Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami nem olyan (3791 db)

Juhász kutyák közül van olyan ami nem olyan izgága mint pl egy vizsla? Hanem az a nyugodtabb természetű?

Legjobb válasz: Persze, pláne h a vizsla vadász és nem juhászkutya. Német juhász nem izgága csak dolgozni kell vele.

Persze, pláne h a vizsla vadász és nem juhászkutya. Német juhász nem izgága csak dolgozni kell vele.
Collie, sheltie, corgie és esetleg még a komondort is idesorolnám.
skót juhász, sheltie, corgie...az elsõnél a pont :)
Komondor- csak akkor jön, ha hívod.
Nem izgágák, hanem energikusak inkább. Egy Border Collie is lehet izgága, ha nem mozgatod kellõen. de ha megfelelõ feladatot kap, igen kezelhetõ. A skótjuhász is nyugodt, a Sheltie-rõl nincs tapasztalatom. A komondor inkább védõkutya, az nem terelte a jószágot

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Milyen itató poharat ajánlotok egy éves babának? Hallottam, hogy van olyan, ami nem csőrös, hanem olyan, mint a nagyoké, csak teteje van, és úgy kell belőle inni.

Legjobb válasz: Nuby puhacsörös - szilikon- volt müllerben vettük az szuper ! nem folyt nem csepegett és a mam -nak van egy keménycsöröse ami kék meg zöld színben is van pl. brendonban az is klassz nagyon.

Nuby puhacsörös - szilikon- volt müllerben vettük az szuper ! nem folyt nem csepegett és a mam -nak van egy keménycsöröse ami kék meg zöld színben is van pl. brendonban az is klassz nagyon.
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=164985388&pnr=10001&foto=1 Nekünk ilyenünk van.A "csõr" része lehajtható, ami nagy praktikus.Kislányom csak ebbõl tud inni egyedül, kézre esik neki.Én nagy szeretem, és nem drága.
Én nekem legelõször a lányom a kubu csõrös tetejû üdítõt fogadta el, nem kellett neki a csõrös pohár, és nagyon szépen ivott belõle, nem folyt félre.
Én ilyenbõl itattam a gyerekemet: http://www.argep.hu/popup.asp?pid=148047712&pnr=10001&foto=1 Nem zár teljesen jól a tetõ. Ha egyenesen volt a táskámban, akkor nem volt vele gond, dobálhattam össze-vissza, nem szivárgott ki belõle. De egyszer felborult, és egy csomó víz kiszivárgott, mire észre vettem.
Én vettem a fiamnak csõrös itatót.Imádja a mai napig, de ha ujra kéne kezdeni akkor egyszerû füles mûanyag pohárból itatnám.Nálunk sokszor van hogy az üvegbõl iszik.Imádja, igaz már 20 hós.

Az érdekelne hogy van-e olyan karóra és mennyibe kerül ha van olyan, ami nem analóg/digitális, hanem szavakkal írja ki az időt? Pl. Tizenegy óra vagy valami hasonló

Az érdekelne hogy van-e olyan karóra és mennyibe kerül ha van olyan, ami nem analóg/digitális, hanem szavakkal írja ki az id?t? Pl. Tizenegy óra vagy valami hasonló

Legjobb válasz: http://www.pto.hu/post/1/7736

Van olyan, amit nem szeretsz a párodban? Ha igen mi az?

mióta vagytok együtt?:)

Legjobb válasz: nincs olyan mert próbálom elfogadni a hibáival és senki sem tökéletes..hülye dolgai vannak de egy idõ után hozzá szokik az ember vagy már nem is reagál rá..

nincs olyan mert próbálom elfogadni a hibáival és senki sem tökéletes..hülye dolgai vannak de egy idõ után hozzá szokik az ember vagy már nem is reagál rá..
Nem. Minden tulajdonságát imádom, a hibáival együtt szeretem. 4 éve vagyunk együtt és nagyon szerelmes vagyok belé, remélem Vele élem le az életem. :) 20/L
van. azt hogy lelépett
Azt, hogy perverz, nem is fogunk együtt maradni, van ami már nekem is sok.
Nem szeretem amikor tökrészegre issza magát, illetve, hogy nem lehet vele vitatkozni, mert inkább megsértõdik, ha nem neki van igaza. És azt sem szeretem, hogy nem engedi kinyomni a pattanásait. :) :) 4, 5 éve vagyunk együtt, 2, 5 éve a férjem.

