Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami olyan (16017 db)

Nincs valami olyan szimulátor oldal, ahol harci szimulátor van? Olyan, amiben olyan, mint ha te lennél egy katona. (? )

Legjobb válasz: Oldal??? A jó öreg Operation Flashpoint, annak kiegészítõi és folytatásai nem elég jók? :D Vagy az ingyenes American Army? Utóbbinál jobb szimuláció nem nagyon van, hiszen a hadsereg fejleszti.

Oldal??? A jó öreg Operation Flashpoint, annak kiegészítõi és folytatásai nem elég jók? :D Vagy az ingyenes American Army? Utóbbinál jobb szimuláció nem nagyon van, hiszen a hadsereg fejleszti.

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Valaki! :D Olvasgattam hogy van olyan AMD AM3 foglalatu proci ami belemegy AM2+ foglalatu alaplapba (? ). Ki is néztem egy procit (AMD Athlon II x2 270)

Utána néztem a procinak és "elvileg" belemegy, de így nem bízok megbenne még megnem erősíti valaki! Nekem egy MSI 7309 alaplapom van! Aki tud ezzel kapcsolatban bármit is az segítsen már, köszi! :D

Legjobb válasz: Igen, vannak olyan AM2+ alaplapok, amikben mennek. Nekem is olyan van, egy Asus M2N-E, és egy Athlon ii x4 640-et dolgoztatok benne :p A tiédról viszont semmit nemtudok, BIOS frissítés mindenképp kell, cpu support listet nézd meg ha benne van akkor elvileg mennie kéne

Igen, vannak olyan AM2+ alaplapok, amikben mennek. Nekem is olyan van, egy Asus M2N-E, és egy Athlon ii x4 640-et dolgoztatok benne :p A tiédról viszont semmit nemtudok, BIOS frissítés mindenképp kell, cpu support listet nézd meg ha benne van akkor elvileg mennie kéne
A kérdező hozzászólása: Bios frissítés már megvolt :D Rájöttem hogy a CPU support mit takar.., köszönöm a segítséget :D Mostmár csak keresgetnem kell, bár ami 4 magos belemenne azt már szinte sehol nem kapni, de sebaj :D Kösz még1x!!
Te hol látsz 4 magosat a support-nál? :D Ez egy AM2-es lap, nem fog menni AM3-as procival.


Vajas kenyeret akarok adni a 11 hónapos babámnak. De milyen vajat? Ti milyet adtok? Valamelyik tele van E betűvel. Van olyan ami csak tejszínből van. Olyat lehet?

Legjobb válasz: A vaj tejbõl készül. A Delma, Rama pedig margarin, ami növényi olajból van. A kettõ nem ugyanaz. A vaj egészségesebb, de szerintem is mindegy szinte, hogy melyiket veszed. Olyat úgysem találsz, amiben semmi nincs, ami nem mû.

A vaj tejbõl készül. A Delma, Rama pedig margarin, ami növényi olajból van. A kettõ nem ugyanaz. A vaj egészségesebb, de szerintem is mindegy szinte, hogy melyiket veszed. Olyat úgysem találsz, amiben semmi nincs, ami nem mû.
Én joghurtos Delmát adtam (adok) neki, de csak azért mert mi is ezt esszük...:) Ennyire nem kell túlaggódni szerintem.
Teavajat veszünk, mi is azt esszük. Margarint nem adnék ilyen kicsinek.
Szerintem sem kell ebbõl nagy ügyet csinálni. Nem kilószámra eszi, annyitól meg nem lesz baja. Mondjuk az én lányom már 2 éves elmúlt, most épp multivitaminos Delma van itthon, azt esszük. De ha nagyon egészségeset akarsz, akkor vedd a sima teavajat!
Margarint ne adj, annál tényleg a tyúk szar is egészségesebb. Sima tea vaj tökéletes.
Szerintem sem kellene ennyire oda figyelni :) Én is azt adok neki, amit mi eszünk. Csak gondolj bele, keresztapám mikor kicsi volt tyúk kakit evett :D És semmi baja neki, már nagypapa :)
Mi margarint pl.delmát eszünk, a kisfiamnak tea vajat veszek, de ha mondjuk éppen elfogyott vagy rokonoknál vagyunk akkor egyszer-egyszer kap margarinost.Imádja a vajas kenyeret.
Igen sajnos a margarinokkal az a baj hogy mindegyikben van tartósítószer meg egyéb ócskaság. A sima teavaj tökéletes, én a Spar-os bio vajat veszem a kislányomnak. Csak az õrjít meg hogy ha hûtõben tartom akkor kenhetetlenül kemény lesz, ha kinn hagyom akkor meg bepenészedik (meleg van a lakásban=távfûtés..)
A kérdező hozzászólása: marad a teavaj köszi mkinek

Egy vírusnak van interaktómja? értelmes beszélni róla? Ha igen van olyan, amit konkrétan fel tudtak mérni?

