Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami lelassítja az egész (1 db)

Van olyan program ami lelassítja az egész számítógépes játékot?

...és mintha valami lassú felvétel lenne...

Legjobb válasz: Lehet de ez nem biztos Attól is lelassulhat a játék ha tele van progival a meghajtó,töredezett a gép, teli van hibákkal, esetleg vírus került a gépbe stb.

Lehet de ez nem biztos Attól is lelassulhat a játék ha tele van progival a meghajtó, töredezett a gép, teli van hibákkal, esetleg vírus került a gépbe stb.
Igen, van. Mondjuk a tûzfal és a virusirtó. Én ezekrõl tudok, de lehet még más is. Amikor játszol, kapcsold ki ezeket, amennyiben nem interneten játszol. De lehet az is, hogy a grafikus kártyád a gyenge.
A kérdező hozzászólása: NEM:) én úgy értettem, hogy speciálisan van olyan program ami direkt lelassítja a játékot a látványért meg a hangulatért...:)
Hogyne lenne:D Nem tudom, hogy viccnek szánod-e vagy csak magad szórakoztatására, de pl próbálj meg videót renderelni, közben msn ezni, zenét lejátszani, photoshopot, dreamweaver-t futtatni, mialatt játszol:P az élmény garantált:D
A kérdező hozzászólása: :) igazából a hitman contracts játékal játszom és amikor az életünk már a küszöbön áll a haláltól akkor belassul az egész játék meg a hangok is mélyek és lassúak és ezt úgy szeretném megoldani, hogy az egész játék ilyen lassú legyen...:)
*adrenalin mód
Hát ha be van kapcsolva a Panda antivirus bizti lassu minden.....1 kis trojai virussal füszerzve csiga lassú=)
Használj WMVare-t. Ezzel egy virtuális gépet futtathatsz a gépeden (rendesen bootolható, telepíthetõ rá bármi, majd kikapcsolható - én DOS-os játékok futtatásához használtam) és állíts be valami nagyon kicsi processzor-órajelet. Mondjuk lehet hogy a mai játékok inkább laggolni fognak mint hogy szépen lelassuljanak, de egy próbát talán megér.
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyanra lehetőség a Google Play-en, hogy kitöltök kérdőíveket és ezért felajánl letölthető tartalmakat? (ami egyébként fizetős)

1

Hogyan lehet prezivel két azonos méretű kör frame-et csinálni? Vagy copy-zni, vagy méretet állítani, mert csak kézzel tudtam újyat létrehozni.

0

Legjobb 1 játékos mount and blade: warband Mód?

+letöltési link?

0

Miért nem ismeri fel a számítógépem, a dvd-cd lemezeket, és pendrive -ot?

1

Mi a különbség a gyári Windows és az aktivátorral key-el, vagy egyéb módon aktivált windows között? Megbízható-e az utóbbi?

4

Miután feltelepítettem a Win 7 Home Premium verzióját hol lehet kikapcsolni azt, hogy érzékelje, hogy más programok nem jogtisztán vannak feltelepítve?

1

LibreOffice Calc-ban hogy lehetne megcsinálni azt, hogy van 24 külső hőmérséklet mérés, óránként egy egy tizedesjegyig, és ebből csinálni 24 eredményt annak függvényében, hogy megadom a minimum hőmérsékletet, és a max. Hőkülönbséget?

Aztán ezekből is csinál egy újabb sort aszerint, hogy megadom, hány szakasz lehet, és hány fokos különbséggel 0,5°C-os lépésekben? Szóval pl. a minimum -4,9 a maximum 4,6 akkor abs(-4,9)+abs(4,6)=9,5 és úgy szeretném

0

SOS! Microsoft Office Word-höz jól értők! Tudnátok segíteni?

Be kell adnom, egy dolgozatot, amihez a tanár pontosan kikötötte a soronkénti leütések számát. A Word 2007-ben nem is találtam olyan opciót, amivel ez kivitelezhető lenne( Ha valaki tudja, hogyan kell, légyszi írja meg! )

3

Mi foglalja a helyet a windows 8-ban?

windows 7-re telepítettem a windows 8-at.Azt választottam ,hogy semmit ne tartson meg,de mégis 400 Gb helyem ugyanúgy le van foglalva.Van 1 windows.old mappa,amit töröltem de ez is csak 100 GB-ot szabadított fel.Hol lehetnek még megmaradt fájlok?Válaszokat előre is köszönöm.

1

Pár napja ezt a hiba üzenetet kapom: számítógépén futó szoftver nem kompatibilis a google croomal Mit tehetnék ellene?

Alaphangon csak úgy megjelenik ez a hibaüzenetem. :-(

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!