Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami a tv (74 db)

Van olyan kütyü a TV-hez amivel fel menni az internetre?

Pl.: HDMI-n csatlakozna a TV-hez.

Legjobb válasz: Igen, androidos tv boxok http://www.argep.hu/trend/ANDR/Android-tv-box.html Persze ezeket az olcsó nonameket nem éri meg megvenni, nézz teszteket.

Igen, androidos tv boxok http://www.argep.hu/trend/ANDR/Android-tv-box.html Persze ezeket az olcsó nonameket nem éri meg megvenni, nézz teszteket.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Te milyet ajánlasz?

Fekvőházas gépet össze kötni a tv vel? Nincs lehetőség videó kártyát bele tenni sőt az alaplapon sincs Olyan csatlakozó amivel a tv össze lehessen kötni! Valaki megoldás? A tv van rca meg scart. Létezik valamilyen esetleg usb-átalakító?

Legjobb válasz: Ezek Analóg csatlakozók. Akkor Analóg TV-Tuner kártya kell a gébbe. Digitális esetén megoldható sima HDMI-vel, amit ugyebár a VGA kártyák támogatnak.

Ezek Analóg csatlakozók. Akkor Analóg TV-Tuner kártya kell a gébbe. Digitális esetén megoldható sima HDMI-vel, amit ugyebár a VGA kártyák támogatnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) És akkor ezzel a letöltött filmet tudom a tv nézni?? Mert nekem erre a célra kellene a tv össze kötése a géppel!
elvileg lenni kell anak a 3színû (piros sarga fehér) színû dugonak...azt a tv be ha van rajta olyan színû, de (én ugy tom) egy átalakito kell a géphez
biztos jó, csak drága! minek analóg vétel, mikor jövõre úgyis megszünik. Egy Alcor 5900 Ft és majdnem ugyanezt tudja


Van olyan nagyképernyõs tv (102cm+-os), amin lehet játszani is, mint egy számítógépen, ilyen minecraft meg angry birds meg amit a gyerekek szeretnek?

Legjobb válasz: Az összesen lehet. Ha kötsz hozzá egy játékkonzolt vagy egy számítógépet...

Az összesen lehet. Ha kötsz hozzá egy játékkonzolt vagy egy számítógépet...

Ti látatok a napokban olyan riportot a tv-ben ami arról szólt, hogy decemberbe 70% esély van arra, hogy becsapódik egy aszteroida a földbe?

Legjobb válasz: Nyugi, az már akkor mindegy lesz, úgyis az idén vége lesz a világtörténelemnek, a maják megmondták...

Nyugi, az már akkor mindegy lesz, úgyis az idén vége lesz a világtörténelemnek, a maják megmondták...
ÉN nem lattam ilyen riportot.! es amugy meg ezzel egyaltalan nem ertek egyet hogy vege lesz a foldnek decemberben.! mert mar volt olyan h azt mondtak h 1998ban is vege lesz a vilagnak meg ketezerben is....meg meg sorolhatnam.!? es attol h. A majak eddig irtak meg a naptarat az nem azt jelenti hogy most vege van a foldnek.! szerintem csak nem volt kedvuk tovabb irni es kesz.! :D
A kérdező hozzászólása: Nem a maják miatt , csak osztálytársam mondta , hogy volt egy ilyen riport hogy egy aszteroida jön a föld felé

Van valami olyan műsor a TV-ben, amiben kutyafajtákat mutatanak be? Ha igen, melyik adón és mi a címe?

Legjobb válasz: Az ATV-n az Ebugatta, a Spektrumon pedig a Kutya ABC (de ez lehet h már nincs). Én ezekrõl tudok....

Az ATV-n az Ebugatta, a Spektrumon pedig a Kutya ABC (de ez lehet h már nincs). Én ezekrõl tudok....
Ha tudsz angolul, akkor a youtubeon megtalálod a dog101 és a Breed All about sorozatokat nézd meg.

