Találatok a következő kifejezésre: Van olyan amikor (16763 db)

Van olyan márka a radeon alapú grafikus kártyák között aminek kevésbé jó a gyári hűtése? Van olyan aminek híresen jó? Az Asus kártyákról hallottam, hogy a gyári hűtésük gyenge.

Legjobb válasz: Olyan hûtést nem tesznek egy kártyára ami nem elég rá. no meg egy gyártón belül is vannak különbözõ eltérések a hûtések között a különbözõ szegmensekbe. Sokszor olyan is van, hogy ugyan arra a GPU-ra épülõ kártyát kiadják különbözõ hûtéssel(jobb hûtés-felár). Az ASUS talán két leghíresebb hûtése a DCU, és DCU II, ezek elég jók. Ami még nagyon jó az az MSI Twin Frozr.

Olyan hûtést nem tesznek egy kártyára ami nem elég rá. no meg egy gyártón belül is vannak különbözõ eltérések a hûtések között a különbözõ szegmensekbe. Sokszor olyan is van, hogy ugyan arra a GPU-ra épülõ kártyát kiadják különbözõ hûtéssel(jobb hûtés-felár). Az ASUS talán két leghíresebb hûtése a DCU, és DCU II, ezek elég jók. Ami még nagyon jó az az MSI Twin Frozr.

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Valaki! :D Olvasgattam hogy van olyan AMD AM3 foglalatu proci ami belemegy AM2+ foglalatu alaplapba (? ). Ki is néztem egy procit (AMD Athlon II x2 270)

Utána néztem a procinak és "elvileg" belemegy, de így nem bízok megbenne még megnem erősíti valaki! Nekem egy MSI 7309 alaplapom van! Aki tud ezzel kapcsolatban bármit is az segítsen már, köszi! :D

Legjobb válasz: Igen, vannak olyan AM2+ alaplapok, amikben mennek. Nekem is olyan van, egy Asus M2N-E, és egy Athlon ii x4 640-et dolgoztatok benne :p A tiédról viszont semmit nemtudok, BIOS frissítés mindenképp kell, cpu support listet nézd meg ha benne van akkor elvileg mennie kéne

Igen, vannak olyan AM2+ alaplapok, amikben mennek. Nekem is olyan van, egy Asus M2N-E, és egy Athlon ii x4 640-et dolgoztatok benne :p A tiédról viszont semmit nemtudok, BIOS frissítés mindenképp kell, cpu support listet nézd meg ha benne van akkor elvileg mennie kéne
A kérdező hozzászólása: Bios frissítés már megvolt :D Rájöttem hogy a CPU support mit takar.., köszönöm a segítséget :D Mostmár csak keresgetnem kell, bár ami 4 magos belemenne azt már szinte sehol nem kapni, de sebaj :D Kösz még1x!!
Te hol látsz 4 magosat a support-nál? :D Ez egy AM2-es lap, nem fog menni AM3-as procival.


Vajas kenyeret akarok adni a 11 hónapos babámnak. De milyen vajat? Ti milyet adtok? Valamelyik tele van E betűvel. Van olyan ami csak tejszínből van. Olyat lehet?

Legjobb válasz: A vaj tejbõl készül. A Delma, Rama pedig margarin, ami növényi olajból van. A kettõ nem ugyanaz. A vaj egészségesebb, de szerintem is mindegy szinte, hogy melyiket veszed. Olyat úgysem találsz, amiben semmi nincs, ami nem mû.

A vaj tejbõl készül. A Delma, Rama pedig margarin, ami növényi olajból van. A kettõ nem ugyanaz. A vaj egészségesebb, de szerintem is mindegy szinte, hogy melyiket veszed. Olyat úgysem találsz, amiben semmi nincs, ami nem mû.
Én joghurtos Delmát adtam (adok) neki, de csak azért mert mi is ezt esszük...:) Ennyire nem kell túlaggódni szerintem.
Teavajat veszünk, mi is azt esszük. Margarint nem adnék ilyen kicsinek.
Szerintem sem kell ebbõl nagy ügyet csinálni. Nem kilószámra eszi, annyitól meg nem lesz baja. Mondjuk az én lányom már 2 éves elmúlt, most épp multivitaminos Delma van itthon, azt esszük. De ha nagyon egészségeset akarsz, akkor vedd a sima teavajat!
Margarint ne adj, annál tényleg a tyúk szar is egészségesebb. Sima tea vaj tökéletes.
Szerintem sem kellene ennyire oda figyelni :) Én is azt adok neki, amit mi eszünk. Csak gondolj bele, keresztapám mikor kicsi volt tyúk kakit evett :D És semmi baja neki, már nagypapa :)
Mi margarint pl.delmát eszünk, a kisfiamnak tea vajat veszek, de ha mondjuk éppen elfogyott vagy rokonoknál vagyunk akkor egyszer-egyszer kap margarinost.Imádja a vajas kenyeret.
Igen sajnos a margarinokkal az a baj hogy mindegyikben van tartósítószer meg egyéb ócskaság. A sima teavaj tökéletes, én a Spar-os bio vajat veszem a kislányomnak. Csak az õrjít meg hogy ha hûtõben tartom akkor kenhetetlenül kemény lesz, ha kinn hagyom akkor meg bepenészedik (meleg van a lakásban=távfûtés..)
A kérdező hozzászólása: marad a teavaj köszi mkinek