AR-es tápszerből van olyan ami nem HA-s? Vagy csak HA/ar-es létezik?

Legjobb válasz: szia! a Bebának és a Milupának is van sima AR tápja (HA nélkül :) a fiam nem igazán csípte a milupát, amit imád, az a Humana Baby Fit 2 banános, az elég sûrû, bukós babáknak is ajánlott 6 hónap felett.

szia! a Bebának és a Milupának is van sima AR tápja (HA nélkül :) a fiam nem igazán csípte a milupát, amit imád, az a Humana Baby Fit 2 banános, az elég sûrû, bukós babáknak is ajánlott 6 hónap felett.
én úgy tudom, hogy ami AR-es, az már nem HA-s!

Pitbulloknál van több típus is? Vagy hogy keresek olyat ami nem olyan vaskos izmos kutya lesz? Bövlent

soha nem akartam pitbullt venni,de a napokban bejött egy a kertbe.azt hittem hogy kölyök még azért ilyen kis vékony.nem volt ilyeszt? stb.kiderült hogy már 2 éves kan kutya volt.na mármost amiket én láttok hírdetési képeket hát egyiket se venném meg.hogy keresek vagy édeklödjek ha egy olyat szeretnék aminek vékony lesz a mellkasa és a feje se az az agresszív stb és kb olyan 15-20 kilóra raknám a súlyát?

Legjobb válasz: American pitbull terrier

American pitbull terrier
De gondold át ötször mielött pitet veszel. 2szer akkora felelõsség mint egy másik kutya. Nagyon sok idõt igényel.. és a 15kilós is elintéz egy embert... ugyhogy az sem kifogás hogy kicsi.
A kérdező hozzászólása: csak azt nem értem hogy miért nem találok róla akkor egy õszinte cikket.nem tudom eldönteni hogy tartani kell tõle vagy sem.mert ami cikket találok ott ugyan úgy mutatják be mint akármelyik más kutyát hogy családbarát stb....
Olyan mint a többi normális kutya csak több törõdést és odafigyelést és mozgást igényel. Ennyi az egész. Jah meg erõsebb "falkavezért". Vegyél pitet de akkor egybõl irány a népszigeti vagy a cerberos kutya ovoda utána meg az iskola és egy kezedbárány lesz. Csak akkor veszélye ha nem vagy roszul foglalkoznak vele.
nem egészen értem milyen az az agresszív fej... de 15-20kg súlyú kutyát még találni a game állományban. azok nagyjából ugyanúgy néznek ki, mint régen. http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/387104_4744796..
En ciganytol vettem a pitemet. Nem volt az huuu kenneles kutya, de szaporitott sem. Egy jo baratomnak a lanykutyajat csinaltatta fel egy haverja pitjevel. Hat en megkaptam 8 kolyokbol a legtunemenyesebb fiut. Kis koraban(bar meg mindig kb kicsi) is eleg vaskos volt mostanra kb mint efy tank. Egyutt szoktunk futni de sose huzattam vele sulyt. H kell e tolet artani? Neveles kerdese ahigy sok helyen ugyanezt hallod. Az en kis Brian(o a kutyam, tisztelges a familyy guy elott) kutyam ltamadta anyamat egyszer. O rogton el akarta adatni. Aztan vegul elfelejtette mindani h 2 fulet 2 iranyba huzta. Es a kutya ugye nem hafyta. Na en ezt kineveltem belole (A VEREST FELEJTSD EL) mostmar a regi sulimba amikir setalni viszem elsosok etetik meg ot a kkezukre ra se hederit. Brian 8honapos en 16 vk. Ugyhogy ha ennel udisebb vagy nkd is menni fog. Vagy nem. Egy pitet nem lehet csak ugy megvenni. Mi pl mi.den nap 6 irat setalunk. Vagy faluba vagy erdibe. Nincs is annal jobb. Perstw a hat ora az 3db 2oras setaracan sztva. Bocs az urasom minosegert dw telorol vagyok.

