Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami nem csak (508 db)

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

A playstation-nek van olyan gépe mint a kinect? Olyan ami nem csak kontrollert erzekel, mint a ps move hanem engem is?

Legjobb válasz: Nincs. Bár a PS Move-hoz ami van kamera bizonyos szinten téged is érzékel, és van is egy játék amit 100% joystick nélkül irányítasz, de ezt a Sony-nál nem viszik túlzásba, mivel õk tudják, hogy ez egy nagyon hülye funkció, joystick sokkal jobb.

Nincs. Bár a PS Move-hoz ami van kamera bizonyos szinten téged is érzékel, és van is egy játék amit 100% joystick nélkül irányítasz, de ezt a Sony-nál nem viszik túlzásba, mivel õk tudják, hogy ez egy nagyon hülye funkció, joystick sokkal jobb.

Milyen itató poharat ajánlotok egy éves babának? Hallottam, hogy van olyan, ami nem csőrös, hanem olyan, mint a nagyoké, csak teteje van, és úgy kell belőle inni.

Legjobb válasz: Nuby puhacsörös - szilikon- volt müllerben vettük az szuper ! nem folyt nem csepegett és a mam -nak van egy keménycsöröse ami kék meg zöld színben is van pl. brendonban az is klassz nagyon.

Nuby puhacsörös - szilikon- volt müllerben vettük az szuper ! nem folyt nem csepegett és a mam -nak van egy keménycsöröse ami kék meg zöld színben is van pl. brendonban az is klassz nagyon.
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=164985388&pnr=10001&foto=1 Nekünk ilyenünk van.A "csõr" része lehajtható, ami nagy praktikus.Kislányom csak ebbõl tud inni egyedül, kézre esik neki.Én nagy szeretem, és nem drága.
Én nekem legelõször a lányom a kubu csõrös tetejû üdítõt fogadta el, nem kellett neki a csõrös pohár, és nagyon szépen ivott belõle, nem folyt félre.
Én ilyenbõl itattam a gyerekemet: http://www.argep.hu/popup.asp?pid=148047712&pnr=10001&foto=1 Nem zár teljesen jól a tetõ. Ha egyenesen volt a táskámban, akkor nem volt vele gond, dobálhattam össze-vissza, nem szivárgott ki belõle. De egyszer felborult, és egy csomó víz kiszivárgott, mire észre vettem.
Én vettem a fiamnak csõrös itatót.Imádja a mai napig, de ha ujra kéne kezdeni akkor egyszerû füles mûanyag pohárból itatnám.Nálunk sokszor van hogy az üvegbõl iszik.Imádja, igaz már 20 hós.

Szeretnék fülbevalót a babámnak mielőtt hazahozzuk a korházból, úgytudom a növérek megcsinálják csak vinni kell fülbevalót? De milyet? Milyen a bébifülbevaló? Van olyan ami nem zavarja a babát? Hol vettétek?

Legjobb válasz: Igen beszurjak neki csak vinni kell. A baby fulbevalo idezo jelbe mert itt nekem olyan nincsen logos. Es picike. De sok ekszerboltba lehet kapni. A Westenben is lattam mar es a Koruton is.

