Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami nem csak az (210 db)

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )
ez eredeti, a bekarikázott r is ezt mutatja :)
Amelyiken nincs "R" az nem eredeti :D De ki veszi észre, hogy egy kis betû hiányzik? :)
A kérdező hozzászólása: És akk a Hervis hamisítványokat árulna?
Nem az nam igaz, csak valamelyiken nincs "R".Mert a converse oldalán is vannak olyan cipõk amelyiken van R és valamelyiken nincs, pedig az a converse oldalán volt szval tuti eredeti!:D

Van olyan villanyborotva, ami nem csak az arcra hanem a haj 0-sra való vágásra is jó?

Legjobb válasz: nincs. a villanyborotvák egészen rövid szõrzetre vannak tervezve. a nullás haj már hosszú nekik. hajra ott vannak a hajvágók.

nincs. a villanyborotvák egészen rövid szõrzetre vannak tervezve. a nullás haj már hosszú nekik. hajra ott vannak a hajvágók.
A kérdező hozzászólása: Akkor is ha már eleve kopasz az illetõ, és 2-3 naponta használná, amikor a haja is már olyan "hosszú" mint a borostája?
Én tesóm philipsével párszor leborotváltam a hajam, miután nullásgéppel lenyírtam. Nem tudom, hogy hosszútávon is bírja-e.

Sopron környékén valahol nem lehet Nintendo 64 controllert venni? Olyat aminek nem lötyög az a kis kar a közepén :D 4 controllerem is van, csak már mindegyik lötyög, meg már alig érzékelnek.

netrõl is jó lenne rendelni, csak nézegettem vaterán, stb és mindenhol csak alapgépet, vagy csak alapgéppel együtt adnak controllert... valaki nem tud esetleg egy oldalt ahol tudok venni külön? (ebay en találtam csak ott paypal al kell fizetni, én pedig utánvétellel szeretném :D ) elõre is köszi

Legjobb válasz: Nem tudom foglalkozik e még ilyennel a gyerek, de nézd meg az újteleki u. végén lévõ üzletbe. Régen nintendo kölcsönzõként mûködött.

Nem tudom foglalkozik e még ilyennel a gyerek, de nézd meg az újteleki u. végén lévõ üzletbe. Régen nintendo kölcsönzõként mûködött.
A kérdező hozzászólása: ohh köszi :D megnézem :D

Van-e olyan internetes sebesség mérő program, ami nem csak azt méri mennyit töltöttem le és fel, hanem, hogy ezeket melyik alkalmazással tettem?

Olyanra gondolok, mint az android rendszereken, hogy kiírja, hogy a böngész?vel ennyit töltöttem le, a youtube alkalmazással annyit, a torrentel amannyit.

Miert van az, hogy az van ami nincs, de mashogy? Mi a velemenyetek arrol, hogyha van olyan ami nincsen de masmilyen, csak hasonlo de nem eppen.

Legjobb válasz: kb ugyan olyan lehet az elméd állapota mint a kérdésed. semmi értelme...

kb ugyan olyan lehet az elméd állapota mint a kérdésed. semmi értelme...
Azért van néha a nincs, mert nem lehet valami máshogy. Örülnünk kell annak, ami nincs, de másmilyen, mert miért lenne elég egy hasonló, de nem éppen. Ha az életedben a valami nincs, de van, akkor gondolkozz el azon, hogy ha nem lenne a nincs, akkor mit tennél? Élvezd a vant!
Csakis úgy lehetséges hogy ami nincs az mégiscsak van!
Errõl az a véleményem hogyha egy mókust felrepítünk egy grillsütõre erõsített tengerpartról a napfénytõl északra fekvõ délibábra akkor valószínüleg egy tököcske szépen lassan ki fog sétálni az atomerõmûbõl.
Azt elõttem válaszoló válasza a korrekt kategoriába sorolandó

Van olyan nyelvvizsga, amit nem csak itthon, hanem az egész EU-ban elfogadnak?

Legjobb válasz: Telc-es nyelvvizsga az nemzetközi, pl. nekem olyan van és azt elfogadják. De az összes nyelvvizsga ahol oda van írva, hogy nemzetközileg elismert (és nem csak államilag) azt el fogadják.

