Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami a tv műsorokat (7 db)

Van olyan oldal ami a tv műsorokat játsza le? Ha nincs hol tudnám megnézni a Paula és Paulina részét a 95. résztől?

Legjobb válasz: ugyanis levették a story tévémet és félek nem látom többet se a csatornát se a mûsort...

A kérdező hozzászólása: ugyanis levették a story tévémet és félek nem látom többet se a csatornát se a mûsort...
Nem tudom, de meg se próbált torrentes meg egyéb fájlcserés dolgokon, mert az nem teljesen tiszta, bár biztos megtalálnád elég sok ilyenen...
A kérdező hozzászólása: köszi, igazából már nem is olyan fontos...:P

Hol lehet kapni olyan klassz gumikesztyüket, mint ami a Tiszta a lakásod? -c. Tv müsorban van?

Legjobb válasz: Olyat keresel amin szõrme díszítés van? Azt szerintem úgy csináltatták poénból, mert az öregasszony mindig csak mutogat benne, de sose nyúl bele a koszba! Vagy lehet, hogy keverem a filmeket?

Olyat keresel amin szõrme díszítés van? Azt szerintem úgy csináltatták poénból, mert az öregasszony mindig csak mutogat benne, de sose nyúl bele a koszba! Vagy lehet, hogy keverem a filmeket?
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet, mert most éppen egy szegecselt metálos gumikesztyü van rajta. Ilyet valószinü hogy nem gyártanak.
Mekkorát és milyen árban szeretnél mert nagy a választék.
A Samsung TV-k 99%-a tudja ezt a funkciót. Itt válogathatsz tetszés szerint. http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=Samsung+LED+LC..
A kérdező hozzászólása: Hát ilyen 100 ezer körüli áron keresek tévét. Én eddig csak 1-2-n találtam ilyen funkciót. :/
A szülei most vettek egy Samsug Ue37ES6100 TV készüléket ennél a típusnál sincs feltüntetve a a felvétel lehetõsége de a használati útmutatóban benne van sõt az én Samsung TV-n-Nél sincs feltüntetve a használati útmutató szintén írja a felvétel lehetõségét.Még annyit hozzáfûznék hogy csak HD minõségû filmeket tudsz rögzíteni gyengébb minõséget nem.A felvételi lehetõséget a média törvény miatt nem igen említik de ingyenesen hívható a Samsung support ha bemondod a TV típus számát megmondják hogy benne van-e a funkció vagy nincs de hidd el majdnem mindegyik tudja ezt talán a 2 évnél öregebbek nem.
A kérdező hozzászólása: Abban még tudnátok segíteni, hogy külsõ HDDrõl letudnék játszani 3D-s filmeket, avagy nem? (elvileg USB-rõl Xvidet, DivX, MKV, JPEG és MP3-at játszik le) A 3D pedig egy külön formátum?
Egy 3d-s tv amelyik támogatja az MKV lejátszást az a 3d-s MKV formátumot valószínûleg lejátssza.
Le fogja játszani viszont van egy felsõ határ hogy mekkora külsõ HDD-t ismer fel a TV azt hiszem 500-1000GB a készüléktõl függ.


Hogy a francba lenne ilyen?
A kérdező hozzászólása: Mittom én? Épp ezért tettem fel a kérdést, hogy van-e olyan csatorna ami a konzolos és pc-s játékokról szól egész nap!
Legyen életed , menj csajozni( büdös kocka)
A kérdező hozzászólása: 10 hónapos kapcsolatom van és nem az elsõ csaj akivel vagyok(nincs annyi ujjam)és húzz el innen a p*csába ki a fr*nc kíváncsi az ilyen hülye semmit nem segítõ válaszodra!?Száradtál volna meg apád lábán!Muszály kötöszködnöd nagyképû g*ci!Bele kéne talpalni a p*fádba egy 46-os acélbetétes bakanccsal!

Hol van a Bpest 12. kerületben olyan tanfolyam, ahol a Youtube-ra oktatják a feltöltést? Szakmámban még mindig aktivan dolgozó nyugdíjas vagyok. Ezzel is segiteni szeretném a magyar kultúra hozzáférhetőségét, amit a mai TV-műsorok már alig tesznek.

Legjobb válasz: Itt egy iskola, õk indítanak videó OKJ tanfolyamot, közte az is ott van ami neked kell. http://www.polifilm.hu/szakkepzes.html Csak még ezer más dolog is: Matkócsik András - filmesztétika, filmtörténet, filmtechnika Dimitrov Györgyné - videotechnika Szita Miklós - gyártásszervezés, speciális filmjog, munkavédelem Perczel Kristóf - televíziós mûsorszerkesztés Medgyesi Gabriella - dramaturgia Merza Gábor + szakértõk - vizsgakozultáció Mester Ákos - filmklub-filmesztétika Kende Júlia - utómunka technika, montázs elmélet Gyakorlatvezetõk: Mester Ákos - stúdiógyakorlat Pálfi Viktor - világításgyakorlat Matkócsik András - kameragyakorlat Merza Gábor - rendezési gyakorlat