Igen beszurjak neki csak vinni kell. A baby fulbevalo idezo jelbe mert itt nekem olyan nincsen logos. Es picike. De sok ekszerboltba lehet kapni. A Westenben is lattam mar es a Koruton is.
Álltalában elõször nem aranyat raknak, mert nem lehet tudni hogy van e fém allergiája!Elõször orvosi fémbõl lévõ pont fülbevalót raknak.Kozmetikus is megcsinálja 1-2 ezerért, de ha a kórházban szeretnéd ott is, de kozmisnál megtudod venni a fülbevalót.Ha jól emlékszem a lányomé 1300ft volt 2 éve!
Hát, nem is tudom... Én megvártam, amíg a lányomnak kinyílt az értelme és õ maga kérte a fülbevalót. Ez három éves korában volt, kozmetikus lõtte be neki.
Szerintem inkább lövesd ki neki. Sokkal sterilebb, mert egybõl a fülébe kerül fertõtlenítés után, nem kell kihúzni a tût, majd betenni a fülbevalót. Én is lövettem a kislányomnak 10 hetesen egy ékszerboltban, de 1 hetes kortól már lehet! Gyönyörû volt elsõ perctõl kezdve neki nem is vérzett, nem gyulladt be. Viszont láttam olyan babát akinek a kórházban fúrták, és tiszta vörös lett a kis füle. Pici pont fülbevalót vettem, egyébként ezt is piszkálja, szerintem a bébi karikát még jobban piszkálná. 5000 ft volt fülbevalóval együtt, de ha vittem volna (van a keresztlányomnak is) akkor csak a lyukasztást kell kifizetni.
Mi is megcsináltattuk a fülbevaló befúrást a kórházban. Egyáltalán nem sírt a baba.(ott csinálták elõttem.)A baráti társaságunkban van egy kiscsajszi, aki a keresztszülõktõl az ötödik szülinapjára fülbevaló-belövést kapott. (természetesen a kiscsaj is akarta) Miután a kozmetikus belõtte az egyik fülébe a cuccot, akkora hisztit csapott, hogy hagyták a fenébe az egészet. Mindez májusba volt, és hallani sem akar azóta sem arról, hogy a kislányoknak mindkét fülébe van fülbevaló....
Szerintem ne nagyon bízd kozmetikusra!Egy baba fickándozik és üvöltve sír és nem biztos, hogy meg tudja csinálni, úgy, hogy jó legyen! Vannak pici, beakasztós fülbevalók és azt szokták beszúratni!Az arany szerintem azért jobb, mert arra kevés gyerek allergiás!
Én a kórházban hazajövetel napján lövettem a fülébe, és igen a nõvérek csinálják. Nagyon örülök, h. betetettük, mert nem fájt neki (akkor még nem éreznek fájdalmat), nem is sírt, és nem is foglalkozik vele azóta sem. Nekünk a kórházban adták a fülbevalót, orvosi mûanyag-féle és 4 félébõl lehetett választani. 3000 Ft volt.
Azt nem mondanám hogy nem éreznek fájdalmat!Már a pocakban éreznek!De valóban jobb minél elõbb!Nekünk kozmis lõtte be 2000 volt , és a lányom aludt.Mikor csattant a gép akkor kelt csak fel, de fél perc múlva aludt tovább!Pont fülit rakattunk neki, és soha nem volt vele baj.Kb 1 éves volt mikor karikára váltottunk.

Mi volt a legextrémebb amit szexterén elkövetettek? és van olyan amire vágytok csak nem mertétek eddig kiprobálni?

Legjobb válasz: és ez így van rendjén :D szoktam ilyeneken gondolkozni de istenem latex? x) szexelni meztelenül kell