Egy vírusnak van interaktómja? értelmes beszélni róla? Ha igen van olyan, amit konkrétan fel tudtak mérni?

Legjobb válasz: Persze, hogy van. Azok a vírusok, amiknek a burkát fehérjék is alkotják nyilván interakcióban állnak egymással. Hogy érdemes-e róluk beszélni... attól függ, hogy mit akarsz mondani. :-D Hogy van-e olyan amit teljesen leírtak... hát nem hinném, hogy lett volna ezügyben szisztematikus kutatás. Meg nyilván a hoszt-patogén interakciók az érdekesek. Érdemes megnézned a HIV, az influenza vagy a M13 bakteriofég vírusokat, azokról nagyon sokat tudunk (mármint valaki, én nem tudok olyan sokat :-).

Persze, hogy van. Azok a vírusok, amiknek a burkát fehérjék is alkotják nyilván interakcióban állnak egymással. Hogy érdemes-e róluk beszélni... attól függ, hogy mit akarsz mondani. :-D Hogy van-e olyan amit teljesen leírtak... hát nem hinném, hogy lett volna ezügyben szisztematikus kutatás. Meg nyilván a hoszt-patogén interakciók az érdekesek. Érdemes megnézned a HIV, az influenza vagy a M13 bakteriofég vírusokat, azokról nagyon sokat tudunk (mármint valaki, én nem tudok olyan sokat :-).

Vannak itt olyan emberek akik szedik a p57 hoddia fogyasztószert? Eredmény? és van olyan dobozú amire az van írva hogy block fat absoption (van valakinek ilyen? ) és van olyan amire az van írva hogy fast slimming mi a különbség?

Legjobb válasz: Én szedem és a barátnõim is. Nekem eddig -3 kg. és a 27-dik szemnél tartok. Mindenkinek más a súly vesztése.Enyémre a fast slimming van írva.A különbséget nem tudom , mert a másikkal nem találkoztam még.Ez zöld kicsit zselés, tojás alakú.

Én szedem és a barátnõim is. Nekem eddig -3 kg. és a 27-dik szemnél tartok. Mindenkinek más a súly vesztése.Enyémre a fast slimming van írva.A különbséget nem tudom , mert a másikkal nem találkoztam még.Ez zöld kicsit zselés, tojás alakú.
A kérdező hozzászólása: És azt megtudod mondani h honnan vetted? köszi a választ :)

Olyan program kéne nekem ami visszahozza a törölt fájlokat leveleket képeket videókat. Recuvám van de részletesebb kéne! Van olyan ami letölthetõ és ingyenes?

Legjobb válasz: olyan kéne ami mindent visszahoz mikor én nem vagyok otthon hogy tudjam mit csinálnak rajta

A kérdező hozzászólása: olyan kéne ami mindent visszahoz mikor én nem vagyok otthon hogy tudjam mit csinálnak rajta
Fájlok, képek, videók az kb egy kategória. A levelek kicsit más tészta, azok nem egyesével tárolódnak. Konkrétan mi történt?
Ne privátba! Röviden: amit írtál arra nincs program. Hosszabban: statisztikailag lehet a merevlemeznek olyan része, ami évek alatt sem íródik felül, de ennek nagyon kicsi az esélye. Ha felülíródott adattal akkor kb 0 az esély bármi más adat visszanyerésére. 3 év alatt elég sûrûn újra tudnak íródni az egyes fájlok.

Arra tart az életed, amerre szeretnéd, hogy tartson? Van olyan, amit máshogyan csinálnál? Megbántál dolgokat?

Legjobb válasz: Arra tart az életed, amerre szeretnéd, hogy tartson? Ezt nem tudhatja az ember. Tervez, ötvenszer átrág mindent, érveket és ellenérveket keres, de a végeredméyn még így is kétséges. Per pillanat úgy néz ki, hogy jó irányban haladok, de hgy megérkezem-e az még a jöv zenéje. Van olyan, amit máshogyan csinálnál? Nincs. Ja, most látom, van. Az elõzõ mondatban úgy írnám: végeredmény. Megbántál dolgokat? Nem vagyok az a sopánkodós fajta. Ami volt, elmúlt, nekem meg a faterom a fejem elejére csinált szemeket. S ha így van, elõrefelé nézek velük.

