleg többet ez nem fordulhat elõ! Ezt mindennél jobban bánom :(
Nincs, mert bármit is csináltam rosszul, egy dolgot biztosan nyertem vele: tapasztalatot. Fogadás-betartás annál több, de ennek meg pont, hogy örülök. Remélem, a lányom se tudna olyasmit mondani, ami az én hibám volt és esetleg emlékezne rá...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Nagyon jó válaszok.A második válaszolónak üzenem, nagyon sajnálom, hogy így alakult, de mindig meg kell hozni egy döntést és próbálunk mindig jót hozni, hogy a legjobb legyen a szemünk fényének.Néha nem sikerül.De szerencsére azért az esetek többségében végül csak jól döntünk.Köszönöm a válaszokat.
Ilyen kérdést már én is akartam kiirni. Stefix válasza nagyon tetszik. Talán mindenkinek igy kéne gondolkodni. Igen van pár dolog amiben hibáztam, és nagy lelkiismeret furdalásom van miatta. Na, nem bántottam meg ilyenek, de már nem tudok rajta változtatni. Akkor azt gondoltam helyesnek és pufff... :( Tévedtem.

Saját weboldalt szeretnék készíteni üzleticéllal, s ha lehet ingyenesen? Persze olyan kellene ami a keresőben is megjelenik, mert van 1csomó amit hiába írunk be célzottan még sincs csak a hirdetésben. Biztosan értitek miről beszélek.

Legjobb válasz: Megtanulsz HTML nyelven és felteszed egy ingyenes szolgáltatóra. Akkor kb ingyenes, ha a belefektetett munkát nem számoljuk. Viszont én nem nagyon szoktam komolyan venni a cegnev.atw.hu-s honlapokat és szerintem nem csak én vagyok így, ezért célszerû évi pár ezerért egy domaint is regisztrálni. A cegnev.hu sokkal professzionálisabnak hat. Nem tudom mit értesz üzleti cél alatt, de egy profi által készített oldal lényegesen jobb, mint egy kezdõ által összetákol. A Google meg szokta találni a honlapokat különösebb ráfordítás nélkül is. Csak egy kis idõbe telik neki.

Megtanulsz HTML nyelven és felteszed egy ingyenes szolgáltatóra. Akkor kb ingyenes, ha a belefektetett munkát nem számoljuk. Viszont én nem nagyon szoktam komolyan venni a cegnev.atw.hu-s honlapokat és szerintem nem csak én vagyok így, ezért célszerû évi pár ezerért egy domaint is regisztrálni. A cegnev.hu sokkal professzionálisabnak hat. Nem tudom mit értesz üzleti cél alatt, de egy profi által készített oldal lényegesen jobb, mint egy kezdõ által összetákol. A Google meg szokta találni a honlapokat különösebb ráfordítás nélkül is. Csak egy kis idõbe telik neki.
Senki nem vesz komolyan egy olyan céget akinek a honlapja egy ingyenes tárhelyen van, én legalábbis biztos nem. Nem jó reklám egy cégnek, hogy még 10.000 Forintja sincs egy tárhely és domain bérlésére. A keresõoptimalizálásról rengeteg cikket lehet olvasni a neten, itt van pár: http://webni.innen.hu/Keres_c5_91optimaliz_c3_a1l_c3_a1s http://www.weboriginal.eu/keresooptimalizalas http://weblabor.hu/cikkek/keresooptimalizalas
Ha üzleti célokra kell a weboldal, ne sajnàld rá a pénzt! Én rengeteg dolgot vásárolok weboldalakon keresztül, de a gagyi weboldalakat elkerülöm. Mennyire lehet szar egy cég adott terméke vagy szolgáltatàsa, ha még egy normális honlapra sincs pénze?
Én nem tudom akarsz-e saját weboldalt, honnan tudjam??? Csak azért válaszolok, mert az elsõ mondatod KÉRDÕ MONDAT!!! :D

Windows 7-hez van CMI8738 driver ami ténylegesen működik? 5.1es hangkártyám és hangfalszettem van, de csak 2. 0ának ismeri fel, hiába állítok bármit rajta. Xp-n semmi gond nem volt. Van olyan driver ami működik rendesen? Valaki valamit?

