Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami nem tesz (61 db)

Van olyan netes iq teszt ami megbízható és nem kell telefonszámot megadni hanem egyből mutatja az eredményt?

Legjobb válasz: Nincs! Az igazi IQ-tesztet nem lehet interneten elkészíteni. Ezek az online tesztek egyáltalán nem megbízhatóak. Sõt, nagy százalékuk csak lehúzás, nem is IQ-teszt, hanem inkább csak a környezeti ismeretet lehet vele felmérni. Arról nem is beszélve, hogy a telefonszám és egyéb adatok megadásával ki tudja milyen szolgáltatást engedélyezel amit nem lehet egykönnyen visszamondani.

Nincs! Az igazi IQ-tesztet nem lehet interneten elkészíteni. Ezek az online tesztek egyáltalán nem megbízhatóak. Sõt, nagy százalékuk csak lehúzás, nem is IQ-teszt, hanem inkább csak a környezeti ismeretet lehet vele felmérni. Arról nem is beszélve, hogy a telefonszám és egyéb adatok megadásával ki tudja milyen szolgáltatást engedélyezel amit nem lehet egykönnyen visszamondani.

Van olyan hajfesték, ami nem teszi tönre a hajat?

elég hosszú, középbarna hajam van, az az átlagos szín?. nagyon utálom és szeretnék sötétebbet. barnát, csak valami karakteresebb, sötétebb, szebb színt. csak attól félek, hogy tönkreteszi a hajam. amúgyis elég vékony szálú és mivel hosszú, az sincs, hogy ha meguntam gyorsan lenövesztem. anyum is régóta festeti, de neki nem lett olyan, mint egy adag száraz kóró, de sokat látok, akinek olyan. tapasztalatok, javaslatok?

Legjobb válasz: henna? nekem bevált a terhesség alatt. nem teszi tönkre a hajat, és szép, természetes hatású.

henna? nekem bevált a terhesség alatt. nem teszi tönkre a hajat, és szép, természetes hatású.
én színezõvel festettem a hajam, mert azt hittem, ha megunom, majd gyorsan kikopik..ehhez képest 1év kellett, mire kijött a szín..nem javasolnám senkinek sem a hajfestést, mert szerintem mind roncsolja vmilyen szinten a hajat, fõleg ha több évig fested! Ha mindenképp festetni akarod, csak fodrásszal és lehetõleg az eredeti hajszínedhez képest egy árnyalattal sötétebbre vagy világosabbra festesd, így ha lenõ, nem lesz feltûnõ. azt persze nem tudom, milyen csodaszerekkel varázsolják szépre a híres emberek haját, akikét több éve festik..mindenképp jól gondold meg, mert a te hajad, te élsz vele!

Mi annak (azoknak) a programnak a neve, amibe ha beírok egy szót, kimondja, és esetleg van-e olyan ami nem teljesen gépi hangon teszi ezt?

Ha tudtok szívesen várok letölt?linkeket is:D

Legjobb válasz: Speakboard http://download.chip.eu/hu/SpeakBoard-1.0.0.11._543297.html?..

Van olyan étel, ami nem tesz jót ha babát szeretnék?

Pl. :csip?s leves, stb. ?

Legjobb válasz: Én nem hiszem. Egyél,amit jól esik!:) Sok sikert!:-)

Én nem hiszem. Egyél, amit jól esik!:) Sok sikert!:-)
Mivel még nem vagy terhes bármit megehetsz, amit amúgy is szívesen. Ha már terhes vagy, lesznek dolgok, amiket kimondottan kerülni fogsz, mint pl. a csípõs levesek, mert hasmenést okoznak (nem mindenkinél, de gyakori) vagy a hagymafélék, mert puffadást, hasi görcsöt válthat ki, és az önmagában is elég kellemetlen tud lenni. De most perpill nincs olyan étel, ami GÁTOLNÁ teherbeesést. Kitartás! :)
Egészségesen és kiegyensúlyozottan kell étkezni, más nincs. Nekem a dokim egyébként a csokoládét nem javasolta és olvastam is, hogy van benne valami nem kedvezõ anyag.

Vannak olyan készitmények? (nem hajcsavaró, vagy hajvasaló) amik göndörré teszik a hajat?

láttam már olyat h egyenesító spray... göndörit? is van?

Legjobb válasz: Vannak göndörítõ termékek, de az én véleményem az, hogy egy szög egyenes hajból nem lesz göndör, ha ilyen cuccokat használsz. Az enyhén hullámos haj ideális mindkét fajtára (egyenesítés vagy göndörítés), de ha a hajad egyenes, hiába göndöríted be, úgy is kilógja magát.

Vannak göndörítõ termékek, de az én véleményem az, hogy egy szög egyenes hajból nem lesz göndör, ha ilyen cuccokat használsz. Az enyhén hullámos haj ideális mindkét fajtára (egyenesítés vagy göndörítés), de ha a hajad egyenes, hiába göndöríted be, úgy is kilógja magát.

Van olyan hajlakk ami nem teszi keménnyé a hajat?

A hullámokat szeretném tartóssá tenni, de nem tudom mivel csináljam, hogy puha is maradjon a hajam. Hajlakk nélkül hamar kiegyenesedik a hajam sajnos.

Van olyan cigi ami nem tesz tönkre?

Legjobb válasz: Nincs.

Nincs.
cigirago max :w
Cigirágó :)
Ha az Én cigimet szívod, attól nem lesz bajod:D
e-cigi. keress ra a neten
Igen, van. Az, amelyiket nem szívod el.
Ez az, amire gondolok???? Förtelmes...
elektromos cigaretta
szokjál le róla, az már egészséges és pénzmegtakarítóbb is.
Ha nem tesz tönkre, akkor az nem is cigi.
Bõrszivar! xD
Nem bõrszivar! Bõrcsongor, Teee! :-)

április 5-re nem várom, és ma vagyok a ciklus 31. napján van olyan teszt ami kimutatná a terhességet? Vagy biztos ami biztos várjam meg a pénteket vagy szombatot?

Legjobb válasz: Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)

Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)
Inkább várj még pár napot, ha késik akkor tesztelj.Tudom milyen nehéz, én is mindig nehezen tudom kivárni.De eddig mindig megjött sajnos.Azért nem tesztelek, hogy ne csalódjak akkorát, majd ha késik, akkor esetleg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!