Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami nem (3791 db)

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Milyen itató poharat ajánlotok egy éves babának? Hallottam, hogy van olyan, ami nem csőrös, hanem olyan, mint a nagyoké, csak teteje van, és úgy kell belőle inni.

Legjobb válasz: Nuby puhacsörös - szilikon- volt müllerben vettük az szuper ! nem folyt nem csepegett és a mam -nak van egy keménycsöröse ami kék meg zöld színben is van pl. brendonban az is klassz nagyon.

Nuby puhacsörös - szilikon- volt müllerben vettük az szuper ! nem folyt nem csepegett és a mam -nak van egy keménycsöröse ami kék meg zöld színben is van pl. brendonban az is klassz nagyon.
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=164985388&pnr=10001&foto=1 Nekünk ilyenünk van.A "csõr" része lehajtható, ami nagy praktikus.Kislányom csak ebbõl tud inni egyedül, kézre esik neki.Én nagy szeretem, és nem drága.
Én nekem legelõször a lányom a kubu csõrös tetejû üdítõt fogadta el, nem kellett neki a csõrös pohár, és nagyon szépen ivott belõle, nem folyt félre.
Én ilyenbõl itattam a gyerekemet: http://www.argep.hu/popup.asp?pid=148047712&pnr=10001&foto=1 Nem zár teljesen jól a tetõ. Ha egyenesen volt a táskámban, akkor nem volt vele gond, dobálhattam össze-vissza, nem szivárgott ki belõle. De egyszer felborult, és egy csomó víz kiszivárgott, mire észre vettem.
Én vettem a fiamnak csõrös itatót.Imádja a mai napig, de ha ujra kéne kezdeni akkor egyszerû füles mûanyag pohárból itatnám.Nálunk sokszor van hogy az üvegbõl iszik.Imádja, igaz már 20 hós.

Ajánlanátok jó/szép zenélő-forgó játékot kiságyra? Olyat ami nem esik szét és szeretné a kisfiam? Van olyan amit nem vennél újra meg?

(aki tud linket is küldeni külön köszönöm__!) köszi!

Legjobb válasz: Mi ugyan kaptunk mindent,de pl a zenélõ forgónak nem volt értelme,mert kb 5x lett neki betéve,akkor is ha ébren volt.Szóval sok haszna nem volt. A pihenõszéknek se volt nagyon értelme,de végülis aludt benne sokaz az elsõ 3 hétben,meg enni is evett benne.De egyébként annyira az se értelmes dolog.

Mi ugyan kaptunk mindent, de pl a zenélõ forgónak nem volt értelme, mert kb 5x lett neki betéve, akkor is ha ébren volt.Szóval sok haszna nem volt. A pihenõszéknek se volt nagyon értelme, de végülis aludt benne sokaz az elsõ 3 hétben, meg enni is evett benne.De egyébként annyira az se értelmes dolog.
Mi nagyon sokáig kihasználtuk a körforgót. Szinte az elsõ játékai egyike volt, sokat nézte, aztán ütögette és végül ráncigálta õket! Imádtuk, szóba se került, hogy nem kellett volna. Nagyon sok szép, aranyos van. Nálam szempont volt, hogy ne ugyan olyan figurák lógjanak rajta, mind a 4 más legyen és szép élénk színû legyen, hiszen a figyelmét szeretném felkelteni vele! Nem volt szándékomban drágát venni, de végül egy akcióval sikerült nagyon jót vennünk: http://www.brendon.hu/Products/Details/25646 Imádtuk! Nagyon sokáig zenélés nélkül csak nézegette a fiam, és kb csak 2, 5-3 hónaposan talált rá, addig volt hogy még félt is tõle :) Idõ kell mindenhez. Utána viszont több, mint fél órákat elnézegette õket, aztán boxolta, és ráncigálta! Kb 7-8 hónaposan raktuk el, mert akkor már tényleg a mozgásos dolgok kötötték le, és már könnyedén lerántotta egy mozdulattal az egészet :) Amúgy akár még a figurákat le is lehet róla venni, és azokkal még játszhat (mi inkább rajta hagytuk, hátha tesónak még jó lesz, de pl a játszószõnyegrõl vettünk le figurákat, amikkel a mai napig még jókat játszik, sétál velük, stb). 1 éves anyukája
Nekünk ilyen volt: http://www.brendon.hu/Products/Details/27493 Ez egy kicsit lányos, de van több színben és figurával. Ha jól tudom a zenéjük is különbözõ. Nálunk imádta a gyerek és nagyon sokáig, kb. 10 hónapos koráig használtuk naponta többször.


