Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami hat a (65 db)

Fogzásra van olyan ami tényleg hat? Nem csak enyhíti hanem megszünteti a fájdalmat?

már van itthon "48" féle kence,nyaklánc,kup minden sz.r,de csak nem alszik jól.2 hónapja kezdõdött,de úgy igazán 2 hete nem alszunk semmit sem szinte óránként kel és már kezdek kicsit stresszes lenni,fogy a türelmem.tudom hogy szenved,de alig lehet megnyugtatni mikor felsír,izeg mozog a kezembe mikor nyugtatni próbálom volt már olyan hogy majdnem leejtettem és igazából ilyenkor kezd felmenni bennem a pumpa.és ettõl õ is ideges lesz tudom,de nem tudok már higgatt maradni annyira ki vagyok dögölve.enni is szinte csak cicizik,pedig nagyon jó evõ volt,de egy hónapja már a kaja se megy.csak fájdalom csillapítóval alussza át az éjszakát.lehet nekem is kéne szednem vmi nyugibogyót.lehet vmit szedni ilyenkor?

Legjobb válasz: A Gengigel baby-t próbáltátok már? Nekünk csak az vált be!!Nagyon jó!!

A Gengigel baby-t próbáltátok már? Nekünk csak az vált be!!Nagyon jó!!
bocsánat az offér de ez a téma engem is érdekelne nálunk lassan 4, 5 hónapja ez megy kb két kezemen meg tudom számolni hány jó éjszakánk volt amikor csak 3-4-szer ébredt :/ már nagyon ki vagyok, itthon csak a balhé van , nem bírom már :(((( és már én is minden sz-rt kipróbáltam semmi nem hatott max ideid óráig! a foga meg nem jön ki... :( ha találsz valamit kedves kérdezõ kérlek oszd meg velem !!! köszönöm és kitartást neked is
A kérdező hozzászólása: nálunk azért volt átaludt éjszaka, de nem túl sok.hasfájással indítottunk, utána a kaki nehezítette meg az életét most meg a fogak, nem igazán volt nyugis idõszakunk és már tényleg ki vagyok merülve 0 segítségem van a párom sosincs itthon se nagyszülõk se rokonok senki nem jön pedig mindenki ígérkezett csak nem találtak ide.neked is kitartás és ha találok vmi jó szert majd írok.nekünk mondjuk 2 fogunk nemrég jött ki, de még nincs kinn teljesen.meg az a tehetetlenség hogy nem tudom mivel segíthetnék neki.
A kérdező hozzászólása: gengigélt is vettem már használni használ, de van hogy nem engedi bekenni(ezt nem tudom miért csinálja), most chamomilla vulgarisit(homeos)vettem most már csak háromszor kelt éjjel.nem akarom elkiabálni, de talán ez használ meg napközben bekenem ezzel a gengigéllel, ha hagyja + a homeos cucc, ma egész jó napunk volt.
na ennek örülök egy idõbe használtam a chamomillát de nem volt az igazi, most már jó ideje nem használtam lehet újra bevetem! osanitot is próbáltam hát nem tudom nálunk ellenkezõje történt, azt hittem fejbe lövöm magam horrornál hororrabb éjszakák voltak! úgy hogy 5 napig használtam azt hiszem aztán abba hagytam! én csak dologéllel kenem, nekem nagyon élvezi ahogy masszírozom az inyét, amúgy érdekes volt egy idõ mikor én se tudtam bekenni! most nekünk is jó éjszaka volt 3-szor kelt és akkor is enni, cumi egyáltalán nem kellett neki szóval most nagyon jó volt igaz 4 napja viburcolt adok neki mert megint a hõje néha kiugrik! Annyira de annyira megértelek :( ugyanez nálunk is, kezdõdött a hasfájás mire elmúlt volt egy 1 talán 2 hét jó idõszak mikor csak enni kelt 2-3-szor és aztán kezdõdött a fogzás és azóta ... segítségem nekem sincs, szülõk sajnos mindkettõnknél meghaltak, párom ahogy írod soha nincs itthon szinte aludni jár haza ki vagyok tõle.... barátok felszívódtak ... én mindig ilyenkor imátkozom bár így maradna mint ami volt éjszaka még annyi hogy picit aludhatna tovább mert nekem reggel 5-kor kel és már ki vagyok tõle :D más mikor kel én már pucba vágtam mindent. nekünk még nincs fogunk amúgy
A kérdező hozzászólása: nekem szerencsém van annyiból hogy a lányom 8-ig alszik.én is örülök hogy nektek is volt nyugis éjszakátok.én meg azért imádkozom hogy már tanuljon meg beszélni és mondja el mikor mi a baja, mert el nehéz kitalálni vagy csak én vagyok ilyen béna.remélem nektek is beválik valami, ha más nem a kúp.
A kérdező hozzászólása: [link] most találtam ezt az oldalt ezt próbáltad már?

