Találatok a következő kifejezésre: Van olyan ami a menses (4 db)

Van olyan teszt, ami a menses előtt 6 nappal is kimutatja már a terhességet?

Legjobb válasz: Nem vagyok doki, de én úgy tudom, hogy a terhességi tesztek az úgy nevezett terhességi hormon, azaz a HCG (human chorion gonadotropin) növekedését mérik. Ugyanis ha terhes vagy, akkor a szervezeted ezt a hormont egyre nagyobb mennyiségben kezdi el termelni. Viszont ez csak a beágyazódás után kezdõdik meg, aminek pedig az elmaradt menses a jele. Vagyis a tesztek legkorábban az elmaradt menses elsõ napjától tudják - nem mindegyik - kimutatni a terhességet. Érzékenységüktõl függ, van amelyik már az elsõ nap, van amelyik csak a 4-5. nap után tudja kimutatni. Vizeletbe kell belemártani a tesztet, lehetõleg reggel és még ivás elõtt, máskülönben felhigulhat és kisebb az esélye - fõként ha az elsõ 1-2 napban végzed el a tesztet -, hogy kimutassa a terhességet. Ha negatív és egy hét múlva sem jött meg, akkor ismételd meg. Na, jó hosszú lett a válaszom, a lényeg, hogy tudtommal nincs ilyen teszt, a fenti mûködési elv miatt.:)

Nem vagyok doki, de én úgy tudom, hogy a terhességi tesztek az úgy nevezett terhességi hormon, azaz a HCG (human chorion gonadotropin) növekedését mérik. Ugyanis ha terhes vagy, akkor a szervezeted ezt a hormont egyre nagyobb mennyiségben kezdi el termelni. Viszont ez csak a beágyazódás után kezdõdik meg, aminek pedig az elmaradt menses a jele. Vagyis a tesztek legkorábban az elmaradt menses elsõ napjától tudják - nem mindegyik - kimutatni a terhességet. Érzékenységüktõl függ, van amelyik már az elsõ nap, van amelyik csak a 4-5. nap után tudja kimutatni. Vizeletbe kell belemártani a tesztet, lehetõleg reggel és még ivás elõtt, máskülönben felhigulhat és kisebb az esélye - fõként ha az elsõ 1-2 napban végzed el a tesztet -, hogy kimutassa a terhességet. Ha negatív és egy hét múlva sem jött meg, akkor ismételd meg. Na, jó hosszú lett a válaszom, a lényeg, hogy tudtommal nincs ilyen teszt, a fenti mûködési elv miatt.:)

Van olyan praktikátok amivel meglehetne hozni a mensest?

Mert hallottam már a "forró" fürd?r?l is.De nem nagyon vállik be.Lenne valami egyéb módszer? Már két éve megvan és nem rendszeres .Most pedig már 12 napja késik. (Sz?z vagyok, terhes nem lehetek)

Legjobb válasz: IGEN!!!... :D Én sem hittem volna, de mûködik : AVIVA módszer! Ez egy speciális torna, lehet vele a menstruációt szabályozni, meghozza olyannak is, aki évek óta valamiért nem menstruál... Van benne olyan gyakorlat, ami akár pár óra múlva meghozza a vérzés! Van olyan, ami rendszeressé teszi... Én sem akartam elhinni, megvettem a könyvet, nagyon egyszerû gyakorlatokról van szó, és tényleg pár óra múlva megjött a vérzésem! :D http://www.avivamodszer.hu/ Én a közeli Alexandra könyvesboltban vettem meg az 1.kötetet, de ha a weboldalról megrendeled, akkor kapsz mellé egy zenés CD-t is, amire lehet tornázni (ez nagyon hiányzik nekem, mert megadná a gyakorlatok ritmusát)... Sajnos, nem tudom bemásolni neked ennek a gyakorlatnak a leírását, mert el kellene olvasnod hozzá a bevezetõ instrukciókat, ami nélkül nem érthetõ a gyakorlat sem.

