Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami automatikusan (57 db)

Van olyan program ami autómatikusan fényképeket készít a webkamerával?

Olyan programra volna szükségem, ami akkor amikor a gép be van kapcsolva, akkor pár percenként készít a webkamerával egy képet és azt lementi a gépre. Erre azért volna szükség, mert az egyik haveromnam van egy vendégl?je és ott van egy ingyen használható aztali gép és, hogy lehessen követni, hogy ki használja a gépet.

Legjobb válasz: van olyan vebcam szoftver ami alapból tudja, hogy amikor mozgás van a kamera elõtt akkor automatikusan fényképez. Csak nem tudom hogy pl ez egy vendéglátóhely esetében etikus/törvényes-e? :)

van olyan vebcam szoftver ami alapból tudja, hogy amikor mozgás van a kamera elõtt akkor automatikusan fényképez. Csak nem tudom hogy pl ez egy vendéglátóhely esetében etikus/törvényes-e? :)

Van olyan író prog. Ami automatikusan átalakítja audio írásnál wav fájlokat 24 bitről 16 bitre, vagy mindenképp nekem kell kimentegetni és aztán megírni?

Legjobb válasz: Ha audio cd formátumban írod ki, akkor automatikusan átalakítja. Ha pedig mindenképpen át akarod alakítani, akkor valamilyen wave editor kell (Sound Forge, Wavelab, stb.). Ezekben van bit-converter.

Ha audio cd formátumban írod ki, akkor automatikusan átalakítja. Ha pedig mindenképpen át akarod alakítani, akkor valamilyen wave editor kell (Sound Forge, Wavelab, stb.). Ezekben van bit-converter.
A kérdező hozzászólása: Az a baj h nem alakítja át, mert berakom és azt írja ki a Nero h nem támgatott formátum.

Van olyan fordító program, ami egy kijelöléssel automatikusan lefordít egy szót pl magyarról németre, és az ki is ejti (egy kijelölt szót)?

Legjobb válasz: A google fordító tud ilyet, de nem teljesen autómatikus. A fordítás megy, ha a szót beírod. A kiejtéshez, viszont külön klikkelni kell a "meghallgatás" gombra.

A google fordító tud ilyet, de nem teljesen autómatikus. A fordítás megy, ha a szót beírod. A kiejtéshez, viszont külön klikkelni kell a "meghallgatás" gombra.
A kérdező hozzászólása: azt tudtam de én automatikusan szeretném valahogy megoldani


Az u torrentbe lehet olyat csinálni hogy ha elkezdej tölteni és lejött a dolog utána a másik ami le van állítva az automatikusan elinduljon?

torrentbe meg van állítva 2 film hogy amit töltök gyorsabban jöjjön le és ha az lejött utána valahogy automatikusan nem tudja elindítani a következõt? ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Beállítások --> Beállítások menü --> Sorbaállítás (bal oldalsó menü) majd ott : Aktív letöltések maximális száma : (ide az érték) 1-et írjál be az értékhez , és alul "alkalmaz" és/vagy "ok" gombra klikk . --- *gyors gomb (Ctrl+P) beállítások menü Mindig csak egy torrentet fog letölteni . A többi sorba fog állni (várakozik) a sorára . Automatikusan fognak elindulni egymás után .

Beállítások --> Beállítások menü --> Sorbaállítás (bal oldalsó menü) majd ott : Aktív letöltések maximális száma : (ide az érték) 1-et írjál be az értékhez , és alul "alkalmaz" és/vagy "ok" gombra klikk . --- *gyors gomb (Ctrl+P) beállítások menü Mindig csak egy torrentet fog letölteni . A többi sorba fog állni (várakozik) a sorára . Automatikusan fognak elindulni egymás után .

Van olyan vírusirtó ami teljesen automatikus és jól véd?

Legyen ingyenes és elöre is KÖSZÖNÖM. :)

Legjobb válasz: AVG Free ... Avg Internet security (ez nem ingyenes, de törhetõ, és stabil marad utána is, frissíthetõ, és automatikus benne "minden":))

AVG Free ... Avg Internet security (ez nem ingyenes, de törhetõ, és stabil marad utána is, frissíthetõ, és automatikus benne "minden":) )
Kedves elsõ válaszoló, az AVG lehet hogy atumata, de egy kalap f*st nem ér. Tudom , mit beszélek, mert legutóbb is az volt rajta és több mint 2200 vírust beengedett, a gépet pedig újra kellett rakni. Magyarul az egyenlõ azzal, minth a gép védtelen lenne.

Van olyan weboldal sablon amiben az új post/hozzászólás, automatikusan továbbítja a facebook/twitter profiljára a like-olónak?