Arra tart az életed, amerre szeretnéd, hogy tartson? Ezt nem tudhatja az ember. Tervez, ötvenszer átrág mindent, érveket és ellenérveket keres, de a végeredméyn még így is kétséges. Per pillanat úgy néz ki, hogy jó irányban haladok, de hgy megérkezem-e az még a jöv zenéje. Van olyan, amit máshogyan csinálnál? Nincs. Ja, most látom, van. Az elõzõ mondatban úgy írnám: végeredmény. Megbántál dolgokat? Nem vagyok az a sopánkodós fajta. Ami volt, elmúlt, nekem meg a faterom a fejem elejére csinált szemeket. S ha így van, elõrefelé nézek velük.
-Arra tart az életed, amerre szeretnéd, hogy tartson? Nem mondhatnám. -Van olyan, amit máshogyan csinálnál? Van egy pár, igen. -Megbántál dolgokat? Igen.
Igazából ugyanazokat mondanám, mint a legelsõ válaszoló. De mégis, minden tapasztalat azzá alakított, amilyen most vagyok, és ha így történt, hát így történt. Utólag néha kesergek miatta, hogy bezzeg ez így, meg így történhetett volna, de ha akkor nem is tudtam jó döntéseket hozni, azon vagyok, hogy most ezt tegyem.
*hogy **jövõ

Németországba megtalálható minden olyan élelmiszer, ami nálunk is van? Vagy van olyan, ami nálunk van, de ott kint nincs?

Legjobb válasz: Nincs minden németországban, ami mo.-on megtalálható...pl. amit mo.-on túrónak neveznek, az no.-ban nem ismerik.

Nincs minden németországban, ami mo.-on megtalálható...pl. amit mo.-on túrónak neveznek, az no.-ban nem ismerik.
Egy-két olyan dolog nincs, ami tipikusan magyar, azonkívül minden nap és sokszor jobb minõségben.
Dehogynem ismerik a túrót, quark-nak nevezik. Sokkal egyszerûbb mint mondjuk itt Kanadában beszerezni. Vannak kifejezetten magyar boltok is Németországban, például ha túró kell kifejezetten http://www.hungaro.de/kategorie_51.htm?PHPSESSID=38b6afa3d0e..
quar, käsequark, speisequark és társai köszönõviszonyban sincsnnek a magyar TÚRÓ-val. Magyarországról behozottat, aranyáron mindenki talál.
Gesztenyepüré!
Tényleg nem olyan kint a túró, mint otthon!!Sokkal folyósabb.Ezenkívül nincs túrórudi, gesztenyepüré, ahogy elõttem írták.De ezeken kívül az olcsónak számító termékek, mint pl. akármelyik Lidl vagy Alid márka, sokkal jobb minõségûek, mint otthon!!!És persze még a törött pirospaprikát is érdemes otthonról beszerezni :)
Van németbe is túró, csak épp meg se közeliti azt amit m.o-on kapsz.:) egyébként kevés olyan dolog van ami ugyan olyan mint magyarba :/

23 éves vagyok egyetemre járok, de nem igazán szeretem azt amit választottam és semmi jővőt nem látok benne, gondolkozok rajta, hogy valami OKJ tanfolyamot elvégzek. Mit érdemes, aminek van értelme is, és van olyan amit ingyen is eltudok végezni?

Legjobb válasz: Olyat kell megtanulnod, amivel VALÓS munkát tudsz elvégezni. Azaz valami alapanyagból értéket elõállítani. Ilyesmik a kétkezi, építõipari szakmák, a szakács, mindenféle szerelõ, gépész, CNC marós köszörûs meg esztergályos, karosszériás. Az emberek panaszkodnak ezekre, hogy milyen drágák, a minõség meg hitvány:) Fel fog lendülni még az idõsgondozás környéke, meg a vallásipar. Nekem az iparos dolgok közül sokminden megy, nem is panaszkodom, folyton van melóm.

Olyat kell megtanulnod, amivel VALÓS munkát tudsz elvégezni. Azaz valami alapanyagból értéket elõállítani. Ilyesmik a kétkezi, építõipari szakmák, a szakács, mindenféle szerelõ, gépész, CNC marós köszörûs meg esztergályos, karosszériás. Az emberek panaszkodnak ezekre, hogy milyen drágák, a minõség meg hitvány:) Fel fog lendülni még az idõsgondozás környéke, meg a vallásipar. Nekem az iparos dolgok közül sokminden megy, nem is panaszkodom, folyton van melóm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!