IGEN!!!... :D Én sem hittem volna, de mûködik : AVIVA módszer! Ez egy speciális torna, lehet vele a menstruációt szabályozni, meghozza olyannak is, aki évek óta valamiért nem menstruál... Van benne olyan gyakorlat, ami akár pár óra múlva meghozza a vérzés! Van olyan, ami rendszeressé teszi... Én sem akartam elhinni, megvettem a könyvet, nagyon egyszerû gyakorlatokról van szó, és tényleg pár óra múlva megjött a vérzésem! :D http://www.avivamodszer.hu/ Én a közeli Alexandra könyvesboltban vettem meg az 1.kötetet, de ha a weboldalról megrendeled, akkor kapsz mellé egy zenés CD-t is, amire lehet tornázni (ez nagyon hiányzik nekem, mert megadná a gyakorlatok ritmusát)... Sajnos, nem tudom bemásolni neked ennek a gyakorlatnak a leírását, mert el kellene olvasnod hozzá a bevezetõ instrukciókat, ami nélkül nem érthetõ a gyakorlat sem.
Nem tudom mi az az Aviva mmódszer. Nekem anyukám mindíg felüléseket csináltatott velünk. És ez mindíg bevált.(nekem rendszeres volt csak sürgetni akatuk)

Van olyan érzékeny terhességi teszt, ami menses előtt jelzi a terhességet?

Márkát is írjatok, ha tudtok ilyet.

Legjobb válasz: Clearblu! Kb. 1500-1700,-Ft között van, és a mensi elõtt 4 nappal kimutatja! Könnyû használni, és megbízható! Sok sikert! Remélem segítettem!

Clearblu! Kb. 1500-1700, -Ft között van, és a mensi elõtt 4 nappal kimutatja! Könnyû használni, és megbízható! Sok sikert! Remélem segítettem!
A tesztek többsége a beágyazódást követõ 1 hét után már kimutatja a hcg nevû hormon jelenlétét.
Qupido, ez 10-es erzekenysegu. Nekem mensi elott 4 nappal mutatta. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi az infókat.

A mensesem ideje mindig változó, ezért nem tudom behatárolni, hogy mikor kellene megjönnie. Viszont 1 hete minden nap hasmenésem van, és semmi olyat nem eszek ami ezt indoloná. Lehetséges, hogy terhes vagyok, s így mutatkozna meg?

Legjobb válasz: A hasmenés nem igazán tipikus terhességi tünet. Ha terhességre gyanakszol, miért nem tesztelsz? És utána a teszt eredményétõl függõen vagy a nõgyógyidat vagy a háziorvosodat keresd fel.

A hasmenés nem igazán tipikus terhességi tünet. Ha terhességre gyanakszol, miért nem tesztelsz? És utána a teszt eredményétõl függõen vagy a nõgyógyidat vagy a háziorvosodat keresd fel.
szia.szerintem elvileg lehetséges.terhesség alatt megváltozik a hormon szinted.lehet hogy a te szervezeted így reagál rá.bár nem hallottam még mástól hogy ezt tapasztalta volna.attól is függ, van e esetleg mellette más terhességi tüneted is.ha van.csinálj egy tesztet.de az eredménytõl függetlenül menj el dokihoz, mert valami okozza.egy hét elég hosszú idõ.utolsó mensid elsõ napjához adj 14-et.kb ekkor van peteérésed.ehhez 7-et.a beágyazódás idelye.meg még 7-et, hogy kompenzálva legyen az a pár nap ami nálad eltolódik.ha ennyi nap eltelt akkor csinálj tesztet.ha terhes vagy már ilyenkor van rá esély hogy kimutatja.
Szia!Bármi lehet, de az is elképzelhetõ, hogy összeszedted egyszerûen az influenzát.Nekem is volt hasmenésem most, hogy 5 napot késett, de nekem megjött, a hasmars meg elmúlt.De mint írtuk itt többen is, akár terhes is lehetsz, de ez nem tipikus terhességi tünet.A ciklusod pedig vezesd egy naptárban, vagy a ciklus.hu-n, a gép majd számol egy átlagot, és akkor megtudod, hogy kb.mikorra várhatod a köv.mensidet.Sztem érdemes.Sok sikert!
Lehet hogy csak összeszedtél valamit. Tesztelj egyet, az majd megmutatja, hogy terhes vagy e. Ez nemigazán terhességre utaló jel, bár kitudja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!