Nektek van olyan ami nem tetszik magatokon és ha tehetnéd megváltoztatnád? És mi?

Legjobb válasz: nekem szinte semmi nem tetszik a testemen...már egy hónapja nyomom a béres alexandrát, és folyamatosan szépen lassan már észlelem a változást...egyre jobb...persze az orromon nem tudok változtatni, de szarom is le, mások mit mondanak...a lényeg, hogy elfogadjam magam, ha meg valami nem tetszik, akkor bizonyos kereteken belül változtatok...pl az orromat soha nem mûttetném meg...amin meg tudok változtatni, hát nem vagyok lusta, hogy megtegyem...

nekem szinte semmi nem tetszik a testemen...már egy hónapja nyomom a béres alexandrát, és folyamatosan szépen lassan már észlelem a változást...egyre jobb...persze az orromon nem tudok változtatni, de szarom is le, mások mit mondanak...a lényeg, hogy elfogadjam magam, ha meg valami nem tetszik, akkor bizonyos kereteken belül változtatok...pl az orromat soha nem mûttetném meg...amin meg tudok változtatni, hát nem vagyok lusta, hogy megtegyem...
A koromhoz képest is és fõleg ahhoz, ahogy érzem magam a külsõm rendkívül gyerekes, fõleg az arcom. Valahogy nem passzol ahhoz a nõhöz, akinek érzem magam. Ha tehetném ezen változtatnék.
A melleim. A testemhez képest túl nagyok. Ezen fogok is változtatni, amint lehetõségem adódik is rá. És a fogaimat is szívesen lecserélném! :) Persze nem kivehetõre. :) 24/n
az orrom nem passzol az arcomra...
Melleim túl kicsik, de a mûtét drága és kockázatos is. Valamint az arcomon valami olyan bõrbetegség van, amit már 10 éve viselek és nem tudnak vele mit kezdeni az orvosok. Ha ezt meggyógyíthatnám, én lennék a legboldogabb a világon!
hát szemüveges vagyok és amint meg lesz rá a péz, mûttetni fogom a szemeim :)
a fogaim állapota már szinte élettel összeegyeztethetetlen. nem tudom lesz-e valaha pénzem megcsináltatni õket, tb-m sincs. ezt leszámítva elégedett vagyok.

Folyton kigombolódik az takaró huzat, van olyan ami nem? !

Gyerek korom óta idegesít, hogy alvás közben kigombolódik a takaró huzat, gondolom nem elég nagyok a gombok és mert bejáratódtak a jukak. Sok féle ágynem?t kipróbáltam már, de eddig egyet se találtam ami hosszú távon ne gombolódott volna ki. Van olyan huzat (esetleg patentos) amivel ez elkerülhet??!

Legjobb válasz: Én már vettem cipzárosat is egyszer. Ha szûkebbre varrod a lyukakat, már akkor sem gombolódik ki olyan könnyen.

Én már vettem cipzárosat is egyszer. Ha szûkebbre varrod a lyukakat, már akkor sem gombolódik ki olyan könnyen.
igen, igen a cipzáros nagyon jó az nem jön szét :)
Anyám az enyémet megoldotta, egyszerûen bevarrta.XD
ma 16:36 : ez jó XD Egyébként nekem is ez a problémám. De ha szûkebbre varrnám, akkor meg nem tudom beletuszkolni a gombokat...szóval a cipzáros egy jó ötlet.