Van olyan fogamzásgátló tabletta ami hat a mellekre (a növekedésükre) egy kicsit? Ezt kérhetem a nőgyógyásztól, hogy ilyet írjon fel nekem?

Legjobb válasz: Igen, van, viszont ha dohányzol vagy el vagy hízva, vagy hajlamos vagy a vérrögképzésre és hasonlókra, akkor magasan megnõ a kockázat számos halálos betegségre és komplikációra, tehát az orvosnak kell megállapítania, hogy kaphatsz-e ilyet. Egyébként kombinált fogamzásgátló pirulának hívják és a világon több mint százmillió nõ használja.

Igen, van, viszont ha dohányzol vagy el vagy hízva, vagy hajlamos vagy a vérrögképzésre és hasonlókra, akkor magasan megnõ a kockázat számos halálos betegségre és komplikációra, tehát az orvosnak kell megállapítania, hogy kaphatsz-e ilyet. Egyébként kombinált fogamzásgátló pirulának hívják és a világon több mint százmillió nõ használja.
nekem sima (nem kombinált) fogamzásgátlótól is nõtt a mellem, igaz híztam is. A neve meliane ha jól emlékszem.
elõzõ vagyok Viszont ugyanettõl a fogamzásgátlótól egy barátnõmnek ciszta nõtt a mellében, a melle nem, csak a ciszta. Nekem semmi gond nem volt. De inkább a dokit kérdezd!!!!
Tabitól nem fogsz hízni, ha akármi mástól hízol akkor viszont természetesen nõ a melled is. A fogamzásgátló tabletták mindenképpen sok veszélyt rejtenek magukban. Ezért kell orvossal konzultálni a fajtája miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Amúgy is szedek fog. gátlót (Lindynette 30), már több mint fél éve de nem változott tõle semmit!!Amúgy nem dohányzom meg semmi ilyesmi nincs nem is vagyok vékony alkat de a mellem az valahogy semmit nem akar nõni, már cikiznek is miatta!Csak nemtudtam, hogy van-e esetleg olyan gyógyszer ami kicsit segítene rajta, és hogy a nõgyógyász nemfog-e kinevetni ha felvetem neki, hogy ezt is jó lenne orvosolni!Köszönöm mindenkinek!!!

Van olyan fájdalomcsillapítás ami hat a tolófájások alatt? 4. babámat várom és míg a vajúdásokat jól viseltem a kitolási szak egy "rémálom" volt. Esetleg kifejezett kérésre végeznek gátmetszést?

Legjobb válasz: Szia! Én egy Szülészeti tankönyvben azt olvastam, hogy kitolásnál állítólag van valamilyen gázzal történõ fájdalomcsillapítás, de azért kérdezd meg a dokidat! Boldog babavárást!

Szia! Én egy Szülészeti tankönyvben azt olvastam, hogy kitolásnál állítólag van valamilyen gázzal történõ fájdalomcsillapítás, de azért kérdezd meg a dokidat! Boldog babavárást!
Gázos fájdalom csillapitásrol hallottam én is, de állitolag nem jo. Iszonyatosan nagy hányingert csinál. De szerintem szervezettöl függ.
Szerintem nem nagyon van. A gázt meg már úgy tudom, nem is használják. Az a gerincbe adott fájdalomcsillapító nem hat a tolófájásnál, ott muszáj is érezni a dolgokat. Gátmetszést csinálnak, általában nem is kell kérni. Nekem is csináltak, pedig nem kértem, ez alap. Inkább azt kell kérni, hogy ne csináljanak. Legalább is nálunk ez a tendencia. De hátha már a 4.-nél könnyebb lesz.
Én epidurálist kaptam szülés elõtt 1 órával, segített a tágulásban is és meggyorsította a folyamatot. A kitolásnál sem éreztem nagy fájdalmat, csak akkor volt feszítõ érzés amikor a feje már kint volt. Elsõ babám és 4-5 tolásra kint volt, bár az "szerencse" kérdése, hogy az epidurális kitart-e a kitolásig. Nekem is azt mondták nem adnak még egyet, ha elmúlik a hatása. Szerencsém volt és még a varrást és a placenta leszedését sem éreztem.