Van olyan oldal ami a tv műsorokat játsza le? Ha nincs hol tudnám megnézni a Paula és Paulina részét a 95. résztől?

Legjobb válasz: ugyanis levették a story tévémet és félek nem látom többet se a csatornát se a mûsort...

A kérdező hozzászólása: ugyanis levették a story tévémet és félek nem látom többet se a csatornát se a mûsort...
Nem tudom, de meg se próbált torrentes meg egyéb fájlcserés dolgokon, mert az nem teljesen tiszta, bár biztos megtalálnád elég sok ilyenen...
A kérdező hozzászólása: köszi, igazából már nem is olyan fontos...:P

Az ujságban vanak olyan TV-k amikhez odaírják, hogy 2D ből 3D be tud konvertálni. De van olyan TV amihez szintén oda van írva, hogy 3D de nincs az, hogy 2D ből 3D tud csinálni. Akkor ezek a TV-k nem is 3D vagy csak 3D felvételt tudnak úgy levetíteni?

Legjobb válasz: A sima 3D TV csak 3D filmeket tud megjeleníteni.Az amelyik 2D-3D az azt jelenti hogy képes a sima 2D-bõl 3D-re alakítani a filmeket persze ehhez jó minõségû filmnek kell hogy legyen min.720p de legjobb az 1080p.

A sima 3D TV csak 3D filmeket tud megjeleníteni.Az amelyik 2D-3D az azt jelenti hogy képes a sima 2D-bõl 3D-re alakítani a filmeket persze ehhez jó minõségû filmnek kell hogy legyen min.720p de legjobb az 1080p.

Hogyan tudok youtube-ot nézni hagyományos tv-n? Van-e még olyan szerkezet, mint az x-box, amivel lehet netezni a tv-n, de kifejezetten csak videónézésre és netezésre van kifejlesztve?

Régebbi LCD és képcsöves TV-kre gondolok, amin csak scart csatlakozó van.

Legjobb válasz: Vannak direkt ilyen célra az Android alapú Smart TV box-ok /stick-ek. Az utóbbi az elterjedt, kb úgy néz ki mint egy pendrive, csak USB helyett HDMI-ben végzõdik, azt kell bedugni a TV HDMI bemenetébe. Sajnos ilyet scart/RCA csatlakozóval nem gyártanak.

Vannak direkt ilyen célra az Android alapú Smart TV box-ok /stick-ek. Az utóbbi az elterjedt, kb úgy néz ki mint egy pendrive, csak USB helyett HDMI-ben végzõdik, azt kell bedugni a TV HDMI bemenetébe. Sajnos ilyet scart/RCA csatlakozóval nem gyártanak.

Ha olyan tv-t veszek amit tudok monitorként is használni, akkor elég a géphez az a vezeték ami a mostani monitorhoz van? Továbbá milyen videókártya kell hozzá? Elviszi egy gyengébb is ugyanúgy?

Legjobb válasz: Az összes tv használható valahogy monitornak, sosem értettem ezt a monitor tv dolgot. Mostani géphez milyen vezeték van? Ha HDMI, és a tv-ben is van hdmi csatlakozó, akkor természetesen elég. És nekem a laptopba integrált VGA (intel hd3000) elviszi ugyanúgy, nem kell hozzá atomerõmû.

Az összes tv használható valahogy monitornak, sosem értettem ezt a monitor tv dolgot. Mostani géphez milyen vezeték van? Ha HDMI, és a tv-ben is van hdmi csatlakozó, akkor természetesen elég. És nekem a laptopba integrált VGA (intel hd3000) elviszi ugyanúgy, nem kell hozzá atomerõmû.
A kérdező hozzászólása: a mostani monitorom ami még a régi fajta az nem hiszem hogy hdmi-s lenne... vga-hoz simán találok igény szerint hdmi kábelt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!