Itt egy iskola, õk indítanak videó OKJ tanfolyamot, közte az is ott van ami neked kell. http://www.polifilm.hu/szakkepzes.html Csak még ezer más dolog is: Matkócsik András - filmesztétika, filmtörténet, filmtechnika Dimitrov Györgyné - videotechnika Szita Miklós - gyártásszervezés, speciális filmjog, munkavédelem Perczel Kristóf - televíziós mûsorszerkesztés Medgyesi Gabriella - dramaturgia Merza Gábor + szakértõk - vizsgakozultáció Mester Ákos - filmklub-filmesztétika Kende Júlia - utómunka technika, montázs elmélet Gyakorlatvezetõk: Mester Ákos - stúdiógyakorlat Pálfi Viktor - világításgyakorlat Matkócsik András - kameragyakorlat Merza Gábor - rendezési gyakorlat
ezt szerintem nem okatatják sehol sem. az ember regisztrál az oldalra³ belép jobb felül van egy menüpont ami a regisztrált nevét mutatja. afelé viszi az ember az egeret, ott elõjön egy legördülõ menü. kiválasztja a "my videos" menüpontot majd jobb oldalt lát olyat, hogy "new" felé viszi az egeret és arra kattint, hogy "video upload" majd mégegyszer meg kell nyomni az upload video gombot és kiválasztani a megfelelõ file-t amit az ember fel akar tölteni. szerintem a kérdés az az, hogy hol van olyan tanfolyam, ahol videók szerkesztését tanítják. az ennek az egész folyamatnak a nehezebbik része. tudom, mert én is csinálom és egy 3-5 perces igényes videónak az elkészítése több óra. feltölteni csak pár kattintás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Feltölteni a Youtuben levõ anyagokat már tudom. Vagyis: amit ott már feltöltöttek azt át tudom tölteni a magam nick-jére. De én videotape-n levõ VHS-anyagokat szeretnék feltölteni: ehhez azonban olyan ismeretekre (és eszközökre) van szükségem, amihez hozzáértõ vélemény szükséges. Ilyen tanfolyamot szerintem sokan keresnének, de senkinek nem jutott még eszébe ilyent inditani.
Tanfolyamot többnyire olyan dolgokról indítanak, aminél a megtanulható komponens legalább egy 30-40 órányi tudásanyagot kitesz. A videodigitalizáláshoz nem igazán kell tudás, csak egy eszköz, amit annak leírásából könnyû elsajátítani, nagyjából a "benyomod és kész" szintjén mozog. Ha videóügyi munkás akarsz lenni, akkor video vágó OKJ képzés létezik, de erre szerintem nincs szükség ahhoz, hogy digitalizálj. Viszonzt egy kütyü mindneképp kéne.
Kedves Kérdezõ! Szerintem ezt nem oktatják így külön sehol sem.De ha regisztrál a youtube.com oldalon, akkor a saját felhasználónevével és jelszavával be tud lépni, és ott belül biztosan van olyan opció, olyan gomb amivel a számítógéprõl fel lehet tölteni a tartalmakat.Nem lehet egy bonyolult, próbálja meg!Érdekességként mondom hogy az újabb kamerákat, telefonokat sokszor ellátják egy youtube gombbal, aminek a segítségével azonnal fel lehet rakni õket a youtube videómegosztó portálra.Sok szerencsét kívánok!
A kérdező hozzászólása: Már regisztáltam a Youtube-n, fel is töltöttem pár videót azok küzöl, amelyeket már feltöltött valaki. Mégis van némelyikkel problémám , mert némelyiket konvertálni kell. Nos ehhez nem értek ! Ezt mindenképpen segitséggel merem csak felvállalni, hisz a saját anyaghoz, - amit szinténcsak fel szeretnék tölteni - kell valaki, aki már otthonos ebben a témában. Nem merek látatlanban beruházni ehhez szükséges eszközöket, ehhez mindenképen kell egy segítõ is. Ezért szeretném, ha lenne egy tanfolyam, ahol ezt nem "szivességbõl" teszi meg nekem valaki. De eddig konkrét segítõ nem jelentkezett még. Se tanfolyam, se segítõ !
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok, hogy profi iskolát ajánlotok ! Ez azonban nem nekem való több okból sem: - nem akarok profi televiziós lenni - ugysem vennétek fel munkába, ha elvégezném is, lévén 75 éves vagyok! - csak a Youtube-n való ismeretek érdekelnek. Mást keresek . Mást, aki csak Youtube - feltöltés témában ad ismereteket.

A Tv Paprikán van egy olyan műsor, hogy "Koktélparti". Mi a zenék címe, amik a háttérben szólnak?

Tök jó zenék mennek a háttérben, miközben a csávó keveri a koktélokat. Honnan lehetne ezeket a zenéket megszerezni?

Van valami olyan műsor a TV-ben, amiben kutyafajtákat mutatanak be? Ha igen, melyik adón és mi a címe?

Legjobb válasz: Az ATV-n az Ebugatta, a Spektrumon pedig a Kutya ABC (de ez lehet h már nincs). Én ezekrõl tudok....

Az ATV-n az Ebugatta, a Spektrumon pedig a Kutya ABC (de ez lehet h már nincs). Én ezekrõl tudok....
Ha tudsz angolul, akkor a youtubeon megtalálod a dog101 és a Breed All about sorozatokat nézd meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!