Egy olyan ruhához, aminek kivágott a háta, de hátul van egy pántszerűség ahol a melltartó háta lenne, ahhoz ciki egy testszínű melltartó?

Szóval nem ordítana a melltartó, de azért kicsit kilátszana. Ez gáz? Olyan gyönyörű az a ruha, de nagyon vékony anyaga van, nem tudnám melltartó nélkül felvenni.

Legjobb válasz: mennyire vastag az a pánt? Mert van olyan "melltartó" Tudod ami igy az egész melledet befedi. Ezt leginkább ilyen logós pólókhoz szokták felvenni, ha tudod mire gondolok. De ha alig lenne ki a melltartó vagy nem is, akkor akár olyan melltartót is vehetsz ami egyezik ruha színével!

mennyire vastag az a pánt? Mert van olyan "melltartó" Tudod ami igy az egész melledet befedi. Ezt leginkább ilyen logós pólókhoz szokták felvenni, ha tudod mire gondolok. De ha alig lenne ki a melltartó vagy nem is, akkor akár olyan melltartót is vehetsz ami egyezik ruha színével!
A kérdező hozzászólása: Nincs zöld melltartóm, az a baj, egy fekete ruhával ilyen szempontból könnyebb lenne :D

Általában amikor este lefekszem, háton akkor olyan érzésem van mint ha nem kapnék levegőt! És amikor nyelek, a nyálam nehezen megy le, mert olyan mint ha valamibe megakadna! De ha iszok rá vizet, akkor elmúlik! De visszajön! Valakinek hasonló ilyen?

Voltam már vele orvosnál,de azt mondták hogy nem találnak semmit,és hogy csak idegi alapon jön ez ki!De mivel most terhes vok,és megpróbálok nem idegeskedni annyit,és még is van néha!!!De most meg nem kaphatok rá semmit,de voltam egy orvosnál és azt mondja lehet valami sz?kít? van a torkomban,de most a baba miatt nem adhat Semmit!Már több mint 1 éve szenvedek ezzel!

Legjobb válasz: Terhesen nem szabad háton feküdni, mert a méh megnövekedett súlya fontos hasi ereket szoríthat el, így csökken a vér oxigénszintje, ami káros rád nézve és a babára nézve is. Van, aki fel sem veszi, de van olyan terhes nõ, aki háton fekve elájulhat. Feküdj az oldaladon. 31 hetes kismama

Terhesen nem szabad háton feküdni, mert a méh megnövekedett súlya fontos hasi ereket szoríthat el, így csökken a vér oxigénszintje, ami káros rád nézve és a babára nézve is. Van, aki fel sem veszi, de van olyan terhes nõ, aki háton fekve elájulhat. Feküdj az oldaladon. 31 hetes kismama

Hátul mélyen nyitott ruhához milyen melltartót vennétek ami tartást is ad? Van olyan feltapaszthatós (olyan, mint a csirkemelle) csodám, de az nem tart.

Valamilyen hátul szilikonos melltartóra gondoltam, aminek a szilikon része már a kosarak után megkezdődik. Hol találok ilyet, mennyiért?

Legjobb válasz: Kínaiban kapsz olyat, de szörnyen gagyi. :( Lehangoló látványt nyújt, nem véletlen csak kínaiban kapsz olyat. :D Amúgy valami 1000 forint, tartása meg gondolom a szokásos kínai minõség, vagyis nem nõkre tervezték. :/ Hátul nyitott ruhához részemrõl nem vennék semmilyet, amíg fiatal vagyok, tartja magát még, ha meg már nem, akkor inkább nem veszek fel ilyet. :S Biztos, hogy feltétlenül kell neked melltartó hozzá? :)

Kínaiban kapsz olyat, de szörnyen gagyi. :( Lehangoló látványt nyújt, nem véletlen csak kínaiban kapsz olyat. :D Amúgy valami 1000 forint, tartása meg gondolom a szokásos kínai minõség, vagyis nem nõkre tervezték. :/ Hátul nyitott ruhához részemrõl nem vennék semmilyet, amíg fiatal vagyok, tartja magát még, ha meg már nem, akkor inkább nem veszek fel ilyet. :S Biztos, hogy feltétlenül kell neked melltartó hozzá? :)
Én is a feltapaszthatóst javasoltam volna. A szilikonpántost sürgõsen felejtsd el. Az vállpántként és hátpántként is gusztustalan!!! Amúgy én megértem, hogy melltartót akar venni, én is fiatal vagyok, 18 éves, tartják is magukat a melleim csak épp olyan kicsik, hogy melltartó nélkül nem látszanak. Nem is csoda, hogy tartják magukat, hisz nincs súly ami lehúzza õket... Szóval nekem csak extra push-up melltartóim vannak (amik ugye mit sem érnek hátpánt nélkül), hogy kinézzek valahogy, ezért a hátul mélyen dekoltált ruha nálam sajnos kiesett a repertoárból, egészen addig amíg össze nem gyûjtöm a pénzt egy mûtétre. Sajnos ilyen ruhához azt kell mondjam, marad a feltapasztós melltartó, vagy inkább ne vedd fel a ruhát. 18/L
A kérdező hozzászólása: Nekem van rendes méretû mellem, de utálom, ha szabadonvnnak meg h simán átlátszik a ruhán:S