és ez így van rendjén :D szoktam ilyeneken gondolkozni de istenem latex? x) szexelni meztelenül kell
Van. Latex, BDSM. Nem merném? De! Csak kéne egy lány aki fogékony az ilyenekre. A 99%-uk azt se tudja mik ezek, nemhogy kipróbálni...
tennék egy próbát lánnyal, két fiúval, három fiúval, goth fiúval, tetovált lánnyal, két lány-egy fiú felállásban, satöbbi :D de van barátom :) és amíg õ nem megy bele, addig ez van :D egyébként sem vagyok biztos benne, hogy mindet élvezném.
Én kiprobálnám a 2 lány 1 fiút. A 2 fiú 1 lány nem frankó mert én nem osztozkodom:P
parkban megvolt, templomban megvolt, kertben megvolt, még mit mondjak, mondjuk kipróbálnám 2 csajjal, vagy többel. :-)
Asszem már volt hasonló kérdés, oda már írtam, de kicsit bõebben írom. Volt Balcsiban exemmel, de vele, széles zuhany alatt rengetegszer, mosógépen centrifugára állítva (nem érdemes, mert tõl nagy a frekvencia, inkább zavaró), lépcsõn, erdõben... ezek nem is extrémek szerintem max a mosógép, meg a Balcsi, többit egészséges ember kipróbálja. Volt kétszer a barátnõmmel ruhástól a Balcsiban, vízalatt letoltuk, és betesz... BDSM soha nem izgatott, kikötözés sem, de extrémebb dolgok engem is érdekelnének, csoportszex, minden felállásban, esetleg a pisiszexet is kipróbálnám. Bár az nem vonzott , de régen egy csajjal beszélgettem a chat-en, és elmesélte , hogy a barátjával rendszeresen csinálják, több liter vizet megisznak, pisilnek, úgy kitisztul, és nem lesz rossz íze, õk le is nyleték egymásnak, megitták. én nem tenném, de a bepisilésrõl is több oldalon olvastam már , azt kipróbáltam 3x a kádban. Nagyon jó érzés volt, ahogy elönt a meleg. nem kemény naciban próbáltam ki, hanem téli macskanaciban, az rásimult, és nagyon jó érzés volt maga az, hogy valami "tilos" és nem szokták, és te mégis megdöntesz egy tabut, és bepisilsz ruhában, de maga az érzés is nagyon jó volt. eleve egy gyerekkori álom, valamint egy francia film óta, ahol egy partin az esõ elõl menekültek, beeste ka medencébe, majd utána a többiek már direkt beleugráltak, az estélyis, harisnyás, tûsarkús lábak, rásimulós átázott ruhák látványa miatt, maga a ruhástól fürdés izgat gyerekkoromtól, a bepisilés után persze ruhában zuhanyoztam, eszméletlen volt. (utána simán is lezuhanyoztam. Ezeket nem egyedül, hanem lánnyal is kipróbálnám, bepisilést is, símogatás közben, de akár úgy, hogy nyalogatom közben a bugyin keresztül... ilyesmiket kipróbálnám. legfeljebb ha nem volna jó, többet nem. Mielõtt valaki kiakad, emlékeztetem , hogy ez volt a kérdés, mi volt a legEXTRÉMEBB... és mi az mait nem mertetek kipróbálni..., ha nem tetszik, mi a frásznak jöttél be, ha meg izgat, írj :D Ja, meg szájbaélvezés után smároltam a csajaimmal, totál tetszett nekik... ha már sokat elvár az ember a csajoktól, akkor adjon maga is, én rengeteget már többször eljuttatok a csúcsra szájjal, még dugás elõtt, így totál kielégült volt minegyk mindíg már elõtte, közben, utána meg pláne. és nem viszolygok szinte semmitõl szex terén. csak lenne már hasonló vállalkozó szellemû csaj is!!! Barátnõm eléggé maradi ezekben a dolgokban... én meg többre vágyom. akit érdekel , írjon, Somogy, Tolna megyébõl, Mosonmagyaróvár környékérõl pláne pl.
csináltuk már:lépcsõn, tetõn, parkban csinálnám:lánnyal, (meg megbeszélve persze, és nem "túl" durván az, hogy) megerõszakoljon a pasim ;D

AR-es tápszerből van olyan ami nem HA-s? Vagy csak HA/ar-es létezik?

Legjobb válasz: szia! a Bebának és a Milupának is van sima AR tápja (HA nélkül :) a fiam nem igazán csípte a milupát, amit imád, az a Humana Baby Fit 2 banános, az elég sûrû, bukós babáknak is ajánlott 6 hónap felett.

szia! a Bebának és a Milupának is van sima AR tápja (HA nélkül :) a fiam nem igazán csípte a milupát, amit imád, az a Humana Baby Fit 2 banános, az elég sûrû, bukós babáknak is ajánlott 6 hónap felett.
én úgy tudom, hogy ami AR-es, az már nem HA-s!

5 hetes babát csak hordozókendőben tudnám hordozni? Nekem nem egészen egyértelműek ezek a kötések és félek nem jól kötöm meg és ártok a picurnak. Esetleg van olyan amit nem kell kötögetni?

A nagyobb fiam vinnénk reggel az oviba.