mert régebben vágták a fülüket.
Mert 2 fajta van az álló fülû briard és a lógó fülû briard, kiállításokon az álló a sikeresebb összesítésben.
mert már nem vágják a fülüket
Amelyiknek feláll a füle, azokét levágták, mint pl a dobermannak, de már egyre több a csonkolatlan fülû egyed. Kiállításon meg abszolút nincsen elõnyben az álló fülû, második válaszoló téved.

Az érdekelne hogy van-e olyan karóra és mennyibe kerül ha van olyan, ami nem analóg/digitális, hanem szavakkal írja ki az időt? Pl. Tizenegy óra vagy valami hasonló

Az érdekelne hogy van-e olyan karóra és mennyibe kerül ha van olyan, ami nem analóg/digitális, hanem szavakkal írja ki az id?t? Pl. Tizenegy óra vagy valami hasonló

Legjobb válasz: http://www.pto.hu/post/1/7736

Van olyan, amit nem szeretsz a párodban? Ha igen mi az?

mióta vagytok együtt?:)

Legjobb válasz: nincs olyan mert próbálom elfogadni a hibáival és senki sem tökéletes..hülye dolgai vannak de egy idõ után hozzá szokik az ember vagy már nem is reagál rá..

nincs olyan mert próbálom elfogadni a hibáival és senki sem tökéletes..hülye dolgai vannak de egy idõ után hozzá szokik az ember vagy már nem is reagál rá..
Nem. Minden tulajdonságát imádom, a hibáival együtt szeretem. 4 éve vagyunk együtt és nagyon szerelmes vagyok belé, remélem Vele élem le az életem. :) 20/L
van. azt hogy lelépett
Azt, hogy perverz, nem is fogunk együtt maradni, van ami már nekem is sok.
Nem szeretem amikor tökrészegre issza magát, illetve, hogy nem lehet vele vitatkozni, mert inkább megsértõdik, ha nem neki van igaza. És azt sem szeretem, hogy nem engedi kinyomni a pattanásait. :) :) 4, 5 éve vagyunk együtt, 2, 5 éve a férjem.

AR-es tápszerből van olyan ami nem HA-s? Vagy csak HA/ar-es létezik?

Legjobb válasz: szia! a Bebának és a Milupának is van sima AR tápja (HA nélkül :) a fiam nem igazán csípte a milupát, amit imád, az a Humana Baby Fit 2 banános, az elég sûrû, bukós babáknak is ajánlott 6 hónap felett.

szia! a Bebának és a Milupának is van sima AR tápja (HA nélkül :) a fiam nem igazán csípte a milupát, amit imád, az a Humana Baby Fit 2 banános, az elég sûrû, bukós babáknak is ajánlott 6 hónap felett.
én úgy tudom, hogy ami AR-es, az már nem HA-s!

Juhász kutyák közül van olyan ami nem olyan izgága mint pl egy vizsla? Hanem az a nyugodtabb természetű?

Legjobb válasz: Persze, pláne h a vizsla vadász és nem juhászkutya. Német juhász nem izgága csak dolgozni kell vele.