Van esetleg olyan program amivel meglehet nézni hogy mennyi van hátra a video kártyának?

Legjobb válasz: igen, de én fejbõl is megmondom. Pont annyi van hátra, mint amíg tönkre ne megy.

igen, de én fejbõl is megmondom. Pont annyi van hátra, mint amíg tönkre ne megy.
... és ennél közelebbit senki nem fog tudni mondani... :)

Nagycsaládosok! Milyen autótok van? 3 kicsi gyereknek 3 gyerekülés kell hátra! Ez mibe fér bele? Csak a 7 személyes a megoldás? Vagy van olyan széles 5 személyes, amiben elfér normálisan hátul 3 gyerek gyerekülésben?

Most várjuk a harmadikat, de a Suzuki swiftbe esélytelen hátra 3 gyerekülést tenni.

Legjobb válasz: Kollégáméknak Ford Galaxy van (4 gyerekük van), ebbe hátul is van egy sor plusz ülés (két db konkrétan), a másik kollégám 3 gyerekes, nekik Wolksvagen Sharanjuk van.

Kollégáméknak Ford Galaxy van (4 gyerekük van), ebbe hátul is van egy sor plusz ülés (két db konkrétan), a másik kollégám 3 gyerekes, nekik Wolksvagen Sharanjuk van.
Nekünk opel astránk van, és simán be fog férni hátra 3 gyerekülés, már kipróbáltuk.
Gondolom tudjátok, hogy sima 5 személyes autóból is olyat keressetek, amiben a hátsó-középsõ öv is 3 pontos, mert a legtöbb autóban csak 2 pontos, amivel nem lehet bekötni a gyereküléseket.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!! Sokat segítettetek! Nem akarunk 7 személyest ha nem muszály, de mostmár legalább tudom, hogy az 5 személyesek között melyikeket érdemes nézegetni.
Nekünk is Peugeot 307 SW-nk van. Nagy-nagyon tágas! Mi is csak az 5 ülést használjuk. A hátsó 2 ki van szedve, mert rengeteg cuccal utazunk a nagyszülõkhöz (babakocsi, etetõszék, 2 nagy táska, sok kicsi...) A mienkbe ugyan utazott már leghátul felnõtt, de nem volt neki kényelmes, szóval oda tényleg csak gyereket érdemes ültetni. De õt is csak akkor, mikor már nem kell neki gyerekülés, max csak ülésmagasító!
9:04es vagyok Az lemaradt, hogy az Opel Agilánk még a 2005ös kiadású, és pont olyan kivül-belül, mint a Suzuki WagonR.
Nekünk Opel Agilánk van. Pont elfér a 3 ülés: 1. http://www.graco.hu/hu_HU/product/8E89/ 2. http://www.arukereso.hu/gyerekules-c3950/pierre-cardin/ps288.. 3. http://bababoltolcso.hu/spd/936595/Pierre_cardin_PS274_autos.. Ez pont elfér nálunk a hátsósorban. Igaz ebben a modellben a hátul a középsõ öv is 3 pontos, így oda is be lehet kötni a gyerekülést.
Szia! Nekünk Peugeot 307SW van. Nagyon jó, mert 3 teljesértékû ülés van hátul, illetve az elsõ és hátsó ülések közt is elegendõ hely a lábaknak. Mi az 5 üléses változatát használjuk, de betehetõ még +2 ülés (bár oda szerintem csak gyerek fér el) Nagyon kényelmes és megbízható autó, sok extrával, az alkatrész is megfizethetõ. Mi használtan vettük, de nem bántuk meg. Nem mellesleg biztonságos, sok légzsákkal.
Nekunk 5-os bmw-nk van, nagyon szeles, egyenlore ket gyerek es ugy szoktunk ulni, hogy a ket gyerekules szelen, en beferek kozepre. De volt mar, hogy harom gyereket szallitottunk, egy hordozos volt es befert hatra mindharom. Ulesbol nem tudom, hogy beferne-e. De mondjuk anyagilag nem eppen gazdasagos autorol van szo, eredetileg nem is a nagycsaladosok benzinfogyasztasara terveztek... Mi Ford S-Maxra cserelnenk szivunk szerint, vagy olcsobb kategoriabol picassora, vagy renault scenicre, azokba befer 3-4 gyerek is ulessel.
A kérdező hozzászólása: Igen, erre már rájöttem. De gondolom ha csak olyat találunk, akkor ki lehet cseréltetni esetleg szervízben az övet 3 pontosra.