Telc-es nyelvvizsga az nemzetközi, pl. nekem olyan van és azt elfogadják. De az összes nyelvvizsga ahol oda van írva, hogy nemzetközileg elismert (és nem csak államilag) azt el fogadják.
A kérdező hozzászólása: de pl. spanyol, francia, orosz és olasznál honosítani kell. az hogy mûködik?
A kérdező hozzászólása: de mondom hogy én nem angol, én olasz nyelvterületre szeretnék menni, csak oda kellene angol nyelvvizsga majd.
Van ahol olyan hogy nyelvvizsga nem létezik! Csak nálunk van az hogy egy papír bemutatásával bizonyítod nyelvtudásodat. Kint leülsz az állásinterjún és ha pl. üzbég nyelvet kérnek akkor üzbégül fognak veled beszélni.
Szerintem is, ha kinti munkához akarsz nyelvvizsgát, ahhoz nem kell. Már itthon is az az elterjedtebb, hogy ha tényleg használni is kell a nyelvet munka közben, akkor idegen nyelven interjúztatnak. Engem is múlt héten magyar mellett még két idegen nyelven interjúztattak, pedig van nyelvvizsgám mindkettõbõl.
A kérdező hozzászólása: és akkor gondolom ezek sokkal drágábbak...
A kérdező hozzászólása: ja megnéztem nem olyan vészes (:
A kérdező hozzászólása: na akkor az tökjó:D

Van itt olyan ember akit a szülei úgy neveltek az élettel kapcsolatban, hogy elsősorban ÉLVEZNI kell és nem csak az, hogy tanulj, legyen jó munkád jobb létben éljél stb. és szinte mindenről el lehetett velük beszélgetni ami az élettel kapcsolatos?

élet értelme

Legjobb válasz: engem úgy neveltek, hogy tegyek meg mindent az elõrehaladásom érdekében (lásd tanulás, jó munka, lehetõségek), de közben élvezzem is ki minden lehetséges percét. soha nem korlátoztak, ha buliba akartam menni, erejükön felül támogattak, ha táborba akartam menni vagy csak a Balatonra a barátnõimmel. eredmény: egyetemen tanulok, amikor van idõm, diákmunkát vállalok, jó eredményeim vannak, lesz normális munkám, van egy tökéletes barátom és rohadtul élvezem az egészet:)

