Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami lelassítja az egész (1 db)

Van olyan program ami lelassítja az egész számítógépes játékot?

...és mintha valami lassú felvétel lenne...

Legjobb válasz: Lehet de ez nem biztos Attól is lelassulhat a játék ha tele van progival a meghajtó,töredezett a gép, teli van hibákkal, esetleg vírus került a gépbe stb.

Lehet de ez nem biztos Attól is lelassulhat a játék ha tele van progival a meghajtó, töredezett a gép, teli van hibákkal, esetleg vírus került a gépbe stb.
Igen, van. Mondjuk a tûzfal és a virusirtó. Én ezekrõl tudok, de lehet még más is. Amikor játszol, kapcsold ki ezeket, amennyiben nem interneten játszol. De lehet az is, hogy a grafikus kártyád a gyenge.
A kérdező hozzászólása: NEM:) én úgy értettem, hogy speciálisan van olyan program ami direkt lelassítja a játékot a látványért meg a hangulatért...:)
Hogyne lenne:D Nem tudom, hogy viccnek szánod-e vagy csak magad szórakoztatására, de pl próbálj meg videót renderelni, közben msn ezni, zenét lejátszani, photoshopot, dreamweaver-t futtatni, mialatt játszol:P az élmény garantált:D
A kérdező hozzászólása: :) igazából a hitman contracts játékal játszom és amikor az életünk már a küszöbön áll a haláltól akkor belassul az egész játék meg a hangok is mélyek és lassúak és ezt úgy szeretném megoldani, hogy az egész játék ilyen lassú legyen...:)
*adrenalin mód
Hát ha be van kapcsolva a Panda antivirus bizti lassu minden.....1 kis trojai virussal füszerzve csiga lassú=)
Használj WMVare-t. Ezzel egy virtuális gépet futtathatsz a gépeden (rendesen bootolható, telepíthetõ rá bármi, majd kikapcsolható - én DOS-os játékok futtatásához használtam) és állíts be valami nagyon kicsi processzor-órajelet. Mondjuk lehet hogy a mai játékok inkább laggolni fognak mint hogy szépen lelassuljanak, de egy próbát talán megér.
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen operáciosrendszert tegyek fel windows 7 bol? 64 vagy 32 bitest?

4 gb RAM om van

2

Miért nem tudok programokat letölteni?

Amikor valamit próbálok letölteni, mindig sikertelen és olyan jön ki hogy: Megnyitotta a következőt: pl. wmpfirefoxplugin.exe, ami egy (fájl fajtája), forrás (honlap) és szeretné-e menteni ezt a fájlt? Mitől van ez?

1

TV-be reklámoznak olyan laptopot amin ha 50, 000 Ft fölött vásárolunk akkor ajándékba kapunk Tab-ot. Ismerős valakinek a reklám? Ha igen linkelje már be.

1

Hol lehet kikapcsolni az árnyékot a Skyrim-ben?

1

Hogy tudom úgy aktiválni a windows 7-et hogy tudjam frissíteni?

Mivel a a loadereket kidobja maga alól ha frissítem ezért valami mással kéne próbálkoznom, csak nem tudom hogyan! Segítsetek pls!! Talán kms-el kéne próbálkoznom!

8

ATI Catalyst Centerrel valami gond van, nem engedi frissíteni a videókártyát. Miért van ez?

Ezt írja ki:

0

Letöltöttem az AD Blocker Plus kiegészítő progit, és ugyanúgy jönnek a reklám hirdetések és a felugró ablakok. Miért?

Letöltöttem de hiába. Pedig ott van a kiegészítők között a böngészőben..

9

Ezen a konfiguráción futna az Assassin's Creed 4?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

7

Mi lehet a baj a FIFA 14-el? Többi lent

Mitől lehet az hogy játék közben mindig kilép a játék ? Vagyis nem lép ki csak leteszi a tálcára.A játék eredeti és win7-em van.Nem rég kezdte el ezt csinálni eleinte jó volt.

0

Miért írja torrent kliensben tracker status-nál, hogy "offline timed out"?

kliens, torrent, ncore

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!