Van olyan hely Budapesten, ahol lehet kapni olyan fehér pólót, aminek a hátán két angyalszárny minta van? Áprilisig meg kéne vennem egy ismerősömnek.

Valami ilyesmi kéne csak fehérben:

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy kapni lehet-e, de szerintem egyszerûbb, ha csináltatsz! A Sugárban az Örs Vezér téren vagy a Széna téren a Mammut-ban is van olyan, ahol bármilyen mintát/képet/szöveget rányomnak neked pólóra. Kérdezd meg, van-e hasonló mintájuk, esetleg keress egy képet, amin ilyen szárnyak vannak, és ha elviszed nekik akár pendrive-on is, rányomják egy sima fehér pólóra neked, ahogy szeretnéd! Én is így csináltattam pólót karácsonyra a páromnak, mert sehol nem találtam olyat, amilyet szeretett volna. Remélem, segítettem ezzel! Sok sikert!

Azt nem tudom, hogy kapni lehet-e, de szerintem egyszerûbb, ha csináltatsz! A Sugárban az Örs Vezér téren vagy a Széna téren a Mammut-ban is van olyan, ahol bármilyen mintát/képet/szöveget rányomnak neked pólóra. Kérdezd meg, van-e hasonló mintájuk, esetleg keress egy képet, amin ilyen szárnyak vannak, és ha elviszed nekik akár pendrive-on is, rányomják egy sima fehér pólóra neked, ahogy szeretnéd! Én is így csináltattam pólót karácsonyra a páromnak, mert sehol nem találtam olyat, amilyet szeretett volna. Remélem, segítettem ezzel! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor megpróbálok csináltatni.

Van olyan pelenka, ami olyan, mint a pampers, de hátul is gumis?

Tudom, 1000 pelenkás kérdés volt már. De én konkrétumra lennék kíváncsi. Eddig 2 pelust használtam. A Liberoval az a bajom, hogy vastag, és hol a kaki, hol a pisi folyt ki. A pampers jobb, mert szeretem, hogy vékony, de ugye hátul nem gumis, és kifolyik a kaki. Ezért keresek olyat, ami vékony, mint a pampers, de hátul is gumis. Létezik ilyen?

Legjobb válasz: szia, mi a lila tescosat használjuk az hátul is gumis és nem olyan vastag nekünk bevált a kifolyó kaki pisi ellen, és nem is drága!

szia, mi a lila tescosat használjuk az hátul is gumis és nem olyan vastag nekünk bevált a kifolyó kaki pisi ellen, és nem is drága!
Olyat sajnos nem tudok írni ami mind a két kritériumnak megfelel, de... A lila tescos gumis és tényleg jó, bár nekünk néha kifolyik belõle a pisi. Vékony pedig a dm-es babylove (de a pampersnél egy fokkal vastagabb), nekünk ez jött be nagyon, hátul nem gumis, de semmi nem folyik ki belõle.
A Huggies ilyen, én azt szeretem a legjobban.Hátul gumis, talán picit vastagabb, mint a Pampers, de kibír 12 órát is.Ez rá is van írva, de valóban így is van, mert a 8 hónapos fiam ebben alszik egész éjszaka.És a kis méretnek is gumis a dereka(4-9 kg)!!!2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, lányok! :)
Mi is a Huggiest használjuk. Nagyon jó nedvszívó és nem folyik. Egyszer leteszteltem, mert a Bp-i szuper bevásárlóközpontok némelyikében az ember hiába keres normális pelenkázóhelyiséget, nincs ( a Corában pl. a Wc huzatos elõterében volt pelenkázólap). A kocsiban meg nem tudtam tisztábatenni a picit, mert télen elég kényelmetlen.Így míg végre találtunk egy normálisat, már 21 órája volt a babán a szerencsére csak pisis pelus! A ruhája sehol sem lett nedves!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!