Legjobb válasz: Ha minden igaz még sehol semmin sem szól az 5.1 Csak 2 vagy 3 hangfal, ilyen-olyan trükkökkel pár embernek sikerül megoldani. És nekem is ugyan ez a hangkártya van, 5.1-gyel, és 2 vagy 3 szokott szólni.

Ha minden igaz még sehol semmin sem szól az 5.1 Csak 2 vagy 3 hangfal, ilyen-olyan trükkökkel pár embernek sikerül megoldani. És nekem is ugyan ez a hangkártya van, 5.1-gyel, és 2 vagy 3 szokott szólni.
A kérdező hozzászólása: most vettem a hangcuccot... tulajdonképpen akkor fölöslegesen?? áh szarok bele, vissza rakom az xpt...
Van virtualizált XP környezet a Win7-ben, addig használhatod azt is. Ha érdekel írj aztán elmondom mit hogyan. Sajnos a Win7-ben még nem támogatott ez a dolog, de a következõ csomagban benne lesz elvileg.
A kérdező hozzászólása: sajnos nemtudok írni privátot, ezért csak ide tudom: Kérlek mond el hogyan lehet ezt a "virtuális" xpt használni win7ben. köszi

Van olyan időszak amikor hiába szedek fogamzásgátlót hagyni kéne a sexet? Mert könnyeben teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Ha legelõször kezdesz el fog.gátlót szedni akkor várni kell vele 1-2 hetet esetleg 1 hónapot amig nem lesz védett. Ez idõ letelte után bármikor, bármennyit, bárhol lehet szeretkezni. Akár gumi nélkül is mert védve leszel. Ameddig szeded a tabit NORMÁLISAN, nem szemeket kihagyva 99,999999%-ban biztonságban vagy. Az a maradék 0,0000001% az akkor van hogyha nem szeded normálisa, rendszeresen. cukorfalat