Legjobb válasz: Persze, hogy van. Azok a vírusok, amiknek a burkát fehérjék is alkotják nyilván interakcióban állnak egymással. Hogy érdemes-e róluk beszélni... attól függ, hogy mit akarsz mondani. :-D Hogy van-e olyan amit teljesen leírtak... hát nem hinném, hogy lett volna ezügyben szisztematikus kutatás. Meg nyilván a hoszt-patogén interakciók az érdekesek. Érdemes megnézned a HIV, az influenza vagy a M13 bakteriofég vírusokat, azokról nagyon sokat tudunk (mármint valaki, én nem tudok olyan sokat :-).

Persze, hogy van. Azok a vírusok, amiknek a burkát fehérjék is alkotják nyilván interakcióban állnak egymással. Hogy érdemes-e róluk beszélni... attól függ, hogy mit akarsz mondani. :-D Hogy van-e olyan amit teljesen leírtak... hát nem hinném, hogy lett volna ezügyben szisztematikus kutatás. Meg nyilván a hoszt-patogén interakciók az érdekesek. Érdemes megnézned a HIV, az influenza vagy a M13 bakteriofég vírusokat, azokról nagyon sokat tudunk (mármint valaki, én nem tudok olyan sokat :-).

Arra tart az életed, amerre szeretnéd, hogy tartson? Van olyan, amit máshogyan csinálnál? Megbántál dolgokat?

Legjobb válasz: Arra tart az életed, amerre szeretnéd, hogy tartson? Ezt nem tudhatja az ember. Tervez, ötvenszer átrág mindent, érveket és ellenérveket keres, de a végeredméyn még így is kétséges. Per pillanat úgy néz ki, hogy jó irányban haladok, de hgy megérkezem-e az még a jöv zenéje. Van olyan, amit máshogyan csinálnál? Nincs. Ja, most látom, van. Az elõzõ mondatban úgy írnám: végeredmény. Megbántál dolgokat? Nem vagyok az a sopánkodós fajta. Ami volt, elmúlt, nekem meg a faterom a fejem elejére csinált szemeket. S ha így van, elõrefelé nézek velük.

Arra tart az életed, amerre szeretnéd, hogy tartson? Ezt nem tudhatja az ember. Tervez, ötvenszer átrág mindent, érveket és ellenérveket keres, de a végeredméyn még így is kétséges. Per pillanat úgy néz ki, hogy jó irányban haladok, de hgy megérkezem-e az még a jöv zenéje. Van olyan, amit máshogyan csinálnál? Nincs. Ja, most látom, van. Az elõzõ mondatban úgy írnám: végeredmény. Megbántál dolgokat? Nem vagyok az a sopánkodós fajta. Ami volt, elmúlt, nekem meg a faterom a fejem elejére csinált szemeket. S ha így van, elõrefelé nézek velük.
-Arra tart az életed, amerre szeretnéd, hogy tartson? Nem mondhatnám. -Van olyan, amit máshogyan csinálnál? Van egy pár, igen. -Megbántál dolgokat? Igen.
Igazából ugyanazokat mondanám, mint a legelsõ válaszoló. De mégis, minden tapasztalat azzá alakított, amilyen most vagyok, és ha így történt, hát így történt. Utólag néha kesergek miatta, hogy bezzeg ez így, meg így történhetett volna, de ha akkor nem is tudtam jó döntéseket hozni, azon vagyok, hogy most ezt tegyem.
*hogy **jövõ

Németországba megtalálható minden olyan élelmiszer, ami nálunk is van? Vagy van olyan, ami nálunk van, de ott kint nincs?

Legjobb válasz: Nincs minden németországban, ami mo.-on megtalálható...pl. amit mo.-on túrónak neveznek, az no.-ban nem ismerik.

Nincs minden németországban, ami mo.-on megtalálható...pl. amit mo.-on túrónak neveznek, az no.-ban nem ismerik.
Egy-két olyan dolog nincs, ami tipikusan magyar, azonkívül minden nap és sokszor jobb minõségben.
Dehogynem ismerik a túrót, quark-nak nevezik. Sokkal egyszerûbb mint mondjuk itt Kanadában beszerezni. Vannak kifejezetten magyar boltok is Németországban, például ha túró kell kifejezetten http://www.hungaro.de/kategorie_51.htm?PHPSESSID=38b6afa3d0e..
quar, käsequark, speisequark és társai köszönõviszonyban sincsnnek a magyar TÚRÓ-val. Magyarországról behozottat, aranyáron mindenki talál.
Gesztenyepüré!
Tényleg nem olyan kint a túró, mint otthon!!Sokkal folyósabb.Ezenkívül nincs túrórudi, gesztenyepüré, ahogy elõttem írták.De ezeken kívül az olcsónak számító termékek, mint pl. akármelyik Lidl vagy Alid márka, sokkal jobb minõségûek, mint otthon!!!És persze még a törött pirospaprikát is érdemes otthonról beszerezni :)
Van németbe is túró, csak épp meg se közeliti azt amit m.o-on kapsz.:) egyébként kevés olyan dolog van ami ugyan olyan mint magyarba :/