Van olyan weboldal sablon amiben az új post/hozzászólás, automatikusan továbbítja a facebook/twitter profiljára a like-olónak?? Valami olyanra gondolok mint amilyen az

Legjobb válasz: Egy .. ha példát mutattál akkor igen létezik ... kettõ .. ha wordpressben gondolod véghez vinni akkor van nagyon sok olyan facebook plugin(kiegészítõ) amiben van lehetõség ezekre. A sablon készítéshez jártasnak kell lenned html css és php-ban úgyhogy nem fárasztanálak a sablonos megoldás érszleteivel. Amennyiben érdekel privátban megkereshetsz

Egy .. ha példát mutattál akkor igen létezik ... kettõ .. ha wordpressben gondolod véghez vinni akkor van nagyon sok olyan facebook plugin(kiegészítõ) amiben van lehetõség ezekre. A sablon készítéshez jártasnak kell lenned html css és php-ban úgyhogy nem fárasztanálak a sablonos megoldás érszleteivel. Amennyiben érdekel privátban megkereshetsz
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondoltam, hogy ismer-e valaki olyan sablon, mint amilyen az http://www.ezagyfasz.com/ vagy a http://epic-fail.info/ oldalnak van. Én úgy látom, hogy mind a 2 ugyan azon az alap rendszeren mûködik azért az lenne a kérdésem, hogy honnan tudok olyan sablont szerezni. Nem készíteni szeretnék, mert az túl bonyolult lenne, hanem vagy valami ilyesmi ingyenes oldal címe http://www.vbn.hu vagy valami olcsó ahol ezt a facebook klienses sablon oldal megszerezhetõ.
Wordpress pluginok simán tudják.

Van olyan program ami átnézi az autómatikusan induló programokat és a futó folyamatokat? Mert úgy érzem vírus is fut!

Legjobb válasz: Beépített eszközökkel: Automatikusan induló programok: futtasd az "msconfig" parancsot Futó folyamatok: Task Manager

Beépített eszközökkel: Automatikusan induló programok: futtasd az "msconfig" parancsot Futó folyamatok: Task Manager
msconfig.exe, ccleaner, feladatkezelõ
Avast 5 vírusírtó! Ingyenes, letöltöd, felrakod, regeled (ingyen). Aztán boot idejû keresést belövöd rajta - ha van a gépen valami, ez megtalálja -, de vigyázz, nehogy rendszerfájlokat törölj, mert a windowst is tönkrevághatja!
Nagyjából bármelyik vírusirtó, ha indítasz egy keresést. Az elsõ dolga. Amúgy ESET Sysinspector. http://www.eset.hu/vallalati/sysinspector
4 válasz, 4 megoldás és szerintem lesz még pár különbözõ, mindenki arra esküszik, amit használ sok sikert :P
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget mindenkitõl :)

Samsung Galaxy 3 i5800 telefonon automatikusan bekapcsolódik a hívásátirányítás. Kikapcsolom, de aztán másnap megint be van kapcsolva. Valakinek valami ötlet? Van olyan alkalmazás, ami bekapcsolhatja?

Legjobb válasz: Csinálj egy Gyári beállítások vissza állítását csak amit letöltögettél elõbb mentsd le mert minden elvész,ami nem gyárilag lett rátéve.Másik lehetõség beviszed egy szervízbe.

Csinálj egy Gyári beállítások vissza állítását csak amit letöltögettél elõbb mentsd le mert minden elvész, ami nem gyárilag lett rátéve.Másik lehetõség beviszed egy szervízbe.

Cs.1.6 hoz, van olyan program, mármint szerverre plugin vagy valami, ami automatikusan kirakja a cheatereket?

Nagyon fontos lenne,mert egy cheater dinamikus ipvel,feljár a szeróra badboyyal,és nemtudunk semmit csinálni,mert visszajön...zárpéni a szervert pedig mindig nem lehet...

Legjobb válasz: Sajnos nincs olyan plugin:S Legalabbis en csak a css-ben halottam rola:) Amugy az ip osztalyara adhatsz autokick-et. pl nekem csak az utolso szamjegyek valtoznak 79.113.79.5 Akkor autokicket adsz a 79.113.79-es kezdoju ip-kre. De ne is kerdezd, hogy, hogy kell, en meg ilyet sosem csinaltam:)

Sajnos nincs olyan plugin:S Legalabbis en csak a css-ben halottam rola:) Amugy az ip osztalyara adhatsz autokick-et. pl nekem csak az utolso szamjegyek valtoznak 79.113.79.5 Akkor autokicket adsz a 79.113.79-es kezdoju ip-kre. De ne is kerdezd, hogy, hogy kell, en meg ilyet sosem csinaltam:)

Van olyan program ami több képet automatikusan elforgat?

Szóval nem kell egyesével elforgatni jobbról-balról hanem magától elfordítja azt a képet amit bejelölök!!Köszönöm.

Legjobb válasz: ezt a Windows is megtudja csiálni, ha több képet akrsz elforgatni! Kijelölöd az adott képeket, majd jobb klikk az egéren és ott lesz olyan hogy elforgatás balra, illetve jobbra! Remélem segítettem ezzel valamit :)

ezt a Windows is megtudja csiálni, ha több képet akrsz elforgatni! Kijelölöd az adott képeket, majd jobb klikk az egéren és ott lesz olyan hogy elforgatás balra, illetve jobbra! Remélem segítettem ezzel valamit :)
MS Office Power Point, illetve az OpenOffice.org3.2 Impress is tudja ezt, Animációk néven. Mindkét szoftver tudja, de az OpenOffice ingyenes.
Ja és beállíthatod automatikus forgatásra is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!