Szeretnék fülbevalót a babámnak mielőtt hazahozzuk a korházból, úgytudom a növérek megcsinálják csak vinni kell fülbevalót? De milyet? Milyen a bébifülbevaló? Van olyan ami nem zavarja a babát? Hol vettétek?

Legjobb válasz: Igen beszurjak neki csak vinni kell. A baby fulbevalo idezo jelbe mert itt nekem olyan nincsen logos. Es picike. De sok ekszerboltba lehet kapni. A Westenben is lattam mar es a Koruton is.

Igen beszurjak neki csak vinni kell. A baby fulbevalo idezo jelbe mert itt nekem olyan nincsen logos. Es picike. De sok ekszerboltba lehet kapni. A Westenben is lattam mar es a Koruton is.
Álltalában elõször nem aranyat raknak, mert nem lehet tudni hogy van e fém allergiája!Elõször orvosi fémbõl lévõ pont fülbevalót raknak.Kozmetikus is megcsinálja 1-2 ezerért, de ha a kórházban szeretnéd ott is, de kozmisnál megtudod venni a fülbevalót.Ha jól emlékszem a lányomé 1300ft volt 2 éve!
Hát, nem is tudom... Én megvártam, amíg a lányomnak kinyílt az értelme és õ maga kérte a fülbevalót. Ez három éves korában volt, kozmetikus lõtte be neki.
Szerintem inkább lövesd ki neki. Sokkal sterilebb, mert egybõl a fülébe kerül fertõtlenítés után, nem kell kihúzni a tût, majd betenni a fülbevalót. Én is lövettem a kislányomnak 10 hetesen egy ékszerboltban, de 1 hetes kortól már lehet! Gyönyörû volt elsõ perctõl kezdve neki nem is vérzett, nem gyulladt be. Viszont láttam olyan babát akinek a kórházban fúrták, és tiszta vörös lett a kis füle. Pici pont fülbevalót vettem, egyébként ezt is piszkálja, szerintem a bébi karikát még jobban piszkálná. 5000 ft volt fülbevalóval együtt, de ha vittem volna (van a keresztlányomnak is) akkor csak a lyukasztást kell kifizetni.
Mi is megcsináltattuk a fülbevaló befúrást a kórházban. Egyáltalán nem sírt a baba.(ott csinálták elõttem.)A baráti társaságunkban van egy kiscsajszi, aki a keresztszülõktõl az ötödik szülinapjára fülbevaló-belövést kapott. (természetesen a kiscsaj is akarta) Miután a kozmetikus belõtte az egyik fülébe a cuccot, akkora hisztit csapott, hogy hagyták a fenébe az egészet. Mindez májusba volt, és hallani sem akar azóta sem arról, hogy a kislányoknak mindkét fülébe van fülbevaló....
Szerintem ne nagyon bízd kozmetikusra!Egy baba fickándozik és üvöltve sír és nem biztos, hogy meg tudja csinálni, úgy, hogy jó legyen! Vannak pici, beakasztós fülbevalók és azt szokták beszúratni!Az arany szerintem azért jobb, mert arra kevés gyerek allergiás!
Én a kórházban hazajövetel napján lövettem a fülébe, és igen a nõvérek csinálják. Nagyon örülök, h. betetettük, mert nem fájt neki (akkor még nem éreznek fájdalmat), nem is sírt, és nem is foglalkozik vele azóta sem. Nekünk a kórházban adták a fülbevalót, orvosi mûanyag-féle és 4 félébõl lehetett választani. 3000 Ft volt.
Azt nem mondanám hogy nem éreznek fájdalmat!Már a pocakban éreznek!De valóban jobb minél elõbb!Nekünk kozmis lõtte be 2000 volt , és a lányom aludt.Mikor csattant a gép akkor kelt csak fel, de fél perc múlva aludt tovább!Pont fülit rakattunk neki, és soha nem volt vele baj.Kb 1 éves volt mikor karikára váltottunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!