Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami nem könyvekre, hanem (10 db)

Van olyan antikvárium, ami nem könyvekre, hanem "zenére" szakosodott?

Tehát kazettákat, cd-ket, hanglemezeket árulnak.

Legjobb válasz: Persze,hogy van én már láttam.Ha Pesti vagy akkor nézz be a Váci utcában,mert ott nagyon jó dolgok vannak.És biztos találsz magadnak olyat ami kell.De a www.vatera.hu is vannak régi ilyen stílusu dolgok.

Persze, hogy van én már láttam.Ha Pesti vagy akkor nézz be a Váci utcában, mert ott nagyon jó dolgok vannak.És biztos találsz magadnak olyat ami kell.De a http://www.vatera.hu is vannak régi ilyen stílusu dolgok.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Van olyan vörös pöttyös könyv ami nem a szerelemről szól, hanem inkább misztikus vagy esetleg ijesztő?

Legjobb válasz: A vörös pöttyös könyvek nagyon /!%@&(£*. Olvass a Hard Selectionból.

A vörös pöttyös könyvek nagyon /!%@&(£*. Olvass a Hard Selectionból.
Hát ez a könyv nem ijesztõ, de szerelem nincs benne :) A címe:A lány aki tud repülni
Hivj be
A kérdező hozzászólása: Elsõ ha nem tudsz idekapcsolódó kommentet írni akkor ne írj...-.-" Én igenis vöröspöttyöset akarok és fogok olvasni! slora-nak és a 3.- nak köszönöm a valaszt!!:)

Vannak olyan könyvek amik bandákról szólnak? Mármint nem zenei bandákról hanem ilyen cigis- drogos bandákról?

Legjobb válasz: Shoko Tendo: Jakuzák holdja Ugyan nem vagyok nagy japán fan, de az egyik barátnõm a kezembe nyomta, hogy olvassam el, mert megéri. És valóban. Nem olyan értelemben van szó a bandákról, ahogy te gondolod szerintem (mármint nem ilyen bandaháborús sztori), de azért elég jól lefesti, milyen is egy drogfüggõkbõl álló "banda" élete (habár nem ez a fõ szál a könyvben), és hogy mennyire is "nagy" valójában az összetartás... Érdemes elolvasni szerintem.:)

Shoko Tendo: Jakuzák holdja Ugyan nem vagyok nagy japán fan, de az egyik barátnõm a kezembe nyomta, hogy olvassam el, mert megéri. És valóban. Nem olyan értelemben van szó a bandákról, ahogy te gondolod szerintem (mármint nem ilyen bandaháborús sztori), de azért elég jól lefesti, milyen is egy drogfüggõkbõl álló "banda" élete (habár nem ez a fõ szál a könyvben), és hogy mennyire is "nagy" valójában az összetartás... Érdemes elolvasni szerintem.:)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Arturo Perez-Reverte: Dél királynõje Egy drogcsempésznõrõl szól, szerintem nagyon megéri elolvasni, meg a sorozatot is megnézni.


Az álmos könyv nem jött be mert amit álmodtam nem csak tárgyakról szólt, hanem egy konkrét történet volt. Van olyan oldal a neten vagy könyv ahol ezzel foglalkoznak?

Legjobb válasz: Aszerint szoktam én az álmom megfejteni:, hogy amilyen tárgy vagy dolog megmaradt a tudatomban, az álommal kapcsolatban, azt keresem ki És ezeket egybe olvasva következtetek

Aszerint szoktam én az álmom megfejteni:, hogy amilyen tárgy vagy dolog megmaradt a tudatomban, az álommal kapcsolatban, azt keresem ki És ezeket egybe olvasva következtetek
azon kell elgondlokodnod, hogy NEKED mit jelent, amit álmodban láttál. mindenki csak a saját álmát tudja megfejteni.

Milyen könyveket tudnátok ajánlani amiben nem csöpögös szerelmi téma meg szakítás van, hanem mélyebb jelentésű tartalma van? (Tragédia van benne vagy olyan gondolatok amik később is hatással lesznek rám) 15/l

Könyvek, regények, értelmes könyvek

Legjobb válasz: Csodák kora, Éles és gyors sikoly, Hadd mondjam el, Jégviráglányok, Felszáll a köd (Kate Morton), Tizenhárom okom volt, Tizenkilenc perc, Nyáron történt, Soha senkinek, Sobibor - Az elhallgatott múlt, Fehér, mint a tej, piros, mint a vér, Csókás nyár, Semmi (Janne Teller), Északi fény (Jennifer Donnelly), Súlyos, Híd Terabithia földjére, Lucas, Árnyalatnyi remény Ezekben, ha jelen van is a szerelem, nem ez a központi téma és nem is csöpög. Elhiheted, mert olvastam õket, és én kifejezetten nem bírom az ilyesmit.