Ha legelõször kezdesz el fog.gátlót szedni akkor várni kell vele 1-2 hetet esetleg 1 hónapot amig nem lesz védett. Ez idõ letelte után bármikor, bármennyit, bárhol lehet szeretkezni. Akár gumi nélkül is mert védve leszel. Ameddig szeded a tabit NORMÁLISAN, nem szemeket kihagyva 99, 999999%-ban biztonságban vagy. Az a maradék 0, 0000001% az akkor van hogyha nem szeded normálisa, rendszeresen. cukorfalat
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ én is így tudtam csak valakitõl mást hallottam de ez megnyugtatott!
teljesen igaza van az elöttem szólónak...ez a baj itt vannak akik nem tudnak dolgokat és hülyeségeket írkálnak és az emebrre ráhozzák a frászt...
Fogyókúrázz. Kapszulákkal csak a pénztárcád tudod lefogyasztani. Futni már hideg van, de otthon tudsz tornázni, azt tedd meg!
Bizony. És ne rágcsálj egész nap mint egy mókus... Kapszulák helyett aerobic, torna.
A kérdező hozzászólása: A reggelit ki szoktam hagyni, 7 kor kelek kb, néha-néha délelõtt meg eszem 1 szendvicset, aztán 2-3 körül ebédelek (nem az a full degeszre eszem magam effekt, utána vmi kis édesség esetleg, ezt követõen már csak este van kaja, ami jobbára azt jelenti hogy 7-8 felé megeszem mondjuk 1 vagy 2 kisebb narancsot. Ha nem bírom akkor 1 vagy 2 szendvics, de semmi extra. Ez nem sok szerintem. 185 cm vagyok és 84 kg. Voltam már 82 is, de 88 is korábban, mostanság 83-84 közt vagyok. Teljesen jól néznék ki, ha nem lenne egy kis pocakom, ami viszont zavar... Kézi súlyzóval kezdtem edzeni, mondván hogy azzal is energiát vesztek, a futáshoz ugye hideg van....:S
Nem rossz ez a súly. De a kézi súlyzó sokat nem számít a hasadnál. Próbálkozz inkább egész testet átmozgató aerobic jellegû tornával, amiben az erõsítés mellett vannak kardio jellegû gyakorlatok is.
A kérdező hozzászólása: A súly nem rossz, de a baj az, hogy van egy kis hasam, undorítónak találom, tizen évesen 55-60kg vtam 185-ös magasságomhoz, szokatlan ez nekem. A kézi súlyó csak azért van, hogy energiát használjak fel, hogy ne pocakosodjak...
Szia! Én nem ajánlom a különféle kapszulákat, szerintem nincs semmilyen hatásuk vagy csak rövid ideig tarthat. Hasra én Rubint Réka dvd-t ajánlanám, nekem használ. Szerintem a mozgásnál elsõsorban a rendszeresség a fontos, még ha kicsiben kezded is. És ne add fel! Ha nem látszik rögtön az eredmény az nem baj, hasról amúgy is nehezen meg le) Remélem segítettem, sok sikert!)
Napi 4 tisztességes, egészséges étkezés kisebb adagokkal és heti 3 mozgás.
Én is ezzel a problémával küzdök. Havi fél kg-t hízok, pár éve folyamatosan, és ez a hasamon látszik meg leginkább. nádszál vékony voltam 2-3 éve, 54 kg, most meg 74 kg. A testmozgás nekem sem segít, ezért elgondolkodtam, vajon miért? Valószínûleg nem zsír van felhalmozódva a hasnál, hanem víz. A testmozgás a vizet nem égeti. Olvastam, hogy a túlzott sófogyasztás megköti a szervezetben a vizet. Ha nem is teszel az ételekbe sót, attól még sok sót elfogyasztunk, hiszen a legtöbb élelmiszer alapanyag túl van sózva. De hogy lehet ezt orvosolni, arra én is keresem a pontos választ. Azt tudom, hogy nem. Nem szabad kevesebb vizet fogyasztani. Annyi is biztos, hogy nagyon meg kell válogatni a fõzéshez a hozzávalókat, csökkentve a só mennyiséget, és rengeteg zöldség, gyümölcs fogyasztással lehet semlegesíteni a sót a szervezetben. Hatékonyabb módszerrõl még nem hallottam.
Szia! Ellenõrizd hogy sikerült-e frissítenie hálózatról a szoftverét. Ha nem.akkor pendrájvról manuálisan frissítsd. LINK:[link]
A kérdező hozzászólása: Szia! Elméletileg a legfrissebb szoftver van raja.

Van olyan program ami ellenőrzi a Windowsot, és megtalálja, hogy milyen hiba van benne?

Azért mert tegnap ezt írta ki a kompjuterem: A problem has been detected and Windows has been shutdown to prevent damage to your computer.

Legjobb válasz: nincs

nincs
Nincs.
dr watson
Ilyen alapon lehet az Advenced System Care 6.1 is. Feltelepítéskor vagy 9500 hibát fog találni a Windows -ban.
A kérdező hozzászólása: A harmadik válszolónak. Milyen az a dr watson, hogy mûködik?

Vannak olyan hím tengerimalacok, amik akkorák mint a nõstények?

két tengerimalacom van, még elég fiatalok, de már most látszik, hogy az egyik sokkal nagyobb mint a másik. sokat kergetõznek,mostanában azt vettem észre, hogy a nagyobb berregõ hanggal közelít a kicsi felé és himbálja a csípõjét. jelent ez valamit?

Legjobb válasz: A berregõ malac fiú!A másik milyen nemû?