engem úgy neveltek, hogy tegyek meg mindent az elõrehaladásom érdekében (lásd tanulás, jó munka, lehetõségek), de közben élvezzem is ki minden lehetséges percét. soha nem korlátoztak, ha buliba akartam menni, erejükön felül támogattak, ha táborba akartam menni vagy csak a Balatonra a barátnõimmel. eredmény: egyetemen tanulok, amikor van idõm, diákmunkát vállalok, jó eredményeim vannak, lesz normális munkám, van egy tökéletes barátom és rohadtul élvezem az egészet:)
Hogy tudod élvezni az életed, ha nem tanulsz, majd pont ezért nem lehet jó munkád, amit szeretsz, és ahol megfizetnek annyira, hogy anyagilag is élvezhesd az életet? Bár lehet, hogy 20 évesen még azt hiszed, hogy örökké tart az a 2 hét Balatonmária-alsón, amire anyádék adták a zsebpénzt. Nem mindenki születik Paris Hiltonnak, hogy alanyi jogon élvezhesse az életet.
Szia Engem is úgy neveltek , hogy élvezzem az életemet.Viszont soha nem éltünk jó körülmények között.Most , hogy mondhatni felnõttem és szeretem a munkámat úgy érzem élvezem az életemet. Lehet persze jó állás nélkül is élvezni , ha örökölsz hatalmas vagyonokat vagy bután is mert a hülyéket nem érdekli , hogy holnap mit eszik , de élvezni csak akkor lehet az életet , ha nem kell gondolkodj , hogy mikor mire költesz és , hogy van kivel megoszd az élményeket. Boldogság=harmonikus párkapcsolat, anyagi biztonság, élvezetes munka. Ezeket a dolgokat majd te is megérted egyszer , ha eléggé benõ a fejed lágya.
engem úgy neveltek, hogy nem feltétlenül a pénz teszi boldoggá az embert.. ettõl függetlenül mindig fontosnak tartották, hogy tanuljak és támogattak benne.. nekik mindegy volt, hogy mit, csak örömömet leljem benne
Látod pénz nélkül az emberek többsége ne fogja élvezni az életet, de el fogod érni, hogy élvezd ha nem fog érdekelni a pénzkereset és, hogy mit mondanak a többiek. Én nagyon élvezem az életet, a könyv olvasást, a természetet, de az érdekes beszélgetést, a HUMORT a végtelenségig, a szexet, a titkokat stb. Amit nem élvezek az pl az elsõ felvilágosító beszûkült tudata általi vélemény.Na azon élvezni nem lehet semmit sem. Mondjuk ehhez hozzá kell szoknod, hogy egyszerûen valaki nem tudja felfogni, hogy kevés pénzzel is lehet élvezni az életet és, amiket felsoroltam különösebben pénzt nem is igényelnek.
apámmal ittam a pálinkát meg szívtam a cigit, a suli nem érdekelt, állandóan a kocsmában lógtam, utáltam iskolába járni, mindig lógtam. és mi lett belõlem. ma is a kocsmában ülök , utálom az iskolát, meg a kötöttségeket, amibe belekényszerítik a gyerekeket. én ha lesz gyerekem 18 évesen viszem örömlányhoz, megtanítom minden rosszra ami van , h élõben lássa, a szülõjétõl, és ne titokban a barátaival csináljanak hülyeséget.
A kérdező hozzászólása: Félreérthetõ volt a kérdés sorry. Nem vagyok gazdag. Diákmelózom én is egyetem mellett. Sok a hajtás, sokszor nem élvezem a dolgokat olyan mint ha egy robot lenne az egész, van aki arra született, hogy élvezze az életet, örökölt mindent, vagyont, kapcsolatokat, hátteret stb. más meg gürizzen ezerrel és még akkor is csekély esély arra, hogy megközelítse mások életminõségét amihez nekik a kisujjukat se kellett mozdítani. Mindent csak mert oda született. ....
Sokkal nagyobb boldogságot tud okozni az, ha állítasz egy célt magad elé, kitartóan küzdesz érte, végül sikerül elérned. Fõleg ha ez egy olyan cél, amit már régóta szeretnél, de valahogy eddig még nem tudtad rávenni magad. Ez tényleg nagyobb boldogságot okoz, mint röhögni egy jót a barátnõddel fagyizás közben. Mert azt holnapra el is felejted, de a nagyobb dolgokat, azokat nem fogod.
Kérdezõ! Ne keseredj el; "az élet a legnagyobb rendezõ", de a "kasszasikerhez" neked is jól kell "szerepelned". Láttam már jómódú ismerõseimet mindenüket elveszteni (értsd: nagyjából velem egykorú fiúkat és lányokat, akiknek a szüleik megunták pénzelni a hóbortjaikat, és kiadták útjukat - no buli, no csini új cuccok, no albérlet). Szóval nekik is megvan a maguk problémája.
nem. legalábbis nem azt láttam tõlük, h hajtják az élvezeteket. se nyaralás, se mozi, se társasági összejövetel. a munkájukat imádták, sikeresek voltak benne, az életük nagy részét kitöltötte. emellett bûvészi tehetséget meghaladóan képesek voltak arra, h rengeteget foglalkozzanak velem, egyszerre van meg bennem az a kép, h melóznak mint egy robot, és az, h együtt játszunk az udvaron, vagy elmegyünk a Dunapartra sétálni. autodidakta módon tanultam meg megteremteni az egyensúlyt a munka és a szórakozás közt. ami valamilyen szinten jó is, hiszen nem egy elõregyártott minta alapján élek, de rossz, mert közben voltak durvább idõszakok amik a tapasztalat hiányára vezethetõk vissza. bármirõl tudok a családommal beszélgetni, nincsenek tabuk. elmondhatom hogyan látom a dolgokat, mesélhetek az élményeimrõl. ami pedig nagy ajándék a sorstól, hogy támogatnak mind anyagilag, mind lelkiekben. igyekszem magamnak megteremteni az életvitelemhez szükséges pénzt, nem szoktam kölcsönkéregetni, de nagyon jó érzés, h családomra bármikor számíthatok.
Engem úgy neveltek, hogy tanuljak, mert úgy tudok érvényesülni. Fogadjak szót, legyek házias( szolgáljam ki az öcséimet is). Lány révén eléggé zavart, amíg nekem takarítanom kellett, az öcséim játszottak, vagy barátaikkal szórakoztak. Az utóbbi idõbe, felnõtt fejjel látom, hogy eléggé félre neveltek, mert gyerekkoromba arra neveltek, hogy tanuljak, úgy érvényesülök, most meg úgy gondolom, hogy élvezni kell az életet, és amit lehet, mindenbõl a legjobbat hozzam ki, barátkozzak, ismerkedjek minél többet. Furcsa, azóta õk is megváltoztak, és már rájöttek, hogy tanulással nem lehet elõre jutni, csak arra jó, hogy olyan embereket ismerj meg, akik a jövõd szempontjából értékesek lehetnek..

Van olyan program androidra, hogy a futtatott programot nem a ram-ra menti hanem az sd kártyára? De nekem olyan kéne ami nem csak egy részét helyezi át hanem az egész programot.

Mi a program neve?

Legjobb válasz: Mi az, hogy a futtatott programot? Ha fut a program, akkor a RAM-ban tárolódik, ezen nem tudsz változtatni. Hogy amúgy az SD kártyára vagy a belsõ memóriába van-e installálva az más kérdés. De azt a legtöbb esetben meg lehet változtatni.

Mi az, hogy a futtatott programot? Ha fut a program, akkor a RAM-ban tárolódik, ezen nem tudsz változtatni. Hogy amúgy az SD kártyára vagy a belsõ memóriába van-e installálva az más kérdés. De azt a legtöbb esetben meg lehet változtatni.
App2SD ingyenessel át tudod helyezni a programokat az SD kártyára, rootolás után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!