23 éves vagyok egyetemre járok, de nem igazán szeretem azt amit választottam és semmi jővőt nem látok benne, gondolkozok rajta, hogy valami OKJ tanfolyamot elvégzek. Mit érdemes, aminek van értelme is, és van olyan amit ingyen is eltudok végezni?

Legjobb válasz: Olyat kell megtanulnod, amivel VALÓS munkát tudsz elvégezni. Azaz valami alapanyagból értéket elõállítani. Ilyesmik a kétkezi, építõipari szakmák, a szakács, mindenféle szerelõ, gépész, CNC marós köszörûs meg esztergályos, karosszériás. Az emberek panaszkodnak ezekre, hogy milyen drágák, a minõség meg hitvány:) Fel fog lendülni még az idõsgondozás környéke, meg a vallásipar. Nekem az iparos dolgok közül sokminden megy, nem is panaszkodom, folyton van melóm.

Olyat kell megtanulnod, amivel VALÓS munkát tudsz elvégezni. Azaz valami alapanyagból értéket elõállítani. Ilyesmik a kétkezi, építõipari szakmák, a szakács, mindenféle szerelõ, gépész, CNC marós köszörûs meg esztergályos, karosszériás. Az emberek panaszkodnak ezekre, hogy milyen drágák, a minõség meg hitvány:) Fel fog lendülni még az idõsgondozás környéke, meg a vallásipar. Nekem az iparos dolgok közül sokminden megy, nem is panaszkodom, folyton van melóm.

Miért nem kaptam kiskönyvet (egéségügyi könyvet) amibe van étrendtáblázat és sulygörbe? Nekem csak egy sima fehér papirkönyvet adtak amibe irják a baba sulyát, méretét, itt olvastam hogy van olyan amibe ilyen táblázatok is vannak én miért nem kaptam?

Legjobb válasz: Szerintem a kérdezõ a baba kiskönyvére gondolt, az tényleg színes és tele van hasznos infókkal. Nem tudom, miért nem olyat kaptál, meg kéne kérdezned a védõnõt vagy a kórházat, ahol szültél. A terhes kiskönyv valóban egyszerû fehér.

Szerintem a kérdezõ a baba kiskönyvére gondolt, az tényleg színes és tele van hasznos infókkal. Nem tudom, miért nem olyat kaptál, meg kéne kérdezned a védõnõt vagy a kórházat, ahol szültél. A terhes kiskönyv valóban egyszerû fehér.
Mert az megszût már, ez van helyette, gondolom valakinek nem tetszett vagy kellett a rokonnak egy kis pénz és lecserélték erre a "dizájnosra". Tavaly április környékétõl már csak ez van. Sajnos. Szebb és használhatóbb is volt a régi.
Nekünk is sima fehéret adtak a kórházban, bár a gyermekorvosnál láttam, h' a többieknek zömmel új van. (Pécs)
Kérdezz rá a gyerekorvosnál. Én tavaly júniusban szültem és az az újat kaptam. De érdekes volt mert a terhes kiskönyvem meg 2006-os kiadású volt, közben meg mindenki a 2007-es mászkált. Nekem meg azt mondta védõnõ, hogy nem jött idén , de azért másnak azt adott, a kis hamis:)

Samsung galaxy S3 tulajdonos vagyok kb 2 hete és van olyan amikor netezek vagy játszok rajta és ugye egy kicsit felmelegszik. Ezek után fogja magát és kilép magától mindenbõl. Meg van olyan is amikor nem jeleníti meg a billentyûzetet se. Mit tegyek?

Ez hiba lenne vagy másoknak is elõ szokott fordulni???

Legjobb válasz: Velem is ugyanez van. Én egy Samsung Galaxy Express tulajdonosa vagyok ami ugye az s3 kistesója és én sem tudok mit csinálni nekem is segítségre lenne szükségem.

Velem is ugyanez van. Én egy Samsung Galaxy Express tulajdonosa vagyok ami ugye az s3 kistesója és én sem tudok mit csinálni nekem is segítségre lenne szükségem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!