Persze, pláne h a vizsla vadász és nem juhászkutya. Német juhász nem izgága csak dolgozni kell vele.
Collie, sheltie, corgie és esetleg még a komondort is idesorolnám.
skót juhász, sheltie, corgie...az elsõnél a pont :)
Komondor- csak akkor jön, ha hívod.
Nem izgágák, hanem energikusak inkább. Egy Border Collie is lehet izgága, ha nem mozgatod kellõen. de ha megfelelõ feladatot kap, igen kezelhetõ. A skótjuhász is nyugodt, a Sheltie-rõl nincs tapasztalatom. A komondor inkább védõkutya, az nem terelte a jószágot

Nektek van olyan ami nem tetszik magatokon és ha tehetnéd megváltoztatnád? És mi?

Legjobb válasz: nekem szinte semmi nem tetszik a testemen...már egy hónapja nyomom a béres alexandrát, és folyamatosan szépen lassan már észlelem a változást...egyre jobb...persze az orromon nem tudok változtatni, de szarom is le, mások mit mondanak...a lényeg, hogy elfogadjam magam, ha meg valami nem tetszik, akkor bizonyos kereteken belül változtatok...pl az orromat soha nem mûttetném meg...amin meg tudok változtatni, hát nem vagyok lusta, hogy megtegyem...

nekem szinte semmi nem tetszik a testemen...már egy hónapja nyomom a béres alexandrát, és folyamatosan szépen lassan már észlelem a változást...egyre jobb...persze az orromon nem tudok változtatni, de szarom is le, mások mit mondanak...a lényeg, hogy elfogadjam magam, ha meg valami nem tetszik, akkor bizonyos kereteken belül változtatok...pl az orromat soha nem mûttetném meg...amin meg tudok változtatni, hát nem vagyok lusta, hogy megtegyem...
A koromhoz képest is és fõleg ahhoz, ahogy érzem magam a külsõm rendkívül gyerekes, fõleg az arcom. Valahogy nem passzol ahhoz a nõhöz, akinek érzem magam. Ha tehetném ezen változtatnék.
A melleim. A testemhez képest túl nagyok. Ezen fogok is változtatni, amint lehetõségem adódik is rá. És a fogaimat is szívesen lecserélném! :) Persze nem kivehetõre. :) 24/n
az orrom nem passzol az arcomra...
Melleim túl kicsik, de a mûtét drága és kockázatos is. Valamint az arcomon valami olyan bõrbetegség van, amit már 10 éve viselek és nem tudnak vele mit kezdeni az orvosok. Ha ezt meggyógyíthatnám, én lennék a legboldogabb a világon!
hát szemüveges vagyok és amint meg lesz rá a péz, mûttetni fogom a szemeim :)
a fogaim állapota már szinte élettel összeegyeztethetetlen. nem tudom lesz-e valaha pénzem megcsináltatni õket, tb-m sincs. ezt leszámítva elégedett vagyok.

Folyton kigombolódik az takaró huzat, van olyan ami nem? !

Gyerek korom óta idegesít, hogy alvás közben kigombolódik a takaró huzat, gondolom nem elég nagyok a gombok és mert bejáratódtak a jukak. Sok féle ágynem?t kipróbáltam már, de eddig egyet se találtam ami hosszú távon ne gombolódott volna ki. Van olyan huzat (esetleg patentos) amivel ez elkerülhet??!

Legjobb válasz: Én már vettem cipzárosat is egyszer. Ha szûkebbre varrod a lyukakat, már akkor sem gombolódik ki olyan könnyen.

Én már vettem cipzárosat is egyszer. Ha szûkebbre varrod a lyukakat, már akkor sem gombolódik ki olyan könnyen.
igen, igen a cipzáros nagyon jó az nem jön szét :)
Anyám az enyémet megoldotta, egyszerûen bevarrta.XD
ma 16:36 : ez jó XD Egyébként nekem is ez a problémám. De ha szûkebbre varrnám, akkor meg nem tudom beletuszkolni a gombokat...szóval a cipzáros egy jó ötlet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!