Csodák kora, Éles és gyors sikoly, Hadd mondjam el, Jégviráglányok, Felszáll a köd (Kate Morton), Tizenhárom okom volt, Tizenkilenc perc, Nyáron történt, Soha senkinek, Sobibor - Az elhallgatott múlt, Fehér, mint a tej, piros, mint a vér, Csókás nyár, Semmi (Janne Teller), Északi fény (Jennifer Donnelly), Súlyos, Híd Terabithia földjére, Lucas, Árnyalatnyi remény Ezekben, ha jelen van is a szerelem, nem ez a központi téma és nem is csöpög. Elhiheted, mert olvastam õket, és én kifejezetten nem bírom az ilyesmit.
Összekuszálva, A nõvérem húga
Nem tudom mennyire segít, de így hirtelen egybõl találtam videó tutorialt. https://www.youtube.com/watch?v=EunPj_G1i1M
Amit linkeltél az egy borzalmas sorozat. Elsõ dolog ami eszembe jutott: Vak vezet világtalant. Könyvet (ami jó és magyar) nem tudok ajánlani, ellenben itt egy link: [link] Ez egy ELTE IKs tárgy lapja, sok hasznos infó van a nyelvhez.

Tudtok olyan könyvet ami inspirál és van valami mélyebb jelentése? Nem szerelmi történetre vagy tiniregényre gondolok, hanem olyanra ami elgondolkodtat.

Legjobb válasz: Nekem ilyenek voltak, (igaz csak a végén találtam némi inspirációra) Jégviráglányok · Laurie Halse Anderson Entangled – Összekuszálva · Cat Clarke

Nekem ilyenek voltak, (igaz csak a végén találtam némi inspirációra) Jégviráglányok · Laurie Halse Anderson Entangled – Összekuszálva · Cat Clarke
Nietzsche: Így szólott Zarathustra
A méhek titkos élete (tinikrõl is szól, szerelemrõl is, de nem felszínes)
Nem feltétlenül inspirál (remélhetõleg) de az biztos, hogy elgondolkodtat: Merle: Mesterségem a halál

Olyan könyvet keresek, amiben a szex részletezve van. Tehát nem csak megemlítik, hanem oldalakon keresztül írják le az aktust, van ilyen?

Legjobb válasz: Jean-Francois Marqui de Sade: Budoárfilozófia (vagy bármi) Guillome Apoliner: 1001 vesszõ (Bocsánat ha rosszul írtam a neveket, nem tanulok franciául) Keress amúgy bármit erotikus irodalom témakörben, rengeteg ilyen van.

Jean-Francois Marqui de Sade: Budoárfilozófia (vagy bármi) Guillome Apoliner: 1001 vesszõ (Bocsánat ha rosszul írtam a neveket, nem tanulok franciául) Keress amúgy bármit erotikus irodalom témakörben, rengeteg ilyen van.
A szenvedélyes nõ Jó kislányok, rossz kislányok
nem tudom ez hogy tetszik, de nézd meg rengeteg tudnivaló van itt menj rá, hogy tippek trükkök ott bal oldalt :) és kijön rengeteg minden http://www.tippektrukkok.hu/node/16
a Tizenegyezer(Apollianire Guillaume) vesszõt én is elolvastam, de az NAGYON rossz!!! undorító dolgok vannak benne...mondjuk ott egész végig az a téma ami neked tetszik csak szerintem nagyon ízléstelen...
Sade márki naplója vagy pedig a Lady Chatterley is ilyen könyvek.

Hol tölthetném le az Eclipset? Nem kalz fordításban, hanem a olyan szöveggel ami a most megjelent könyvben van.

tudom h sok kérdés van már ehez kapcsolódoan de nem tudtam h most azok eredetiek-e vagy csak még régebben az angolt fordította le valaki.

Legjobb válasz: Twilight ***** New Moon ***** Eclipse ***** Breaking Down ***** Midnight Sun (1-12. rész) ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Twilight ***** New Moon ***** Eclipse ***** Breaking Down ***** Midnight Sun (1-12. rész) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: óh örök hála:D
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) Az elsõ válaszoló sajnos kalóz fordításban adta meg :S összevetettem a rendes könyvvel és már az elsõ oldlaon is vannak jelentésbeli különbségek.Remélem van olyan oldal ahol rendesen le lehet tölteni, mert mindenhol csak kalózban találtam :S
amit most kaptál, azaz aki küldte mostaz oldalakat attól, kalózban kaptad meg a breaking dawn-t? na és a mindight sun-t? a mindight sun sztem az...
A kérdező hozzászólása: igen mindakettõ kalóz fordítás sajnos.
oh okis, köszi azért... úgy énis olvastam ;) jah az elõzõ vok...
A kérdező hozzászólása: szivi :D hát jah sajnos kalózban nem az igazi :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!