Legjobb válasz: Én akkor elsõre berzháznék egy rugalmas kendõre, azt könnyebb... A csatos hordozókat nem ajánlják csak 3 hónapos kortól általában. Esetleg karikás kendõ :) Az meg nyáron úgyis jobb, kevsébé fûtitek egymásat

Én akkor elsõre berzháznék egy rugalmas kendõre, azt könnyebb... A csatos hordozókat nem ajánlják csak 3 hónapos kortól általában. Esetleg karikás kendõ :) Az meg nyáron úgyis jobb, kevsébé fûtitek egymásat
Nem, csatos hordozóba csak ülni tudó babákat szabad rakni. Amit ti használhattatok az a szövött/rugalmas kendõ, karikàs kendõ, és a kendõ alapú hibrid hordozók pl. bondolino, close, storchenwiege, hop tye, diditye. Ezeket sokkal könnyebb felvenni, mint a kendõket, bár tény, azok azért jobbak a baba gerincének, de nyugodtan nézz utánuk.
azért írtam, hogy megfizethetõ, mert egy jó minõségû kendõ ott kezdõdik, hogy 35E ft... azt meg h újszülötthöz is használható, õk írták. bocsesz az esetleges félre tájékoztatásért. egyébként én is kendõt használok, egy legolcsóbb nandut, és igaz teljesen biztos nem vagyok magamban, de sokadik megkötésre, 1000 videó áttanulmányozása után érzi az ember hol a hiba.
Menj el egy hordozós klubba, ott biztos tudást szerezhetsz. Általában azért sírnak a babák, mert a Mamák túl lazára hagyják a kendõt, és nem érzik magukat biztonságban. Meitai, SSC még nagyon korai, akármilyen szûkítõvel használnád is.
http://liliputi.hu/csatos-hordozo?gclid=CJ6ipcbLl7cCFcpb3god.. van olyan, amit nem kell kötögetni. ez pl. az. keresgélj még más márkák között is, de ez egészen megfizethetõ márka. sok sikert!
Egész megfizethetõ? Ennyiért már majdnem egy babakocsit lehet venni. Nekem mindkét gyerkõcnél rugalmas hordozókendõ volt, pici koruktól használtam. Mindegyikünk nagyon szerette. Nem kell félni a kötözéstõl. Simán elaludtak benne mindig, nem így lett volna, ha nem érezték volna biztonságban magukat.
Nem tudod babakocsiba tenni? Vagy a nagyot viszed abban?
használtan is lehet venni, jó áron.amugy a manducának van ujszülött szûkítõ része is, bár én 3 hósan tettem bele a fiam kb.a rugalmas kendõ pedig 7 kilós határig tart tökéletesen..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki:-) A nagy gyalog vagy motorral jönne. Csak gondoltam igy könnyebb , gyorsabb közlekedni.

Melyik a legjobb óvszer és van belőle olyan, amiben nem csak 3 van?

Legjobb válasz: vannak általában 12 darabosak is pl rako, masculan. Ezeket tescoban és drogériában találod. Neten már láttam patika oldalán 153 darabos kiszerelést is.

vannak általában 12 darabosak is pl rako, masculan. Ezeket tescoban és drogériában találod. Neten már láttam patika oldalán 153 darabos kiszerelést is.
A kérdező hozzászólása: köszi! annyi azért nem kell :D csak nem akarok minden hétvégén venni!
Masculan 8-12 db-os 1000 ft körül van, vagy még annyi sem, és elég jó!
Szerintem a Durex a legjobb. Ebbõl is van 12 darabos. Masculant cseréltük le erre. 3 évig használtuk a Masculant párommal (mindig normálisan), de 2x kiszakadt. Egyszer megúsztuk, mert észrevettük, de a másiknál mehettem 72 órásért...
Nekem a sima, gumiszagú a legszimpatikusabb, errõl legalább tudni, érezni, micsoda, nem úgy, mint a mindenféle mûillatosítottak, ez kb. 600 Ft 10 db, Cheers a márkaneve.
Legijesztobb es a legizgulosabb az. Eden Lake! Szerintem!
a feketeruhás nõ. az szerintem eléggé ijesztõ, nekem az egyik kedvencem
A kérdező hozzászólása: aha. Köszike

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!