A berregõ malac fiú!A másik milyen nemû?
A kérdező hozzászólása: ugyan annyi mint a másik, kb, még nagyon fiatal, de akkor a méret nem feltétlenül jelenti a nemet, ugye?
Ha a tenyésztõ azt mondta, hogy fiú , akkor biztosan fiúk a malacok.A tenyésztõknek nem szokásuk mást mondani! Lehet még pici és azért nem berreg, mennyi idõs a kicsi coci?
A kérdező hozzászólása: Az oké, de a másik, a kisebb, õ nem csinálja ezt, mondjuk néha õ is szokott berregni. és amint írtam, sokkal kisebb, mint a másik. vajon õ is fiú? remélem, hogy a tenyésztõ nem vert át:/
Ha úgy csinálja ahogyan leírtad , akkor biztos hogy fiú ! :-)
Berreghetnek a lányok is, de nem ugyanúgy, mint a fiúk!A lány cociknak egészen más a berregésük , épp most néztem videón. :-)
A kérdező hozzászólása: úgy vettük õket tenyésztõtõl, hogy fiúk, mind a kettõ. odáig még nem jutottam el, hogy megfogjam õket, úgyhogy megnézni még nem tudtam. ezek szerint csak a hím malacok berregnek?
20 év meg egy év között, azért van külömbség :-) fõleg ha nem is voltak fiúmalacaid!!! Olvasd el amit bemásoltam a malacos oldalról!
2. vagyok nekem meg május 23.-án és június 8.-án vannak egy éve és tudom hogy ez a dominancia. nekem eléggé nehéz volt õket összeszoktatni mert az alázatos Datolyámhoz egy vehemens Szöszi került. a mai napig berreg a domináns és rámászott ma is a hátára mint aki párzik, de lány!!! ledominálta a másikat, berregett és himbálózott jobbra-balra!!! HA egy napig nem látják egymást úgy tesznek mintha sosem ismerték volna egymást és újra kergetõznek (Datolya beteg volt és el kellett karanténolni)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 2. Válszoló , ha nõstényeid vannak , akkor szerintem nem is tudod hogy milyen az a berregés amit a fiúk adnak, amit a kérdezõ leírt, az alapján biztosan fiú a malac!tessék ezt egy tengerimalacos oldalról másoltam ki: Ha különbozõ nemûek Ha különbözõ nemûek a malacok, az érettebb hímek már az elsõ 5 perc után hangos dürrögéssel és lassú fenékbillegetéssel udvarolni kezdenek. Fontos tudnunk, hogy a nõstények 14-18 naponta ivarzanak. Ha a nõstény nem ovulál, a szerelmes közeledést könnyedén elutasítják, ha nagyon tolakodó a hím, ennek egy arcra célzott vizeletsugárral adnak nyomatékot. Ez általában visszavesz a tengerimalac hímek lelkesedésébõl, de nem adják fel, míg el nem érkezik a nõstény ovulációs napja, amikor is a párzás nagy valószínûséggel megtörténik. Ezután 10 héttel érkezik a szaporulat. A kölykök születése után közvetlenül a nõstény ismét ovulál, és ha a hím mellette van, a párzás újra megtörténik. A nõstények elletése és a kölykök késõbbi sorsáról való gondoskodás nagy felelõsséggel jár! Ezért hobbitartóknak kettõ, kizárólag azonos nemû malackát ajánlunk.
Az elsõ vagyok!!! 20 ÉVE VANNAK MALACAIM, HA BERREG ÉS HIMBÁLJA A CSIPÕJÉT AKKOR BIZTOS HOGY FIÚ!!!
2. vagyok és az enyémek egyidõsek nagyából ( 2-3 ház különbség)
az elsõ rosszul tudja!!! nálam a dominánsabb lány így fejezi ki rangját. két lány malacom van az egyik 978, a másik 818 gramm szóval változó!!! vidd el õket állatorvoshoz, ott megmondják és levágják a karmaikat, esetleg kikezelik belõlük az élõsködõket. tõlük nyugodtan kérdezhetsz :)
Nekem mindkét nembõl vannak malacaim, elárulom, hogy mindkettõ berreg és riszál. A domináns nõstényeim napi szinten, ovulációtól függetlenül, csak, hogy megmutassák velük nem lehet kukoricázni. A hímek pedig rendfenntartó okból, hogy a csajok nehogy veszekedjenek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!